GRAVIDITET OG KVALME + SHOPPINGTUR TIL LONDON

18. oktober 2014

 Hey mine dejlige læsere! Vi kom først hjem igår aftes og jeg havde ikke min computer med til London, derfor der lige har været en pause på bloggen, but now I am back! Jeg har været i London en del gange efterhånden og var afsted med min kæreste Morten og min lillesøster Victoria. Vi regnede med at have 2 dage i London, meeen? så skete det! Natten hvor vi skulle op kl 04 og afsted, begyndte jeg at få voldsom kvalme, ligesom den morgenkvalme jeg oplevede i starten, som jeg ellers ikke har mere. I så måske billedet på min Insta, hvor jeg faktisk troede jeg ville få det bedre, men hele flyveturen kiggede jeg bare ned i den der “feel better” pose, og togturen til hotellet, som lige tog 1 time var heller ikke sjov. Jer der kender til den kvalme, ved hvor forfærdelig den er!!! Bare det, at ligge på sofaen når den kommer er helt forfærdeligt, så jeg følte at jeg var i helvede, selv taxaen til Kastrup kunne jeg næsten ikke klare. Så den første dag I London, så vi ikke så meget, dog kunne jeg lige overskue at komme ud at spise på Amalfi Restaurant i Soho, som er super lækkert italiensk. Jeg fik spist lidt suppe og taget et langt karbad, hvilket åbenbart gør underværker, for dagen efter var jeg super frisk igen heldigvis.

royal_national_family_room_big

royal-national-ensuite-bathroom

Royal National Hotel (38-51 Bedford Way, ted Russel Square)

Jeg har ikke prøvet dette hotel før. Der var lovet WiFi i beskrivelsen, det skal man ikke regne med, der var intet nogen steder. (Det gælder også når man flyver med Norwegian, der lover WiFi og de mange gange jeg har fløjet med dem, fungerer den aldrig – I dont get that?!) Morgenmad var inkluderet i prisen, med det menes der te/kaffe og bolle med smør, men betaler man 5 pund ekstra nede i restauranten, så kan man få english breakfast med pølser, æg etc. det koster dog det samme at spise morgenmad de fleste andre steder ude i byen også, så det ville jeg anbefale at man bare gør. Der var ikke langt at gå til British Museum og Oxford Street, og vi havde også valgt hotellet pga. belliggenheden, så på det punkt er det virkelig godt. Fin badeværelse og senge, og man er jo ikke så meget på hotellet alligevel, selvom jeg nu tilbragte det meste af den første dag der i sengen, heh. Det tager ca. 10-15 minutter i taxa til teateret og Picadilly Cirkus derfra, medmindre der er meget trafik, for så er man bare på den. Hvis ikke det regner, så kan man sagtens gå hen til de fleste steder eller tage undergrunden.

IMG_9117

IMG_9115

Vi skulle nå en masse næste dag, og startede med British Museum, der er gratis indgang og ikke så mange mennesker som jeg havde regnet med. Det er kæmpe stort og meget spændende at læse om alle de forskellige kulturer. Egypten er nok det, der fascinerer mig mest. Derefter tog vi alle de butikker, som vi kunne nå på Oxford Street – 1 dag er sleeet ikke nok, og jeg kan jo slet ikke gå så meget som jeg plejer.

IMG_9132

IMG_9203

IMG_9196

IMG_9163IMG_9218

Både min søster og jeg ville rigtig gerne finde en Lush Cosmetics butik, som lå på en sidegade til Oxford Street, lige overfor Forever 21. Det er håndlavede sæber, badebomber, og andre produkter som er meget populære, men lidt svære at få fingrene i når man bor i Danmark. De producerer et begrænset antal ad gangen for at passe bedre på miljøet og alt er lavet med omtanke. Vi fik købt en hel masse derinde, så det laver jeg et separat blogindlæg om og YouTube video. Jeg prøvede en badebombe, som giver farve og duft i badekarret, som I kan se på billedet og fik også købt sæber og ting til badet.

IMG_9208

IMG_9211

IMG_9213

IMG_9239

IMG_9241

Vi sluttede af med at se “Phantom of The Opera” i Her Majesty’s Theatre om aftenen, hvilket var helt fantastisk og klart noget man bør gøre, hvis man besøger London. Super talentfulde skuespillere og deres sangkundskaber var i en klasse for sig, det var så imponerende. Jeg var MEGET træt sidst på dagen, og må indrømme, at jeg nok havde nydt det lidt mere, hvis jeg ikke var gravid. Når man går så meget som gravid, så begyndte jeg at få ondt i ryggen og min mave forneden, og mine ben var helt færdige, men jeg gad jo ikke at sidde på hotellet. Man skal også tisse hver 5. minut og jeg er mere kræsen med maden nu og det er bare ikke så ligetil som før, heh. Hvis jeg skal ud at rejse igen inden jeg føder, så bliver det et lidt varmt sted, hvor jeg bare kan slappe lidt af ved poolen, har mig og Morten tænkt på.

IMG_9227

IMG_9228

IMG_9230

foto-32

2 kommentarer til “GRAVIDITET OG KVALME + SHOPPINGTUR TIL LONDON”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden