LINKS TIL ALLE GRATIS BABYPAKKER HER (2015)…!

28. januar 2015

Hey Hunnies! Dette indlæg er praktisk til de kommende mommies og ellers må I meget gerne sende det videre, hvis I kender nogen der er gravide. Jeg har selv siddet og nørdet babypakker idag og det er lidt rodet faktisk, så jeg ville lave en liste til jer med lidt mere overblik undervejs. Der er nogle der er udløbet af de ting man kan Google sig frem til og der er kommet lidt nyt til. Jeg tænker, at jeg ville ligge indholdet op på bloggen, når jeg har samlet pakkerne, for har selv bestilt det meste og blevet medlem i klubberne. Det er en meget fin måde at afprøve de forskellige produkter på og komme igang (især bleer, det har jeg slet ikke styr på.) Bortset fra de her links, så kan man spørge på de lokale apoteker, om de har babypakker eller vareprøver til babyer. Hvis jeg mangler noget, må I gerne sige til, så tilføjer jeg det til listen, så alle kan få glæde af det, kys herfra ?

GRATIS BABYPAKKE FRA LIDL: Man bestiller ved at udfylde sit info her på linket og afhenter pakken i den nærmeste LIDL butik. Pakken indeholder bl.a. “Toujours” bleer, engangsvaskeklude og en bamse. Kan bestilles under graviditet eller når man har et barn på max. 6 måneder.

GRATIS BABYPAKKE FRA REMA1000: Jeg synes, at denne her ser rigtig god ud. Pakken indeholder bleer, vådservietter, skumvaskeklude, sut, bamse og en overraskelse. Babystartpakken bestilles på linket her og afhentes i den lokale REMA 1000 butik.

GRATIS BABYBOX FRA BABYSAM (+ GRATIS BLESPAND FRA “ANGELCARE”): Når du har bestilt Babybox, kan du hente pakken hos BabySam f.o.m. 3 måneder før termin til 3 måneder efter at barnet er født. Denne er ret luksus og har en værdi på 599kr og indeholder bl.a. bleer, ammeindlæg, sutteflaske og blespandrefill.

GRATIS SIKKERHEDSBOKS FRA BABYSAM: Man kan bestille din Sikkerhedsboks, fra den dato dit barn er født og 9 måneder frem og man vælger selv i hvilken BabySam butik, man ønsker at hente sin boks. Sikkerhedsboksen indeholder aktuelle sikkerhedsprodukter og spændende vareprøver, der bidrager til at forebygge ulykker blandt børn. (Sikkerhedsboksens information og produkter henvender sig til børn i alderen 6-9 måneder.)

GRATIS MEDLEM AF LIBERO KLUBBEN: Man melder sig ind i klubben online og herefter vil man med posten modtage et gavebevis (ca. 2 måneder før din fødsel og frem til din termin), og dette indløses herefter i kundeserviceafdelingen i Føtex, Bilka eller lign. Man får også et gavebevis lige inden dit barn fylder 1 år efterfølgende.

GRATIS BABYPAKKE FRA MATAS: Matas babypakke får du, når du krydser af, at du vil være medlem af Baby-klubben inde på din profil online (jeg var allerede Matas-medlem) og så udlevers den i butikken når man fremviser medlemskortet! Den indeholder magasiner og produktprøver.

GRATIS SUT FRA MAM: Ved blot at udfylde info på deres Facebookside (følg linket), får man tilsendt en MAM-sut med posten.

GRATIS MEDLEM AF GYLDENDALS BØRNEBOGKLUB: Man vælger imellem 3 forskellige søde babypakker (bog+babytæppe+legetøj) og betaler kun for porto, som er 39kr. (OBS. Det er vist noget med, at hvis man bestiller denne, så skal man bestille bøger for x antal kroner det år, før man kan få lov at melde sig ud igen!)

GRATIS MEDLEM AF NESTLE BØRNEMAD CLUB: Man får gratis smagsprøver + tilbud og man kan samle point når man køber NAN-serien og bestille gaver online for de point.

GRATIS MEDLEM AF PAMPERS KLUBBEN: Du samler point ved at registrere dig på linket her og taste koderne under Pampersklubben. Derefter kan du samle point til gaverne i Pampersklubbens gaveshop.

(TILFØJET)

BABYPAKKE FRA ENGLESTREGER.DKBabypakken indeholder lækre varer fra egne og eksterne leverandører så der er noget at glæde sig til. En rigtig surprise pakke! Du skal minimum købe varer for kr. 200 samtidig med babypakken (dvs. uden fragt!) og du skal enten være gravid efter 12. uge eller have en baby på max 6 mdr. Pakken har en værdi på omkring kr. 100.

GRATIS “HUGGIES DRY NITES” PRØVE (3-15 ÅR)Bestil en gratis prøve hjem og find ud af, hvordan DryNites® kan være en hjælp for dig og dit barn i forbindelse med sengevædning. Vælg mellem 3 forskellige størrelser.

46 kommentarer til “LINKS TIL ALLE GRATIS BABYPAKKER HER (2015)…!”

 1. Jeg har efterhånden de fleste af dem 😀 og især rema’s er god!
  Har dog hørt nogle snakke om at den fra Gyldendal, der binder man sig på, tror det er tre køb af bøger, for at få babypakken til den pris, er ikke helt sikker, så du må ikke holde mig op på det(:
  I forhold til blespanden fra babysam, selvom det kun er de der refills fra babysam der passer, så kan man godt bruge de der skraldeposer med snøre, så man er fri for at betale dyre domme for de refills (;

 2. der er gratis pakke eller babyprøver fra apoteket.

  Samt er der gratis præmatur bleer fra libero.

  Når barnet er ældre, er der gratis glas mad i IKEA.

  En gratis bolle i Bilka eller Føtex. Og lagkage huset.

 3. Da min lille søster kom for 10 måneder siden, fik i og en fra Avent :-)) der er der en sutteflaske og to sutter og mange andre ting :-))

 4. Coop har også en babypakke fra Pampers. Den kan bestilles på deres hjemmeside hvis man har et coop-kort og kan bl.a hentes i Super Brugsen

 5. Det eneste man skal være lidt opmærksom på, når man tilmelder sig pakkerne er, at man giver libero, babysam mv. Tilladelse til at kontakte en på både mail og tlf. Det fandt jeg først lidt sent ud af og det kan være irriterende, at de ringer til en i tide og utide med tilbud om aaaalt muligt. 🙂

 6. Hej Irina.

  Har selv i fået en lille dreng for 8 uger siden og synes det er sjovt at fælge dog i din graviditet og hvad du kommer igennem.. Lige til Info så har libero det ikke mere, men man kan bestille en gratis pakke bleer derinde i stedet for.. Held og lykke med resten af graviditeten..

 7. Ej en fed liste!
  Jeg skal føde et par uger efter dig, og det er jo altid lækkert med gratis ting! Har lige været nede i babysam og hente babyboxen – især blespanden er da virkelig en flot ting bare sådan at give væk. Mange tak for tippet!

 8. Btw.. Det er noget med at hvis man melder sig ind i Kiwi – og får et medlemskort – så er hver 4. pakke liberobleer man køber dér gratis.. Ikke en prøvepakke I know, men stadig gode penge at spare 🙂

 9. ja det er rigtigt at hver 4 pakke er gratis.. MEN vil dog sige at du får mere ud af at købe rema1000´s bleer i stedet for.
  De er billigere og har ladet mig fortælle at det er en gammel libero model.
  Jeg bruger den til min søn og den er lige så god som de dyre liberobleer.

 10. Tak for tippet 😉 Nu har jeg vist også fået gribbet godt og grundigt til mig diverse steder 🙂 Fedt du delte det!

 11. Hvordan funker det med MAM ? Når jeg går ind i det siger den siden ikke er tilgængelig 🙂

 12. Halvejs til nr 3

  Man kan få en på apoteket.
  Da jeg ventede nr 2, gik jeg ind på 2 apoteker og fik en hvert sted.
  Måske lidt frås men det er gode ting man får i dem, og det er dyrt nok og få baby.

 13. Kære Irina.
  Tak for hjælpen med at samle alle gratispakkerne her. Det var en stor hjælp for mig.
  Tillykke med din datter. Jeg håber I begge trives.
  Kram Karina

 14. Tak for en super god liste. Jeg har lige fået af vide at man også kan få en startpakke i Føtex. Hvis man klikker ind på “føtex for de små” skulle det være til at finde 🙂

 15. Der er også en babypakke fra fakta. Den er så den bedste ud af alle de pakker jeg har fået

 16. Hej Marinella, hvordan fik du den gode pakke fra Fakta? Har ledt på deres hjemmeside, men kan ikke lige se hvordan.
  Mange hilsner fra AS

 17. BABYPAKKE FRA ENGLESTREGER.DK
  Denne kan jeg på ingen måde anbefale, da jeg lige har modtaget min og føler mig meget snydt.

  Pakken indeholder:
  – 10% rabat på næste ordre på Englestreger
  – Folderen: Klar, parat, spis.
  – Prøve på Neutralt vaskepulver
  – Avent Sut (meget stor)
  – Müsli prøvepakke
  – Hummelsnor til sut
  – Prøve på Colgate babytandpasta
  – Prøvepakke fra Bio TEx
  – 2 x miniklude i mikrofibre
  – Folder: Småfolk
  – Et par strømper

  På deres hjemmeside står der at babypakken er en samling af varer fra egne og eksterne leverandører!

 18. Jeg tilbyder også en gratis babypakke:

  Er du gravid eller nybagt mor – så kan du få en gratis babypakke hos Nice Wear i Tørring.
  Pakken indeholder bl.a. ble-prøver fra Baby Go Easy samt rabatkuponer til både babytøj og -pleje.
  Pakken indeholder produkter som kun er egnet for nyfødte, derfor henvender dette tilbud sig kun til vordende og nybagte forældre – kun én babypakke pr. barn.
  Pakken skal afhentes i Nice Wear, Torvegade 1 A, 7160 Tørring.

 19. Du skal nok opdatere babysams pakke. Hold da K en skuffelse jeg fik mig. Hentede den i 2015, men her i 16 var den ikke værd at køre efter. Man kan stadig få blespanden, men pakken indeholder nu 5 vaskeservietter, 1 par engangs ammeindlæg, 3 cremeprøver, 2 prøver på vaskemiddel og en sut fra et ukendt mærke…

 20. Gyldendals pakke er ikke gratis + porto. Man forpligter sig til at købe 3 bøger eller noget i den stil. Så hvis man mere er til biblioteket som mig, så er det en dyr løsning 🙂

 21. Matas’ babypakke er virkelig sølle.
  En ble, og to meget små prøver.
  Så var der tilgengæld en øjenmakeup fjerner i pakken, men ville hellere have noget til baby

 22. Hej fed liste, synes kun det er godt at der bliver oplyst så meget om gratis babypakker som muligt, så forældre kan få en bedre start på den nye tilværelse.

  Derfor vil jeg også lige gøre opmærksom på at der faktisk er en del flere babypakker at hente gratis. Fx kan man også hente i Føtex, Fakta, Super Brugsen osv. I kan se alle gratis babypakker her: http://www.gratis-babypakke.dk/

  Ville blot gøre opmærksom på det 🙂

 23. Anahtar Kelimeler: HIV İlaç Direnci, Yeni Nesil Dizileme,
  İntegraz gen bölge programları ile değerlendirilerek sonuçlar grafiksel ya da matematiksel.

 24. Fetiş istiyorum diyen hatun, ayak yalatıyor, kelepçeli
  özel videolar çekmek istiyor. Her karesinde ayrı bir huzur var.
  Mutfakta başlayan ayak üstü sevişme, hızını alamayınca yatak odasında fetişe varana kadar gitti.
  İşte fetişin gücü. Fetişnetwork videos sayesinde öğrendikleri şeyi, uygulamalı olarak yataklarında yapıyorlar.

 25. I was excited to uncover this site. I want to
  to thank you for your time for this wonderful read!!
  I definitely enjoyed every part of it and I have you book
  marked to see new information in your web site.

 26. It is the best time to make a few plans for the
  future and it’s time to be happy. I’ve read this
  submit and if I may I want to recommend you few fascinating things
  or tips. Maybe you could write subsequent articles relating to this article.
  I desire to read more things about it!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden