BABYVÆRELSET ER ENDELIG KLAR – JEG ER LYKKELIG!!!

14. februar 2015

Hey hunnies! Jeg har glædet mig til at indrette det hele for prinsessen og endelig “bygge rede” og det startede jeg på, med min mor her for noget tid siden og nu går jeg og gør det færdigt hen ad vejen og hygger mig med det. Jeg har linket til det meste her, så I også kan finde frem til tingene, hvis det har interesse. For lige at sætte jer lidt ind i situationen, så kommer vi til at være hos mine forældre lidt efter, at hun er født. Vi bor stadig inde i byen og har vores lejlighed der og alle vores ting, men der var ikke mulighed for at have børneværelse eller nyfødt derovre, så vi fandt denne løsning. Og forhåbentlig finder vi også snart ny lejlighed, der er større, men det er ikke lige der, at alt mit fokus er nu. Man kan ikke se det her på billedet, men det er inde på et stort værelse med altan, hvor der står en dobbeltseng på den modsatte side, så hendes lille seng kan evt. rykkes lige ved siden af, hvis det er og badeværelset er lige om hjørnet, når man går ud af rummet og der har vi også forberedt balje og og det hele. Vi har ikke fået hentet barnevognen og de resterende ting fra BabySam endnu, det venter vi lige lidt med. Jeg læser en del af jeres kommentarer min Instagram, bloggen og FB og selvfølgelig er der forskellige meninger mht. hvor man stiller ting og hvad man synes, smag og behag. Jeg har gjort det passende for os og sådan som jeg synes det ser fint ud, obviously, hehe. Jeg har også lavet en video roomtour til jer på min YouTube kanal, den linker jeg lige til nederst i indlægget.

Jeg er super glad for at vi har bestilt sengen fra GOODWOOD // CPH og den så jeg på babymessen i Øksnehallen tilbage i oktober. Den er så kær og har den perfekte størrelse. Hvis man vender sidepladerne på hovedet bliver det faktisk til en vugge, men lige nu står den fast. Der er også en ekstra plade ude i siden, som er lavere, som kan sættes på senere hen. For mig personligt, var det must-have, at der var sengehimmel til sengen. Vores er i naturfarve og man skal også huske at købe en himmelpind – det er sådan en seng, som jeg altid har forestillet mig, at mit barn skulle have, hehe. Hendes puslebord, som står til højre er fra Troll.

IMG_0342

Tæppet her i filtede kugler er helt perfekt, det er i ren uld og er fra Ruggit.dk i modellen Bhaleo. Oven i det indeholder det ingen toxiner eller allergéner. Jeg har set dem ofte før og vidste med det samme, at sådan et ville være perfekt til babyværelset og jeg er rigtig glad for farverne på det. Den jeg har her er i str. 120cm og jeg er super glad for det allerede.

(Min skønne læsere får 10% rabat på tæpper hos Ruggit.dk med koden “irina10” )

 Den velour pinke heldragt der hænger på sengen er fra Absorba og de to søde Peter Plys heldragter er fra H&M og ellers har jeg virkelig en masse bodys og leggings i str. 50 og 56. Mangler vist ikke tøj her i starten og jeg laver en separat video til at vise det frem.

IMG_0356

Jeg har en del plakater til ophæng, og hun kommer til at have værelse her og i vores nye lejlighed når det er, så de her bliver her regner jeg med og dem i baggrunden med ABC og nogle andre med dyr, som vi har liggende, de kommer op at hænge det andet sted. De søde plakater og wallstickers på billedet er fra TroldogBlomst.dk, som jeg dog måske skal have købt rammer til – leger stadig lidt med hvor de skal hænge, men de her 3 passer perfekt ved sengen, læs lige den i midten, aaaahhh ?

IMG_0339

IMG_0327

Jeg er så forelsket i de her små leopard bamsesko fra MOLO, som Morten har købt til hende og så bare ellers alle slags babysko og sokker er det mest nuttede EVER jo! Der er lidt forskellige sutter, som vi nok må prøve af i starten, men har primært købt fra MAM.

IMG_0347

Først nu jeg har bemærket at alle hendes sengebamser er kaniner, heh. Jeg må sove med nogle af dem, så de får min duft. De ligger der bare lige nu, så må vi se hvad hun kan lide når det er og mht. sengetøj så er jeg igang med at vaske resten og madrassen er ikke i sengen endnu, da jeg ikke lige kunne finde den, flot. Jeg går op på hendes værelse og tuller lidt rundt og ligger flere ting på plads stadig, så det er ikke sådan 100% færdigt på de her billeder 🙂

IMG_0348Sødeste Oh Lief Baby Gift Box på billedet hernede med cremer til sart babynumse, mod insektbid og andet. ELSKER det mærke og har også brugt det mod strækmærker og nævnt det på bloggen før.

IMG_0334

Der er selvfølgelig en del rosa og lyserød og jeg er så glad for de farver, men generelt har jeg prøvet at holde det farverigt, for det kan jeg personligt godt lide. Tøjmæssigt, er jeg også glad for leopard til hende, især de lækre leo leggins fra MarMar, som jeg har fra Luksusbaby.dk (og har et par til mig selv derfra, så vi kan matche). Jeg har også en hel del til hende fra Joha og Danefæ, som jeg rigtig godt kan lide og fra Mini-a-ture.

IMG_0330

 Jeg har pusletasken stående klar – fra Ida Ising (model Copenhagen) og jeg har min fra Naturbarn.dk, da den jo seriøst er den mest praktiske mht. at man kan bruge den ALLE steder! Den har jeg skrevet et indlæg om før også, hvis I søger rundt på bloggen og glæder mig til at komme igang med at bruge den. Jeg glæder mig til at se hende ligge og sove i sengen i alt det søde sengetøj, som vi gør klar til hende og glæder mig til at vise Morten babyværelset, nu er han snart hjemme fra Frankrig og jeg har holdt ham opdateret med billeder af babyting og maven, hihi. Generelt mht. babyværelse og babyting, så har vi bare købt og fået gaver og der er lidt af det hele her og jeg synes selv, at det er super sødt og hyggeligt og jeg kan lide farverne. Det er jo mig, der har gået mest op i at gøre det her, og nu er jeg super glad for at vi er ved at være klar med det hele.

BABYVÆRELSE ROOMTOUR KAN SES PÅ MIN YOUTUBE KANAL HER

IMG_0352indeholder adlinks

16 kommentarer til “BABYVÆRELSET ER ENDELIG KLAR – JEG ER LYKKELIG!!!”

 1. Ditte Klitgaard

  Ååååh! Jeg bliver så skruk af at læse din blog!!! 😀 Jeres prinsesse får simpelthen de bedste forældre hun kunne tænke sig <3

 2. Monica Figgé Jensen

  Det er også fuldkommen ligegyldigt hvordan andre syntes, at i skal indrette babyværelset. Det er JERES barn, så det et kun JER der skal bestemme hvordan det skal være 🙂
  Dog et lille råd. Jeg kan se, at du har en hovedpude i tremmesengen. De anbefaler generelt ikke at bruge pude til børn før de er omkring 1 år, bl.a. for at forebygge vuggedød.

 3. Hej irina.
  Super sødt værelse du har indrettet til din prinsesse. Venter os selv en pige til sommer.
  Hvor har du købt puslebordet henne?

 4. I videoen nævner jeg at det er fra Troll Nursery, det er dog et mine forældre købte 7 år siden til min lillebror 🙂

 5. Hvor er den der hvide aflange bamse fra? Den ligger til højre for babys hovedpude.

  Tak for en god blog. Elsker din ærlighed og at du lukker os ind i dit liv.
  Du har virkelig givet mig mod på projekt baby snart. Kilder helt i maven når jeg ser dit flotte værelse. Har altid været forsigtig, bange og tøvende, men måske jeg bare skulle springe ud i det. ☺

 6. Det her er sikkert et vildt upassende spørgsmål, men så må du jo selv fravælge at svare; -)
  Var babyen planlagt?

 7. Det var hun ikke nej 🙂 Men vi blev hurtigt enige om at det var helt rigtigt for os alligevel…

 8. Du må godt bruge hovedpude til hende men bare ikke en der er så tyk den skal være beregnet til nyfødte

 9. Du må hellere en gerne bruge hovedpude til hende men den skal bare være beregnet til nyfødte så den skal være rigtig tynd du kan også bruge et tæppe der er foldet sammen to gange for at der er lidt støtte under hovedet (den må bare ikke være lige så tyk som den på billedet)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden