37 UGER GRAVID: TÆNK, AT JEG SKAL FØDE LIGE OM LIDT…!!!

5. marts 2015

collage

Det er jo lige om lidt! Jeg fik taget det her billede af maven idag og der er et til på min Instagram. Den går bare ligeud og er helt rund, og jeg synes selv, at den er faldet lidt ned. Det er ikke fordi, at det går vildt hurtigt med de her sidste uger ellers! En ting er utålmodigheden og vi vil alle se hende snart og en anden ting at jeg skal have tiden til at gå og tro mig, jeg har masser af ting jeg kan og vil tage mig til, men jeg KAN bare ikke, skide irriterende altså! Ved ikke om det er mit hobbithøjde eller hvad der er, men hun straffer mig så meget for at hun ikke har plads og jeg ender med at tage smertestillende om aftenen ret ofte. Hver aften har jeg plukveer, som fortsætter ud på natten og ja same story all the time? som sagt, jeg prøver at få tiden til at gå. Jeg synes ikke, at det er sjovt mere, men det er hårdere psykisk efterhånden. Men nu skal det ikke lyde så skide hårdt, for jeg er da en af de heldige der ikke har ondt i ryggen og selvom hun tit er oppe i mine ribben, så gør det ikke ondt. Det ALLERVÆRSTE lige nu er, at jeg ikke kan ligge (ikke engang halvsidde), det fungerer bare slet ikke – jeg kan ikke få luft og hun går amok og “bliver irriteret” over, at jeg klemmer hende, eller I dont know! Men det gør bare, at jeg ikke får sovet ordentligt og slappet af, for jeg kan kun stå op, hvis det skal være lidt behageligt, det frustrerer mig at jeg er bare bliver mere og mere udmattet. Her i morges, var hun aktiv, men ikke techno-party-mood heldigvis, så Morten og jeg kunne næsten ligge sammen på sofaen og se et afsnit af “House of Cards” – DET var virkelig rart! Jeg glæder mig SÅ meget til at kunne ligge ned og få luft igen, hah! OG en sidste ting, haha? ej, I kan måske godt fornemme, jeg er ved at være så klar til at hun kommer ud, en sidste ting? mine hænder er begyndt at hæve helt vildt i løbet af natten, wow! Mega pølsefingre, men så bliver de normale igen i løbet af dagen og det samme med mine ben. Mht. cravings så har jeg været glad for ristet hotdog og alt hvad der indeholder chokolade, of course! Men spiser sundt og varieret, så alt er godt. Har haft et par kvalme-episoder, dog heldigvis ikke hver dag.

Jeg har det egentlig meget godt med mennesker omkring mig hele tiden, men når det så er skidt, så er det rigtig skidt. Min mor tror, at hun kommer ud i løbet af 10 dage max. sådan som jeg har det for tiden. Jeg bor jo hjemme hos mine forældre nu og Morten besøger så ofte han kan og snakker med min mave, heh + vi har fået ny lejlighed i Kbh. og alt skal flyttes over fra den gamle. Jeg har oven i det projekt i skolen lige nu, hvor jeg prøver at gøre det så meget som muligt hjemmefra. Der er 3 uger til termin og uanset hvad, så er det altså SNART og det skal filmes til TV, det bliver vildt, heh! Kom nuuuuu? kom ud til os snart!

xx

12 kommentarer til “37 UGER GRAVID: TÆNK, AT JEG SKAL FØDE LIGE OM LIDT…!!!”

 1. jeg fødte 14 dage før termin, da jeg fik min søn 🙂 så hvem ved.. I kan være forældre om en uge ❤️ held og lykke med det hele og tak for en super blog

 2. Altså nu der er 3 uger til er du jo “indenfor termin” og det ses som en helt almindelig fødsel hvis du føder imorgen (no stress 😉 ) Jeg fødte natten mellem min 3. Og 4. Dag over termin. Jeg var bare lykkelig for jeg ikke skulle sættes i gang. Heldigvis kom hun selv!

 3. Ihhhh det bliver bare så spændende ❤️
  Jeg har 8 uger til termin, og er efterhånden også ret besværet med alting og kan snart ikke vente mere….. ☺️️

  Alt held og lykke med det hele, og masser af kræfter og overskud sendt i din retning 😉

 4. Kan se på din snapchat du har købt nye nike, hvad er det helt præcis for nogle?

 5. Årh ja den utålmodighed, den spændte venten om SNART at skulle se hvad man har lavet. Hvordan barnet ser ud, både med næse, øjne, fingre, tæer, hår osv…..
  Lige om lidt får du den vildeste overraskelse over hvor stærk du er…Jeg tror jeg fik lidt storhedsvanvid, efter min fødsel.
  Havde jeg lide presset ham der ud? YES! og ville andre kunne det? NEJ! Jeg var SÅ høj (sov ik i 48 timer pga stolthed) jeg kiggede på ham og tænkte: Det der, det har JEG lavet – JEG har lige leveret ham!” Det var den fedeste følelse og så vores første øjenkontakt – Gisp!
  Ja sorry, er en sucker for det….Det gik op for mig at al det der:Jeg elsker dig” jeg havde rendt rundt og sagt til kærester, venner og familie, overhovedet ikke var i nærheden af, hvor rigtigt det var, når jeg sagde det til mit barn. Pure love!!!!

 6. Wonderful article! This is the kind of info that are
  supposed to be shared across the internet. Shame on the search engines for no longer positioning this publish higher!
  Come on over and consult with my web site . Thank you =)

 7. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4
  year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit crab inside
  and it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 8. Admiring the time and effort you put into your website and detailed information you
  offer. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Fantastic read!
  I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my
  Google account.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden