HJÆLP: JEG SKAL FINDE EN AMMEPUDE ASAP…!

5. marts 2015

Hey Darlings! ?

I have a problem – eller når man nu er gravid, så er det faktisk nærmest en krise for mig, haha! Jeg købte tidligt i min graviditet en Candide Multirelax 3-i-1 pude og der synes jeg jo, at jeg var mega smart! Den ER mega smart faktisk, for man kan sove med den mellem benene under graviditeten, og bruge den som ammepude og til at ligge baby i, senere hen. Jeg har selvfølgelig sovet med den og ligget med den i flere måneder nu og næsten ødelagt den, for det har været nogle hårde kampe med dynerne og puderne om natten, hah. Altså den er ikke så lækker mere, selvom betrækket kan vaskes og den kan ikke bruges sam ammepude mere.

Jeg regner med at tage en ammepude med i hospitalstasken (eller hvad??), men jeg har jo brug for en herhjemme uanset nu. Jeg har slet ikke kigget på ammepuder, for jeg regnede jo med, at jeg havde en og streget den af listen, så nu skal jeg hurtigt have bestilt en. Jeg har fundet et par rigtig søde, altså der er vel ikke den vilde forskel på dem, andet end betrækket vel?? Jeg vil så gerne have Småfolk Multifarvet Æbler Ammepudebetræk (nederst til højre på billedet), det er faktisk mit yndlingsprint af alle babyting tror jeg, men det er betræk som man sagtens kan købe ved siden af bare, og jeg skal jo også have en pude og et par flere betræk?? Jeg er lidt sent ude med det her måske, heh. De her Pingu Nursing Pillow Pink og Rätt Start Elefant Ammepude er så vildt cute, det bliver nok en af dem jeg vælger. På den anden side, er de sarte farver også super flotte, som de her NG Baby Cirkus Ammepude og CamCam Ammepude m. fossfill Grey Dot forneden. Så nu skal jeg lige have valgt en af dem? hvilken synes I?

Blend

Blend2

FOLLOW ON BLOGLOVIN HERE ? bloglovin

17 kommentarer til “HJÆLP: JEG SKAL FINDE EN AMMEPUDE ASAP…!”

 1. kan anbefale en med fossflakes. De larmer ikke, eller bliver flade. Samt larmer de ikke i babyer øre. 🙂

  Men vi brugte ikke ammepude på hospitalet.

  Har du egentlig købt ammebrikker (for en sikkerheds skyld)? ☺️

 2. Jeg vil også sige fossflakes.

  Havde en med Krøyerkugler til min ældste, men den blev hurtigt helt flad.
  Nu har jeg en med fossflakes, og den er bare lækker.

  De fås i fx babysam til 300,- og så kan du jo købe det betræk du selv synes bedst om 🙂

 3. Majbritt Haugaard Pedersen

  Hej..
  Min egen holdning er at jeg synes det er spild af penge.. Jeg købte en da vi ventede vores datter på snart 6 år og brugte den nogle få gange, men fandt hurtigt ud af at sidde uden ellers brugte jeg bare et armlæn.. Og hende ammede heg i 8 -9 mdr ca.
  Da jeg så ventede tvillinger tænkte jeg at jeg var nødt til at skulle ha en og en ordentlig en, så købte en til omkring 1000 kr, den nåede lige hjem og vende på matriklen og så blev den sendt retur igen, den var bare ikke behagelig og så brugte jeg efterfølgende bare en dyne i de par måneder jeg ammede vores drenge.. Pøj pøj med det hele..
  Vh Majbritt

 4. jeg havde ammepude med på hospitalet, og var glad for det.. For mig var det så stort at jeg slet ikke kunne tænke på om jeg selv sad godt og indstille hospitalssengen rigtig, så ammepuden var en god støtte. Men lad det pæne betræk blive hjemme, man kan godt bruge mere end et alligevel når de små begynder at gylpe eller spytter mælk ud fordi de får for meget ind når mælken løber til. Jeg fik drop i begge hænder efter fødslen, og princessen manifesteret at få dem hevet ud i begge sider så der kom blod på som nåede at tørre ind så det kom ikke helt af i vask desværre.

 5. Monica Figgé Jensen

  Jeg vil også sige Fossflakes puder. Betræk kan du skifte. Fossflakes bliver ikke flade og larmer ikke 🙂 På barselshotellet havde vi ikke ammepude med. Jeg bruge alm. pude og dynen under til at støtte op. Det er hurtigere og nemmere med ammepude, men man skal i forvejen have så meget med, så en ammepude fylder rigeligt. Så hellere vente med den til i kommer hjem igen 🙂

 6. Hej irina,
  Jeg vil klart anbefale dig den fra rätt start! den er dejlig blød, og så går den hele vejen rundt (ligesom en bade ring) – det gør at du får den optimale støtte hele vejen rundt om livet, og at du ikke sidder og falder sammen. Den erfaring jeg har fået fra kunder(har nemli ik selv børn, men arbejder i babysam) er, at det den går hele vejen rundt, lige giver det ekstra, og det simpelthen er det de falder for.. Håber det gav lidt hjælp.

 7. Jeg har også en Fossflakes! Elsker den. Kan også købes på deres hjemmeside! Er desuden allergi-venlig.

 8. kan virkelig varmt anbefale småfolk! Super pasform og bare rigtig god hårdhed/blødhed ☺️ og skide god at bruge som hovedpude til de korte middagslure 😉

 9. Jeg vil ligesom så mange andre anbefale en pude med fossflakes – den holder formen og er bedre til at transportere varme. Ift betræk er det jo meget smag og behag, jege r selv vild med camcam’s, det vigtigste er at det kan tages af og vaskes.

 10. Jeg har brugt ammepude til begge mine børn og jeg kunne ikke leve uden. Jeg følte at de lå rigtig godt og jeg havde frie hænder til at nusse barnet og sørge for hovedet lå rigtigt. Så jeg kan varmt anbefale en.

 11. Jeg har en fra Sebra med fiberfyld og den er ganske fin ☺ ærgede mig over jeg ikke tog den med på hospitalet, så mit råd er at du da lige så godt kan tage den med sammen med alt det andet man alligevel slæber med

 12. Den berygtede ammepude… 🙂

  Jeg fik min svigerinde til at sy en til mig, af 4 grunde.

  1. jeg kan selv fylde mere fyld i hvis den bliver flad. (og bestemme hvad fyldet var)
  2. det er med bæver nylon som inderstof, som kan tørres af med fugtig klud (og som bræk ikke kommer igennem)
  3. hun lavede også 2 betræk så der altid kunne være et til vask, hvis vi havde behovet. (og i det stof vi bedst kunne lide, og da vi fik sønnen senere var det bare at sy nyt drenge betræk 🙂 )
  4. den fik den form + størrelse jeg syntes var bedst.

  Og det er verdens nemmeste ting at sy.

  Håber du finder din ammepude.

 13. Jeg har en Camcam ammepude med fossflakes, og er SÅ glad for den! Den larmer ikke, fyldet bliver ved med at være dejlig fast og så er den PÆN! 🙂 Jeg er mest til neutrale farver, for ens ammepude er jo også ofte med i stuen. Kan klart anbefale den!

 14. Ih det er sådan en spændende tid, når man nu går der og venter sig! Nyd det! Lige om lidt bliver alt vendt på hovedet! Jeg vil bare lige indskyde, at for mig var en ammepude helt ubrugelig. Min datter ville hele tiden spise og jeg fandt bare ud af, at jeg ikke kunne rende rundt med den store pude über alles. Og så blev det hurtigt rutine at sidde på en måde der var god for os begge – uden pude, men med armlæn osv.

 15. Kim Kristensen

  Hej Irina

  Hvis du stadig mangler en ammepude så skriv lige til mig, vi kunne godt lave en aftale hvor du kan anmelde nogle af vores ammepuder.

  Mvh
  Kim fra Mammashop

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden