SÅ JEG ER EN DÅRLIG MOR FORDI… ?!

28. maj 2015

ALLESSIA: MARMAR HUE + MINI RODINI DRAGT FRA GLADEROLLINGER.DK


Min kæreste spørger mig helt uforstående her til morgen: “Har du set din Instagram?!” og: “De ved godt, at hun har en far, som hun også kan være sammen med, ikke?!” Jeg tror, at han mente kommentarerne til billedet HER. Jeg havde godt bemærket nogle af dem igår og når den slags sker, så læser jeg bare ikke resten og glemmer det. Igår faldt jeg om, så snart han kom hjem om aftenen og var ligeglad med hvad nogen synes. Efter en nat uden søvn havde jeg optagelser om morgenen i 3 timer, imens hun OBVIOUSLY var hjemme med Morten og det er i de timer, hvor hun sover alligevel. Jeg efterlader hende jo ikke på gaden når jeg skal arbejde! Det håber jeg da folk godt kan regne ud! Efter at jeg kom hjem, tilbragte jeg resten af dagen med hende, som jeg gør hver dag og jeg elsker det. Selvom jeg føler mig som det mest udmattede menneske i hele verden, så kan et smil fra ens barn jo opveje det hele, det kender I måske, nogle af jer. Efter at have badet hende og puttet hende, sørgede jeg lige for at gøre rent alle steder og da Morten kom hjem gik jeg direkte i seng. Efter sådan en dag går jeg ikke op i hvad nogen synes, men i morges efter lidt søvn, ville jeg alligevel tage det op her på bloggen? 

“Reality deltagere skal tænke sig om når de får børn? bla bla bla!” Øhh? jeg tror generelt, at alle skal tænke sig om inden de får børn. Det ville være en god start! Hvad fanden har det noget som helst med at være en dårlig mor at gøre, at jeg har deltaget i reality – det gør ikke folk til dårlige mødre automatisk sku da! Hvis man synes, at jeg er en dårlig mor, så er jeg det jo bare at man generelt synes det, ligesom folk der IKKE har deltaget i reality kan være dårlige mødre. Dem der skriver kommentarerne, føler sig vel af en eller anden grund nødsaget til at skrive dem? eller håber de på at gøre mig ked af det? Jeg ved det ikke. Nogle VIL tro, at jeg er dårlig mor og så må de tro det. Jeg  bliver ikke ked af det, men jeg bliver i et kort øjeblik irriteret? hvem f? tror I at I er, siden I kan tillade jer, at sige det til mig. Sådan får jeg det. Jeg knokler fra morgen til aften – og det at være mor og housewife er hårdt arbejde i sig selv, det må I da kunne relatere til? Når I gør det så godt, som I kan og prøver at være den bedste mor, kæreste, passe sit job, ikke sove etc. og så får smidt sætninger i hovedet, som “Skal du ikke prioritere dit barn?” Når man elsker sit barn over alt på jorden og folk blander sig, så har man bare lyst til at de mennesker sagde det til ens ansigt og man havde en pande i hånden! I forstår hvad jeg mener?

Der bliver ofte sagt til mig, når folk lærer mig at kende: “Irina, du behøver ikke at forsvare dig!” Det er sandt? og jeg ER træt af at forsvare mig, træt af at bevise gang på gang, at jeg ikke er en idiot, lige siden jeg deltog i “Fristet”. Træt af af forklare at man ikke kan sætte alle i bås, men jeg kan heller ej bare sluge alt lorten konstant, så nu har jeg bare lige brug for at ytre mig. Lidt rettigheder har jeg vel stadig, selvom jeg startede der hvor jeg gjorde. Jeg synes faktisk, at det er pisse hårdt at jonglere det hele – men bliver folk sure, fordi jeg får det til at se nemt ud på mine sociale medier? It’s not! Dem der følger mig på Snapchat, så måske igår, hvor træt jeg så ud, da jeg kom hjem efter optagelser, jeg var ved at græde altså. Jeg lader mange ting ligge, for hvis jeg skal gå op i alt hvad der blevet skrevet og sagt, så ville mit nervesystem være pænt skrøbeligt. Men hvor synes jeg dog, at det er fucking nederen kommenteret, når I hentyder til, at jeg ikke er sammen med min baby! Og jeg ved, at der ALTID vil være den slags kommentarer, for jeg vælger selv at dele ud af mit liv. Men hvad så tænker jeg? skal jeg stoppe med det. Skal jeg slette min Instagram og droppe bloggen – jo jo, jeg har da overvejet det. Jeg må selvfølge også sige, at 90% af kommentarer som jeg får, ellers er de sødeste og jeg elsker feedback fra mine læsere. Også konstruktiv kritik, men det andet bullshit gider jeg ikke, men alligevel slipper jeg jo ikke for det. Det er muligt, at jeg er mere offentlig person end andre. Men vi er alle på de sociale medier og næsten alle deler ud af sit liv på Insta og Facebook og mange har blogs uden at have været på TV eller er kendte. Det er ikke en undskyldning for at være modbydelig! Det værste du kan gøre er at kritisere en mor, der elsker sit barn og bruger rigtig meget tid og energi på sit barn. Har man lyst til at kritisere mig eller andre mødre på de sociale medier, bare fordi man lige synes, at man er bedrevidende, så er man en freaking ASS, for det er hårdt at være mor og især dem der selv har børn, burde vide bedre! I got it out? nu skal jeg ud og handle og være sammen med min datter hele dagen. Min datter som har tøj på kroppen, som får mad, som er sammen med sin mor og far hver dag og som smiler næsten hele dagen lang og får en mia. kys om dagen! Mødre fortjener respekt, mødre er stærke kvinder, som også kan lave fejl og man skal ikke nedgøre dem, for de fleste gør det bedste de kan. I feel better og håber, at I kan håndtere min ærlighed idag.

bloglovin

34 kommentarer til “SÅ JEG ER EN DÅRLIG MOR FORDI… ?!”

 1. Det der er seriøst ikke i orden!
  Hold kæft en flok gimper mand.. Men det er desværre bare blevet sådan i vores samfund, at man skriver nøjagtig hvad der falder en ind, uden at tænke over hvordan det bliver modtaget. Man kan jo gå helt i chok når man går ind og læser kommentarer- både på blogs, men også til netaviser og politikere/kendte personer. Det er sørgeligt.
  Jeg synes du gør det rigtige ved bare at “ignorere” det, selvom det kan være svært. Men mod idioti kæmper selv guderne forgæves.

 2. Ja desværre findes der mange folk, som føler at det er helt okay at være nedladende på sociale medier bag en facade.. Det er ikke iorden og vil aldrig være det! Man skal aldrig skrive noget, som man ikke kan stå ved eller ikke vil sige til en, hvis man stod overfor dem man skrev lort til..

  Alle og enhver kan da se, at din lille pige er i trivsel og er virkelig glad og veltilpas. Man kan se på billederne af jer sammen, at både du og Morten elsker jeres lille datter overalt, ud af jeres øjne stråler der lykke og glæde…

 3. Jeg har ikke set diverse kommentarer til dit billede, men jeg synes nu du lader til at klare det meget godt, og så skal folk huske, at man er en god mor, når man både tager sig af sit barn OG tager sig af sig selv – det betyder også alenetid eller tid fra barnet, hvor man har mulighed for at tanke energi op.

 4. Det er åbenbart dagens Danmark at folk skal have så ondt i røven over det går så godt for nogen.. Get over it !!
  Pigen har sku da også en far altså og en baby sover det meste af dagen så slap af.
  Du gør det skide godt som mor Irina din datter ser sund og rask ud og smiler over hele 5 øren 🙂 Syntes det super du bare ignorere det.. You rock Girl !!!

 5. Godt skrevet, og hvor har du ret. Har ikke fulgt med på din insta, men vil bare lige sige, at jeg synes, at du gør det vildt godt, og der er da ingen tvivl om, at I er super omsorgsfulde forældre! Kram fra en træt mor til en anden☺️❤️

 6. Knus til dig <3 Du er en fantastisk mor og person i det hele taget! Jeg har så meget respekt for dig og den måde I lever på. Jeres prinsesse får så meget kærlighed og har fantastisk, det er tydeligt at se!

 7. Hej Irina
  jeg vil lige sende en kommentar her : jeg synes at du virker helt fantastisk som person
  jeg læser din blog meget tit
  jeg har et helt andet liv end dig
  jeg er selv 22 år- lige begyndt at skulle videre med ny skole osv
  det er ikke kun nemt
  jeg synes du skriver så godt
  og du virker som -den bedste mor for din datter 🙂 synes hun er nuttet og sød
  Hilsen -Rose 🙂

 8. Det er hammer ærgeligt, at blot fordi du har været i TV, så føler folk at de har rettighed til at stemple dig på den måde. Jeg er sikker på, at du har fuldstændig styr på, hvad du fortager dig og hvilke behov dit barn har. Og det rager ingen andre, jeg er målløs. Sikke nogle hovedløse høns.

 9. Sandie Maria

  Super godt skrevet af dig Irina! De mennesker der hele tiden skal lukke noget bullshit ud, har intet værd i deres liv, vil jeg i hvert fald mene. Det er utrolig at folk ikke bare kan passe sig selv i stedet for at være så modbydelig over andre! Man skal tænke før man taler/skriver og det er jo så tydeligt at den øverste etage ikke er helt velfungerende hos nogle mennesker desværre.. jeg følger dig på snapchat og Facebook, jeg synes du gør et fantastisk job med den smukke prinsesse du har fået dig!
  Og så har jeg en kæmpe respekt for at du kan klarer så mange ting, det kan være hårdt men du fuldfører alle dine ting og det har jeg kæmpe respekt overfor!
  Håber dig og din skønne lille familie har en fortsat god dag! 🙂

 10. Tror mest det er mye misunnelig folk som skal tråkke på andre som klager. Er nok bitre folk. Stå på irina 🙂

 11. Hej irina.
  Jeg er selv mor til en søn på ni måneder og det er jo det mest fantastiske som du skriver. Jeg følger dig også, og må ærligt indrømme at jeg også har tænkt at du altid er på farten, og det eneste jeg ville sige var bare – husk at nyde din barsel lgså den tid med de små pus får man aldrig igen ❤️ Men nogen fungere også bedst i konstant bevægelse og hatten af for at du kan overskue det bliv ved med at gøre det som gør dig glad og det der fungerer for jer! God vind 🙂

 12. F#$k the haters. De vil altid være der. Vi skal bruge livet på det positive og glemme haters knus herfra

 13. Davs Irina.
  Ud fra hvad du viser fra dit liv på instagram, facebook og snapchat, er det TYDELIGT at se at du bruger meget tid sammen med din datter. Jeg kan slet ikke se, hvordan nogle ser at du ikke bruger tid med din datter, du viser fuldstændigt det omvendte. Jeg synes du klarer dig super godt, som mor og få ordne alt det andet og endda få lavet dine opgaver i skolen. Du er alt for sejt og virker som en rigtig god mor og det er tydeligt, at i klarer jer godt som forældre 🙂

 14. Du er en super god mor – det lyser ud af både billeder og tekst.. Det er så frygteligt med sådanne personer, der bare vil sprede negativitet. Det har du ikke fortjent, når du gør det så godt!

 15. Jeg er helt misundelige på dig, at du var ude i det virkelige liv, mens barnet var lille. Jeg var bare derhjemme og røvkedede mig de første måneder. Jeg tror, der er nogen, der troller dig, helt ærligt, og så er der nogle nederen mennesker, der dybest set er misundelige, der hopper med på trollens præmisser. Fuck det. Du er en sej mor, og jeg er ikke i tvivl om din kærlighed til din datter.

  sofiebock.dk/wetschrunchie

 16. Jeg håber du læser dine kommentarer for den her er noget jeg selv tænker over og noget som man konstant oplever.
  Jeg er 21 år og har en dreng på 5 måneder. Han sover selv i sin tremmeseng. Jeg sov på et tidsspunkt med ham men han vågnede hele tiden fordi han får det så varmt. Derfor sover han bedst selv. Jeg oplever hele tiden sætninger som “børn skal have tryghed, dit barn skal sove ved dig” – eller hentydningerne “altså mit barn sover ved mig og det skal han/hun blive ved med!”. Da jeg har velovervejede årsager valgte at stoppe med at amme efter 6 uger hørte jeg – og hører stadig – for det hele tiden. Jeg troede at jeg med graviditeten havde oplevet fordømmelsen fra værste side. Men hold da op jeg tog fejl – jeg oplever hver dag at folk gør mig usikker og nervøs. Jeg er i forvejen selvkritisk omkring mine evner fordi man jo så gerne vil gøre det bedste for ens lille skurk. Og når folk der knap nok kender en, tror de kender ens søn, eller i dit tilfælde datter, bedre end en selv bliver jeg simpelthen så gal og ked af at jeg dkal forsvare mig selv og ham overfor dem. Tror aldrig den folk stopper med at blande sig når det kommer til børn. På et tidsspunkt bliver det børneopdragelse og senere noget tredje. Ligegyldig om man er privatperson eller offentlig. Man må bare prøve at ignorere det. For det gør sku ondt. Ligegyldigt hvad man prøver at forklare sig selv

 17. Ved du hvad.. Din datter ser så fin og veltilpas ud. Du ser fantastisk ud. Du gør det kanon godt! Tro på dig selv.

  God torsdag <3

 18. irinathediva

  Tak for kommentaren, ja mange oplever det… tror også at jeg bliver forarget, fordi jeg aldrig selv kunne finde på at kritisere mødre på deres private profiler.

 19. Respekt til dig Irina! Jeg følger dig både her på bloggen og på snap, og du er da den skønneste mor! Har aldrig forstået hvorfor nogle mennesker har et behov for at svine andre, som de overhovedet ikke kender til. Glem de fjolser og fortsæt med at være den bedste mor du kan være for din datter 🙂

 20. Det er så skræmmende at se og læse,hvordan folk sviner hinanden til på de sociale medier.Og det gælder både de kendte og ‘almindelige dødelige’ som targets.
  Folk må virkelig have det skidt med sig selv,når de behandler andre så ringe med sådan nogle kommentarer som fx dét du selv har oplevet.
  Hvis man ikke kan lide dig eller en anden blogger el kendt,så synes jeg da hellere,at man skal trykke på ‘unfollow’ knappen el ikke læse med for ‘bare at ytre sig’ fordi man kan.
  Den der ytringsfrihed er vist blevet ‘godt brugt op’ efterhånden og ‘janteloven’ er så lige blevet “total yndlings” ting hos alle haterne.Suk.Og heldigvis er du en stærk kvinde,men ærgeligt med de unge piger el folk,som ikke er så psykisk stærke.
  Jeg synes, at man virkelig skal tænke sig godt om hvad man skriver,for der sidder så mange mennesker derude,som synes det er hårdt at få at vide, at man fx er en dårlig mor (direkte el indirekte),da man virkelig er skrøbelig, når man bliver forælder.
  Alt er så nyt for nybagte forældre og alle forældre gør altid det bedste for sine børn og man skal aldrig dømme dem, fordi man ser dem i en el anden kontekst; billede el i en handling.Der er altid en historie bag dét og før man dømmer et menneske,så husk; det kunne være dig selv eller istedet: kan jeg bidrage med noget i den sammenhæng.

 21. Hej Irina

  Har læst alle de åndssvage kommentarer nogle har skrevet på Instagram tænker bare hvad fanden bilder de sig ind jeg er sikker på at du er en Super god mor og dem der skriver sådan nogle onde ting har bare ondt i røven over at de ikke er lige så gode som dig❤️ Jeg har også været inde og sætte hende der skrev det der på din Instagram på plads men det eneste hun gjorde var at blokere mig hun er bare en taber! Håber du ser denne kommentar og blir glad for den❤️ KH Juliette

 22. Øv :/ der er desværre alt for mange mennesker der har så skide travlt hele tiden! Og føler behov for at rette på andre mennesker for at få det bedre med dem selv! Så sørgeligt altså!
  Syntes det er mega godt skrevet Irina, og jeg er sikker på du er den bedste mor for din datter, hun overhoved kan ønske sig! (: bare fordi man er blevet mor behøver ens liv ikke gå i stå, og sidde hjemme og trille tommelfinger hverdag. (tror lidt det er det, nogen folk tror man SKAL! :D)

 23. Er der nogle der fornyeligt har sagt du er sej! For det er du!!! At gå i skole selvom man har en nyfødt, at skulle arbejde når man har en nyfødt + alle de andre ting der følger med som mor til en nyfødt – så er det fucking sejt at du stadig kan stå på to ben endnu!!! Jeg ved hvad jeg snakker om har selv været til eksamen med en 5 uger gammel baby på armen – skrevet uge opgaver og været oppe og forsvare med en baby! Det er fucking hårdt når man ik får sin søvn eller skal ordne alle de andre ting!
  Du skal bare være glad for at du ik sidder på din fyldige popo dagen lang, som andre mødre gør, for hvem fanden siger at det er bedre – jeg spørg bare, det er sgu bedre med en mor der laver det hun elsker ved siden af, end en der er ved at gå ned med en fødselsdepression fordi hun føler hun rådner op på barsel!!
  You Go Girl og glem alt det negative – du har en sej mand, den smukkeste datter og en karriere ved siden af, det kan ingen tage fra dig :*

 24. Velkommen på toppen smukke mor! Her er koldt! Kæmp for hvad du har kært- i andre lande kender de ikk engang ordet barsel, de pukler dagen lang kort tid efter fødslen for bare at kunne give deres børn mad. Det har intet at høre med at de ikke holder af deres børn ligesom vi gør her i dk hvor vi kan gå priviligerede derhjemme i et helt år! Vi er så snotforkælede! Du fortsætter bare som du gør, du er sej!

 25. Dig!? Dårlig mor? :joy: Ej nu må de sku lige tage sig sammen!
  Så vidt jeg kan se er du det helt modsatte, du er en god mor!

  Det er sikkert deres egen usikkerhed, på hvor stærk du er, som får dem til at ville ødelægge dit selvværd .- Ret sygt! :angry:

  Jeg håber at du ved at du på ingen måde er en dårlig mor og at de ingen ide har om hvad de snakker om :relieved: 😉

 26. Du er da en overskudsmama og en fantastisk mor! Det er da kun sundt og dejligt Allesia og far kan have lidt kvalitetstid.

 27. Jeg tror at det der går galt er, at folk ikke forstår at det er dit arbejde at være på tv-optagelser osv.
  Folk tænker, at tv-optagelser er fritid, tid du kunne have brugt med din datter. Folk tænker ikke, at du ligesom alle andre, skal skaffe penge til dig og din familie. Når man er på barsel får man jo som regel barselsdagpenge fra sin a-kasse, sit job, fra whatever, men fordi I er en kreativ familie må i jo arbejde på skæve tidspunkter osv for at få det til at fungere (kunne jeg forestille mig, uden at have kendskab til jeres situation). Jeg kunne forestille mig at du ikke har den “normale” barsel, fordi du både skal blogge, lave diverse optagelser osv. som del af dit job. Og når dit job så er sjovt og fyldt med tv-optagelser, så får folk sgu kaffen galt i halsen, fordi de ikke ser det som et 8-16 job, men som fritid, som du ikke bruger med din datter.
  Og hvad fanden sker der for det? hvad er det folk ikke fatter? Jeg er sikker på at både du og Morten er FANTASTISKE forældre. Det er ikke jer, den er gal med. Det er folk der mangler empati, forståelse og indlevelsesevne i andres situation. Seriously, people are crazy!

 28. เว็บให้บริการสล็อตออนไลน์คุณภาพ betflik24 พร้อมให้บริการด้วยระบบที่ดีที่สุดของเรา เรามีนะบบการให้บริการที่เสถียร betflix ทุกท่านสามารถเล่นเกมสล็อตหรือคาสิโนออนไลน์ หรือเกมอื่นๆได้อย่างรื่นไหล

 29. สำหรับผู้ที่ชื่นชอบภาพยนตร์ และผู้ชมทุกท่าน ที่ชื่นชอบ ดูหนัง ซีรีย์ที่ชื่นชอบในการรับชมภาพยนตร์ ซีรีย์ ดูซีรีย์ออนไลน์ อัพเดทใหม่ตลอดทั้งเดือน

 30. My brother suggested I might like this web site.
  He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had
  spent for this info! Thanks!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden