JEG SHOPPER OFTE ELLOS KIDS TIL ALLESSIA

25. juni 2015

ET AF MINE FAVE OUTFITS TIL ALLESSIA, ER DENNE HELDRAGT MED KATTE! FRA ELLOS HER!


Hey Beauties! Jeg er selv vild med at hyggeshoppe på den side og har købt en del til hjemmet derfra og det sødeste babytøj, som Allessia bl.a. har på her på billedet, og jeg har endda købt en Playstation til Morten derinde, som han fik i gave på hans fødselsdag. Jeg kan bruge mange timer derinde og ender altid med at finde en hel masse, der falder i min smag!

294 kommentarer til “JEG SHOPPER OFTE ELLOS KIDS TIL ALLESSIA”

 1. Jeg ville helt sikkert bruge et gavekort på at købe nogle lækre pander og andet køkkenudstyr, da jeg snart skal til at flytte hjemmefra 😀 ellers ville det også være lækkert med Balmains parfume Extatic 🙂 :161:
  mail: sgc.1115@hotmail.com

 2. Vil bruge de 1000 kr, på noget helt nyt tøj til min lille pige på 2 måneder og lidt til mig selv da jeg ikke har fået nyt tøj i over 5 år ♡

 3. Jeg elsker det tøj jeres lille prinsesse har på ❤ hun er bare SÅ cute ☺
  Jeg er også helt vild med Ellos, de har simpelthen alt til ham, hende og baby

 4. Jeg ville tænke på min søster og købe noget lækkert nyt tøj. Hun rejser væk i en mdr (16år, til Island ) alene, hun trænger til noget forkælelse!

  Knus fie

 5. Åh altså 1000 kr det er et helt vildt beløb at shoppe for hehe, men tror min kommende lille pige ville blive forkælet med noget lækkert tøj, hvis man kan få amme-bh’er i ellos ville det nok også være en prioritet, ja men det er svært, har aldrig shoppet for 1000 kr så den er svær

 6. Jeg ville bruge hver en krone på at købe sødt tøj til min lille søn Valdemar, der fylder 1 år i Juli. Den dreng er hele mit liv.

 7. ville købe et par sneakers ZX FLUX og forkæle min brækket fod med lidt luksus fodtøj…. nå ja når jeg kan gå igen!

 8. Gitte vasegaard

  Ville købe noget lækkert sommertøj til mig selv og forkæle min mor med lidt nyt tøj også <3

 9. Mette Andersen

  Jeg vil rigtig rigtig gerne købe lidt lækkert sommertøj til mig selv og noget tøj til baby som vokser så pokkers hurtig at det ikke er til og følge med, 6 måneder og allerede i en str 74

 10. Jeg vil gerne bruge det på at Købe baby tøj til min lille prinsesse som jeg venter 🙂

 11. Louise larsen

  Jeg ville bruge det på min datter på 8 mdr og min søsters dreng på 7 mdr da jeg starter på uddannelse igen er pengene ikke til sådan en stor forkælelse og min søster fortjener det fordi hun altid er der for os

 12. Jeg ville først og fremmest bruge de fleste af pengene på lækkert sommertøj til min babygirl! Hun er gået en størrelse op og trænger Haha! Og så skal mor her bruge en fin bluse eller kjole da hun for første gang i laaang tid skal til en tiltrængt pigefrokost med veninderne! God sommer til jer 3

 13. Maria Rasmussen

  Jeg ville først og fremmest købe noget forkælelse til mine forældre (ved ikke helt hvad endnu – makeup til mor måske?) da jeg i de sidste år har været plaget af sygdom, og de altid har været ved min side og støttet mig igennem diverse samtaler med læge osv. Og da jeg er på KH er der ikke så mange penge at give ud af til forkælelse af dem man holder af.

 14. nanna knutson

  Ville bruge det til at shoppe nogle lækre kjoler til mine piger, når lillesøster fylder 1 år den. 28 juli

 15. Jeg ville bruge pengene på noget lækkert sommertøj – og da det er længe siden, at jeg sidst købte noget tøj til mig selv, så kunne det jo være oplagt ☺️

 16. Emilie Andersen

  Vil bruge gavekortet på en masse lækkert sommertøj og på en gave til min kæreste <3

 17. Jeg ville købe en smart sommerkjole og et par bukser. Noget lækkert tøj til min datter på 4 måneder. 😉 efter en graviditet med mange ekstra kilo +17 😮 mangler at smide 3-4 kg så sidder det gamle tøj ikke særlig godt. Tænk at så få kilo kan gøre en kæmpe forskel 🙁 min datter vokser sindssygt hurtigt 😮 !!! Og hun springer næsten tøj størrelser iver…. så er ved at blive en fattig dame med alt det tøj jeg hele tiden skal købe til min skønne Estella mirabell

 18. Et donutjern, et vaffeljern og en blender. Man skal aldrig gå ned på udstyr! (det gør jeg, men kun fordi jeg ikke har råd til andet, og det er træls!)

 19. Ville helt sikkert købe nogle af deres lækre playsuits og crop tops – generelt sommertøj og så har jeg en mor der meget snart fylder rund, som helt sikkert fortjener det aller bedste!

 20. Da jeg skal flytte hjemmefra til august ville jeg helt klart bruge pengene på boligsager – pyntesager som en glasklokke, lampe, puder og/eller køkkengrej! 🙂

 21. Jeg har termin om en mdr., så ville helt sikkert bruge de fleste af pengene på noget til baby, meeeen skulle også selv have lidt 🙂 Trænger til at kunne klæde mig lidt mere smart igen.

 22. Jeg ville nok bruge pengene på mig selv. Jeg skal føde lige om lidt, og jeg har virkelige brug for nyt tøj, alt mit nuværende tøj er så slidt, fordi det har været begrænset, hvad jeg har kunnet gå i pga min store mave. Så alt i alt er mit tøj slidt og næsten skraldespand klar 🙂

 23. Jeg kunne RIGTIG godt tænke mig at bruge 1000 kroner på nyt sommertøj! Efter en grundig oprydning i mit tøjskab har jeg virkelig intet tilbage 😛

 24. Jeg ville helt sikkert forkæle min dejlige mor. Hun har været igennem et langt og irriterende forløb med de danske læger, fordi de ikke kan finde ud af hvad hun fejler. Så det at se at hun næsten opgiver, er ret hårdt :pensive: Hun trænger sku til lidt forkælelse. :147: :147:

 25. eftersom alt mit tøj er meget gammelt og bogstavligtalt ved at gå i stykker ville jeg klart købe mig noget nyt

 26. Hun har rigeligt med tøj, men kan ikke lad være! Så jeg vil nok bruge lidt på både prinsessen og mig selv, måske det kan blive til en lille gave til mor, der har været en fantastisk støtte. Har intet sommertøj jeg kan passe, så ville være lækkert med et gavekort til lidt nyt. Håber

 27. Det kunne være lækkert:-) jeg ville shoppe det sidste jeg mangler til lillepigen der ankommer om 3 måneder:-)

 28. Det kunne være SÅ fedt hvis det var mig som vandt !!
  Jeg har en søn på 19dag gammel og vil derfor bruge penge på ham ! Siden han blev født, både ham og jeg vi har været syg og derfor vil forkæle ham og måske en lille smulle mig også ❤️

 29. Da jeg er ung og gravid ville jeg helt sikkert købe ind til babytøj. Har ikke fået købt særlig meget ind da pengene pt er små. Men jeg er lykkelig og har det godt og glæde mig til at se min højt elskede søn!

 30. Jeg ville nok købe noget nyt tøj til mig selv efter mit er blevet for stor efter jeg har tabt mig efter min graviditet

 31. Jeg ville købe noget tøj og sikkert også noget lækkert til hjemmet – de har så mange fint boligting 🙂

 32. Jeg venter mig en dreng til vinter. Han skal hedde Leonardo og fortjener den bedste start på livet. Det har været rigtig svært for mig det hele indtil videre af personlige årsager.
  Men det går bedre nu
  Håber at heldet vil være med mig da jeg igen af personlige årsager er meget prøvet og kommer til at være det endnu mere når jeg har født.
  Kryds fingre for mig

 33. Jeg ville bruge dem på tøj til min datter, som jeg venter her D. 31 okt. Er førstegangs mor og meget spændt! 🙂 og er vildt med det tøj du giver din datter på 🙂 så ville være lykkelig hvis jeg vandt

 34. Caroline hedegaard

  Ville helt klart købe noget tøj til mig selv og nok også lidt til min mor da hun vandt en smootie maskine og jeg ødelagde den på under 24 timer (ved et uheld) så hun skal nok også forkæles lidt da hun tog det vildt pænt!

 35. Jeg ville bruge dem på tøj til min datter, som jeg venter her D. 31 okt. Er førstegangs mor og meget spændt! 🙂 og er vildt med det tøj du giver din datter på 🙂 så ville være lykkelig hvis jeg vandt
  Mail : Cilia1991@hotmail.dk

 36. Sko og tøj! Elsker virkelig sko! Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine sko
  Og så noget nyt tøj, kunne godt trænge til at få opdateret garderoben

 37. Katrine Jørgensen

  De skulle nok bruges på nogle børster fra Real Techniques og så noget lækkert sommer tøj (:

 38. Amirah isabel

  Jeg har fuldt din blog i langtid efterhånden. Og jeg ved at du elsker at shoppe på Ellos. Du har virkelig givet mig meget inspiration til tøj osv – som for det meste kan købes på Ellos, hvis jeg bliver den heldige ku det være rigtig fedt hvis du kunne inspirere mig til at købe noget fedt tøj, smykker sko osv ☺️

 39. Det kunne da være helt fantastisk. Nyt tøj til mor og Freja, samt sager til den nye
  Lejlighed

 40. Jeg ville bestemt købe noget sommertøj, jeg er i stor mangel! Og så vil jeg nok købe den søde heldragt til min niece 🙂

 41. Jeg ville købe nogle smukke lysestager, noget sengetøj og så selvfølgelig tøj 🙂

 42. Lækker konkurrence!
  Jeg ville helt sikkert finde noget sommertøj til mig selv og noget sødt babytøj til min lille niece
  Krydser fingre.

 43. Jeg ville bestemt købe noget nyt sommertøj, da jeg virkelig mangler! Og så nok lige den søde heldragt til min niece! 🙂

 44. Jeg vil gerne købe en fødselsdags gave til min datter som bliver 1 år om 10 dage!!!
  årh der er for vildt hun allerede bliver 1 år
  Vi er ved at flytte og det hele er ret kaotisk og så skal både min mand starte nyt job, jeg selv genoptage studiet efter barsel og min datter skal starte i institutionen – så bare lidt som vi kunne forkæle hende og hinanden med

 45. Jeg ville helt klart købe noget sommertøj, da jeg ikke har jeg så meget også tænker jeg også at forkæle min lille kusine som bliver 1 år i næste måned.

 46. Carina Jørgensen

  Det ville være SÅÅÅÅ lækkert med en ny bikini til alle de strandture som venter! 😉 <3

 47. Jeg ville shoppe nyt lækkert sommertøj – man kan få virkelig mange ting for 1000 kr!! Jeg krydser fingre 🙂

 48. Jeg knne rigtig godt tænke mig at købe husvarer til min mor og evt. Eid-tøj til mine små søskende da vi holder Ramadaen (‘: det er den måned hvor Muslimer faster, og Eid er jo dagen hvor vi fejrer afslutningen af denne hellige måned, men har dsv. Ikke nok penge til de gaver jeg tror min mor ønsker sig )-: derfor ønsker jeg at være den heldige vinder af de 1000-,
  Men tak på forhånd og held og lykke med at finde vinderen Irina :-*

 49. Eftersom vi skal på ferie vil jeg købe lidt sommer tøj til min dejlig lille pige Mariam love you

 50. Jeg vil bruge nogle penge på nyt tøj til mig selv efter jeg har fået fjernet hud fra maven er alt mit tøj blevet for stort og selvfølgelig skal mine drenge også have noget 🙂

 51. Det ville da være fantastisk med et gavekort. Jeg ville købe en ekstrafin fødselsdagsgave til min mor, og måske noget smart til mig selv til mit bachelorforsvar i juli, eller noget til vores lejlighed, hvor jeg har boet i to år til juli. Ha en god dag 🙂

 52. Jeg ville klart bruge pengene på tøj til min kommende datter, som kommer til verden til August. Ellos har simpelhen så mange fine ting. Har allerede udset mig et par outfits, jeg skal have investeret i 🙂

 53. Skal være mor til en lille prinsesse i oktober, så en masse babytøj + babyudstyr, og også lidt forkælelse til hendes storebror på 2 år.

 54. Vil helt sikkert bruge dem på at forkæle prinsessen som bliver 1 år 27/7! Man kan jo ikke lade vær’, og hun kan altså ikke få for meget lækkert tøj, ligemeget hvad farmand siger 😉

 55. Min kæreste og jeg prøver på at jeg skal blive gravid, og hvis det lykkedes ville jeg helt sikkert bruge de 1000 kr. på babyting og måske noget ventetøj til mig selv <3 Og ellers noget lækkert til hjemmet og til mig selv 🙂

 56. Anette Mortensen

  En smule sommertøj til min gravide krop, hvis det ellers nogensinde bliver sommer
  Og ellers en masse til min lille prinsesse der kommer til november

 57. Jeg ville bruge de 1000 kr. på et par lækre, oversized trøjer, som jeg kan bruge til efteråret og vinteren, når jeg er længere i min graviditet.
  Derudover ville jeg købe nogle ting til vingummibamsen, f.eks køreposen fra Britax 🙂

 58. Karina Cortsen

  Et af deres fantastisk tæpper til at ligge under sofabordet, så mine børn ikke skal fryse deres små tær her i de kolde sommer måneder

 59. Jeg ville købe tøj og udstyr til den baby jeg lige har fundet ud af, at jeg venter :open_mouth: :heart_eyes:

 60. Hvis jeg vandt 1000 kr. Til ellos, ville jeg helt sikkert bruge det på min søn William der blev født i marts 2015. Han er jordens dejligste dreng, men han er kommet i en alder hvor han vokser som en raket. Hvis jeg vandt noget ville jeg helst sikkert bruge at på min søn, han betyder alt for mig!

 61. Camilla Overgaard Jensen

  Min kommende søn og alt for voksende korpus skal forkæles.
  Sommer er på vej (forhåbentlig) og tøjet begynder at blive for småt omkring den voksende mave (lår og røv ) Så lidt nyt tøj ville være tiltrængt.

 62. Jeg er gravid med mit første barn. Så Jeg ville bruge pengene på at købe en masse skønt baby tøj, så alt var lækkert og klar til den lille kom

 63. Jeg er gravid med mit første barn. Så Jeg ville bruge pengene på at købe en masse skønt baby tøj, så alt var lækkert og klar til den lille kommer

 64. Jeg er gravid med mit første barn. Så Jeg ville helt sikkert bruge pengene på at købe en masse skønt baby tøj

 65. Jeg skal til at studere på universitetet til september, så det betyder jeg skal flytte. Jeg ville shoppe nogle af Ellos’ fine ting til boligen, så min nye lejlighed kan blive super fin 😀

 66. Bum bum bum, 1000kr til Ellos?! Det ville jo være SÅ lækkert.. Mon ikke kæresten skulle forkæles lidt så, og så skulle der nok købes lidt ind til den bette i maven også 🙂 det ville ikke være en dårlig start..

 67. Jeg er gravid med nr 2. Som bliver en dreng. Vi har en pige i forvejen og jeg ejer derfor kun lyserødt og tyl! Så de 1000kr skal da helt klart bruges på noget til lillebror.

 68. Jeg ville bruge dem alle sammen på tøj til mig selv! Som mor har man en tendens til ofte at nedprioritere sig selv – det kunne være fedt med lidt forkælelse. 🙂

 69. Jeg ville forkæle min lillebror, da han om nogen trænger til at blive nusset lidt om. Han er 18 år og er lige blevet opereret for kræft, så ville elske at kunne købe en lille “get-well-soon”-gave enten i form af sko, tøj eller elektronik. Håber og krydser finger – dejlig konkurrence <3

 70. Der er jo så meget fedt at vælge imellem men det skal helt sikker være til mit kommende barn, som jeg først finder ud af hvilket køn er om ti dage :b
  Bliver det en pige, er det helt sikkert heldragter jeg er ude efter, synes det er dem der klæder baby mest når de er så små.. Men nu må vi se

 71. Vil købe til ind til min kommende datter (termin 9/9) og til min søn på 2,5 år. <3 Er også vild med ellos og har shoppen derinde til hele familien før.

 72. Nathalie Nørgaard

  Jeg ville nok finde min indre narcissist frem og shoppe tøj og sko! Evt til første skoledag i 2g, som lurer om hjørnet (arg, lad og lige have sommer først (; ). Gerne nogle sneakers og evt nogle festkjoler eller cute toppe… Som der er evig mangel på i mit skab!

 73. Sabrina Hansen

  Uha hvor skal jeg starte.. Både min mand og jeg kunne bruge noget nyt tøj da vi har tabt os rigtig meget. Vi flytter i ny lejlighed på mandag og den kunne godt trænge lidt til lækkert indhold 🙂 så det ville være SÅ dejligt og fedt!

 74. Jeg ville købe lidt lækkert tøj til min kommende mand, alt hans tøj er skidt… Men da vi spare op til bryllup er der pt ikke råd til at købe nyt

 75. Med 3 små piger på under 5, ville de 1000 kroner helt klart gå til nogle fine kjoler til dem, da de elsker kjoler og stort set ikke vil gå med andet :smiley:

 76. Åh ville købe både noget lækkert til min kommende prinsesse, og måske en lækker kjole når jeg ikke har en gravid krop mere 😀

 77. Jeg ville købe noget lækkert tøj til min søde kæreste da vores lille pige skal døbes d.11 og han er den eneste vi mangler og finde tøj til 🙂 for resten ville jeg købe et ‘aftenssæt’ til isabella, som hun kan have på når dåben er overstået:)

 78. Nyt tøj til mig selv
  Er som dig også lige blevet mor(til en dreng for 4mdr siden)
  Jeg har altid været dårlig til at bruge penge på mig selv, men nu er det på tide der sker bare lidt i mit tøjskab

 79. Pengene skulle bruges på nyt badetøj til min kæreste, mig og vores to små børn. For mon ikke sommeren for alvor kommer hvis vi har styr på badetøjet?!

 80. Er vild med den dragt Allessia har på. Jeg vil helt sikkert bruge størstedelen af pengene på min prinsesse. Især tøjet fra R baby. Så sødt og piget. Og en lille ting til min elskede kæreste og verdens bedste far

 81. Jeg ville købe noget lækkert ventetøj. jeg er gravid, og de har nogle rigtig fine ting. har især set en ventekjole jeg kunne bruge til et bryllup i August.

 82. Gitte Nielsen

  Jeg ville forkæle min far der fylder 70 år d. 24/7 – han er pensionist, og har desværre ikke til at forkæle sig selv til sin fødselsdag med lidt lækkert tøj

 83. Jeg ville forkæle min skønne datter og os selv med lidt lækkert til væggene (altid skønt med nogle flotte billeder) i vores nye lejlighed som vi snart har ventet lææænge på og lidt lækkert tøj til prinsessen
  http://m.ellos.dk/r-baby/sparkedragt-i-2-pak/482497?N=1z141pmZ1z13yf0Z1z141o8&Nao=24&selArt=326012&pID=482497&page=1

  http://m.ellos.dk/majvillan/poster-blueberry-bird/493684?N=1z13t0lZ1z141o8&Nao=1&selArt=922549&pID=493684&page=0

  http://m.ellos.dk/majvillan/poster-vanilla-moon/493683?N=1z13t0lZ1z141o8&Nao=2&selArt=922548&pID=493683&page=0

  http://m.ellos.dk/bloomingville/billede-bolig/495503?N=1z141v4Z1z141o8&Nao=20&selArt=920610&pID=495503&page=1

  http://m.ellos.dk/name-it-mini/kjole-hera/491320?N=1z141plZ1z141si&Nao=5&Ntt=name+it&Ntk=All&selArt=406907&pID=491320&page=3

  http://m.ellos.dk/ellos-home/vaegur-time/476406?N=1z13tctZ1z141o8&Nao=2&selArt=920729&pID=476406&page=0
  Billederne til datteren er bare ikke til at stå for ☺️
  God sommer til dig og familien ☀️☀️

 84. Jeg ville finde lidt tøj til mig selv og min søster og nogle lækre sandaler :heart_eyes:

 85. Jeg ville helt sikkert købe noget lækkert tøj til min søn på 9 måneder <3
  Jeg er blevet inspireret af tøjet på billedet (jeg vidste ikke de solgte babytøj)

 86. Hvor lækkert. Jeg har termin om 14 dage, og kunne virkelig godt bruge noget nyt tøj til mig selv, til når graviditetskiloerne er væk igen…☺

 87. Uh, jeg ville helt sikkert opgradere min sommergarderobe med en kjole eller en jumpsuit og så ville jeg købe en ekstra gave til min bedste venindes lille søn, som skal døbes den 5. juli 🙂

 88. Louise Nathalie

  Jeg sad og kiggede inde på deres side igår, og der er simpelthen så meget sødt drenge børnetøj derinde, som jeg helt sikkert ville købe hvis jeg vandt 1000 kr.

 89. Jeg er noget af en shopamok pige! Så de 1000 kr ville være noget af en tur!! Bare du kunne se min indkøbskurv jeg allerede har lavet derinde, med alverdens ting som jeg virkelig mangler!

  Jeg vil ihvertfald købe en masse babytøj til min sødeste moster der ENDELIG efter 16 utrolig hårde år kan sige hun er gravid med en lille pige! Så det skal hun da forkæles med! Nu da jeg også har tabt mig (pyhaaaa) så skal jeg da også have tøj til mig selv som jeg endelig kan passe! Så vil jeg også forkæle min søde mor som jeg dsv ikke fik gjort til hendes føds…. :/

  Som du sikkert tænker (WOW) så er jeg noget af en shopamokønskepige. Jeg sætter typisk tøj i alverdens indkøbskurver (nelly, zalando, matas, ellos, missmartins so on) men jeg får det aldrig købt da økonomien hos mig ikke ligeeee er så god… Jeg “forsørger” jo mig selv pga mit fritidsjob (er 16). Så tøj osv er der ikke lige råd til :/

  Men ja! Det ville betyde SÅ megeg hvis jeg vandt!!
  ~ God sommerferie til dig og din skønne familie 😉

  Mahaosman1999@hotmail.com

 90. Hej Irina!
  Jeg ville helt sikkert købe tøj til min lille Ida på snart 3 mdr. Hun vokser skisma alt for hurtigt ud af det tøj.

 91. Jeg ville bruge 1000 kr på min datter på 9 mdr der snart mangler tøj da hun vokser så hurtigt 🙂 og samtidig lidt godter til min forlovede fordi han bare fortjener det :)♡
  Krydser fingre ♡

 92. Jeg er lige blevet nyuddannet lærer, og har fået fast job, så jeg ville købe noget nyt ‘voksen-tøj’ samt en rigtig lærer-taske

 93. Da jeg skal flytte hjemmefra d. 1 august, ville det være fantastisk at kunne shoppe lidt til det nye sted! Jeg vil helt klart shoppe under kategorien “bolig”. 🙂

 94. Christina pedersen

  Jeg ville købe noget flot sommertøj til min datter på to måneder, og så håbe på at sommeren når at komme i år. <3 🙂

 95. Jeg ville forkæle mig selv og min mor med en masse lækkert tøj. Vi har været igennem meget i den sidste tid med sygdom der har fyldt rigtig meget, så det ville bare være helt fantastisk at kunne forkæle hende.

 96. Ville bruge dem på gaver til mine nærmeste. de fortjener det alle sammen fordi de er så dejlige og altid er der for mig! ❤️
  Allessia er virkelig nuttet!

 97. 1000 kr vil jeg bruge på noget af det fine børnetøj de har, til min 5 mdr gamle datter. Derudover skal farmand også forkæles da han altid er der for os, og er den bedste far for vores lille pige.

 98. Jeg vil købe det babytøj jeg har haft øje på til vores lille pige der kommer til november, og så vil jeg købe en skænk jeg har set derinde til vores entre

 99. Louise Hundrup

  Da jeg skal være mor for første gang ville jeg købe noget lækkert baby tøj til den lille nu. Og ellers ville jeg købe nogle lækre kjoler nu her til sommer, så længe jeg stadig kan komme i det almindelige tøj 🙂 (lohn85@live.dk)

 100. Helt sikkert på tøj og ting til mine piger Malou og Melina på 2 1/2 og 9 mdr
  Kattedragten skal helt sikkert med Fed konkurrence Irina Og hvor er Allessia bare skøn at se på

 101. Jeg vil købe tøj til min kommende datter ( termin den 27 oktober). Er på SU så har ikke mange penge til at shoppe lækker tøj i

 102. Maria petersen

  Jeg ville helt klart bruge dem på den lejlighed jeg flytter ind i D.1.7, vi mangler en masse ting, da alle pengene pt går til den lille pige jeg venter til september

 103. Jeg er fattig studerende, uden job af angst-relaterede årsager og in desperate need of clothes, som jeg kan passe. Jeg mangler det der beauty-boost i hverdagen, der får mig til at have det bare en smule bedre med mig selv. Så de 1000 kr. ville uden tvivl gå til tøj.

 104. Jeg faldt over den søde dragt med katte Allessia også har på her og den ville jeg helt klart købe til min lille pige. 🙂 ellers fandt jeg også en lækker kaftan som var rigtig flot også måske lidt pynt til min nye lejlighed som min datter og jeg lige er flyttet ind i.

 105. Jeg ville bruge gavekortet på bolig tilbehør. Vi har lige købt hus og oven i en hård tid, hvor vores lille pige på 4 måneder har været indlagt flere gange, har vi i den grad brug for et hjem som et trygt og hyggeligt, så vi kan glemme det “kolde” hospital.

 106. Louise Andersen

  En gave til min mor! Eller flere gaver. Jeg er en sucker for min mor. Hun tænker for lidt på sig selv og utrolig dejligt meget på os andre i familien.

 107. Jeg er faldet for en masse af deres lækre toppe, og super fine kjoler 😀 b.la. en fin rosa kjole, og nogle af deres fantastiske maxi kjoler <3

 108. Jeg ville købe en masse lækre sommerkjoler og bikinier til min kommende ferie. Og mon ikke mine to guldklumper ikke også skulle forkæles lidt 🙂 :grinning:

 109. Jeg ville købe nyt sommertøj til mig selv og til min 1 måned gamle søn <3 De har en masse lækkert tøj derinde!

 110. Jeg ville først og fremmest købe noget til mine børn (det er sjovt nok altid lettest at finde noget til dem), og så ville jeg prøve for en gangs skyld at finde noget til mig selv også.

 111. Jeg er gravid og venter en pige til december og mangler jo stort set ALT! 🙂 men en kørepose ville være skønt, synes de er rigtig fine og så er der masser af sødt babytøj ! 🙂

 112. Jeg er gravid og venter en pige til december. Jeg mangler stort set ALT! og en kørepose ville være helt fantastisk! De har så mange finde babyting / tøj derinde 🙂

 113. Charlotte Hansen

  Uhh det er da svært. Min kæreste og jeg kunne vildt godt bruge et nyt sofabord, så det kunne være en mulighed. Så ville jeg også gerne købe lidt babytøj, så jeg kan forkæle min kommende niece/nevø. Og så bliver det forhåbentlig sommer snart, så min og kærestens garderobe kunne godt peppes lidt op 🙂

 114. Henriette Larsen

  De penge skulle helt sikkert bruges på min lille prinsesse på 7 måneder(som er meget lille i størrelsen og derfor trænger til nyt tøj nu hun er kommet ud af 56) ❤ når man ser det lækre tøj din datter har på kan det kun være en super side at købe babytøj fra

 115. Anna Sofie Blauenfeldt Pedersen

  Det ville altid være lækkert at kunne købe nogle lækre beauty produkter

 116. Jeg har faktisk mest kigget på tøj derinde, så jeg var slet ikke klar over, hvor meget hjemmegrej, de også har. Men jeg synes generelt jeg mangler alt muligt sommertøj, så det er nok det, jeg ville købe.

 117. Kjole amok for 1000 kr. Mangler kjoler til pigerne og jeg til vores Marmaris tur 🙂

 118. Jeg ville forkæle mine 2 prinsesser på 1 & 3 år med noget nyt tøj fra Noa Noa. De laver sådan noget sødt tøj, som jeg er helt vild med <3<3<3

 119. Hvis jeg vandt ville jeg bruge pengene på den smukkeste lyserøde lænestol, til når jeg nu skal flytte henover sommeren 🙂

 120. Julie Teinvig

  Jeg ville købe en masse dejligt babytøj til min kommende lille prins 🙂 <3

 121. Jeg har set mig lune på 2 par sko derinde fra, ellers mangler jeg også lidt køkkenting – så det kunne også være det, det blev til :-))

 122. Jeanette nielsen

  Jeg ville helt klart forkæle mit elskede barnebarn zelia med en masse tøj,,,det ville jeg så meget nyde

 123. Jeg ville helt klart købe noget til hjemmet, måske i form af en ny bogreol, da jeg lige er blevet færdig med gymnasiet og efter sommerferien skal starte på universitet :-)I mellem tiden skal jeg dog lige flytte ind i min nye lejlighed med en veninde!

 124. Jeg tror jeg ville bruge de 1000 kr på tøj til min datter som gerne skulle komme om tre ugers tid og lidt nyt tøj til mig selv, har absolut intet tøj til efter fødselen. Måske nogle fine hvide sneakers også

 125. Masser ting til min lille polak, og firgurnære har-fået-min-krop-tilbage-efter-fødslen kjoler Måske noget til babytata(-daddy) også? Anyways, størstedelen er øremærket den lille ❤️

 126. Jeg er gravid med tvillinger så jeg ville købe en masse lækkert tøj til dem, det er det sidste jeg mangler før de kommer 😀 <3

 127. Jeg ville bruge gavekortet på noget til min kommende søn, som snart kommer til verden. De har nogle fine ting til børneværelset f.eks. Verbalet hylder eller en skråstol, hvilket vi også mangler 🙂 jeg krydser fingre – kunne hurtigt fylde kurven derinde 😉

 128. Ville købe lidt nyt tøj til mig selv og min kæreste – vi er også i gang med at flytte sammen, så vi mangler lidt pynt og hjemme-ting. Det ville være en fantastisk 19-års fødselsdagsgave for os begge <3 <3

 129. Jeg ville bruge pengene på lækkert sommertøj til min datter Stine på 4 måneder 😀

 130. Jeg vil helt klart bruge det på mig selv og mine børn. Altid dejligt med nyt tøj og få garderoben fyldt lidt op,

 131. Jeg har termin på mandag, og kan føde når som helst vi har valgt ikke at vide om det bliver en dreng eller en pige, så meget af det vi har købt er neutralt og jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig at gå lidt shop amok når jeg kender kønnet. Det kunne være så dejligt at bruge 1000 kr på enten pige eller drenge tøj

 132. Laura Mogensen

  Jeg ville købe en masse til hjemmet! Jeg flytter sammen med min kæreste snart og han har sådan en rigtig drengehybel uden særlig meget nips og pynt.
  Og så ville der nok også gå lidt til tøj 😉

  Lauramogensen@live.dk

 133. De 1000 kr. ville være et super tilskud til et nyt kamera, fx har Ellos det Nikon 1 jeg har haft kig på, så det ville være perfekt at kunne bruge på det 🙂

 134. Da jeg skal giftes til september på cuba så ville jeg købe sommertøj som jeg skal have med derind. Cuba er rigtig varm i september, og jeg ville gerne have lidt godt og kunne vise frem dernede 🙂

 135. Jeg ville shoppe alt muligt nyt og lækkert til min længe ventet lille prinsesse… Har termin 5/9, har kun købt brugt indtil nu… Så det kunne være fantastisk med lidt helt nyt

 136. jeg er i gang med et stort vægttab – 26 kg do far – mangler stadig 20 og det er vildt dyrt at skifte garderoben ud sådan hele tiden. Dog hænger alt mit tøj efterhånden på mig så jeg burde virkelig investere i noget. Jeg ville købe nogle søde sommerkjoler som passer til min nye krop og måske en flot jakke 🙂

 137. Jeg ville helt klart bruge gavekortet på tøj. Jeg elsker Ellos så ville elske at vinde gavekortet 🙂

 138. Maria Helene M. Pouli

  Min kæreste og jeg har lige købt et kolonihavehus, så jeg ville helt sikkert bruge et gavekort på lidt lækre sager til at pifte kolonihavehuset op! 🙂 Deres tæpper er blandt andet i høj kurs!
  Mail: Mariapouli@hotmail.com

 139. Min mand kommer fra ghana og efter sommerferien rejser vi derned for at vores søn på (til den tid) 6 måneder skal møde sin farmor og alle de andre fra min mands familie, det ville være lækkert at kunne købe noget sommer tøj til vores søn og os og evt have lidt med ned til familien

 140. Jeg ville købe mørklægningsgardiner, så min kæreste ikke vågnede en time før han skal op (han vågner klokken 04:30-04:45, fordi vores soveværelse er for lyst) :disappointed: :disappointed: Og så ville jeg købe nye lamper til køkkenet, da dem der hænger der er fra tidligere lejer. Ydermere en MASSE pigetøj til min storebror og svigerindes kommende datter (første gang som faster!! YAY!! :heart_eyes: :heart_eyes: :yum: :yum: )

 141. jeg ville nok købe noget tøj eller nogle sko…. :sweat_smile: og så ville jeg nok købe en gave til mine forældre som trods en meget stram økonomi, altid er nogle fantastiske forældre!!

 142. Jeg ville helt klart bruge det på at forkæle min gamle garderobe ud med lidt lækkert sommertøj. Derudover vil jeg bruge det på at købe noget sødt babytøj til min veninde baby som lige er fyldt 1 år og min fætters lille grissebasse baby som også snart fylder 1 år.

  Krydser fingre!

  P.S. elsker at følge din blog irina!

 143. Mangler basic ting her til sommer, så det kunne jeg godt bruge et gavekort til.

 144. Sabrina hansen

  Jeg vil helt klart bruge de 1000 kr. På lidt nyt til mig og kæresten men ellers så skal de bruges på min datter som snart har sin 1 års fødselsdag så der skal hun gerne kunne blive forkælet selvom pengene ikke altid er så store 🙂

 145. Masser af skønne sommerkjoler til mine 2 piger på 3 og 4 år. Nu burde sommeren komme, og der er SÅ mange søde kjoler hos Ellos.

 146. Jennifer Weber

  Jeg vil forny min garderobe efter et vægttab på over 30 kg! 🙂 Jeg er studerende, og i øjeblikket har jeg knap så meget som passer mig. 🙂

 147. Min kæreste og jeg flytter i vores egen lejlighed fra den 01. Juli. Da vi kun ejer en sofa, seng og et skrivebord, skal vi ud og finde alt andet bolig tilbehør så det ville da være helt igennem fantastisk at få lidt økonomisk støtte og så til en så fed side !! 🙂

  Fortsat god weekend.

 148. Jeg ville købe noget lækkert sommertøj til mig selv samt noget til min søn på snart to måneder.

 149. Patrick Jensen

  Hej Irina.

  Normalt er jeg ikke den type som tjekker jer bloggere ud, men min kæreste fortalte, at du på onsdag i næste uge vil give et gavekort væk på 1000 kr. Til en af hendes yndlings hjemmesider.
  Jeg ved hun ivrigt både køber tøj og bolig tekstil fra ellos 😉

  Det ville være den perfekte overraskelse at kunne give hende 🙂 ❤

 150. Louise Davids

  Hej Irina

  Jeg har forelsket mig i Twist- up mat lips lipsticken fra Isadora.
  Den kunne give mine læber den helt perfekte sommerfarve, nu hvor solen er på vej !
  Resten ville jeg bruge på nogle hvide ankel sneakers
  Og den asymetriske lyse røde sommerkjole

 151. Hej… Jeg ville bruge pengene til at købe lækkert tøj til min pige der bliver født til september jeg havde allerede været inde og lure, da jeg så at din datter havde tøj på fra Ellos, vidste ikk at de havde så fint babytøj.

 152. Jeg ville vild gerne vilde, da kæresten og jeg lige er flyttet i hus så vi mangler lidt af hvert og kunne være vild lækkert og blive forkælet lidt 🙂

 153. VIlle os meget gerne kunne købe noget til min prinsesse, og deres udvalg er bare sååå godt ! – god blog (;

 154. Hej Irina 🙂

  Jeg vil købe en masse lækre basis ting til min kommende søn Nilas. Der er så meget fint tøj derinde, og jeg ville klart få købt bukser, bodyer, natdragter osv! Evt også lidt til børneværelset

 155. Jeg ville bruge pengene på nyt festtøj til min mand, vores to døtre på 2 år og 4 mdr og jeg selv til når vi skal til barnedåb i august:)

 156. Jeg ville købe en masse sommertøj i håbet om at vi snart kan komme til at bruge det 😀

 157. Jeg vil gerne kunne finde en masse sommertøj og en masse flyttehjemme fra ting

 158. Sarah Sørensen

  Wow jeg må shoppe noget til mig selv, synes mest det er min søn der får lækkert tøj 😉

 159. Jeg vil være egoistisk og sige til mig selv 🙂 Efter at jeg har fået to skønne børn, så er det ikke særlig meget jeg får købt til mig selv 🙂 Meen – måske ryger der alligevel lidt med til børnene 😉 Iøvrigt så elsker jeg ellos – har tit handlet på deres side.

 160. Uhh så tror jeg altså at jeg ville brænde dem af på baby tøj. Vi har lige fundet ud af at vi venter vores første

 161. Jeg har 8 niecer og nevøer og de 4 af dem har fødselsdag her til sommer, og der er SÅ meget på ELLOS.dk, jeg kunne tænke mig at købe til dem 🙂

 162. Jeg ville uden tvivl shoppe til vores lille pige som kommer til verden i december
  Hun er vores 1. barn og jeg elsker simpelthen at købe tøj og alt muligt andet lækkert til hende 🙂
  Kan slet ikke la’ vær

 163. Vil helt sikkert bruge det til baby tøj til min lille datter Sne, som er ca samme alder som Allessia Som dig elsker jeg at shoppe tøj til hende, det er simpelthen så hyggeligt, og tager til tider overhånd . Så er gavekort ville være fantatisk

 164. Vil helt sikkert bruge de 1000kr på at forkæle mig selv, mangler en hel del sommertøj, som ihverfald er noget pengene skal bruges på ☺️

 165. Pengene skal helt sikkert bruges på sommertøj, især et par lækre sommerkjoler ville være sagen

 166. Melissa danielsen

  Ville bruge det på tøj til vores lille prinsesse. Hun skal snart op i str 68, så det ville være fantastisk med en shoppetur til Ellos

 167. Jeg ville helt sikkert købe en lækker sommerkjole til jeg rejser til Monaco om 14 dage.. Resten skulle bruges på noget lækkert tøj til min dreng på 2, 5 ♡

 168. Rikke Rusbjerg

  Gavekortet skulle gå både til min kære far, som min søster og jeg bor sammen med. Han vælger tit at prioriterer sig selv sidst, derfor kunne han godt trænge til noget forkælelse :smiley:

 169. Ih hvor en lækker konkurrence! Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg bruge pengene på en ny garderobe, efter at have tabt mig en del er aaalt mit tøj blevet for stort!! Og når man er på SU, er det svært liige at købe en masse tøj! 🙂

 170. Jeg ville bruge gavekortet på noget lækkert til mig og min søn på knap 7 mdr da farmand har fået lov til at fejre thanksgiving i USA med to kammerater og moren og sønnike bliver hjemme…

 171. Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg finde lidt lækkert til min kæreste og et par nye støvler til mig selv, til at gå lange ture med barnevognen, som kommer i brug til september 😉

 172. Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg finde lidt lækkert til min kæreste og et par nye støvler til mig selv, til at gå lange ture med barnevognen, som kommer i brug til september 😉 …

 173. Jeg er gravid, og kunne derfor godt tænke mig at bruge det på at købe noget sødt babytøj!

 174. Da jeg er ung og gravid ville jeg helt sikkert købe ind til babytøj. Har ikke fået købt særlig meget ind da pengene pt er små. Men jeg er lykkelig og har det godt og glæde mig til at se min højt elskede søn Aminaramonaa@gmail.com

 175. Jeg vil så købe noget flot til mit hjem och selvføligt noget rigtigt flot tøj til vores kommende lille pige 😀 :147:

 176. Ville købe babytøj til min pige som jeg forventer ude any minut Now ( er gået 7 dage over tid nu)

  Og måske lidt nyt tøj til mor her, nu når man får lidt af sin krop igen snart 😉
  Jeg krydser fingre

 177. Vil bruge noget af det til tøj til min baby Girl, som forventes til verden any minut Now!! .. Er gået en uge over tid.. Øv bøv

  Og ellers måske lidt nyt til mor her, når man får lidt af sin krop igen ..

 178. Karina Kounkel

  Gavekortet skal helt sikkert bruges på min søn som er 6 uger gammel <3 elsker at forkæle ham med noget sødt tøj. Han er min første prioritering lige pt, så må mor og far komme i anden række 😀

 179. Dmitry Kern Meyer

  Jep, jeg er en fyr og jeg vil meget gerne vinde gavekortet, så jeg kan forkæle min kæreste lidt ekstra med noget lækkert tøj. Hun er fan af ellos, så hun vil være super glad for at få lov til ekstra shoppe der 🙂

 180. Jeg ville købe tøj til min dejlige datter på snart 5 mdr 🙂
  Og mon ikke jeg ville finde et par ting til mig selv også 🙂

 181. Jeg ville købe tøj til min fantastiske datter på snart 5mdr 🙂
  Og mon ikke jeg ville finde et par ting til mig selv også 😉

 182. Jeg ville købe en masse sommertøj/ ventetøj til mig selv,føder til november så ville også købe tøj til min lille pige 🙂

 183. Helt sikkert købe lækre ting til min lille prinsesse i maven. Så hun kan blive lige så fin som Allessia. Især de fine grå bukser med lyserød sløjfe, synes jeg er fine til din lille prinsesse.

 184. Jeg er vild med ellos’ boligting, så pengene skulle helt sikkert gå til nogle nye ting til vores nye lejlighed 🙂

 185. Jeg ville købe noget rigtig fint sommertøj! Har næsten ikke noget, og jeg skal på ferie ned til varmen om to uger. Det ville jeg derfor prioritere! 🙂

 186. Jeg ville helt klart forkæle mig selv, da jeg ikke selv har penge til det og virkelig bare trænger til noget nyt tøj. Det jeg går i nu er grimt og slidt og det går bare ikke i længden… Jeg ville muligvis også forkæle mig mor lidt da hun ingenting har og lige nu går igennem en meget svær periode og ved hun rigtig godt kan lide tøjet inde fra ellos❤️

 187. Jeg får mit første barn til november, så jeg ville helt sikkert købe noget fint børnetøj 🙂

 188. Til min søn på 5 mdr. Som trænger til noget nyt tøj fordi de vokser så hurtigt ud af deres tøj

 189. jeg ville bruge de 1000kr til at min datter Aya som lige er blevet 1 år, kunne få noget nyt fint tøj og legesager. <3

 190. Camilla Kruse

  LAGNER! Jeg ville uden tvivl bruge det på nogle nye lagner! Ja, det lyder lidt skørt, men min kæreste og jeg har de mest forfærdelige lagner, som har en tendens til at samle sig i sådan nogle “pølser/klumper”, som gør at de nærmest gør ondt at ligge på, og den slags ødelægger nattesøvnen. De fleste er nok enige i, at en ødelagt nattesøvn er den direkte vej til helved! Jeg bliver i hvert fald mega grumpy, hvis jeg ikke får min nattesøvn, så jeg vil hellere undvære nyt tøj (eller gå nøgen rundt), end at sove dårligt 😉 Dette lagen vil være lykken: http://www.ellos.dk/ellos-home/faconsyet-lagen-bjorko-i-bomuldspercale/484732?Nao=3&selArt=860855&pr=0C1B2S3T

 191. Lisbeth Andersen

  Uuuuuuh der er så mange ting jeg vil købe på ellos.dk! Jeg ville blandt andet bruge gavekortet på deres lækre bolig kollektion og jeg skulle hvert fald også have et par nye lækre sommersko, sommerkjole eller generelt bare en masse til sommeren! :ok_woman:
  Andersenxp@hotmail.com

 192. Jeg ville købe en masse tøj til min nyfødte datter Freja <3 Hun besluttede sig for at komme før tid, og er derfor en lille fis og mor her er træt af at se hendes lille nus i sygehustøj 🙁

 193. Jeg ville købe nogle af deres flotte lamper og lyskæder til mit keeeeedelige soveværelse og badeværelse.
  Mere Lys og liv – JA TAK 🙂

 194. Jeg ville bruge pengene på min mor. Hun har fødselsdag i juli, og jeg har ingen penge til at købe hende bare en lille bitte gave.. Hun giver og giver af sig selv og har snart ikke mere tilbage at give af. Er rigtig bange for, hvad der vil ske, hvis der ikke snart sker noget positivt.. Hun kan ikke arbejde af flere årsager, og kommunen vil ikke hjælpe hende – blot sætte hende ind i et forløb, hun ikke kan klare. Hun har heller ingen penge, og vi skal på hendes fødselsdag til Middelfart med min mormor, da hun skal opereres i ryggen.. Endnu et nederlag. Hun/vi er så bange for at miste vores mor/mormor.. 🙁 Det ville være så skønt at kunne give hende noget, hun kunne bruge. Hun bruger alt på mig og min lillebror, aldrig på sig selv. Hun siger altid, hun ikke mangler noget, for hun har jo os, men man ved jo godt, der altid er et eller andet, man bare går og drømmer om.. Hun mangler godt nok lidt nyt kluns, så det ville jeg bruge pengene på <3

 195. Jeg ville bruge gavekortet på en ny sommer jakke til mig selv og lidt lækkert til mine sønner 🙂

 196. Jeg ville købe det fine babytøjstativ du har vist til min baby jeg skal føde om en måned:-) og så nok en lille dragt også. Så ikke noget til mor i denne omgang;-)

 197. Jeg vil bruge gavekortet på noget nyt tøj til mig selv og min 3 mdr gammel datter! Har tabt mig en del efter graviditeten og har derfor brug for nyt tøj 🙂 og bettepigen vokser hurtigt og ska da også forkæles 🙂

 198. jeg elsker det store udvalg Ellos har, så jeg ville bruge pengene til lidt sommertøj til mig selv, og så mangler jeg desperat en bordlampe i soveværelset 🙂

 199. Ville bruge dem på baby tøj til min baby Girl, som forhåbentlig snart beslutter sig for at komme ud ( gået 7 dage over tid)

  Og måske lidt til mor her, som snart får lidt af sin krop igen ..

 200. Nu har jeg prøvet at poste det her 4 gange.. Vi prøver igen:

  Ville bruge det på min baby Girl som stadig er i maven.. Men som gerne må komme ud nu! ( er gået 7 dage over tid)

  Og hvis der bliver rester, så lidt til mor her… Når hun forhåbentligt får lidt af sin gamle krop igen.. Hehe

 201. ih, jeg har så meget på ønskelisten derfra! både til vores nye lejlighed og vores kommende dreng.
  men jeg ville i hvertfald helt sikkert købe noget at det søde baby sengetøj de har, og nogle møbler til børneværelset, som jeg er igang med at gøre klar til den lille.
  også måske en fin sommerkjole til mig selv jeg kan vise den voksende mave i.

 202. Nicole Strnadel

  De 1000kr vil for det meste gå til min kommende lillesøster her til sommer! Og lidt sommer tøj til mig selv- da man altid kan bruge lidt til sig selv (:
  Email: nimast@hotmail.com

 203. Karina Bendiksen

  Jeg ville bruge de 1000 kr. på min datter, til en masse nyt tøj, hun skal nemlig starte i 0 klasse efter sommerferie. Så ville det være lækkert med en masse nyt tøj til hende.

 204. Jeg har to piger, som vokser som ukrudt, så de trænger til masser af tøj, og så håber jeg, at der er også bliver råd til en ny bikini til mig 😉

 205. Omg, SKO!!!!!
  … Eller måske ventetøj, da jeg for nylig har fundet ud af at jeg er gravid <3 og det er et MEGET ønsket og ventet barn.

 206. Monica Figgé Jensen

  Ventebukser men også lækkert tøj og ting til min kommende lille dreng, da jeg er gravid igen og får en lille julebaby 🙂

 207. Jeg ville bruge de 1000 kr på en sengerand fra vertbaudet til min skønne datter på 3 mdr

 208. Jeg ville købe en masse babytøj, da jeg er gravid med mit første barn og vi står med en lidt stram økonomi.

 209. Jeg er helt hooked på at få toptunet min træning, så med 1000 kr på lommen vil jeg helt sikkert klikke disse ting hjem:

  http://www.ellos.dk/casall/tube-roll-sort/414090?N=1z13t55Z1z141o8&Nao=28&Ns=RankValue7|1&selArt=700163&pr=0C1B2S3T

  og helt fantastisk at opdage at Ellos Collection faktisk har nogle ret nice styles, så disse vil også blive hevet hjem:

  http://www.ellos.dk/ellos-sport/bea-capri/371031?N=1z141mcZ1z141poZ1z13ys1Z1z141o8&Nao=12&Ns=RankValue3|1&selArt=580298&pr=0C1B2S3T

  og så er det så fedt at finde nogle strømper helt ned i str 36, som kan passe min fod – mine nuværende løbestrømper er lidt for store hvilket giver mig kæmpe vabler når jeg løber længere end 4 km (jeg fik de største vabler på mine storetæer i weekenden under mit første halvmarathon, men forsatte, stædighed længe leve 😀 ) så de her vil gøre lykke http://www.ellos.dk/ellos-collection/coolmax-stromper-2-pak/442559?N=1z141mcZ1z141poZ1z13ys1Z1z141o8&selArt=236859&pr=0C1B2S3T

 210. Signe Lindquist

  Uha, hvad ville jeg ikke købe derinde! 😀 Dét er nok problemet. Ville nok gerne have noget mere træningstøj – så man kan se godt ud, når man træner 😉 haha!

 211. Jeg ville helt klart købe mig nogle gode lækre bukser! Jeg har taget 7 kg på i år, så jeg nu har en god vægt og ikke e rundervægtig, så nu kan jeg endelig købe nogle bukser, kstedet for at gemme min tynde krop i leggins og store trøjer 🙂

 212. Jeg vil købe nye gardiner til min elskede mor & lidt tøj til mine prinsesser på 1år og 5 år . Så ville jeg blive mega glad

 213. Da jeg er højgravid ville jeg købe noget tøj til den lille ny prins som forhåbentlig snart kommer ud.. og så noget træningstøj til mig selv så jeg kan godt ud når jeg skal i gang med noget træning efter fødslen

 214. Camilla Emilie

  Fed give away jeg er syg på 3. Månede, jeg er en af de uheldige piger der efter HPV-vaccinen er blevet meget syg! Så jeg ville ærlig talt forkæle mig selv og købe en gave til de personer der hverdag hjælper mig igennem.

 215. En give-away der ville lune virkelig godt, i vores SU-budget Har under en måned til termin og drømmer om søde sæt og basistøj til vores lille prinsesse. Ville klart tænke fremad og købe i 62 og 68 (kan se på dine indlæg at Allessia vokser pænt stærkt) ☺️ så der er noget lækkert og lunt at klæde hende i, når sommeren er ovre 🙂 Krydser fingre for at heldet er med mig og ellers, tak for chancen ☺️

 216. Jeg ville købe en masse nyt tøj, da jeg lige har givet det meste af min garderobe til den lokale genbrugsbutik, eftersom jeg enten ikke kunne passe det eller fordi jeg ikke brugte det længere. Jeg starter snart i 1.G og dertil hører der sig vel også nyt tøj, ikke? 🙂

 217. Jeg vil købe tøj til min lille pige på 3 mdr, hun har fået bøjle på for hofteskred og ska derfor have en del større tøj på, for at det ikk presser på bøjlen 🙂

 218. Maria Jørgensen

  Jeg ville nok købe noget sommertøj, da min mor og jeg forhåbentligt snart får arrangeret en rejse i starten af August. Jeg ville måske også forkæle min mor lidt, for det er hende der betaler rejsen, og hendes hverdag er i forvejen så presset, at hun knap nok kan få fri til at tage afsted 7 dage med mig, selvom God knows at hun har brug for ferien. Samtidig er hende og min far lige blevet skilt, og jeg ved at økonomien ikke er som den plejede for hende, så jeg elsker når jeg kan gøre lidt ekstra for hende. Min mor er noget af det vigtigste for mig, og når hun er glad, bliver jeg selv mere glad :blush:

 219. Viktoria Andersen

  Jeg ville købe nyt tøj og ting til mit værelse. Jeg får tøjpenge af mine forældre, men det er ikke altid at det rækker da jeg også skal betale frisør, makeup, ting til mit værelse osv… Derfor ville det være rigtig lækkert at vinde☺️☺️

 220. Hej Irina, tillykke med din datter – hun er virkelig fin blev selv mor for anden gang for 9 uger siden. Så nu har jeg to piger som jeg gerne ville købe noget tøj til, da vi desværre har en stram økonomi pga. nogle uforudsete ting. Da vi gerne vil kunne give pigerne (især den stolte storesøster som nu skal dele opmærksomheden) nogle oplevelser i sommerferien ville jeg blive sindssygt glad hvis vi vandt de 1000 kr som jeg ville købe tøj til pigerne for. Så kunne de penge der skulle købes lidt tøj for blive brugt på noget sjovt istedet. Den lille vokser især hurtigt og det kræver jo nyt tøj rimelig ofte. Så fedt med noget nyt lækkert tøj fra ellos – de har virkelig noget fint baby/børnetøj – istedet for kun at købe brugt – selvom det jo ikk fejler noget og til sidst rigtig fed blog – læser tit med da det er lidt sjovt at hører hvordan jeres liv med baby er, mange af tingene kan man jo nikke genkendende til. Især når de bare græder og det med kærestetid osv krydser fingre .. VH Maria

 221. Hej Irina,
  Jeg ville købe en masse nyt sommertøj, da jeg skal til Italien d. 8 juli og det ville være fedt med en masse nyt tøj.

  Og da min mor og flytter i slutningen af næste månede, så ville jeg også købe nogle ting til mit nye værelse og gøre det super hyggeligt.

  Mvh, Kezia
  Og min e-mail er: keziaamofa@outlook.dk

 222. UH, en lækker give-away! Jeg ville helt klart bruge 1000 ellos-kroner på, at købe nogle nye basic toppe (efter SU i 3 år er mine egne meget slidte), og et par fede hvide jeans til en god sommertid som student. God Dag 🙂

 223. Jeg vil helt sikkert bruge pengene på at forkæle min datter på et halvt år, og så måske lige en lille fin sommerkjole til mig selv, nu hvor sommeren endelig kommer. 🙂

 224. Jeg ville købe en lækker kjole og nogle lækre sommer stiletter, til min første fest på gymnasiet

 225. Anne-Sofie Rask Pedersen

  Jeg ville bruge pengene på noget nyt træningstøj til mig selv. Det kunne forhåbentligt motivere mig til at komme i gang med at løbe igen 🙂

 226. Sofie Kristensen

  Lækker konkurrence!!
  Jeg vil så gerne vinde dette gavekort, så jeg kan forkæle min skønne lillebror på 3 år. Jeg ser ham desværre sjældent, da jeg bor i KBH – og hele min familie stadig er i Aalborg, hvor jeg er vokset op!
  Jeg vil elske at kunne sende ham og mine forældre lidt lækkert – en rigtig “bare-fordi”-gave. Fordi jeg savner dem og desværre ikke altid lige har økonomien til at forkæle dem, så meget som jeg gerne ville! Og jeg kan jo ikke bare lige invitere på aftensmad, da afstanden er lidt imod os… Og så skal der selvfølgelig også lidt et eller andet småt med til mig selv 😉
  Krydser fingre og håber på lidt held i en hård til, hvor savnet til min familie er meget stort!

 227. Jeg ville bruge de 1000kr på en masse lækkert babytøj. Jeg er gravid 22+3, og skal have en lille dreng til november er sikker på han ville elske deres tøj <3

 228. Jeg har set at Ellos har masser af lækkert boligtilbehør, så jeg ville bruge de 1000 kroner til tilbehør til mit nye kontor 🙂

 229. Åh, jeg ville bare forkæle mig selv med ting som der ikke normalt er plads til i budgettet 🙂 Derudover ville jeg overraske min bedste veninde med nogle ting – vi bor på Sjælland og i Jylland og ses få gange årligt. Derfor sender vi hyggepakker til hinanden, som vi samler små ting ind til igennem mange måneder. Hun er den største støtte jeg har, så ville elske at kunne overraske hende 🙂

 230. Jeg ville købe en masse fint tøj til min datter på 10 dage. Vi kendte ikke kønnet så har kun tøj i neutrale farver men nu skal der shoppes pigeting i stor stil

 231. Hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg bruge pengene på noget lækkert tøj til vores lille prinsesse, som jeg har termin med om 10 dage Storebror på 21 mdr. skulle selvfølgelig også forkæles med smart nyt tøj ❤️
  Jeg synes efterhånden det er ret hårdt at være højgravid og med den hedebølge de melder senere på ugen, ville det være rart at kunne sidde i skyggen og shoppe løs til de små ☀️

 232. Karina Brøndum

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg købe lidt lækkert babytøj til lillebror, som kommer til verden om ca. 40 dage. så vil jeg købe anme-bh’er og lidt lækkert til storesøster på 5,5 år

 233. I’m really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A number of my blog audience have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any advice to help fix this issue?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden