SCOTT DISICK: UTROSKAB FANGET PÅ BILLEDER

3. juli 2015

 

IMG_1852.JPG Billeder: http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/scott-disick-gets-extra-close-with-stylist-chloe-bartoli-on-vacation-201527


 KUWTK drama IS ON!!!  Scott er en douche! Han er sjov til tider, men han har altid været en ass! Chloe på billederne er åbenbart hans ekskæreste og de har det lidt for hyggeligt sammen i Monte Carlo these days. Der er altid 2 sider til en historie, men det her er nu ret obvious. Argh, jeg føler med Kourtney og hun har 3 børn med ham. Men de ved da, at der bliver taget billeder af dem everywhere, så måske har Kourtney og Scott ikke været sammen i noget tid nu. Det er bare trist det her… hvad synes I? Kourtney er altid så cool, så tror slet ikke at hun udtaler sig om det.

19 kommentarer til “SCOTT DISICK: UTROSKAB FANGET PÅ BILLEDER”

 1. Jeg syntes at scott er ret sjov til tider, Og Kourtney er bare skøn. Han var røget ud for længe siden hvis det havde været mig, jeg har altid været fascineret af deres forhold, Kourtney har fundet sig i meget synes,. men syntes billederne lugter langt væk af enten utroskab eller også at Scott og Kourtney ikke har været sammen i en længere periode.

 2. irinathediva

  Han er så hyggelig og underholdende, men han er en røv af en kæreste haha…

 3. Jeg synes nu også de har været ret hårde mod ham den familie er for det første mega svær at blive en del af og han har virkelig prøvet. Ja han har haft nogen problemer at døje med men han har fandme også prøvet rigtig meget at være god nok. Jeg synes personligt folk kører ret hårdt på deres forhold og kourtney har heller ikke altid været lige sød mod han. Selv om han har været en “dick” en gang i mellem synes jeg nu også det er lidt synd den måde de har behandlet ham til tider.

 4. Caroline Hornshøj

  Scott er en douche, og hende Chloe er da også lidt af en kælling, når hun VED at han har 3 børn med en anden kvinde.

 5. Tror han er en sociopath, stakkels Kourtney og hendes børn. Han er kritisk og snakker ikke altid pænt og har en tendens til vold, hvis han var vokset op i et andet miljø/kultur var han nok en anden. Han kommer tit ud i konflikter, er meget overfladisk og egoistisk og kan ikke finde ud af det med mennesker og binder sig kun til en enkelt, Kourtney, men hende er han heller ikke den bedste mand til. Alt sammen tegn på en sociopath.

 6. Tror sgu ikke han havde regnet med at der blev taget billeder da paparazzifotografering ikke er tilladt i Monaco.

 7. Jeg tror at de er gået fra hinanden siden han så åbenlyst er sammen med en anden ellers er det han onde og latterlige måde at gå fra hende på

 8. Ah jeg ved ikke helt, synes det kunne være værre. Det er meget forskelligt hvordan ens intimgrænse er, og hvis de er ex kan det være vaner.. Men ingen tvivl om at det er lige over grænsen..
  BTW er vild med dine kuwtk opdateringer! Elsker den serie men får ikk fulgt nok med på sladderen 😀

 9. Har lige læst en artikel om dig hvor du fortæller at det kan være svært at finde tøj der passer kurvede kvinder her i DK. Og det er bare så rart at høre at man ikke er den eneste! Vil lige høre om du har et tip til en sted hvor man kan købe jeans der passer når man ikke lige har de længste ben og den mindste bagdel :see_no_evil:

 10. Jeg tror det forhold har været død i længe. Jeg tror at K har holdt ham ud, for at få sine tre skønne unger, og han har givet hende dem, for ikke at miste hende.
  Men syntes det har været tydeligt i især den season der er igang nu (den holder pause nu) at han ikke er motiveret i det forhold. Mon ikke også at det er en af grundene til at han opføre sig som en idiot til tider?

  Syntes K er cool, men tror også hun er meget bestemt og at der kun er en måde at gøre tingene på – og det er hendes måde!

 11. Irina, hvor finder du det sladder så hurtigt? 😀 Må simpelthen følge med i det! Elsker KUWTK!

 12. It’s really a cool and helpful piece of info. I’m
  satisfied that you just shared this helpful information with us.

  Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 13. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and all. Nevertheless think of if you added some great graphics or video clips to give your
  posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and
  video clips, this website could certainly be one of the very best in its field.

  Superb blog!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden