SHAIBOX + VIND SHOPPINGTUR TIL LONDON ♡

26. september 2015

Hey Beauties! Jeg er jo vild med girly stuff og det er der sikket også mange af jer der er. I love everything pink og især sådan noget som barberskraber og tilbehør dertil, må meget gerne være så glam som muligt. Jeg har nævnt Shai på bloggen før, da jeg slev har brugt barberskraberne længe nu, og det bare er så nemt at få de ekstra blade tilsendt hjem. Prisen er så god på disse og de er skarpe og efterlader et super resultat. Som sagt, så bruger jeg dem selv, og derfor anbefaler jeg gerne disse. Nu kan de endda fås i denne her lækre Shaibox med andet tilbehør, som every girl needs.


     


I kan se indholdet af den på billederne her. ShaiBox ændrer sig for hver sæson med spændende nyheder og produkter, Shai refillblade kommer selvfølgelig med hver gang. Ved bestilling bliver man abonnent på ShaiBox uden bindingstid for kun 99 kr. for den første levering + porto på 49 kr. Hvert kvartal får man derefter en ShaiBox tilsendt med nye barberblade og skønhedsprodukter til en værdi af over 500 kr. Prisen er kun 299 kr. plus 49 kr. i porto. Denne nye ShaiBox har en masse spændende produkter for kun 99, (så man sparer 400kr). Den indeholder den velkendte gode Shaiskraber, som jeg er så glad for og den nye Essentials Wash & Shave, 3 Shai bikinihøvler (ja tak, disse er lækre), 2 Shai refillblade + en praktisk toilettaske! Du får ShaiBox sendt hjem og abonnementet er uden bindingsperiode, meget enkelt! Jeg har selv brugt Shai i laaang tid nu og mit bedste tip til barbering er at ligge i karbad eller stå lidt under varmt vand inden man går igang. Hvis man ikke blødgør huden først, så kan man risikere at ende med røde knopper.  Jeg vil klart også anbefale at bruge en shaving cream eller skum i stedet for almindelig sæbe, da resultatet er mere smooth og barberingen er nemmere. Der er en Wash and Shave og Body Lotion i boxen, som er must-haves når man barberer sig. Når man bestiller den lækre box, er man automatisk med i konkurrencen om en shoppingtur for to til London, hvor lækkert er det ikke lige!? Desuden får man 1000 Euro at shoppe for oveni.

DEN FINE SHAIBOX KAN BESTILLES HER: WWW.SHAIBOX.DK


IMG_0007

IMG_0009

london_2423609k


?? Irina

bloglovin

#sponsoreret

8 kommentarer til “SHAIBOX + VIND SHOPPINGTUR TIL LONDON ♡”

 1. Hej Irina

  Det er meget tydeligt. at dette indlæg er sponsoreret. Det er ulovligt da du på intet tidspunkt skriver, at du har indgået et samarbejde med Shaibox. VI er mange, der er trætte af skjulte reklamer.

  Anna

 2. Hej Irina

  Jeg ville bare lige høre, om du har set/læst nogle af anmeldelserne af shai på nettet, Facebook og især Trustpilot?

  Læser din blog hveeer dag, og det er ikke en kritik, men ville bare selv være bekymret over at melde mig til, efter jeg har læst anmeldelserne. Det kan jo stille jer søde bloggere i et dårligt lys, hvis læserne bliver snydt af Shai?

  Håber du forstår meningen med min kommentar

  Håber du får en dejlig og rolig nattesøvn ❤

 3. Hejsa, nej det har jeg ikke hørt om, men har forstået at en del kopierer dem? Vi bloggere har igennem Bloggers Delight haft samarbejde med Shai i c. 2 år nu og aldrig oplevet problemer. Hvis ikke jeg selv brugte dem i forvejen, ville jeg heller aldrig anbefale det til mine læsere. Der er selvfølgelig ingen der skal snydes og jeg kan lige undersøge det nærmere… tak fordi du gør mig obs på det.

 4. I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. safetoto, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden