LONDON SHOPPING GUIDE – OXFORD STREET

21. oktober 2015

Hey hunnies! I am back i Danmark! Jeg fik lyst til at lave en lille guide til jer der vil afsted til London på et tidspunkt, ud fra de steder, hvor vi har boet og været, for det fungerede rigtig fint, synes jeg. Hvis man kender London suuuuper godt, så behøver man måske ikke den store planlægning, men det er en god idé at bestille et bord de steder, hvor man vil spise og til Afternoon Tea. Nogle af de populære steder kræver det endda, at man gør det op til 3 uger inden, men der kan forekomme aflysninger. Eftersom shopping var det primære mål med turen, så boede vi på et centralt 5-stjerne hotel – The Mayfair Hotel, den lå i 2 min. gå-afstand fra Picadilly Street og ca. 10 min. gå-afstand fra shoppinggaden Oxford Street.

FNO-4-Vogue-17Sept14-pr_b

(Billede fra British Vogue med overskuelig shopping map, og Victoria’s Secret ligger lige overfor Fenwick)

Vi tog på intet tidspunkt taxa, da man kunne gå til alle seværdighederne + shoppinggaderne derfra, blot man husker gode sko (jeg gik endda i støvler med høj hæl). Dagen, hvor vi ankom tog vi det helt stille og roligt og slappede af på hotellet, og spiste aftensmad på NOBU, som ligger lige ved siden af (der er 2 af dem). Vi er begge vilde med sushi og fisk generelt, så det var perfekt og crazy lækkert. Jeg havde ikke kameraet med, men I så måske lidt på min Snapchat + Instagram. Derefter gik vi en tur på Picadilly, og tog tilbage på hotellet for at sove længe inden den store shoppingtur dagen efter.

IMG_0445

IMG_0446     
IMG_0456

IMG_0539 IMG_0482 IMG_0475Der er en masse highstreet shops på Oxford Street, men Vivi (kalder jeg Victoria) og jeg var begge enige om, at det ikke var alle vi skulle ind i. Primark er jo eks. gigantisk, men der var vi kun for at se på noget cute nattøj, for der er en million mennesker derinde og meget varmt, så vi er ikke store fans af den shop. Topshop derovre er rigtig god, og så er der Forever 21, New Look, og Lush, men dem var vi ikke inde i denne gang. Der er flere River Island butikker, som er et mærke jeg er glad for og som har virkelig mange fede nederdele, der falder i min smag for tiden, som I kan se på billedet herunder. Det er et highstreet mærke og piserne er ca. de samme som i Zara, som by the way er helt amazing i London. Jeg fik shoppet RIGTIG meget derinde til Morten og mig selv også, udvalget er super godt. Vivi fik købt den fedeste hat i Urban Outfitters som I også kan se på billederne.

IMG_0477

IMG_0494

IMG_0493New Bond Street – en store sidegade til Oxford Street, finder man alle designerbutikkerne og dem i den dyrere ende. Her ligger Chanel, Miu Miu, Louis Vuitton osv. og lige inden man ender på Picadilly Street er der en masse smykkebutikker, bl.a. Cartier og Tiffany & Co. Balmain, Lanvin, Oscar de la Renta og Vera Wang (omg, så mange fine bryllupskjoler derinde) ligger også i små sidegader deromkring. Vi brugte også en del tid i den store Victoria’s Secret lige over for Fenwick på New Bond Street (hvor man kan få MAC + Charlotte Tilbury). Jeg kan ikke passe deres lingerie, men er vild med deres dufte. Morten har på et tidspunkt købt hele “Bombshell” duftkollektionen til mig, og dte er klart den som er bedst synes jeg. Men jeg ville prøve noget nyt, så jeg købte en “Fearless” body mist derfra og min søster købte så “Bombshell” og “Victoria”.

IMG_0521

For at tage en lille break på shoppingdagen, havde jeg bestilt Afternoon Tea på Claridge’s hjemmefra. Det var første gang for os begge og jeg er så glad for, at vi fik oplevet det. Det var suuuper lækkert. Nærmest et magisk sted, men klaverspiller i baggrunden, højt til loftet, store spejle og jae… det var ABSOLUTELY FABOLOUS! Man måtte ikke tage billeder derinde, men de var så søde at de fik taget et af os uden blitz. Man er også nødt til at opleve atmosfæren, så det vil jeg klart anbefale jer at gøre, hvis I er vilde med te og kager. Afternoon tea for 2 personer uden champagne koster ca. 1400kr derinde.

IMG_0500

IMG_0516

Oxford Street ligger stormagasinet Selfridges, som har alt, også bl.a. en MAC. Victoria fandt endelig Whirl læbestiften. Hun har også en obsession med deres lipsticks og jeg fandt en orange blush derinde, som jeg bare måtte eje. Der finder man alverdens mærker inden for parfume og makeup og de har en Shoe Gallery med de vildeste sko i designermærker. I Louboutin-afdelingen var der også makeup, som jeg ikke havde set endnu, på denne fine stand. Vi var igang hele dagen og var først tilbage på hotellet ved 22-tiden. De store butikker, som Selfridges lukker kl. 21, så dem kan man tage til sidst, og ellers begynder butikkerne at lukke ved. 18-tiden.

IMG_0545

IMG_0522

IMG_0548

4 kommentarer til “LONDON SHOPPING GUIDE – OXFORD STREET”

 1. Wauw, ser ud til det var en dejlig tur ☺️ synes det er mega sødt at på det første billede fra Afternoon Tea der sider der en ældre herre i højre side og smiler sødt med på jeres billede, med et glimt i øjet

 2. Super fint indlæg!
  Kan også klart anbefale Covent Garden til shopping, hygge og cafe besøg. De har både highend og highstreet butikker. Der er naturligvis også regent street som er en gade fra Oxford street til picadilly circus. Derudover er der også en parallelgade til regent street og side gade til Oxford street, som hedder carnaby street. Lidt sjov og anderledes arkitektur. Den er ikke så lang, men den er hyggelig.
  Lille tilføjelse: butikkerne lukker mellem 20-22 i hverdagene og kun 18 om søndagen 🙂

 3. Billeder der bringer minder frem :smiley:
  Til en anden gang, så hvis I fortsætter ned af Brook Street efter Claridges, så kommer man til Maze, som er en af Gordon Ramsays restarunter og derfra skal man bare krydse over pladsen for at komme til Connaught (søsterhotel til Claridges), der har samme luksus afternoon tea, bare med andre kager :grinning: Dette hotel ligger på Mount Street, hvor I også finder mærker som Louboutin, Kirkwood, Marc Jacobs, Lanvin og flere andre. Mount Street går ud i Berkeley Square og Berkeley Steet og så er I hjemme ved Nobu og The Mayfair 🙂
  Glem heller ikke den tredje søster, The Berkeley Hotel, med deres Blå Bar, som Madonna har indrettet og hvor de serverer Pret-a-porTEA, afternoon tea inspireret af Londons modeshows, kager formet som Mulberry tasker eller hæle fra Valentino, virkelig sjovt og lækkert. Og så ligger Sloan Street lige om hjørnet. Sloan Street er en “kopi” af Bond Street, altså med Chanel, Prada, Valentino, Gucci, LV, og alle luksusmærkerne, og så har de stormagasinerne Harvey Nics, og bagindgangen til Harrods.

 4. Ja, ville ønske at vi havde flere dage til at nå resten. Hmm, om mandagen begyndte de at lukke kl 18, synes jeg også var mærkeligt og Selfridges lukede kl 21 som det sidste… ville have været lækkert hvis de havde åbent længere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden