MOMMY UPDATE: ALLESSIA ER 7 MÅNEDER IDAG ♡

23. oktober 2015

Godaften søde læsere… Vores lille bamse er 7 måneder idag! Lige om lidt står den på barnedåb og hendes første Jul og så er der heller ikke langt til 1-års fødselsdag derefter! Der er jo vildt! Jeg ved, at der efterhånden er en del læsere her på bloggen, der selv er mommies eller gravide, og det er helt vildt hyggeligt. Jeg har ikke nogen i min vennekreds, der har babies endnu, men jeg kommer jo tit ud til mommy-blogger events og må vist snart finde nogle faste legekammerater til Allessia. Her for noget tid siden var vi til lancering af en ny App til børn – Kiidio, hvor der var kravle afdeling og hun sad og kiggede på de andre børn. Jeg kan virkelig se, at hun synes det er meget sjovere at lave noget socialt på den måde. Hun kravler stadig ikke, men vender sig hele tiden og ruller rundt nærmest. Hun er altså endt på gulvet et par gange, og jeg fik da også hjertestop altså, men det gik. Det går så hurtigt og pludselig hænger hun nærmest ned af sofaen, så vi går ingen steder fra hende mere (altså som i, ikke engang 1 meter) og der ligger puder omkring hende konstant nu, medmindre hun ligger på tæpper på gulvet. Andre, der også oplever at jeres guldklumper er rullet ned…? Vil sige, at første gang hun faldt ned var on Mortens watch! Hun er simpelthen så aktiv, og tror at hun selv bliver overrasket over at hun nærmest står på hovedet oven i sit legetøj nogle gange, heh.

Ellos Kids Pelsjakke (HER)  ||  Blødt Ellos Tæppe (HER)

Min hverdag er jo stadig noget anderledes end hvis jeg sad hjemme på barsel. To be honest, så prøver jeg stadig at finde et organizing-system der virker 100% for os alle, men selvom jeg har 2 kalendere og planlægger og laver lister and stuff, så virker det ikke helt endnu, but I am working on it! Faktisk så er hverdagen meget nemmere nu og man skulle tro, at jeg ikke vil brokke mig, men jeg synes, at det altid bliver taget godt imod, når jeg er ærlig på bloggen, og derfor kan jeg åbne op her. And the truth is… JEG ER TRÆT! Men altså, det er der ingen der gider høre på og alle mødre er trætte, that’s life. Mit næste projekt er at finde frem til, hvordan vi kan få Allessia til at sove igennem om natten. For det er grunden ti, at jeg er så træt. Jeg har prøvet at give hende lidt vand i stedet for MME, prøvet at give hende en del mere mad om aftenen og mere MME. Har prøvet med vælling, hvilket ikke virkede, men giver det et forsøg igen. Hun spiser udover det alt super fint, der er ingen problemer der. Hvis der er NOGET som I ved, som jeg ikke gør endnu mht. nattesøvn, så kom gerne med tips, heh. Jeg har hende om natten, så basically sover jeg først kl. 03 og Morten tager hende kl. 6 når hun vågner. Min døgnrytme er helt gal og jeg har så svært ved at falde i søvn generelt. Jeg sover aldrig om dagen, for det har vi ikke tid til, så det kunne være amazing at finde ud af, hvad der kan få hende til at sove igennem og komme tilbage til en normal rutine.

P.S. Glemte også lige at nævne, at hun er blevet for lang til barnevognen (kombi Emmaljunga), så om 1-2 måneder er der no way, at hun kan ligge i den. Ser ud til, at vi må ud og investere i en ny og sidde-delen har vi aldrig brugt til den, så måske ville det have været smartere, at købe den store til at starte med. Hun er 70cm og ca. 8kg, hvilket kun er lidt over gennemsnittet fik vi at vide hos lægen sidst + vi skal til dermatolog og måske have fjernet hendes jordbærmærke bag øret, da det generer hende en del, desværre. Oh and yes, jeg glemmer hele tiden at bestille en højstol til hende, men idag blev min pung stjålet i bussen, så jeg kan ikke shoppe online de næste 10 dage ca. (jo, ,jeg kan tage Mortens kort) og der er ca. en milliard andre ting i hverdagen som jeg glemmer eller ikke får nået og JA, JEG HAR DET HÅRDT! HAHA! Men udover det, så er alt pisse godt! Søger medlidenhed hos mine læsere idag, kan I fornemme det…?! 🙂

xx

68 kommentarer til “MOMMY UPDATE: ALLESSIA ER 7 MÅNEDER IDAG ♡”

 1. Hej Irina.
  Har du evt. Fået tjekket hendes øre?
  Selvom hun ikke virker påvirket af væske i ørene, Ian hun sagtens have det og dermed være med til at forstyrre hendes nattesøvn. Vi havde samme oroblem med vores store pige. Hun ville ikke sove igennem om natten. Min veninde foreslog mig at få tjekket hendes øre, og ærligtslt synes jeg at det lød underligt, da jeg overhovedet ikke synes hun virkede til at have problemer med sine øre.
  Men jeg prøvede og ganske rigtig, så havde hun væske i sine øre. Hun fik lagt dræn og efterfølgende sov hun om natten.

  Så måske et forsøg hver

 2. Okay, interessant… det har jeg slet ikke hørt noget om. Er det noget jeg bare kan gå til vores egen læge med og få tjekket? 🙂

 3. Jeg har en dreng på samme alder. Da vi skulle forlænge vores nattesøvn, var det eneste der virkede; mor ud af soveværelset ( hvis hun sover hos jer ) eller baby på eget værelse. Jeg tog en uge på sofaen og det virkede. Hårdt for far! Men hvis jeg tog ham eller var i rummet, lugtede og fornemmede han mad.

 4. Hej.
  Pas på med at give hende alt for mange nye indtryk hver dag. Små skrid. Små børn kan ofte ikke sove hvis de oplever alt for meget. Og igen meget faste rutiner og faste sovetider. Er selv mor til tre børn og ved hvor meget rutiner gavner små børn, også selvom det kan virke kedeligt……

 5. Fuck hvor er folk syg de stjæler din pung i en bus 🙁 Håber du har det godt <3 – Håber vi mødes en dag igen plus vil så gerne møde din lille pige og Morten :$

 6. Vil sige at hvis hun vågner om natten og v have mad, så nøjes med at give vand, for så vænner hun sig fra at vågne for at få mad.. Og så vil jeg prøve at lade hende sove for sig sel. 🙂

 7. Hun sover for sig i sengen, men det med vand blev et helvede, for hun skreg endnu mere i sidste ende… puha, bør måske prøve igen.

 8. Hun sover for sig i sengen, men dte med vand blev et helvede, for hun skreg endnu mere i sidste ende… puha, bør måske prøve igen.

 9. Michelle Hansen

  Hej, jeg svarer lige med her.
  Vores fyr på snart 8 måneder sover ligesom Allessia heller ikke igennem om natten – får mad 2 gange og er ret urolig egentlig. Vi havde ham til læge da han fik tredagesfeber for en uges tid siden og der havde han faktisk lidt rødt øre (som formentlig ikke hænger sammen med feberen) så måske der kan være noget om snakken med ørerne! Tror ihvertfald det er et lægebesøg værd 🙂
  Ellers er der jo bare forskel på børn og kender nogle som har sovet igennem fra start og nogen som vores der hverken med fyldte maver eller noget kan tage en hel nats søvn endnu. Jeg håber i snart får løst problemet for du kan da næsten ikke holde til at være vågen til 3 hver nat :cold_sweat:
  MVH Michelle 🙂

 10. Hun sover på samme tidspunkter hele tiden, og får mad på samme tidspunkt. Hun sover også igennem om formiddagen, men så snart kl. passerer 22, så vågner hun hver time indtil kl. 03…

 11. Puha.. I know the feeling. Min datter på 8 mdr aber heller ikke særlig godt. Og jeg har også en på 3, så ville ønske jeg ku få lidt mere sammenhængende søvn!!!
  Hvornår får Hun MME? For efter jeg har fjernet natflasken, så sover hun lidt bedre faktisk. Den anden nat sov hun fra 20-04 uden at vågne (måtte lige tjekke om hun levede.. Hehe). Men normalt får hun flaske (vælling eller mme) kl 19 og så lidt mme kl 05 ca hvor hun sover videre til kl 08 ca.
  Sover hun med jer? For nogle gange hjælper det også, at lægge dem ind på eget værelse, hvis man selvfølgelig har mod på det..

  Håber i finder ud af det. Mit første barn sov igennem da han var 2 mdr gammel. Har lært nu at ikke to børn er ens.. Hehe.. Desværre..

 12. Ja, det er så forskelligt, men det MÅ være noget med vanerne, så må eksperimentere lidt med hvad der virker. Er næsten sikker på, at hun bare fra dag 1 har været vant til at få mad hele natten, så nu skal vi vænne hende fra det jo. Morten og jeg er zombies efterhånden… det fungerer ikke, heh

 13. Hej Irina, Sover Alessia på eget værelse eller sammen med jer? Min datter er lige blevet 1 år, og vi har først haft mulighed for at få hende på eget værelse nu. Hun har været der den sidste uge. Det kræver en del tilvænning fra hendes side, men kan mærke at det allerede er meget bedre med mere sammenhængende søvn om natten. Så det er en stor anbefaling herfra! 🙂

 14. Du skal bare ringe til en ørelæge, man skal ikke have en henvisning for at bestille tid til en ørelæge… mange små børn har væske i mellemret og det kan godt genere dem… Så en god ide er at hun ligger højt med hoved når hun sover, så et par bøger eller lign under madrassen i den ende hun ligger med hoved er et forsøg hver indtil du evt. Får tjekket hendes øre.

 15. Åh jeg synes det er helt befriende at læse at du også er træt – og at du heller ikke får din nattesøvn! Hehe frt hjælper lidt når jeg ved det når jeg sidder oppe om natten for tredje gang og ammer mens jeg ser dine billeder på insta etc 🙂 – selv logner keg bare en hængt latten dagen efter i modsætning til dig 🙂

 16. Ja det gør hun stadig. Morten vil gerne have hende på hendes eget værelse, men jeg kan godt lide at have hende tæt på. Vi har endda købt alarm, men skal liiiige vænne mig til tanken først…

 17. Vi har en datter på 9 måneder , vi havde samme problem med ikke og kunne få hende til at sove igennem, jeg snakkede med vores sp. Hvor vi så startede op på mere af vores mad, tre dage efter hun kun fik vores mad er hun så mæt at hun sover fra kl 19 – 7,8,9 næste dag , men i hverdagen vækker jeg hende kl 06 da hun skal i dagpleje ☺️ Nu spiser hun hvad vi spiser og har gjort det siden hun var 7 måneder. det hjalp her

 18. Haha Louise, må indrømme at jeg går all in på creme + makeup for tiden, for at se menneskelig ud! + et godt filter haha

 19. Jeg kan sagtens huske hvordan det var! Min søn er nu over 2 år og sov “først” igennem som ca 1 årig da han var kørt ind i vuggestue. Jeg tror ikke du kan gøre så meget andet end at glæde dig til den dag, hvor søvnen får plads. Man siger at de som 6 måneder ikke har et fysiologisk behov for mad om natten MEN jeg ville ikke og blev rådet til(sundhedsplejerske) ikke at stoppe med mad der. Da han så var ca 9,5 måned tog vi en “kold tyrker” og nægtede mad om natten men kun vand. Vi vidste der at Vi kunne stoppe med god samvittighed men det var en lang og sej kamp. Alle prøver altid med alt som vælling, osv men det hjælper ikke på de fleste. De sover igennem, når de vil/er klar til det. Desværre. Jeg lå selv HvER dag og ønskede om at han bare FOR HELVEDE sov igennem. Og det gør de, en dag:)

 20. Jeg ved mange prøver med aftengrød (havregrød f.eks.) inden sengetid, hvilket gør at baby er godt mæt til natten, og derved sover bedre. Vi har ikke selv prøvet det herhjemme, men det kan være det kan hjælpe jer.
  God aften

 21. Jeg kan sagtens huske hvordan det var! Min søn er nu over 2 år og sov “først” igennem som ca 1 årig da han var kørt ind i vuggestue. Jeg tror ikke du kan gøre så meget andet end at glæde dig til den dag, hvor søvnen får plads. Man siger at de som 6 måneder ikke har et fysiologisk behov for mad om natten MEN jeg ville ikke og blev rådet til(sundhedsplejerske) ikke at stoppe med mad der. Da han så var ca 9,5 måned tog vi en “kold tyrker” og nægtede mad om natten men kun vand. Vi vidste der at Vi kunne stoppe med god samvittighed men det var en lang og sej kamp. Alle prøver altid med alt som vælling, osv men det hjælper ikke på de fleste. De sover igennem, når de vil/er klar til det. Desværre. Jeg lå selv HvER dag og ønskede om at han bare FOR HELVEDE sov igennem. Og det gør de, en dag:)k

 22. Hej irina.
  Da vores dreng begyndte at rulle rundt i starten, gjorde han det også meget i søvne. Det var ligesom om der var for meget plads i hans seng. Han havde ellers sovet fint indtil da i sin seng en måneds tid. Vi løste problemet ved at lægge ammepuden ned i hovedenden. Så blev der mindre plads og det var rart for ham at lægge på siden op ad den.
  Føler med dig, natter uden søvn er de hårdeste. Specielt når man ikke sådan lige kan falde i søvn igen og bare ligger og tænker på at man nok burde sove

 23. Vi har ikke selv prøvet det, men ved at mange har en god oplevelse med at give aftengrød evt. havregrød inden sengetid, som kan hjælpe den bette til at sove bedre.

 24. Åh Gud melder mig i trætte mødre gruppen <3 min chili pige på 13 uger natte fester også hver nat..forsøger at trøste mig ned at det kun er for en tid (det er en fase) 😀 by the Way elsker din blog <3

 25. Prøv at øge hendes indtag af mad gennem hele dagen.. Og om natten så start med sutten og bliv ved indtil hun virklig blir irriteret. Først bagefter gir du meget lidt MME. Og om en uges tid skifter du MME ud med vand. Stille og roligt vænner hun du hende af med det. Og ved at øge indtaget om dagen ved du hun får hva hun skal have. Det kræver lidt af dig om natten men her virkede det.☺️

 26. Vi har en søn på 4 måneder. Han sov igennem da han var 1,5 måned ca Og med det mener jeg at han sover fra 19.30-6.30 hver dag stort set! Vi tilbyder ham mad ofte, også selvom der ikke er tegn på sult. Det gør så at lageret er fyldt op til om natten, og derved sover både mor og baby!

 27. Morgenmad for hun havregrød med lidt rørsukker og frugtmos lavet på mælk, formiddag kogte gulerødder og riskiks, rugbrød til middag + flaske, eftermiddag kiks, små snacks af frugt, aftensmad det vi spiser en flaske og Sove på, så hører vi intet fra hende før næste morgen ☺️

 28. Der ligger en super sød ørelæge på Christianshavn, der næsten ikke bestiller andet end at se på børn 🙂 Min søn fik lagt dræn hos hende.

  Et råd du kan bruge eller lade være, til den manglende nattesøvn – Den top du har haft på i løbet af dagen, der dufter godt af dig. Den kan gøre underværker at ligge ned til hende om natten. Så hun har fornemmelsen af du er lige der…Hvis det gir mening.
  Just in case, det drejer sig om hun har abstinenser efter mor. Af erfaring, kan det gøre underværker…men self ik hvis det er ørene der driller.
  Blog kram herfra 🙂

 29. Min søn har sovet igennem de sidste 5 dage hvor har det været skønt.. Der var en klog kvinde der sagde til mig jeg skulle prøve at putte ham en time senere og der prøvede jeg så nu kommer han i seng kl 20.00 og sover helt indtil kl 8-9 stykker det så vildt.. Ved ikke om der er held eller om det virkelig virkede at han på den time ekstra kunne bruge lidt mere energi så han er mere træt til natte søvnen

 30. Åhh min datter bliver 2 år næste måned – det kan tælles på en hånd hvor manga gange hun har sover igennem

 31. Nogen gange hjælper en god rytme om dagen på nattesøvnen og det at de får nok mad igennem hele dagen, sådan at der er mad nok til st komme igennem natten (det virker hos os) vi står op mellem 6-7 spiser morgenmad, får flaske mellem 9-10 hvor der, derefter soves kl ca. Mellem 11 og 13 alt efter hvornår og hvor længe der er blevet sovet, får hun frokost, her er det rugbrød, eller mos eller hurtig grød hvis man er på farten, derefter soves der igen ved 15 tiden, giver vi flaske/fruggrød/halv avokado eller hvad man lyster at give til mellemmåltid hvis hun ikke har sivet nok, puttes der igen kl senest 16.00 hvor en lur ofte ender på 20-30 minutter også spises der aftensmad mellem 17.30-18.00 kl 19.00 skiftes der tøj, laves flaske og putter total samme ritual hver aften og så sover hun fra 19.15 – 6/7 stykker nogle dage en enkelt opvågning som kan tages med en flaske og så godnat igen. Nogle gangensynyes jeg det har været rart at høre andres rytmer for at få inspiration til egen hver dag – held og lykke med sovningen (nogle børn sover bedre end andre, min ældste sover ikke igennem endnu, hun er 4 ;))

 32. Jeg har to piger en på 3 og en på 18 mdr. Da jeg rykkede dem på eget værelse sov de igennem, og ellers som andre har skrevet er det værd at få tjekket ørene.

 33. Altså, min datter sover først igennem nu (bliver 4 til januar…) og med sove igennem mener jeg hun kun vågner 5-10 min. Af gangen for at få vand, et kram eller andet…
  Min rejste sig op af alting da hun var 7-8 mdr, så nej, hun lå heller aldrig selv!!! Hun faldt dog aldrig ned, da jeg vist ikke lod hende ligge selv på sofa eller seng nogensinde, var sgu så bange for hun faldt ned

 34. Min datter blev 8 uger i går hun er lige begyndt at kravle, og i går begyndte hun at rejse sig op på knæ ved at tage fat i ting! Pludselig går det bare alt for hurtigt.
  Her begyndte hun også at spise nogenlunde det vi får af mad, da hun var 7 mdr, dog en del most mad. Nu giver vi hende det lidt mere findelt så der er lidt at tygge på. Hun sover også igennem hele natten typisk fra 19.30-07.30 hver dag. Vores dag er nogenlunde således :
  Kl 07,30 vågner, hygger i sengen, bleskift
  Kl 8.00 morgenmad typisk havregrød evt med frugtmos eller revet frugt/banen i stykker på og mme at drikke til
  09.30 – lur
  11.30 vågner, får frokost typisk bondebrød skåret i små stykker med smørbsrt pålæg. I starten hældte vi en smule vand på tallerken så brødet bliver mere blødt, så det hjælper til en god overgang. Vand i krus at drikke til.
  13.30-14.00- lur, inden tilbydes mme og evt en kiks/frugt/halv bolle eller lign – så sover de så godt
  15.30 – 16.00 – vågner, bliver tilbudt lidt vand
  17.30 – aftensmad, spiser kartofler, ris, pasta, kogte grøntsager og blødt kød. Prøv fx lasagne evt med fisk i. Hvis vi en sften skal have hårdt kød som steg, har jeg altid en kødbolle, fisk, frikadelle eller lign liggende i fryseren. Drikker vand til
  19.30 – drikker 200 ml mme og bliver puttet. Sover typisk til næste dag.
  Dog kan vi i korte perioder indimellem opleve noget udviklingsuro, hvor hun kræver lidt mere mme/vand ved en 05-tiden men sover så videre.

 35. Hej Irina
  Jeg har en dejlig søn på snart to, som hellere aldrig har været fan af at sove. Han sover i sin egen seng i vores soveværelse, for det synes vi er hyggeligt. Vi har fået ham til at sove igennem ved ikke at tage ham op af hans seng om natten. Så når han vågnede prøvede vi så vidt muligt at trøste ham med at sige ssshhhhh og give ham sutten. Efter nogen tid forstod han, at om natten skal han sove, og der er ikke mulighed for sjov og ballade. Men hvis han er syg, drømmer eller trænger til nærhed kommer hen selvfølgelig op

 36. Her begyndte Valdemar på 5 først at sove igennem da han blev storebror for 9 måneder siden. Børn er meget forskellige.

 37. Hej irina
  Min nevø sover igennem fordi han spiser sig mæt til aftene. Forresten er min nevø Felix Julie og Brians søn. Du kender dem godt ved jeg. Felix glæder sig også til den legedate håber du snart får noget natte søvn.

  Kh. Josefine

 38. Tak for den meget detaljerede dagrutine, dejligt med noget inspiration fra andre!

  19.30-07.30 jeg er meget misundelig, hehe 😀

 39. Jannie Birk-Møller

  For at undgå en kold tyrker ved at fjerne mælken om natten. Har jeg med stor succes til begge mine piger fortyndet mælken mere og mere med vand til det er blevet rent vand og interessen er forsvundet for at drikke. Når de vågner om natten har jeg ikke tændt lys og ikke snakket, for at de ikke skal blive for vågne hvis du forstår

 40. Min søn begyndte først at sove igennem da han var cirka 10 måneder, inden vågnede han og skreg indtil han fik en flaske mere og jeg prøvede alt, mere grød, vælling og MME men det hjalp ikke, men da han så kom i dagpleje og var mere sammen med små børn så blev han så træt at han sov igennem, han er 15 måneder nu og sover fra 18:30-19:00 til 06:00-06:30 nu og i weekender kan han godt finde på at sove længere

 41. Hej hej! Kender alt til afbrudt søvn. Her er vores datter ca 14 dage yngre end din og vi har haft samme problem med natte spiseri- faktisk gik hun fra ikke at gøre det til pludselig at skulle have flaske flere gange om natten. Min sp sagde at jeg skulle tage en kold tyrker og holde hende hen med sutten- det gjorde vi så, og jeg siger dig det var 3 nætter uden søvn, men nu giver det pote. Jeg vækker hende for en flaske omkring kl 22 og den sover hun næmest igennem!… Og så sover hun til 6:30!…. Det er fantastisk:-) har du skiftet mme til noget fra 6 mdr og op? Det mætter trods alt noget mere! Held og lykke med det, håber i finder en løsning! (Og ps desuden gav sp også det råd at hun skulle have grød første gang hun vågnet hvis klokken var mere end 5:00- så måtte jeg tage en lur senere- for så sagde sp at de hurtigt ville finde ud af at det altså var det de fik og så var det ikke helt sikkert at det var SÅ spæmdende som en flaske)

 42. Ja, jeg har skiftet til NAN 2 og NAN 3. Giver hende også aftengrød så hun er mæt inden. Det var faktisk det samme, for der var nogle nætter for 4 måneder siden, hvor hun begyndte at sove igennem, men så blev det pludselig oftere og oftere at hun vågnede. Prøver med sutten bare de næste par nætter og lidt MME hvis det bliver helt galt.

 43. Hej .
  Nu ved jeg ikke om hun sover på eget værelse , men ellers vil det være et forslag, vores dreng sov igennem fra han var 2 mdr. Og begyndte så a vågne igen om natten da han var 4-5 mdr. Vi fik et råd om at ligge ham på eget værelse så han ikke blev forstyrret af os i løbet s natten . Halvanden uge efter han kom på eget værelse sov han igennem igen . Og ellers så prøv at lad vær af gå ind til hende med det samme når hun vågner , men lyt efter om det er “jeg har brug for dig” gråd eller “jeg vil have dig” gråd , (kan godt tage noget tid at lærer af høre) , og så variere hvor lang tid der går hver gang i går ind til hende 🙂 det hjalp på os , vi gjorde det samme om morgen da han vågnede kl. 5 , så lagde vi ham igen og blev ved at gå ind til ham med varierende tidsinterval, og efter en hård uge på denne måde , begyndte han at sove til kl. 8 ca 🙂 håber du kan bruge det .

 44. Min dreng er 15 mdr og sover stadig i vores soveværelse. Han har det sidste halve år sovet fra 19-20 til kl 6:30-7. Jeg skal max stikke ham sutten 1-2 gange i løbet af natten. Han fik flaskesupplement, da jeg ikke havde mælk nok (og jeg kan SÅ godt følge dine kvaler m ikke at kunne amme). Jeg har også svært ved at lægge ham på sit eget værelse. Jeg har brug for at have ham tæt. Måske fordi jeg ikke kunne amme? Anyways, jeg ville også prøve at få tjekket ørerne. Vi prøvede en zoneterapeut i sin tid da han var meget urolig som mindre i sin søvn. Det hjalp på os, men det lyder ikke som om Allessia er urolig, men du kan jo læse lidt om zoneterapi evt kan hjælpe jer alligevel.

 45. Lav endelig et indlæg hvis du finder løsningen 😀 Jeg har prøvet alt med min søn på nu 17 mdr, og han sover stadig ikke igennem. Er gerne vågen 5-15 gange hver nat.. Træt? JA!!!

 46. Fuldstændig skøn datter du har, I gør det godt! Jeg har selv en “bebs” på 13 mdr nu, og hendes søvn har aaaaaltid fyldt meget og deraf manglen på min. Jeg har haft mulighed for at indhente noget søvn om dagen ved at sove samtidig med hende, især da hun var på din datters alder og yngre. Har fuld forståelse for dit arbejdsliv men jeg er mere tilhænger af at følge barnets behov og ændre egne behov derudfra end omvendt. At arbejde mod at få hende til at sove igennem 7 mdr gammel synes jeg er meget, det skal nok komme, min opfordring er mere at tilrettelægge dagen derudfra. Det er kun en periode, pludselig er hun i institution. Dejligt at følge dig/jer.

 47. Hej Irina,
  Min søn var lige sådan i den alder og jeg var ved at blive sindssyg fordi jeg ikke fik sovet nok! Synes helt klart du skal få checket hendes ører ved ørelæge for der kan sagtens være noget galt med trykket i ørerne uden at hun virker syg. Der blir jo desværre flere og flere ørebørn. Et andet og rigtigt godt råd som vi fik dengang, var at få ham flyttet ind på sit eget værelse for når de blir så store og stadig sover i samme seng, forstyrrer det både søvnen for bebs og forældre. Det handler om at træffe en beslutning om at det SKAL fungere for hvis ikke man går helhjertet ind i projektet, vil det ikke lykkes. Vi brugte en teknik med at putte ham, dæmpe lyset, sige godnat og forlade værelset, og så ellers sidde i et andet rum og lytte hvad der sker. Hvis hun begynder at græde, lader I hende være alene derinde ét minut i første omgang, før I går ind til hende UDEN at ta’ hende op af sengen, og stille gentage ritualet med at putte osv. Ikke noget med at være derinde længe men bare et øjeblik hvor hun blir puttet igen. Og nu skal du være stærk! For du skal igen forlade rummet, og denne gang lade hende være alene i TO minutter osv. Fortsæt selv om det er hamrende hårdt men tænk sådan at du hjælper hende til at få en dejlig nattesøvn så hun er frisk til en ny dag næste morgen. Det virkede i løbet af ca halvanden uge for os. Håber du finder en løsning.

 48. Tag dig tid til at sove når hun gør. Gør dig selv den tjeneste så du kan hænge sammen. Lad rod være rod, hvis det er problemet.
  Da min søn var mindre havde jeg travlt med at skulle ordne en masse mens han sov. Jeg har en fødselsdepression og det bedste råd jeg fik var: lad tingene være og sov.

  Mht søvn om natten har jeg ingen erfaring. Min søn har sovet igennem siden han var 1 måned jeg har dog læst at usødet kirsebærsaft skulle være godt. Det stof som gør man bliver træt er i saften og derfor skulle det hjælp (noget i den retning) har jeg læst 🙂

  Hvis i ikke har en fast rytme, så kan det også anbefales 🙂

 49. Hej Irina. Har ikke lige læst alle kommentarerne, men har du prøvet at give hende et drømme måltid med MME inden du selv går i seng? Har selv en datter på 4,5 mdr så forventer ikke hun kan sove igennem endnu, men hun bliver puttet kl 19 og får flaske der (kunne desværre ikke amme), og inden vi går i seng giver vi hende en flaske i søvne som så gør at hun kan sove videre til ca 02.30 +/- en time. Da jeg slet ikke fungerer uden søvn går jeg ofte i seng kl 21 og den ekstra flaske som min kæreste så giver, gør at jeg alligvel på gode nætter får knap 6 timers sammenhængende søvn og derefter endnu 3-5 timer som dog ofte er lidt afbrudte af en sut der skal gives osv.

 50. Min søn er en uge ældre end din pige, og han har sovet igennem længe, stort set siden vi begyndte på græd. Han bliver puttet kl18-18.30 hver aften efter et bad, og sover til kl.05-06, hvor han får en flaske. Han begyndte at afvise flasken i løbet af dagen, så nu får han mme af kop. Af mad får han kl.07.30 havregrød/øllebrød, middag kl.10.30-11 får han rugbrød, eftermiddag får han frugt/mos, og grøntsagsmos med kød/fisk til aften. Så et godt bad og natflaske og så hører vi ikke fra ham. Vi har flere sutter i sengen (han røg ind i på eget værelse ved 6 md) og dem kan han begynde at fange selv, men nogen gange skal jeg i løbet af natten give ham den. Jeg ville nok prøve at øge mad og lade hende sove på eget værelse. Jeg har det stadig svært hver nat med at skulle sove væk fra min søn, men det er mit behov, ikke hans:-)

 51. Yasal olarak, eczane hizmetlerine erişmek için üye olmanız gerekmez.
  Devam edin ve Costco Eczanesi’nde yeni veya mevcut reçeteleri doldurun. Evi terk etmek istemiyor musun?
  Online sipariş ve reçetenizi ücretsiz standart USPS gönderimiyle altı ila 14 gün içinde alacaksınız.

  3. İşitme ve Optik Servisler için gidin.

 52. Sadece erotik seks yaparak, doyumsuz bir güç kullanmasıdır.
  Aile arası ensest konulu ve erotik sikiş bununla sınırlı değil, naomiwoods için boşalma zamanı çoktan geldi bile.

  Genç & Teen Porno, Liseli Porno, Porno Starlar, Sarışın Porno Özlem Acar.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden