BILLEDER: VORES FØRSTE JUL MED ALLESSIA

24. december 2015

Hej igen mine skønne læsere! Håber at alle har haft en dejlig Jul og måske I har fulgt lidt med på Snapchat (irinathediva) i vores. Det var jo Allessias første Jul og vores første Jul i den nye lejlighed, hvor vi fik min mor og søskende på besøg. Vi fik lavet en masse mad med lidt ukrainske traditioner (en salat med forskellige lag) men også de danske. Vi har holdt Jul d. 24. december siden vi kom til Danmark for 18 år siden, men faktisk har vi Jul d. 7. januar i Ukraine, men gaver, juletræ og julemænd er noget der hører Nytår til i Østeuropa. Det er lidt confusing, I know, men det har noget at gøre med at den ortodokse kalender er blevet forskudt. Men vi har bare holdt Jul med gaver og juletræ d. 24. december og holder almindelig Nytår, som alle andre efterhånden. De festlige traditioner har vi prøvet at kombinere lidt. Mine søskende kender jo kun til den danske Jul, så vi lavede den traditionelle mad igår, og risalamande med mandelgave og den slags.

(Min kjole er fra ZARA og Allessias kjole med snemænd er fra Småfolk)


img_7716.jpeg


Vi prøvede at lave lidt af det hele og fik både and, flæskesteg og medister med rødkål. Og ja, jeg fik altså købt nogle pæne paptallerkener, for jeg nægtede at fylde opvaskemaskinen op hele tiden (man må gerne, når man er træt mor). Allessia sad selvfølgelig med ved bordet og fik lov til at smage lidt flæskesvær (jeg holdte øje, bare rolig). Hun var SÅ vild med det altså, hvilket overraskede mig lidt, for jeg bryder mig nu ikke om smagen. Hun fik også lidt kartofler og var egentlig generelt klar på at spise alt. Faktisk siger hun aldrig nej til mad og hun spiser alt, hvad hun får, haha. Jeg klager ikke.


      


Her op til Jul, har vi set rigtig meget af “Masha & Bjørnen” på Netflix igen (elsker den). Det er lidt sjovt, for det er jo en russisk tegnefilm, som jeg kan huske fra dengang jeg var lille, men det er selvfølgelig i en moderniseret udgave nu, så det at Allessia også ser den nu gør mig lidt glad. Hun fik også figuren og bamsen fra tegnefilmen (vi fandt det i Fætter BR), og hun var mega vild med dem, selvom vi var lidt i tvivl om hun kunne kende dem fra tegnefilmen, men det kunne hun sagtens. Det var små arme op i vejret og højt grin.


img_7717.jpeg


Efter maden spillede vi Ludo Quiz (efter jeres anbefaling, tak) og det var virkelig sjovt. Victoria fik en Zadiq and Voltaire taske (hun fik jo de der Justin Bieber VIP billetter af mig også), min mor fik tøj og hudpleje og ellers var det jo primært de yngste, som fik gaver, så Alex fik fodboldting og Fifa. Morten og jeg havde allerede udvekslet gaver i dagene op til, hvor han fik en trimmer og jeg fik diamantøreringe. Jeg er ret glad for vores juletræ, som Allessia faktisk fik væltet et par dage op til og smadret kuglerne, så jeg skulle lige ud og købe nogle ekstra, haha.


img_7719.jpeg

 


Allessia har tilbragt en del tid i hendes nye Disney Princess Rock-n-Ride Bil, hehe! Hun ÆÆSLKER at blive kørt rundt i den og og trykke på alt, og hun er bare for kær i den. Jeg ved nogle af jer, har skrevet at I også har den til jeres guldklumper, den er amazing, ikke…?! Hun fik den af sin gudfar Ari i julegave og gudmor Sam har givet hende et par cute baby Timbaland sko. Julemaden lå virkelig tungt i maven, så vi sov alle meget godt i nat og jeg var faktisk slet ikke oppe for at lave mælk til Allessia i nat, og hun vågnede først kl 09.00 – TAAAAAK!


img_7731.jpeg  img_7714.jpeg


Ikke-navngivet-1

4 kommentarer til “BILLEDER: VORES FØRSTE JUL MED ALLESSIA”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden