HOW TO TAPE: NEDRINGET KJOLE + STOR BARM ♡

10. december 2015

Kjolen på billedet: NLY ONE LUREX WRAP DRESS (i str. small)


Hey Darlings! Der var en del på min Insta igår, der var enige om at denne glitter kjole er perfekt til nytårsparties! Jeg bemærkede også at der var mange er tog et screenshot på Snappen, heh. I agree, den er amazing! Den er lidt risky, hvis man har en stor barm og jeg har faktisk leget lidt med en lidt skør idé, for at få det til at sidde uden at der sker uheld. Nu var jeg på optagelser igår, som varede i flere timer, så der måtte ikke ske noget pinligt, haha. Jeg synes personligt, at det er så pænt med en dyb udskæring, for selvom man har en stor barm betyder det altså ikke, at man skal gemme den væk. Man behøver i hvert fald ikke, så må folk stoppe med at være så sippede her i DK. Anyhow… nu skal I høre, hvad jeg gjorde igår. Jeg synes at brysttape kan fungere fint, men når man skal danse eller bevæge sig meget, skal der næsten noget kraftigere til og helst noget tape der er stretchy, så jeg fik fingrene i noget bredt og stretchy sportstape (ja, det kan man godt få), for så kan huden også tåle det. Denne her metode er klart den bedste, som jeg har prøvet! I am genious, haha!

 Tapen som I skal bruge til det hedder kinesiotape, og kan købes her (i forsk. farver): BioVita Kinesiotape 

For mere støtte udover det, bruger jeg nogle gange denne Ultimate Plunge Bra. Den bruger jeg faktisk næsten hver gang jeg bruger nogen form for brysttape. Har man en E-skål og derover, så skal man bruge en del tape og I kan bare lege lidt med hvad der fungerer bedst for jer, bare man ikke kan se den, når man tager tøjet på. Har man en mindre barm, er brysttapen, som jeg skrev om for noget tid siden meget god at bruge. Men denne kinesiotape kan man klippe til på alle mulige måder, hvilket gør det nemt at arbejde med. Jeg brugte metoden til optagelserne igår med stor success og klistrede det fra under brystet og opad. Jeg havde den på i 7 timer og den var klistret helt fast i al den tid. You are welcome, ladies!

Ikke-navngivet-1

7 kommentarer til “HOW TO TAPE: NEDRINGET KJOLE + STOR BARM ♡”

 1. Hej Irina,

  Den Ultimate Plunge Bra som du har købt – Hvad størrelse et det ?
  Jeg bruger selv 75I i en almindelig BH, men er lidt usikker med disse størrelser.

 2. Hej
  Jeg har store bryster, men kan ikke få tapen til at side rigtig. Kunne du ikke lave et foto eller video om hvordan du gør.

 3. nogle råd til hvordan man kan få en kjole det er ned ringede til at blive på plads. altså ikke glide til side eller gå op, for jeg synes det tape man køber i undertøjsbutikker er for svagt.

 4. Havе you ever considеred about including a little bit more than just your
  articles? I mean, what yoս say is fundamentаl and everything.

  However imagіne if you added some great images or video clіps to give your posts more,
  “pop”! Yߋur content is excellent but with images and video clips, this blog could undeniably be
  one of the most Ьenefiⅽial in itѕ field. Great bloɡ!

 5. I’m writing on this topic these days, totosite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden