Godaften Beauties! Vi var mega trætte, da vi kom hjem idag, men jeg er fast beslutet på, at jeg skal blive bedre til at lave mad herhjemme. Som i at lave ordentlige retter og ikke bare noget haps, der ikke mætter. Jeg kigger derfor en del efter passende opskrifter på nettet for tiden, men jeg har simpelthen ikke overskud til at kokkerere i flere timer i hverdagene. Jeg stødte på denne opskrift, da vi sad i toget på vej hjem på en amerikansk side, så jeg tilpassede den bare lige til de ting, som vi havde liggende hjemme. For jeg følger sjældent en opskrift helt til punkt og prikke, da jeg er glad for at eksperimentere lidt, men denne her er altså super nem og kan mætte hele familien + bruges til madpakken dagen efter. Det var lidt et eksperiment, men næste gang bliver den helt perfekt. Man kan nemt tilpasse den med laktosefrie eller glutenfri madvarer i stedet. Jeg snappede den egentlig, imens jeg lavede maden, men eftersom at der var så mange af jer der bad om opskriften bagefter, så deler jeg den da gerne med jer, hehe. Måske jeg fremover laver lidt flere snaps når jeg laver mad..? Min Snap er: irinathediva
FREMGANGSMÅDE: CREMET PASTA MED KYLLING OG BROCCOLI
1. Jeg startede med at stege 2 stk. kyllingebryst på panden og herefter koge noget pasta. Jeg har brugt glutenfri pasta, da jeg ikke tåler gluten, så jeg prøver at undgå det så meget som muligt og undgår det helt i pasta, da jeg ellers får slem mavepine. Derfor har pastaen den ret gule farve, men den smager lækkert.
2. Da pastaen var færdigkogt hældte jeg denne Bechamel Sauce oveni, som jeg havde købt i SuperBrugsen, men tænker at man snildt kunne have bruge fløde eller Mornay Sauce (den bruger jeg næste gang). Udover det så hældte jeg en halv pose revet mozarellaost i pastaen, og rørte det hele sammen til det smeltede og blev creamy and cheesy.
3. Jeg var lidt nervøs for, at det blev for tørt, så jeg tilsatte lidt mælk oveni, hvilket jeg altså ikke behøvede at gøre, fandt jeg ud af til sidst, så det vil jeg ikke anbefale, hehe. Den skal være cremet og ikke for flydende. I skruer op for ovnen på ca. 175 grader og starter med et lag pasta i fadet, hvorefter jeg fik lyst til at tilsætte broccoli (tog frosne ud og hældte kogende vand over, færdig på 10 sek, hehe). Jeg tænkte at vi har brug for noget mere grønt, ja tak.
4. Ovenpå kom jeg kyllingebryst i små stykker, og her kan man altså bruge rester af noget kylling som man evt. har haft liggende fra dagen inden. Derefter hældte jeg resten af pastaen udover, og så ind i ovnen i ca. 20 min. DONE!!!
Der er helt klart også nok til frokost i morgen! Yummie!
5 kommentarer til “VORES NEMME AFTENSMAD: CREMET PASTA MED KYLLING OG BROCCOLI”
Hej irina. Kunne du måske lægge opskriften op på bloggen jeg vel nemlig gerne lave den i weekenden til når jeg kommer til Jylland jeg vel gerne smage den❤️☺️
Hej Camilla, hvad mener du? hehe, jeg har prøvet at beskrive hvordan jeg laver den i indlægget her 🙂
Hej Irina
Super løkker opskrift, det må jeg prøve !!
Ser nemt og lækkert ud!:)
Heej. Jeg vil lige høre, om du hælder vandet fra pastaen inden du hælder mornay saucen over i, eller lader du vandet være? 😊