SÅDAN KØBER I BILLIGT BABYTØJ PÅ EBAY ♡

29. januar 2016

Hello Beauties! jeg har haft en bruger på eBay i forever, men besluttede mig for at gå ind og lure lidt her for en måned siden og jeg har bestilt SÅ meget derinde i den måned. Når man lige kommer ind i det, så er det super nemt og man kan købe alt ved at trykke på en knap! Jeg bruger selv eBay Appen når jeg sidder på sofaen og slapper af, eller lige inden jeg skal sove. Det er lidt afslapningsmoment for mig, og jeg er inde og kigge på en del ting, inden jeg lige udvælger. Der er nemlig rigtig meget at vælge imellem og nogle af items er helt ens, men til forskellig pris (eller med fri fragt), så man skal lige kigge lidt rundt på siden først. You will get addicted! I kender måske allerede til eBay.com…?

Jeg har f. eks. købt denne heldragt til Allessia derinde og den kostede ca. 60 kr. MED FRAGT! Og der er en del andre ting, der er ligeså billige. Indtil videre har jeg været meget positivt overrasket over kvaliteten af de ting, som jeg har modtaget. Men man skal selvfølgelig ikke regne med det helt vilde til de små priser. Jeg har bestilt lidt kjoler til mig selv derinde også + iPhone gadgets og den slags. det er helt latterligt billige priser, men nogle varer tager en del at modtage, hvilket jeg personligt ikke har et problem med. Det er nemmest at oprette en PayPal konto (nemt og gratis), så kan man bestille hurtigere med et klik. Babystr. er nogenlunde de samme, men voksenstr. er anderledes derinde, så det er en god idé at læse teksten på varen, hvor der altid fremgår hvilken str. man bør tage. Jeg går en str. op end hvad jeg normalt er med de fleste ting derinde. Der er SÅ mange søde babyting dog, at jeg ville ønske at jeg havde opdaget eBay før. Så det skulle jeg lige dele med jer, enjoy….

img_8669.jpegALLESSIAS HELDRAGT KAN FINDES HER: Baby Hooded Elefant Jumpsuit (i str. 6-12 mdr.)

indeholder affiliate

23 kommentarer til “SÅDAN KØBER I BILLIGT BABYTØJ PÅ EBAY ♡”

 1. Hej :)) … Det Hello kitty sæt din datter har på, på det billede du har lagt på din insta, hvor har du købt det?? Det er mega cute :))

 2. Lige det sæt er fra enten Bilka eller sådan noget lignende, heh… kan ikke helt huske det 😀

  Det er dog en del Hello Kitty på eBay, hvis det er <3

 3. Hej.
  Er fan af eBay. Plejer at købe fake eyelashes derinde.. især dem som hedder red cherry. De har super mange typer at vælge imellem. Kan varmt anbefale dem. Og så koster det kun ca 150. Kr for 15 par inklu fragt. Im a fan!!

 4. Jeg er selv begyndt at handle mere på Ali end Ebay – det er snart svært at finde tøj til min 5-årige datter på Ebay… Det meste går til 6-7 år, og det tør jeg ikke bestille til hende længere 🙂 Udvalget er laaaaangt større i den alder på Ali 😀

 5. Hej.

  Jeg vil lige anbefale next.co.uk – der køber jeg rigtig meget tøj til min søn på 9 mdr.
  Det er billigt, god kvalitet, fri fragt og så får de ofte nye styles – så der er ALTID noget, at bruge penge på xD

 6. Hvad med told? Jeg har en gang handler på ebay men det endte med at blive rigtig dyrt pga tolden?
  Hvordan gør i for at slippe for told?

 7. Nej, for det er britisk og de sender fra England – det er bl.a. derfor jeg elsker, at handle derinde… 🙂
  Det eneste minus, er at man (selvfølgelig) skal betale fragten ved returnering – men jeg køber så bare aldrig noget, som jeg tænker jeg måske bytter..

 8. Jeg bruger toldpriser.dk til at tjekke 🙂
  Og så er der rigtig mange fine tips i facebookgruppen “Ebay Tips”

  Fantastisk skøn datter I har Irina! Og mega sejt med efternavnet!
  Jeg har selv skiftet mit, efter jeg brød kontakten med min far. Det er
  en hård men vigtig beslutning 🙂

 9. Hej Irina 🙂
  Hvor meget bestiller du for af gangen, er der en max pris for at undgå told? Og kan man bestille flere varer på en gang, eller bliver man taget i tolden?
  Vi venter os vores lille vidunder til april, så jeg skal da helt sikkert i gang med at købe herover! 🙂

 10. Afrika sex filmleri araması için 179⭐ porno filmi listeniyor.
  En iyi afrika sex filmleri sikiş videoları 7DAK ile, kaliteli sikiş videoları, türkçe
  izlenme rekoru kıran seks izle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden