VORES ÅRSDAG PÅ TYLÖSAND SPA HOTEL ♡

27. januar 2016

I weekenden var Morten og jeg taget til Hotel Tylosand, som ligger i Halmstad i Sverige. Vi havde lyst til en lille get-away på vores årsdag og samtidig have mulighed for at slappe af og få god mad. Vi ankom til hotellet ved 13-tiden og det tager ca. 2 timer med tog fra København og 10 min. i taxa fra st. til hotellet. Det prisvindende hotel ligger ved stranden og der er intet larm nogen steder. Dette syn kom vi op til og vi lagde os ned og nød det med det samme, inden vi skulle ned og prøve de varme og kolde bade og saunaen. I selve spaen er det samme udsigt til vandet, hvilket er en helt fantastisk oplevelse.

img_8577.jpeg

img_8573.jpeg

img_8572.jpeg

img_8575.jpeg

img_8579.jpeg

img_8580.jpeg

img_8610.jpeg

Imellem spa-besøgene nåede vi at se lidt af “Det lille hus på prærien”. der er bare noget så hyggeligt ved den serie og både Morten og jeg så det en del da vi var små, fandt vi ud af, heh. Vi havde Spa & Nöjespaket, dvs. adgang til spa og middag om aftenen var inkluderet. denne pakke indeholder også vinsmagning og livemusik, men kommer an på hvilke dage, man besøger stedet. Det kan I læse mere om HER. Om sommeren er der koncerter udenfor og aktiviteter på stranden ved hotellet.

Om aftenen ventede der os en lækker og velsmagende 3-retters menu på et af hotellets konceptrestauranter, med dejligt smilende service og afslappende og smukke omgivelser. I kan se der var fisk til forret, kalv til hovedret og creme brulee til dessert. Helt gennemført og med masser af smag – delicious! Der er desuden bar og natklub, for dem der ønsker at fortsætte om natten, men vi gik op til den store og bløde seng. Og selvom der er gode faciliteter for at træne (vi havde også planlagt det), så valgte vi at sove lidt længere i stedet dagen efter, hehe.

Vi gik en tur på hotellet efter maden… ja, man kan faktisk decideret gå en tur og besøge biblioteket og Sveriges største kunstgalleri, som hotellet huser. Hotel Tylosand er meget stort, og der er masser af steder at gå på odagelse. Vi fik fortalt dernede, at Per Gessle fra det legendariske rockband Roxette, åbenbart er medejer af hotellet, hvilket er grunden til at der var en rock-library på hotellet. I am a big fan of that! Og på billedet her sidder Morten ved et meget kendt klaver, hvor hits som “It must have been love” og “Listen to your heart” blev skabt.

img_8598.jpeg

img_8611.jpeg
img_8583.jpeg

Vi sov SÅ godt og det var bare så tiltrængt! Men vi skulle lige nå en sidste tur i spa inden vi tog hjem – but first, FOOD! Morgenbuffetten er havde alt hvad man ønsker med æg, pølser, frugt, diverse juice og te og brød i lange baner. Everything basically! Morgenmad er my favourite meal og jeg er vant til hjemmefra at spise en hel del. Dette var blot første portion, hehe. Spa-områderne med det varme vand var et hit hos mig, hvor jeg lå og slappede af og næsten faldt i søvn.

img_8566.jpeg

 

Der er en helt fantastisk havudsigt fra værelset og fra den opvarmede pool her, som vi også gerne vil opleve om sommeren, så der vender vi klart tilbage. Det skulle være et rigtig hypet sommersted har vi hørt, iblandt svenskere. Anbefaler meget varmt dette sted og det er helt oplagt til den kommende Valentinsdag, ladies and gentlemen.

Bonuspoint for:

* hurtigt internet

* stort Spa-område, så der ikke opstod ventetid

* bedste seng/bedste søvn, som jeg har fået på hotel EVER!

* føntørrer, stort spejl og oplyst makeupspejl på badeværelset!

* imødekommende og meget smilende personale alle steder på hotellet

 opholdet er sponsoreret af Hotel Tylosand

6 kommentarer til “VORES ÅRSDAG PÅ TYLÖSAND SPA HOTEL ♡”

 1. En iyi, yeni çıkan tecavüz sikiş ve full HD kalite tecavüz
  erotik filmleri seyredebilirsiniz. Tecavüz Porno,
  tecavüze Uğrayanlar Tecavüz edenler hepsi Bu kategoride.
  En iyi tecavuz sikis vidyolari yukleyecem sikiş videoları 7DAK ile, kaliteli sikiş videoları,
  türkçe izlenme rekoru kıran seks izle.

 2. Hiya! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest authoring
  a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I think we could
  greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free
  to send me an email. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden