MOMMY STRUGGLE: ALENE MED ALLESSIA…

21. februar 2016
(Billede: Hun spiser glædeligt helt selv fra sin nye bakke/tray til hendes Evomove Nomi højstol + hagesmækken er fra Zoo-design.dk)

Oookkaaaaaaayyyyyy! Jeg er ved at blive skør idag! Men det ved I nok godt, jer der følger med på Snapchat – har I set hvor meget hun kan rode?! Der er kiks, legetøj og rugbrød over det hele. Søndag føles som den hårdeste dag i denne uge. Hendes cuteness redder hende MEGET for tiden! Børn er især sødest, når de sover, er det ikke rigtig!? Hehe… Allessia har jo haft problemer med at falde i søvn, og selvom jeg i igår skrev at hun havde sovet bedre, så var det the old story igen i nat. Hun var faktisk helt komplet umulig og jeg har besluttet mig for at vi skal til lægen og tjekke hende for vand i ørerne, for at udelukke det. Hun har jo været syg nogle gange, så det kunne godt være sket… hvad skal jeg være obs. på?

Jeg er ved at gå ud af mit gode skind i de her dage…. Allessia er af en grund bare EKSTRA besværlig. Hun plejer ellers at være ret nem og sovet bedre og ikke kravlet efter mig konstant. Der er 100% også tigerspring og tænder oven i det hele. Hvis jeg lige går ud på toilettet bare 1 minut, så er ALT hevet ned og bidt af. Jeg føler slet ikke, at vores lejlighed duer til at have baby i faktisk. Selvom jeg har skiftet møbler ud til de mere babyvenlige, så tror jeg faktisk at problemet er, at vi overhovedet har møbler og ting i hjemmet. For slet ikke at tale om de skide DVD’er! Heldigvis fik jeg aldrig hele min DVD-kollektion hentet hjemmefra, da vi flyttede sammen. Mine dyrebare “Beverly 90210”, “Baywatch”, “One Tree Hill” og very precious “Melrose Place” DVD’er… dem har hun heldigvis ikke fået fingerene i, så de skal bare ligge trygt i kasserne derovre. Men altså alle Mortens DVD’er og Playstation spil, de er GAME OVER! Da jeg skiftede Allessias ble og kunne se i hendes lort, at hun havde spist lidt fra Mortens elskede “Band of Brothers” samling (dvs. papcoveret), indså jeg, at vi har et seriøst problem! Vi skal skaffe os af med alt synligt pap og papir, hah! For at være ekstra sød, har hun skidt 6 gange idag… TAK!

img_9590.jpgDet var meningen at jeg skulle have været afsted med Morten til Frankrig. Men jeg var for syg til at rejse og siden han tog afsted blev det faktisk meget værre. Har virkelig haft ondt af mig selv… det må man gerne nogle gange. Normalt kan jeg presse mig selv max. uanset hvor træt og syg jeg er, men denne gang er jeg svimmel og meget afkraftet, hvilket bare gør det hele 100 x hårdere. Men Morten har allerede lovet rejser og middage og alt muligt, for at gøre det godt igen… så jeg har noget at glæde mig til. Selvom jeg er typen, der gerne vil stå op til et rent hjem og ikke kan gå i seng i rod, så har jeg overgivet mig idag. Jeg venter med alt oprydning til hun er i vuggestuen i morgen. Jeg har lige givet hende et bad, inden hun får aftensmad og resten af aftenen håber jeg, at hun vil putte med mig på sofaen (seriøst det bedste) og se en ny serie, som jeg fandt på Netflix – “Strange Empire”, SOO GOOOD! Nu er jeg også ved at være liiidt træt af at se “Mascha og Bjørnen” reruns hele dagen! Desuden så har jeg en hel pose slik i skabet, som kalder på mig! God søndag hunnies….  

6 kommentarer til “MOMMY STRUGGLE: ALENE MED ALLESSIA…”

 1. Jeg føler med dig. God ide at få tjekket hendes ører. Jeg gjorde det samme i “håb” om, at det var forklaringen’for min søn, men der var intet galt. Hvis ikke jeg får puttet “i tide”, så går der gerne 1,5-2,5 timer, før han sover, og det er bare standard desværre (har stået på altid og han er 19 mdr). Det går nemmest, når han ikke ser tv inden, får læst godnathistorie kl 18:30 og lyset slukkes kl 18:45, men det er stadig møgtidligt (når man skal nå at lave mad, spise, hygge lidt, have bad, natble og nattøj på, etc indenfor 1,5-2 timer fra vi kommer hjem i hverdagen). Ofte når jeg ikke “deadlinen”, og putningen tager forever! Der er STOR forskel på at være i stadiet “træt” vs “overtræt”!
  Jeg har også måtte tone mine forventninger til et opryddet og rent hjem lidt ned. Når man efter 2 timer, groggy træder ud fra soveværelset, hvor barnet endelig er faldet i søvn, blot for at konstatere rod overalt, får man bare lyst til at vende om og gå i seng igen… 😉
  Anyways, jeg håber, du har fået koblet lidt fra med slik og din serie her til aften! Det er dig velundt, og jeg krydser fingre for at Allessia sover igennem i nat!

 2. Hej Irina
  Tak for en rigtig god og ærlig blog 🙂
  Tager i nogensinde på legeplads, i svømmehal, tegner, læser bog, synger osv.?
  Ved godt, at vi kun ser brudstykker af jeres liv, men jeg synes, at der er skærme omkring hende hele tiden. Når hun spiser sidder hun foran fjernsynet, når hun leger på gulvet kører fjernsynet, du filmer hende og tager billeder, arbejder foran computeren osv.
  Tænker bare på, om ikke hun ville have godt af andre stimulanser end blåt lys og at få underholdning serveret.
  Jeg er overbevist om, at du har ret i, at det skyldes tigerspring, tænder og måske en lille forbistret virus, men forskning viser også, at for meget af den forkerte stimuli kan påvirke små børn meget.
  No hate. Tænker bare, at hun måske har brug for at blive udfordret lidt på andre niveauer sammen med dig og ikke kun i vuggeren.

  Tak igen for din gode blog 🙂

 3. Prøv at begrænse luren til ikke at måtte vare efter 15-15:30 og så put hende kl 19 🙂 indfør den samme rutine og ingen skærm før sengetid da det blå lys holder ens hjerne vågen. Nogen perioder er det dog bare svært… Men det går bedre hos os efter vi har indført det at Christoffer får skiftet nattøj, ble og vasket fingre og børstet sine tænder, og så går vi ind og siger godnat til far og så sidder vi i det mørke værelse og synger en lille hyggelig børnesang og så lægger jeg ham ned og så nusser jeg ham på maven mens jeg stille synger en lille sang 🙂 fungerer godt og har gjort det i lang tid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden