JEG HAR VÆRET MOR I 1 ÅR ♡

18. marts 2016

FLYVERDRAGT: SMÅFOLK // HUEN KAN FINDES HER: BABY WARM RABBIT HAT

Godaften på bloggen! Der er nu ikke mange dage til Allessia fylder 1 år! Året der har ændret mig, det mest givende år og nok også et af de hårdere år. Jeg har gjort mig mange tanker i løbet af denne tid, og det er umuligt at få dem alle med i et indlæg.

Jeg har været mor i 1 år! Jeg har har prøvet at være den bedste mor, som JEG kunne være og jeg føler egentlig at jeg gør det meget godt, selvom der er dage, hvor jeg tænker, at jeg kunne gøre det bedre.

Jeg er begyndt at have det rigtig svært ved at undvære hende… ikke fordi, at det har været nemt før, men selvom hun bliver passet i et døgn, så føles det nærmest forkert, at vi ikke er sammen.

Jeg prøvet at fange mig selv i de øjeblikke. hvor jeg føler mig mest lykkelig… hvad gør mig lykkelig. Allessia er selvfølgelig med i dem alle. Hendes søde smil hjælper på alle mine bekymringer.

Jeg har enkelte gange (især i starten) panikket over, at jeg ikke kunne klare noget, jeg glemte alt, jeg nåede ingenting og hvordan skulle det hele nu gå? Ihh stress! Men det vænnede man sig til, når man bare accepterer at man ikke når alt, heh.

Jeg har været TRÆT i det her år! WOW… altså træthed on a whole other level! Som blev til en zombie-like tilstand og nu er det bare blevet normen, at mor ikke rigtig sover. Hvilket engang imellem bliver pointeret af postmanden, som jeg åbner for om morgenen.

Jeg er blevet ret hys omkring en del ting… eks. at færdes bestemte steder, hvad hun har på, hvad hun spiser, og selvom der er grænser for det, så synes jeg det er fint man er 100% obs på sin baby og er hys det første år.

Jeg har brugt MANGE penge i år… uha! Man har jo hørt at det er hvad der sker, når man får en baby, men jeg kunne snildt have købt et par biler for de penge. Babyting er det bedste at bruge penge på dog – det må man godt!

Jeg er blevet klogere i år (troede ikke det var muligt hah, men jo jo) – klogere på den måde, som jeg havde brug for. Det er som om at jeg finder svar på alt, bare jeg kigger på hende.

Jeg synes, at det er det bedste i verden at være mor! Allerede nu har vi lange snakke imens vi går ture (er sikker på hun forstår mig) og ser TV sammen, spiser sammen – og det er de mest simple ting, men det er bare det bedste.

Jeg anede slet ikke hvad der ventede mig for 1 år siden og jeg var ikke helt klar ved jeg nu, men det var jeg nødt til hurtigt at blive. Det var det bedste der kunne ske for mig personligt, og den bedste timing hun kom på. Jeg elsker hende mere end noget andet! Alessia Maria Olsen.

xx

3 kommentarer til “JEG HAR VÆRET MOR I 1 ÅR ♡”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden