DEBATTIME HOS HK PÅ KVINDERNES KAMPDAG

9. marts 2016

Hello Hunnies! Igår fejrede jeg Kvindernes Internationale Kampdag hos HK Hovedstaden. Inden jeg tog afsted fik jeg arbejdet, ryddet op og vasket gulve! Bare lige for at fejre mig selv, ikke?! Senere på aftenen var jeg så inviteret til debattime derinde med skarpe Sanne Søndergaard som vært, og debattører Helle Degn, Birthe Linddahl, Johan Galster. Vi diskuterede forskellige relevante emner… eks. hvordan det er for kvinder at ældes, skønhedsindustri, offentlig amning, børn og tidsfordeling, etc. Det var interessant at høre andre kvinde fortælle om hverdagen, ud fra deres sted og jeg blev taget godt imod, selvom det var en ældre generation der var tilstede. Der fik jeg også lidt kvindetips med på vejen og noget at tænke over fremadrettet.


Her dagen efter kvindernes kampdag indtager jeg atter min plads i køkkenet, haha! Ej, faktisk er det Morten der oftest laver aftensmad hjemme hos os. Han er mere glad for at kokkerere i længere tid, hvor det ærlig talt for mig bare helst skal gå hurtigst muligt, mætte og ikke være for mange ingredienser. Jeg tager hatten af for de mødre de både bager om morgenen, laver de vildeste retter til aftensmad og har overskud til alt andet også. Måske når jeg dertil en dag! Jeg vil dog hellere lave maden selv herhjemme, end bestille udefra og jeg prøver da også at tage de sundere valg. Morten spiser MEGET, så det skal mætte godt i hvert fald og Allessia kan evt. smage, men ellers får hun sin egen mad. Her er hvad vi fik til aftensmad idag…


En meget nem pastaret med fløde og lidt karry! Vi var i Føtex tidligere og tog en mindre portion kød – jeg kan bedst lide at købe kød på selve dagen, så det blev kalkun idag, men kylling ville også fungere. Jeg startede med at svitse løg og faktisk også 2 hvidløgsfed, da vi lige skulle booste vores immunforsvar. Så lidt peberfugt og mango curry (vi er vilde med den, men almindelig karry er selvf. helt fin). Så kommer kalkunstykkerne i og det hele steges i wokken. Ved siden af tog jeg lidt frosne grøntsager, hvad man nu har liggende, og stegte dem på en pande, inden de kom over i wokken.

Jeg fandt for noget tid siden ud af, at jeg ikke kan tåle gluten (får udslæt og det klør) og har derfor lavet det med TummYummy pasta (kan fås i Super Brugsen og Kvickly). Produktlinjen er både glutenfri og økoligsk. Jeg prøver så vidt muligt at undgå gluten, men det hænder jeg spiser brød og kager alligevel, fordi jeg kun er et menneske, heh. Jeg har kogt ærtepastaen til denne ret og hældt det i wokken med fløden. Jeg har tilsat salt, peber og mango curry undervejes – det regulerer man selv. Det gik meget hurtigt med at lave det og trætte mor og far blev mætte! Success!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden