MAKEUP LOOK: MATTE LÆBER + GLOWY SKIN

10. april 2016

Hello Beauties! Jeg skulle til fødselsdag hos en veninde igår aftes, og udnyttede muligheden, for at lege med lidt makeup. Jeg ville have, at makeuppen skulle matche min outfit og der var et par nye ting, som jeg skulle prøve af. De her produkter på billedet, er dem jeg har brugt til dette look og som jeg er helt obsessed med for tiden. Matte læber og brunlige/taupe/bronzy farver er my faves og de kan nemt kombineres med hinanden. I finder links til produkter under billedet og hvordan jeg bruger dem. Så snart jeg har lidt mere tid, så kommer der en video tutorial på min YouTube kanal, I promise! Som start tager jeg lidt fugtgivende creme på huden og en smule primer oveni, hvis makeuppen skal holde mange timer. Jeg var dog allerede hjemme igen inden midnat, fordi jeg ville sove, heh. Men better safe than sorry!

NYX Cosmetics Liquid Illuminator (#Born To Glow): HER

Jeg blender denne ind i min foundation med beautyblenderen på mine kindben, på næsen og oppe over øjenbrynet. der hvor lyset rammer mig på billedet, for at highlighter. Jeg glæder mig især til at bruge denne flydende highlighter til sommer. Jeg har den i forskellige farver og den er også rigtig pæn på kravebenet eller skuldrene.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation (#4Light Sand): HER

De bedste foundations EVER, er dem fra Giorgio Armani! Jeg er blevet kæmpe fan og ja, jeg ved, at de er dyre, så jeg finder dem på eBay til en lidt billigere pris. Jeg bruger altid en beautyblender til at påføre foundation + mini beautyblender til concealer under øjnene. Denne foundation giver den smukkeste finish og glow og jeg kan slet ikke undvære dem i makeupsamlingen.

OCC Lip Tar (#Sebastian): HER

OH MY GOD! Nu har jeg prøvet en del liquid lipsticks – den er fantastisk!!! De er også meget hypede iblandt beauty bloggers og YouTubere verden over. Den er super creamy, pigmenteret og holder længe uden at udtørre. Jeg spiste en burger med den på, og den falmede og flyttede sig slet ikke. Farven er grå/brun og jeg har ikke set en lignende farve andre steder, er fuldstændig obsessed.

Dark Swan of Denmark Vipper (Whisper): HER

Super smukke vipper, som ikke ser for fake ud! Lige præcis denne model er SÅ flot og er klart min favorit ud af alle vipper, som jeg har prøvet. De er lidt dyre,  men de kan bruges mange gange. jeg vil anbefale at bruge en god sort kohl eyeliner inden, bukke vipperne og påføre lidt mascara. Derefter påfører I lim på vipperne, venter 20 sek. og sætter dem på med en pincet. Dette brand vipper er nomineret til Bloggers Choice Award ved Danish Beauty Awards i år, hvor jeg er dommer i bloggerpanelet.

DUO Sort Vippelim: HER

Jeg har brugt denne lim til kunstige vipper i mange år, og her på det seneste har jeg skiftet fra den hvide til den sorte. Den hvide kan nemlig give et lidt shiny/gråligt skær sommetider. Den sorte er mindre synlig.

Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kit (#Medium): HER

Jeg har prøvet forskellige produkter til contour, men denne er favoritten. Jeg skynder mig at påføre contour lige efter foundation, inden den bliver alt for tør og blender det hele med det samme. Kittet i denne farve indeholder også en cream blush. Jeg påfører en smule pudder og bronzer ovenpå, men kun lidt, så jeg stadig har den der glow. Jeg bruger en lille stipple brush til at blende det ud og retter med beautyblenderen.

Kardashian Beauty Hair Black Seed Dry Oil: HER

Et nyt produkt, som jeg er begyndt at bruge for tiden. Det er egentlig blot hårolie tænkte jeg først, og det har jeg så meget af i forvejen. Men af en grund så giver denne MEGET mere lækker shine til håret end de andre olier, og tynger slet ikke samtidigt. Jeg har læst, at Kardashian (og Jenner) – søstrene bruger denne i deres hår, og det virker nok bedst til mørkt hår. Men wauw… jeg brugte det også på den røde løber sidst til Club Awards og når lyset rammer håret, så ser det sååå pænt ud.

Anastasia Beverly Hills Brush no.12: HER

Tynde børster er must-have! De kan både bruges til bryn og til gel-liner. Denne børste bruger jeg til at tegne bryn op med, sammen med Anastasia Beverly Hills Dip Brow (#dark brown). Den vil jeg især anbefale at anskaffe op til sommer, da den er vandfast og holder meget længe.

Makeup Revolution Ultra 32 shade Eyeshadow Flawless Matte: HER

Matte brunlige og rødlige farver i en pallette – JA TAK! Jeg har mange øjenskyggepaletter, men bruger nok denne oftest for tiden, da der er flest farver i. Jeg blander måske 4-5 forskellige farver når jeg laver et lignende look. jeg leger lidt med de forskellige farver og har nogle favoritter, som fremhæver mine øjne bedst. Denne palette er i super lækker kvalitet og godt pigmenteret. Farverne er meget nemme at blende og jeg synes at prisen er meget god, i forhold til hvad man får af produkt.

xx

5 kommentarer til “MAKEUP LOOK: MATTE LÆBER + GLOWY SKIN”

  1. Hvad bruger du til at bake for ansigt, hvis du altså gør det? Kan ikke finde en der er god eller lys nok. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden