VI SKAL ALTSÅ FLYTTE…

4. april 2016


Elsker dette billede af os – nybagte forældre og lille bitte Allessia!

Hello darlings! Jeg havde selvfølgelig lyst til at lave lidt fis med jer d. 1. april og skrev indlægget Farvel Danmark: Vi flytter næste måned…. Jeg var ikke sååå kreativ, men det skulle være lidt realistisk, for jeg havde ikke valget mellem at blive forlovet eller gravid! De er ligesom brugt, heh! 

Det var Aprilsnar… eller den del med, at vi skal flytte næste måned! Åh Gud, jeg fik næsten helt stress, da jeg skrev til jer, at jeg allerede var igang med at pakke, for så kom jeg til at tænke på alle de ting, som vi skulle have med, puha! Sandheden er, at vi højst sandsynligt på et tidspunkt flytter derover. I hvert fald for en periode, måske ikke helt permanent, but you never know! Morten HAR virkelig prøvet at overtale mig længe, men for tiden kan jeg bare godt lide Danmark. Jeg har dejlige venner og familie her. Allessia har det godt og det hele er bare stabilt og trygt. Med det sagt, så er jeg ret træt af kulden, og egentlig klar på nye eventyr og udfordringer alligevel. Jeg er vant til at flytte og tilpasse mig, så det bliver ikke noget helt nyt og Morten har det på samme måde. Det er noget vi har snakket en del om, så nu må vi se – der er lidt mere planlægning i det med barn, men det skal nok blive fun, den dag vi siger the time is now!

xx

P.S. Jeg vil blive så utrolig glad, hvis I stemte på mig som årets Nordic Blogger her:

Voting-banner-800x200px

15 kommentarer til “VI SKAL ALTSÅ FLYTTE…”

 1. Hej jeg har nogle spørgsmål som jeg håber du vil svare på i et nyt indlæg på et tidspunkt. Heh
  1. Nu ved jeg ikke hvad din mand laver, men er det ikke rigtig dyrt?
  2. Hvordan for i det til at hænge sammen? Skal han arbejde der over? Og skal du stadig blogge? Eller skal i begge arbejde?

  Jeg er vildt interesseret i at hører din svar, da det selv er pænt stor drøm, jeg sidder med i maven 🙂

  Oliver

 2. Vi skal begge arbejde derovre med det samme som vi laver her. Morten er musik producer 🙂

 3. Som pædagog studerende i udlandspraktik vil jeg lige gøre opmærksom på at der er et MEGET anderledes syn på børn og daginstitutioner i andre lande, fx USA. Jeg ved selvfølgelig godt at I vil vælge hvad der er bedst for jeres (ekstremt nuttede) baby, men personligt blev jeg meget overrasket og havde aldrig forestillet mig at jeg ville opleve de ting jeg gør her (Spanien) med børn på fire år. Der er blandt andet skæld ud og time out hvis du ikke laver din opgave helt perfekt, fordi det jo er en skole. Jeg siger det bare fordi jeg selv ville være meget ked af at skulle aflevere mit barn her hver dag, og jeg havde ikke på forhånd tænkt at forskellen var så stor.
  Udover det vil jeg bare lige sige at du godt kan være stolt af det du laver, jeg elsker at følge med! 🙂 🙂

 4. Hej Irina <3

  Mig, min mand og vores 2 skønne drenge flytter fra Færøerne til København om et par måneder, vi er meget spænte men også meget nervøse. Tag der over, se om det er noget for jer, hvis i ikke trives så kommer i bare tilbage til danmark. Det er vores holdning, nu flytter vi til Danmark og hvis vi ikke trivest så flytter vi bare hjem til lille bitte færøerne igen 😉
  Jeg elsker at følge med på din blog, og ønsker dig og din familje så meget lykke og glædi på jere vej <3

 5. Well, mit tilbud om hjælp til at flytte herover fra dit forrige indlæg gælder stadig. 😉 Så hit me up! I ville elske at bo her i LA; her er fandme dejligt.

  /Celia – http://wanderings.dk/

 6. Præcis, man kan altid flytte hjem igen. Jeg tror også, at jeg tænker tilbage på dengang vi flyttede fra Ukraine til DK og jeg ikke rigtig så resten af familien mere. Det er mine egne traumer…

 7. Tak Anne. Oh yes, jeg ved at der er stor forskel… men jeg kan heldigvis “gå hjemme” med hende hvis det er helt nødvendigt, og finde andre måder hun kan være social med andre på evt. Har også lidt svær ved den tanke, at aflevere hende til nogen i et andet land, puha.

 8. Ronnie Gasseholm

  Inden i får lagt planer, så bør i altså undersøge om i kan få GreenCard, det er ikke bare lige så let.

  I vil nok skulle satse på at det er Morten der skal være den bærende part i greencardet, da din beskæftigelse højest sandsynligt ikke vil kunne give jer et greencard.

  Om mortens kan er svært at sige, men undersøg det asap så i kan se om planerne kan holde eller skal lægges på hylden

 9. Hej Irina,
  Har stemt på dig :-).. tag af sted til USA så hurtigt som muligt.. I vil nyde det alle tre.

  I er for øvrigt et godt par, og spændende at se udsendelsen med jer om ikke at måtte lyve. I udviser stor respekt for hinanden. Dejligt for jer, at I har fundet hinanden så tidligt i livet.

  Det er for øvrigt et forrygende flot forsidebillede du har. Men du er jo også en smuk ung kvinde.

 10. Der er nemlig korrekt, det er selvf noget vi undersøger. Morten kan dog godt.

 11. Ronnie Gasseholm

  Hvis morten kan er det normalt at hustruen kan komme med plus børn 🙂

 12. Hej Irina.

  Jeg er 29 år, gravid med første barn og lige flyttet til San Francisco med min mand. Jeg syntes at i skal springe ud i det ! Det er ikke alle som får chancen for at få arbejdstilladelse i US..så det er bare om at prøve det af. Man kan jo altid komme hjem igen 🙂 Jeg har kun hørt godt om børnepasning herovre- eneste minus er at det kan være ret dyrt. Men er sikker på du nok skal få et godt netværk af andre “mommys” hvis du vælger at gå hjemme.

  Held og lykke med jeres eventyr 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden