5 GRUNDE TIL AT FÅ EN ANSIGTSBEHANDLING

14. juni 2016

Hello Darlings! Jeg startede min morgen på pHformula klinikken i København idag, som jeg blev bekendt med til et bloggerevent. Jeg har kun prøvet en lille ansigtsbehandling 1 enkelt gang før, for nogle år siden, så vidt jeg husker og det går jo slet ikke. Nogle gange skal der altså mere til for at få den helt fejlfrie hud, som er glat og har en healthy glow. Intet slår de teknikker, som de professionelle anvender, og jeg manglede lige det sidste touch, som ingen cremer eller renseprodukter kunne klare hjemmefra. Godt nok har jeg meget viden om hudpleje, men Rie inde på phFormula klinikken ved meget mere.  På min Snapchat (→irinathediva) kan I stadig se de små klip, som jeg filmede undervejs.


1. PROFESSIONEL TEKNIK

Behandlingen som jeg fik anbefalet idag, efter en lille samtale og hudanalyse, var MESO Resurfacing, som er et alternativ til de medicinske peelings. Den inkluderer micro needles (som er mikroskopiske nåle) der laver “huller” i huden, således at syrerne trænger bedre ned. Denne proces kickstarter desuden hudens reparationsproces hvori indgår dannelsen af kollagen og elastin (disse fibre er afgørende for hudens spændstighed, og bliver dårligere med alderen). Efter behandlingen føles det som om at huden er ”fyldt op med fugt”. Huden fremstår glattere, blødere, mere spændstig og vigtigst er måske for nogle, at alle former for tørhedsrynker og linier elimineres markant. Jeg havde lige 2 linjer i panden, der forsvandt!

HVORDAN: Dobbelt afrens med Exfo Cleanse efterfulgt af SP kompleks, der både eksfolierer huden, og tester huden for dens tolerance (skala på 1-10). C vitamin kompleks, sammensat af A & C vitamin samt hyaluronsyre med rulle efterfølgende (nåle på 0,25mm). Meso Glow Solution der forsegler huden med hyaluronsyre og afsluttende cremepleje inkl. CC creme der beskytter med spf. 30, udjævner farveforskel og plejer med antioxidanter.

2. AFSTRESSENDE

Allessia havde ikke sovet i nat, så mor var MEGET træt i morges og satte virkelig pris på, at jeg kunne krybe under en varm dyne på briksen og ligge og slappe helt af i de 60 min. som behandlingen varede. Det var meget afstressende og klart noget som man bør give sig tid til – forkælelse og afslapning, og så kommer man ud med flot hud oven i det. Sådan skal flere af mine dage starte fremover.

3. FÅ GODE RÅD + HUDANALYSE

Jeg fik en masse gode råd med på vejen og svar på spørgsmål. Min hud var en kombination af normal + fedtet, og lidt sensitiv oven i det. Min behandling var derfor tilpasset derefter. Jeg snakkede med Rie om mine unge dage, heh.. der starten af 20’erne, hvor jeg over flere omgange havde ekstreme acne-udbrud. Der havde det altså været en god idé at kigge forbi klinikken og få ekspertråd. Jeg valgt i stedet at kaste mig ud i en mio. produkter, som kun gjorde min hud værre, puha…! Men vi var enige om at mejeriprodukter og gluten kan være med til at fremprovokere hudlidelser hos nogle og man kan prøve at ekskludere det fra sin kost, og se om det hjælper på situationen. Man kan endda book tid til en hudplejeshopper på klinikken, som kan vejlede ift. hvilke produkter man bør vælge til sin hud.

4. ANSIGTSMASSAGE

ELSKER DET! Det er så afslappende og sætter gang i blodomløbet, så man får ekstra glød i sidste ende. Der er faktisk en del hovedpine, som er forbundet med, at man spænder for meget i ansigtsmuskulaturen.. I den tid jeg lå og blev masseret blidt faldt jeg næsten i søvn… tænkte, at jeg lige kunne klemme en powernap ind, ligesom når jeg er hos tandlægen.

5. LÆKKER GLOW

Og det er helt uden brug af Anastasias Glow Kit! Man kan altså se resultatet af denne behandling lige med det samme – det var jeg vild med. Min hud fik en masse fugt og et kæmpe boost – jeg blev altså lige 5 år yngre at se på, for real! Her ligger jeg midt i ansigtsmasken, og det ligner jo næsten noget black magic, heh! Sådan så jeg ud efter behandlingen → HER

pHformula, bliver produceret i Barcelona og er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter.

PRODUKTER TIL HJEMMEBRUG:

Rensen E.X.F.O Cleanse som har en geleagtig konsistens er noget af et multifunktionelt mirakelprodukt. Det bruges dagligt morgen og aften som med de renseprodukter, eller som en maske i , hvor du lader produktet sidde i 10 min. Som bonus eksfolierer produktet også huden og løsner de døde hudceller – den blev også brugt i behandlingen idag. Den eksfolierer mildt uden at irritere huden og jeg gik jo også ud derfra uden noget rødme overhovedet.

24Hour cremen V.I.T.A. B3 Cream er jeg meget spændt på at prøve, da jeg allerede er stor fan af C-vitamin cremen. Denne fjerner rødmen, er intensivt fugtgivende og modvirker pigmentforandringer og er anti-aging.

Serummet C.R. recovery indeholder aktive ingredienser med reparerende egenskaber, som stimulerer celledelingen i epidermis og reparerer dermis – de forskellige lag i huden, og hjælper på den måde med langsomt at styrke hudens naturlige forsvarsmekanismer. Har anti-inflammatoriske egenskaber (så hvis man oven i det skærer meget ned på sit sukker-indtag, så er man godt på vej mod en fejlfri hud).

OBS. MINE LÆSERE FÅR 15% RABAT PÅ ANSIGTBEHANDLING PÅ PHFORMULA KLINIKKEN VED AT HENVISE TIL DETTE BLOGINDLÆG UNDER BOOKINGEN. BEHANDLINGEN, SOM JEG FIK KOSTER 1150KR. 

xx

5 kommentarer til “5 GRUNDE TIL AT FÅ EN ANSIGTSBEHANDLING”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden