HVOR FINDER MAN OVERSKUD SOM MOR…?

6. juni 2016

Hello Darlings! Okay real talk today… kl. hos mig er lidt over 20.00 og Allessia (håber jeg) falder i søvn om lidt. Jeg er heeeeelt færdig og venter på, at Morten kommer hjem. Han tog afsted mod Vejle lidt pludseligt i morges kl. 05, for at blive tatoveret (I kan følge med på hans Snap for at se den @Faustix). Det betød så, at jeg var alene med Allessia idag, dog var hun selvf i vuggestuen. Det har været en af de der heelt vildt lange dage, hvor alt var bare lidt ekstra hårdt, hah. Så jeg kom til at tænke på, at jeg har fået nogle spørgsmål undervejs om, hvor jeg finder overskud henne…?!

Ærligt, så havde jeg det selv sådan lidt idag. Hvor har jeg fundet overskud henne før, og hvorfor kan jeg ikke finde det idag?! Nogle dage er vel bare nemmere end andre og det hjælper heller ikke at jeg har ringende hovedpine selvfølgelig. Vi var oppe tidligt, lidt i 07 og fik puttet og set tegnefilm i sengen – hun er egentlig meget medgørlig lige når hun vågner. Hun fik sin mælk og fik skiftet bleen, som hun havde tisset helt ved siden af, fandt jeg ud af da jeg rejste mig. Det sker ellers aldrig, så der skal skiftes lagen, for hun sov i vores seng i nat og man har jo of course of course lige skiftet lagen igår. I håb om at lige ligge 15 min ekstra gik vi ind i stuen og jeg tændte så for tegnefilm der, men hun var allerede igang med at åbne skabene i køkkenet og tage alt ud, så selvom jeg trækker den ud om morgenen mht. vuggestuen, så skulle vi afsted, så hun kunne få lov til at være aktiv. Jeg prøvede så godt jeg kunne, men hun var bare på tværs med ALT pludselig. Hun spyttede grødet ud, hvilket hun ikke plejer… hun lavede lige lort i bleen 2. gang, hvilket hun ikke plejer… hun skabte sig heelt vildt, da hun skulle have tøj på, hvilket hun ikke plejer og det var helt galt da hun skulle have børstet tænder. Det tog over 1 time at komme ud med hende. Jeg vil sige, jeg tager bare joggingtøj på, knold i håret og bruger præcis 1 min. på at gøre mig klar om morgenen, så det var viiildt op ad bakke og jeg følte mig 5 år ældre herefter. Men vi kom derud og alt var fint.

Jeg skynder mig som regel hjem og laver en kæmpe morgenmad (jeg snapper den jo tit til jer), for at have noget at køre på. En del kopper kaffe senere og svaret på mails og praktiske ting omkring bloggen, prøver jeg at presse møder/optagelser/shoots/oprydning ind i disse timer. Idag var jeg hjemme og fik sat 3 vaske over og hængt det op, støvsuget hele hytten, vasket gulve, gjort rent i køkkenet, sorteret i alle vores tøj, gjort rent på badeværelset og så skulle hun også hentes og der skulle handles ind på vej hjem, for der mangler jo altid bleer, sutter, mad til hende eller et eller andet. Jeg skriver ALT ned, det giver mig et bedre overblik. Da vi kom hjem var jeg DOOOOONE! Og hun er jo mega frisk… der har jeg svært ved at finde overskud, for der kunne jeg sagtens sove, og sådan har jeg det næsten hver dag. Hun fik nogle snacks og vi legede lidt og jeg tænkte at bade hende lidt tidligt. Hun havde lige lavet i bleen igen, så jeg ville lige lade hende løbe lidt uden i et par minutter imens jeg fyldte badekarret op. Hun nåede selvfølgelig på den tid at tisse inde i stuen og slæbe det med over det hele og skide inde på tæppet på sit værelse og træde i det hele vejen ind til køkkenet. Dybe vejtrækninger Irina… godt hun har det søde smil der, det redder hende! Jeg var da nødt til at vaske gulve igen der hvor hun havde vadet! Hun fik sin aftensmad og hun får stadig sit eget for det meste, som er Semper baby mad og så fik jeg lige skiftet hende for 117. gang – thank God at jeg huskede at købe bleer idag! Jeg lavede bare lidt kartofler til mig selv, for er så træt, at jeg ikke engang er særlig sulten og så glemte jeg at købe kød, fordi jeg bare ville hjem hurtigst muligt da vi handlede! Så det var en af de dage, hvor jeg altså heller ikke føler mig som Supermom… nårh ja, Allessia havde fundet frem til en pose med rosiner idag, hvor hun væltede dem allesammen ud OVER DET HELE OGSÅ! Og sådan er det egentlig ofte for tiden fordi hun roder i alt hvert evig eneste sekund. I morgen regner jeg med at hun bliver hjemme, for hun skal faktisk have sin vaccination og jeg er lidt nervøs for, hvordan hun reagerer på den…

P.S. Det er altid noget, at hun har lært at børste tænder selv idag… joke! Eller det gjorde hun næsten her til aften, klog baby altså! Det næste hun skal lære, er at hente fjernbetjeningen og hun er allerede tæt på.

xx

19 kommentarer til “HVOR FINDER MAN OVERSKUD SOM MOR…?”

 1. Oh my, hvor kan jeg sætte mig ind i din dag, men kommer også til st smile lidt 🙂 Kan se det heeeele for mig griner. Men ja pyha, Mila (13 1/2 mdr) splitter også alt ad og alt bliver tømt og endevendt og væltet på nul komma fem. De er nogle hurtige små banditter hehe.
  Håber du får en god natte søvn 🙂
  Mvh Louise

 2. Hahahahaha, undskyld men sad og grinede for mig selv da hun både fik tisset og skidt i det tidsrum uden ble 😂 Åååh ha de små.. Kender det alt for godt! Har en på 15 måneder som har lavet i bleen 4 gange hjemme i dag og er rigtigt god til at rode i skuffer og skabe. Generelt vil han have fat i alt han ikke må og pænt meget hr. modsat altid. Han har virkelig egne meninger og bliver bare så hidsig når man tager noget fra ham eller bare lukker en dør selvom den er langt væk, for tænk nu hvis han ville ud af den? Men han er jo også så dejlig og det redder ham altså også 😜 Men det lyder umiddelbart så dejligt at hun normalt er god til at få skiftet ble og få tøj på – det er vores meget imod det for det meste. 😳 Godt man har lidt tid til at sidde og dampe af om aftenen når de små er puttet!

 3. Min datter er 13 mdr og skal virkelig også finde tålmodigheden og overskuddet frem her i selvstændighedfasen..!

  Hvordan kan det være hun får noget købe glas mad og ikke det samme som jer? Tænker hun vel skal have noget godt varieret 🙂

 4. Ja, det er forskelligt… hun elsker lasagne og spaghetti, så det får hun når vi spiser noget der ikke er for hende…

 5. hej irina,
  jeg spørger også egentlig bare af nysgerrighed, men får din datter tit købe glasmad til aftensmad? og hvor gammel er hun?
  det er udelukkende nysgerrighed, ingen mormafia her.
  er lige begyndt at følge din blog.

 6. Selvom det er ved at være en del år siden jeg havde små børn, kan jeg huske det…men sad lige og tænkte på, nu hvor du har så meget om ørene, hvorfor så ikke bruge nemlig.com eller andre indkøbs mulighed, når du er alene, eller overskuddet ikke lige er til det hele 😊😊

 7. Mette Marie Lei Lange

  Kom ind til byen og spis en pizza på toppen af Illum med mig i denne uge! Jeg lover, det giver lidt overskud! 🙂
  PS: Shiiiit, hvor jeg kender det!

 8. Jeg er alene mor på fuld tid….og erfaringen fortæller at barnets energi kan man ikke skrue på men det kan du på dine møder, rengøring osv.
  Feks så rengører jeg et rum dagligt. På den måde er der altid rent og det er ikke hele huset på een gang.
  Derud over så handles der stort ind een gang om ugen så det kun er mælk osv hvis det mangler.
  En ugeplan med mad kan også hjælpe.
  Og så skal du nå til en accept af at man ikke kan være super mor hver dag. Der er bare nogle dage der sutter røv hvor jeg feks hælder vand i bassinet i haven og så kan min søn tulle rundt selv mens jeg snupper en kande kaffe på hængesofaen… Og det er helt fint, for de skal også lære at underholde sig selv 🙂

 9. Jeg kan sagtens sætte mig i dit sted. Shit det kan være svært at finde overskuddet frem, når man bare er træt helt ud i storetåen. De dage hvor man har det sådan, er typisk dage hvor barnet så også opfører sig irriterende og laver ballade, og alt er lidt ekstra besværligt når man er træt.
  Jeg har en søn på 16 måneder som står op hver morgen ved 5 tiden. Dét er hårdt! Så for at jeg/vi kan være nogenlunde på toppen, så går vi i seng mellem kl. 21 og 22. Desuden er jeg gravid igen, og er derfor også ekstra træt! Gab!
  Min søn bliver ofte først afleveret ved 8 tiden, så vi har temmelig mange timers kvalitetstid om morgenen, til både konflikter og kvalitetstid. Jeg prøver at nyde det, for selvom jeg er træt, så skal jeg jo stadig være hans mor.
  Hvor man finder overskuddet? Tja, nogle dage kører jeg på pumperne, og de fleste dage er min kærlighed simpelthen benzinen. Det lyder cheesy, men alt det ‘ballade’ de laver, er udviklende og alle de smil og kys er jo gensidig kærlighed. Sådan plejer jeg at tackle de hårde dage. Og måske med en middagslur istedet for fx at vaske gulv 😉

 10. Forstår så godt du går død.
  Jeg er helt enig i de råd, der bliver givet.
  Sæt en vask over om dagen, og gør kun lidt rent hver dag.
  Så der er altid er lidt tid til at lægge ind til dig selv, hvor du kan se afsnit af tv-serie, læse, sove en time, tage fodbad, læse et blad, tale med en veninde m.m.
  Kh. BirgitteP

 11. Contact information for Dr G Leslie Drs Leslie Ojo
  & Chetty, Drs Leslie Ojo & Chetty, Woodside Health Centre,
  Glasgow, Lanarkshire, G20 7ER Address: Drs Leslie Ojo & Chetty, Woodside Health Centre,
  Glasgow, Lanarkshire, G20 7ER. Landline: 0141 20 Landline:
  0141 20 Report a problem with this listing. 0 Reviews
  Leave a review.

 12. Yılda 307.000 Dolar. Kalydeco, ilaçların etkili olduğu
  özel genetik mutasyonlarda Kistik Fibrozis’in etkilerine karşı geliştirilmiştir.
  Bu ilaç hücre içine ya da hücre dışına çıkan,
  su ve tuzları düzenleyen hasarlı bir proteini
  onarmak için kullanılır. Kistik Fibrozis Vakfı ile Vertex İlaç’ın ortak yapımıdır.

 13. Yazlığa geldiğimizde güvenlikler annemi bu şekilde görünce resmen gözleri ile annemi becermişlerdi.
  annemle eve girdik temizliğe giriştik ilk sinyal o zaman çaktı çünkü annem temizliği
  kısacık kot bir şort ve içinde sütyen olmayan askılı bi bluzla noktada size annemin vücut ölçülerini vermem gerek ki.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden