DEN ER HELT GAL MED MIG…

16. juli 2016


 ( ALLESSIA I HÅRBÅND FRA LEHOF.DK + TRØJE FRA SMÅFOLK )

Hello Darlings! Jeg har haft en helt fantastisk tur til London med Nyx Cosmetics, og MÅ simpelthen fortælle jer om awardshowet i et andet indlæg. Jeg savner Allessia like crazy – skal kramme hende i en time, når jeg ser hende og kysse hende all over. Lige nu sidder jeg i Heathrow lufthavn og prøver at spise lidt inden flyveturen. Som nogle måske ved, så lider jeg af angst, men det er efterhånden sjældent, at jeg oplever anfald derhjemme. Til gengæld er det bare sindssygt slemt hver gang jeg skal flyve (og inden jeg skal flyve). Jeg er blevet bange (RÆDSELSSLAGEN!) når jeg skal til lufthavne og er i flyet. Flyveturen til London var slem mht. turbulens, så jeg havde svært ved at få luft i flyet og panikkede helt vildt. Jer, der også kender til angst kan måske relatere lidt, for det lyder måske lidt mærkeligt for andre. Jeg har flyskræk, som så resulterer i de her angstanfald og der er bare intet jeg kan gøre ved det.

Det er ret frustrerende, at jeg skal have det på denne måde, for jeg vil jo gerne bare rejse når jeg har brug for det, men jeg minimerer det alt hvad jeg kan. Jeg begyndte allerede at være nervøs for dagens flyvetur igår aftes og havde angstanfald på hotellet og i taxaen på vej hertil. Det var faktisk så slemt, at jeg gik ind på toilettet i lufthavnen for at kaste op og lave vejrtrækningsøvelser. IT IS REALLY BAD! Jeg får det KUN sådan når jeg skal flyve. Jeg kan heller ikke sove i flyet og sidder og blogger lige nu, for lige at tage mig til noget, imens jeg venter. Har også shoppet lidt og prøver at synke min mad lige nu. Jeg flyver om ca. 45 min og glæder mig HELT VILDT til at lande og komme hjem.

36 kommentarer til “DEN ER HELT GAL MED MIG…”

 1. Hej sødeste irina.

  Lang historie kort. Har lidt af angst i 2 år on/off..kommer frem i stressede situationer. Det eneste som hjulet mig ud af det er (artic root) kan købes i matas i sådan en pakke med noget rødt på. Kan ikke lægge link i er på mobilen og hsr lidt travlt. Tager to om morgenen de dage jeg er i skole/ude blandt folk/til eksamen og har det meget bedre!!! Lover du vil takke mig!!!

  P.s yoga gør også underværker.

 2. Jeg ville bare lige høre om du havde prøvet hypnose? For jeg har haft problemer med nogle andre ting som hypnose har taget. Det er meget effektivt! Det er helt utroligt! Og man behøver olle tro på det 🙂

 3. Jeg håber, at turen hjem bliver god! Jeg lider selv ekstremt meget af flyskræk og panikker ved de mindste lyde oppe i et fly.
  Jeg har været til min læge, så jeg kunne få nogle angstdæmpende piller. Havde jeg ikke fået dem, så gik jeg aldrig nogensinde ud til gaten.
  En pilot fortalte mig engang, at når turbulensen kommer, så det eneste de gør er at holde på deres kaffekopper. Så jeg har lært mig selv det trick, at når den kommer så folder jeg min hånd som en “kop” og bruger den anden som “låg” og sidder og siger “kaffekop, kaffekop, kaffekop” inden i mig selv. Det har hjulpet en del på psyken, når jeg gør det. Ellers har jeg købt mig en bog omkring flyskræk, hvor en pilot skriver hvad der sker, når flyet larmer og hvad der egentligt sker inden en flyning. Den har også hjulpet meget.

  Håber på det bedste for din tur hjem 🙏🏼

 4. Lider selv af angst og heldigvis sjældent. Men det kommer special når jeg også skal flyve, bil især på motorvejen og derfor jeg ingen bil har eller når jeg her for 14 dage siden skulle med bornholmerbussen, havde det forfærdeligt og sov ikke noget dagen før. Men da jeg skulle hjem, fik jeg en søsygpille og hold nu op hvor det hjalp, så et kæmpe råd herfra til næste gang du skal flyve:):)

 5. Helene Benedicte

  Hej Irina
  Jeg har også angst for det præcis samme som dig og får det lige sådan som dig. Jeg blev helt glad over at se at en voksen kvinde også kunne have angst. Håber du får det bedre.
  Forsæt dit gode arbejde;))

 6. Hej Helene… sidder i flyveren (vi letter snart) og det er faktisk rart at læse at jeg ikke er den eneste.

 7. Også jeg lider af slem angst. Er vi efterhånden mange der gør, desværre! Men du håndtere det jo SÅ flot og rigtigt. Sejt gået so far, og inden længe er du hjemme i trygge omgivelser ❤️ Sender positive tanker! You go girl!

 8. Hej irina 😊 Først og fremmest en rigtig spændende blog og elsker at følge med i de ting du blogger Om. Jeg lider selv af generaliseret angst dog ikke for at flyve men for feks at skulle nye ting, i de situationer hvor jeg ikke føler jeg har kontrol eller er i min komfort zone, de samme ting sker for mig med ondt i maven og opkast bare dengang jeg ventet min datter sidste år kastet jeg op ved scanninger af nervøsitet. Jeg har hørt fra flere at hypnose skulle være et godt alternativ ellers lyd mp3 man kan købe til telefon hvor der er afslapnings musik på. Ved ikke om det er noget du kan bruge eller kunne overveje 😊 God flyvetur er sikker på du klare det! 💁🏼✈️ Mvh Mette

 9. Kære Irina.
  Jeg har selv hele mit liv lidt af flyskræk og kunne være syg en hel uge op til jeg skulle flyve.
  Tidligere i år da vi skulle ud og rejse igen, var jeg i kontakt med en hypnotisør, som hjalp mig, og hverken der ned eller hjem var der noget. Og bedst af alt, jeg var ikke syg hverken inden jeg skulle rejse eller på selve vores ferie.
  Jeg synes det er det bedste jeg har gjort for mig selv, for nøj hvor er det bare ikke skægt og være så bange.
  Synes du skulle prøve en session og se om det evt kan hjælpe dig.

 10. Hej Irina
  Jeg kan sagtens relatere til din flyskræk, da jeg selv bliver meget angst når jeg skal flyve. Jeg får beroligende piller fra min læge, som minimere angsten, som jeg er sikker på du også kan få ordineret. Det er selfølgelig ikke optimalt at tage piller, men det kan være rart til længere fly rejser

 11. Hej Irina.

  Jeg har lidt af angst siden jeg var 6 – 7 år og siden da gået til psykolog on off, så jeg ved noget om hvad det vil sige. Jeg har haft forskellige lidelser, men lært at håndtere min angst og forstå den.. trods alt har jeg haft en god psykolog igennem hele forløbet og jeg har kæmpet for at komme op igen hver gang. Jeg vil altid anbefale andre at få hjælp til at hjælpe sig selv… det er jo det en psykolog gør, giver en redskaber til at håndtere angsten og forstå den og i hvilke situationer den opstår.
  Jeg vil selvfølgelig ikke gå over din grænse ved at sige at en psykolog virkelig kan gøre meget – især hvis du flyver meget frem og tilbage, kunne det være rart at få midlerne til at kunne håndtere din angst, da din krop tydelig hvis udtrykker noget, evt så du ikke behøver at kaste op mere eller ikke kunne slappe af og bare være idet og været i din krop imens du flyver… vigtigste af alt.. når man først har accepteret sin angst og sagt “det er okay du er der” til angsten, accepteret du den. Jeg slev bruger meget min vejrtrækning -Dybe indåndinger og rolige pusten ud igen.. og så jord forbindelsen.. fødderne i jorden og mærke jordforbindelsen. men har også haft flyskræk og lært at håndtere angsten inden turen og under ved at finde ud af hvad der i bund og grund er årsagen til jeg er angst for at flyve.. at finde ud af “hvorfor bliver jeg angst? Hvad er det der gør mig så nervøs/bange” man skal bare ville det, altås ville arbejde med det.. så kan man komme over det.. Men selvfølgelig, det kræver man tager kampen op og vil det.

  Håber du finder din måde at håndtere det på.. og at det ikke kommer til at bremse dig i at flyve senere hen.. at din angst ikke bliver være men at du kan nå at lærer at falde til ro og være i det og sænke den.

  Jeg håber på ingen måde jeg går over din grænse ved at skrive dette.. det er udelukkende også en forståelse fra min side af, og kan fuldt ud sætte mig ind i din situation.. håber du kunne få det bedere med at flyve frem over ❤

  – Caroline

 12. Sødeste Irina ❤️ Jeg har lidt, og lider stadig af angst. Jeg oplever min angst når i stressede situationer, og når jeg bekymre mig for meget om mig selv, og de mennesker jeg elsker. Det er en kæmpe frustration for mig, og jeg er udemærket godt klar over, hvornår angsten kan opstå – men desværre er situationerne ikke altid til at undgå. Jeg plejer at sige til mig selv: “Okay. Nu er den her. Du kan godt trække vejret, og det er helt okay, at du ikke kan tage en dyb vejrtrækning lige nu – det kan du igen on lidt.” – altså at sige til sig selv, at du har kontrol over det du mærker fysisk hjælper rigtig meget.

  Yoga er en kæmpe vinder – gå ture i skoven, eller tage dybe indåndinger ved vandet. BEST THING! ❤️

 13. Forstår dig fuldt ud, Irina.
  Jeg har nu snart ikke fløjet i 2 år, og min flyangst er så slem, at jeg blot ved synet af et fly eller når nogle snakker om et fly, får jeg angst symptomer og svedige håndflader. Det er så hæmmende, at have en så slem angst. Folk har tit sagt til mig, “Jamen, så kan du jo ikke komme rundt i verden”. Men flyangst, er bare ikke lige sådan til, at helbrede, men jeg må nok erkende, at ja fly er den hurtigste måde, at komme rundt i verden på.

 14. Hej Irina (:
  Jeg tænkte du måske skulle prøve noget hypnose det har en stor stor effekt på nogen mennesker og der sker jo intet ved at prøve (: resultatet kan kun blive bedre jo (: for det er da skide træls at være bange for det

 15. Lisa Thestrup

  Har du overvejet noget terapi? Der findes jo nærmest alverdens former for terapi mod amgst, både hypnotisering, kognitiv terapi oma. Det må bestemt ikke være rart at have det sådan …

 16. Lisa Thestrup

  Du er langt fra alene Helene!! <3 Faktisk oplever hver 5. angst på et eller flere tidspunkter i livet.Der er intet tabu i det – eller, det kommer nok an på hvem man spørger. De fleste af os med angst ønsker i hvert fald ikke at det er et tabu!
  Og det er super at en kendt person som Irina skriver om det, for rivtig mange, ja hver 5. læser kan forholde sig til det 🙂

 17. Uhhhhh jeg har ondt af dig……jeg har simpelthen også så meget angst for transport osv. Det slet ikke sjovt! Man kan ikke rigtigt beskrive hvor slemt det er og man kan næsten heller ikke forstå hvor ‘ondt’ det gør hvis man ikke har prøvet det! Men positive tanker er altid lidt en hjælp og lykken er når det er overstået:)

 18. Hej søde Irina
  Jeg følger din blog lidt on/off og har ikke kommenteret før, men det her indlæg ramte mig ret meget. Som du, lider jeg også af virkelig stærkt flyangst, som er kommet snigende de sidste par år og bare er blevet værre for hver gang jeg skal flyve. Min sidste flyvetur (på sølle 40 min!) var forfærdelig, og jeg græd da vi lettede fordi jeg var så angst. Så jeg forstår dig og det er enormt hæmmende. Men stærkt af dig, at du rent faktisk tager afsted alligevel, jeg flyver også selvom det godt nok ikke er med min gode vilje.
  Mht. at overkomme angsten, så findes der nogle kurser “Flytryg” hedder det, som skulle være super gode. Det er tre dage, hvor man bliver undervist af piloter og psykologer, kommer ind i en flysimulator, og til sidst skal ud og flyve. Til gengæld koster det også lige knapt 10.000, så jeg venter lidt med at prøve det, hehe.

  Stort kram.

 19. Hej Irina

  Jeg har også lidt meget af angst, så jeg forstår godt hvor hæmmende og ubehageligt, det kan være.
  Jeg har haft modtaget metakognitivt terapi, og har stortset ikke lidt af angst siden! Det er en meget effektivt behandlingsform…

 20. สล็อตเว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์ ที่เปิดให้บริการจากผู้ผลิตโดยตรง จากต่างแดน สล็อต เว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์ไม่มีขั้นต่ำ จะมาพร้อมระบบและบริการที่เหมาะสมที่สุด เว็บเล่นสล็อตออนไลน์ โดยมากแล้วจะมาพร้อมระบบ ฝากถอน true wallet
  ไม่มีขั้นต่ำ ที่เร็วไว ภายในระยะเวลาเพียงไม่ถึง 30 วินาที
  เว็บตรงสล็อต ที่เปิดให้บริการ เกมสล็อต ครบทุกค่าย เว็บสล็อตออนไลน์ เว็บตรงที่มาแรงมากที่สุดในตอนนี้ สมัครสมาชิกใหม่ตอนนี้ รับโปรโมชั่นต่างๆมากมาย สล็อตเว็บตรง แตกง่าย
  จะมีโปรโมชั่นสล็อต ต่างๆมากมาย อัพเดทใหม่อยู่ตลอดเวลา เพื่อตอบแทนสมาชิกทุกท่าน และเพื่อต้อนรับสมาชิกใหม่ทุกท่าน ให้สามารถร่วมสนุกกับ เว็บตรงสล็อต ไม่ผ่านเอเย่นต์ ไม่มีขั้นต่ำ ได้อย่างสนุกสนานเพิ่มมากขึ้น
  ระบบที่สามารถร่วมสนุกสนานได้ทุกหนทุกแห่ง เกมสล็อตออนไลน์เว็บตรง จะต้องรองรับทุกอุปกรณ์ ไม่ว่าจะเป็น คอมพิวเตอร์ แท็ปเล็ต
  โทรศัพท์ มือถือ หรืออุปกรณ์อื่นๆ ที่สามารถใช้งานInternetได้ เกมสล็อตมือถือ ที่จะช่วยเพิ่มความสะดวกสบายให้กับสมาชิกทุกท่าน

 21. แหล่งรวมเว็บสล็อต มาพร้อมระบบและบริการดีๆสำหรับสมาชิกทุกคน สมัครสมาชิกได้แล้วในขณะนี้เพื่อทุกคนสามารถร่วมสนุกสนานรวมทั้งทำกำไรได้อย่างไร้ข้อจำกัด เป็นแหล่งรวมเกมที่ใหญ่ที่สุดของเรา บริการดีๆต่างๆมากไม่น้อยเลยทีเดียว เปิดให้บริการจากผู้สร้างโดยตรงจากต่างประเทศ ได้อย่างเพลิดเพลินเจริญใจไร้ขีดกำจัด สามารถทำธุรกรรมการเงินต่างๆได้ด้วยตนเอง ขั้นตอนการเล่นผ่านอุกปรณ์โทรศัพท์มือถือ วางเดิมพันด้วยเงินจริง ที่รวมค่ายทุกค่ายไว้ภายใน เว็บสล็อตออนไลน์
  ของเราไว้ครบทุกวงจร เว็บตรงสล็อต สะสมไว้ในค่ายเกมเดียวจบครบนอกมั่นใจได้100%
  ได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกท่าน สล็อตเครดิตฟรีที่สามารถช่วยให้ผู้เล่นมือใหม่ แม้มีปัญหาหรือข้อสงสัยอย่างใดก็สามารถติดต่อหาคณะทำงานได้โดยทันที
  มีโบนัสแตกหนักแตกบ่อยมีผู้เล่นคนจำนวนไม่น้อยซึ่งสามารถปราบเงินรางวัลแจ็คพอตก้อนโต
  ลุ้นรับเงินรางวัลขณะนี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนยืนยันว่าไม่ผิดหวังอย่างไม่ต้องสงสัย อย่ารอช้าสมัครในช่วงเวลานี้ลุ้นรับเงินรางวัลขณะนี้เปิดประสบดารณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนรับรองว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่แท้ สามารถร่วมสนุกสนานกับเกมต่างๆเยอะมากได้อย่างไร้ตื่นตระหนกพร้อมมีระบบแล้วก็บริการดีๆต่างๆมากมาย สามารถทำธุรกรรมต่างๆผ่านระบบฝาก-ถอนได้ด้วยตัวเองสะดวกมั่นคงและก็ไม่มีอันตราย100%สามารถร่วมสนุกสนานกับเกมสล็อตแตกง่ายได้อย่างเพลิดเพลินเจริญใจ สำหรับสมาชิกทุกท่านที่ยังไม่มีประสบการณ์การเล่นมาก่อนการฝึกเล่นในโหมดทดลองเล่นสล็อตฟรีจะช่วยให้ทุกท่านสามารถเล่นได้อย่างถูกแนวทางรู้เรื่องต้นแบบแล้วก็อัตราการจ่ายเงินรางวัล อย่าคอยช้าสมัครช่วงนี้ลุ้นรับเงินรางวัลช่วงนี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนการันตีว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่นอน ทางคณะทำงานของเราได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกท่านซึ่งสามารถทำธุรกรรมต่างๆได้ด้วยตัวเองเร็วด้านใน10วินาที สล็อตยอดฮิตที่มาแรงที่สุดในปี2022สามารถรับรองเรื่องความมั่นคงยั่งยืนปลอดภัยเล่นได้จ่ายจริง100% เป็นคนรวยในช่วงข้ามคืนกันเลยทีเดียวอัตราการได้รับเงินรางวัลมากถึง90% จะช่วยให้การลงทุนของทุกท่านได้รับผลตอบแทนที่คุ้มค่าอย่างไม่ต้องสงสัย เว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์ 2022

 22. แหล่งรวมเว็บไซต์สล็อต มาพร้อมระบบและบริการดีๆสำหรับสมาชิกทุกคน ลงทะเบียนได้แล้วในขณะนี้เพื่อทุกท่านสามารถร่วมบันเทิงใจแล้วก็ได้กำไรได้อย่างไร้ข้อจำกัด เป็นแหล่งรวมเกมที่ใหญ่ที่สุดของพวกเรา บริการดีๆต่างๆมากมายก่ายกอง เปิดให้บริการจากผู้ผลิตโดยตรงจากต่างประเทศ
  ได้อย่างเพลินไร้ขีดกำจัด สามารถทำธุรกรรมการเงินต่างๆได้ด้วยตนเอง ขั้นตอนการเล่นผ่านอุกปรณ์โทรศัพท์มือถือ วางพนันด้วยเงินจริง ที่รวมค่ายทุกค่ายเอาไว้ใน สล็อตออนไลน์เว็บตรง ของพวกเราไว้แบบครบวงจร เว็บตรงสล็อต รวบรวมไว้ในค่ายเกมเดียวจบครบนอกมั่นใจได้100% ได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกท่าน สล็อตเครดิตฟรีที่สามารถจะช่วยให้ผู้เล่นมือใหม่ แม้มีปัญหาหรือข้อสงสัยอย่างไรก็สามารถติดต่อหาทีมงานได้ทันที มีโบนัสแตกหนักแตกบ่อยมีผู้เล่นหลายคนที่สามารถพิชิตเงินรางวัลแจ็คพอตก้อนโต ลุ้นรับเงินรางวัลในช่วงเวลานี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนรับประกันว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่นอน
  อย่ารอช้าสมัครเดี๋ยวนี้ลุ้นรับเงินรางวัลปัจจุบันเปิดประสบดารณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนรับรองว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่นอน สามารถร่วมบันเทิงใจกับเกมต่างๆมากมายก่ายกองได้อย่างไร้ตื่นตระหนกพร้อมมีระบบและก็บริการดีๆต่างๆจำนวนมาก สามารถทำธุรกรรมต่างๆผ่านระบบฝาก-ถอนได้ด้วยตนเองสบายมั่นคงและปลอดภัย100%สามารถร่วมสนุกกับเกมสล็อตแตกง่ายได้อย่างเพลิดเพลินใจ สำหรับสมาชิกทุกท่านที่ยังไม่มีประสบการณ์การเล่นมาก่อนการฝึกฝนเล่นในโหมดทดลองเล่นสล็อตฟรีจะช่วยให้ทุกท่านสามารถเล่นได้อย่างถูกแนวทางเข้าใจต้นแบบแล้วก็อัตราการชำระเงินรางวัล อย่ารอช้าสมัครช่วงนี้ลุ้นรับเงินรางวัลเดี๋ยวนี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนรับประกันว่าไม่ผิดหวังอย่างไม่ต้องสงสัย ทางทีมงานของพวกเราได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกคนซึ่งสามารถทำธุรกรรมต่างๆได้ด้วยตัวเองเร็วทันใจข้างใน10วินาที สล็อตที่ได้รับความนิยมที่มาแรงที่สุดในปี2022สามารถประกันเรื่องความมั่นคงและยั่งยืนปลอดภัยเล่นได้จ่ายจริง100% เป็นคนมั่งมีในช่วงข้ามคืนกันเลยทีเดียวอัตราการได้รับเงินรางวัลสูงถึง90%
  จะช่วยให้การลงทุนของทุกคนได้รับผลตอบแทนที่คุ้มอย่างไม่ต้องสงสัย สล็อตเว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์

 23. แหล่งรวมเว็บสล็อต มาพร้อมระบบและบริการดีๆสำหรับสมาชิกทุกคน ลงทะเบียนสมัครสมาชิกได้แล้วในเวลานี้เพื่อให้ทุกคนสามารถร่วมสนุกและทำกำไรได้อย่างไร้ข้อจำกัด เป็นแหล่งรวมเกมที่ใหญ่ที่สุดของเรา บริการดีๆต่างๆมากมายก่ายกอง เปิดให้บริการจากผู้ผลิตโดยตรงจากต่างประเทศ ได้อย่างเพลิดเพลินใจไร้ขีดกำจัด สามารถทำธุรกรรมการคลังต่างๆได้ด้วยตัวเอง วิธีการเล่นผ่านอุกปรณ์โทรศัพท์เคลื่อนที่ วางพนันด้วยเงินจริง ที่รวมค่ายทุกค่ายไว้ภายใน สล็อตเว็บตรง
  ของเราไว้แบบครบวงจร เว็บตรงสล็อต เก็บเอาไว้ภายในค่ายเกมเดียวจบครบนอกมั่นใจได้100% ได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกคน
  สล็อตเครดิตฟรีที่จะสามารถช่วยให้ผู้เล่นมือใหม่ หากมีปัญหาหรือปัญหาประการใดก็สามารถติดต่อหาทีมงานได้ทันที มีโบนัสแตกหนักแตกบ่อยมีผู้เล่นคนไม่ใช่น้อยซึ่งสามารถปราบเงินรางวัลแจ็คพอตก้อนโต ลุ้นรับเงินรางวัลช่วงนี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนยืนยันว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่แท้ อย่าคอยช้าสมัครตอนนี้ลุ้นรับเงินรางวัลขณะนี้เปิดประสบดารณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนรับประกันว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่นอน สามารถร่วมสนุกสนานกับเกมต่างๆมากไม่น้อยเลยทีเดียวได้อย่างไร้กังวลใจพร้อมมีระบบและก็บริการดีๆต่างๆเยอะมาก สามารถทำธุรกรรมต่างๆผ่านระบบฝาก-ถอนได้ด้วยตัวเองสบายมั่นคงและไม่มีอันตราย100%สามารถร่วมสนุกกับเกมสล็อตแตกง่ายได้อย่างเพลิดเพลินใจ สำหรับสมาชิกทุกคนที่ยังไม่มีประสบการณ์การเล่นมาก่อนการฝึกเล่นในโหมดทดลองเล่นสล็อตฟรีจะช่วยให้ทุกคนสามารถเล่นได้อย่างถูกแนวทางเข้าใจรูปแบบแล้วก็อัตราการจ่ายเงินรางวัล อย่ารอคอยช้าสมัครขณะนี้ลุ้นรับเงินรางวัลตอนนี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนยืนยันว่าไม่ผิดหวังอย่างไม่ต้องสงสัย ทางคณะทำงานของพวกเราได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกคนซึ่งสามารถทำธุรกรรมต่างๆได้ด้วยตนเองเร็วทันใจภายใน10วินาที สล็อตยอดนิยมที่มาแรงที่สุดในปี2022สามารถประกันเรื่องความยั่งยืนไม่เป็นอันตรายเล่นได้จ่ายจริง100% เป็นคนมั่งมีในช่วงข้ามคืนกันเลยทีเดียวอัตราการได้รับเงินรางวัลสูงถึง90% จะช่วยทำให้การลงทุนของทุกคนได้รับผลตอบแทนที่คุ้มอย่างแน่นอน สล็อตออนไลน์เว็บตรง

 24. ในช่วงเวลานี้ เชื่อว่าทุกท่านนั้นต้องพบเจอปัญหาไม่มีงานทำหรือมีปัญหาเรื่องที่เกี่ยวข้องกับการเงินอย่างแน่แท้ ด้วยเหตุว่าไม่ว่าจะเป็นเศรษฐกิจที่ตกอับ ไม่สามารถดำเนินการหารายได้ วันนี้ทางสล็อตเว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์มีวิธีการหาเงินกล้วยๆกับการเล่นslot machineที่เป็นเกมออนไลน์หาเงินได้จริง สามารถหารายได้ออนไลน์ได้ทุกแห่งทั้งวัน
  24 ชั่วโมง ซึ่ง g2gbk8 เป็นเว็บสล็อตเว็บตรงมีมั่นคงถูกตามกฎหมายคาสิโนสากล ยืนยันจากผู้เล่นจริงทั้งประเทศ ทุกคนสามารถหารายได้กล้วยๆ โดยทาง g2gbk8 นั้นมีค่ายเกมเว็บโจ๊กเกอร์โดยตรง,
  pg slot เว็บตรงฝากถอนไม่มีขั้นต่ำ
  เว็บตรง,slotxo เว็บตรง,
  superslot เว็บตรง เพียงแค่สมัครเกมสล็อตเว็บตรงกับทาง
  g2gbk8 ที่เป็นสล็อตเว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์ ซึ่งไม่ผ่านผู้แทนหรือตัวกลางใดๆเล่นเกมสล็อตเว็บตรงได้โดยตรงกับค่ายเกม มีเกมสล็อตให้เลือกเล่นมากกว่า 200 เกม และก็ยังมีบริการต่างๆล้นหลามที่จะเพิ่มความสะดวกสบายให้กับสมาชิกเว็บตรง ไม่ว่าจะเป็นการฝากถอน ไม่มีอย่างต่ำแล้วก็มีความรวดเร็วประมวลผลด้วยระบบอัตโนมัติ มีความเที่ยงตรงสูง ไม่ต้องส่งสลิปหลักฐานการโอนให้กับทางเจ้าหน้าที่ให้เสียเวล่ำเวลา หรือจะเป็นโปรโมชั่นแจกฟรีเครดิต100% หรือจะเป็นโปรฝาก 99 รับ 300 คนไทยสามารถหาเงินออนไลน์ได้แล้วที่สล็อตเว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์ สมัครเว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์

 25. แหล่งรวมเว็บไซต์สล็อต
  มาพร้อมระบบแล้วก็บริการดีๆสำหรับสมาชิกทุกท่าน ลงทะเบียนสมัครสมาชิกได้แล้วขณะนี้เพื่อให้ทุกคนสามารถร่วมสนุกสนานแล้วก็ทำกำไรได้อย่างไร้ข้อจำกัด เป็นแหล่งรวมเกมที่ใหญ่ที่สุดของเรา บริการดีๆต่างๆล้นหลาม เปิดให้บริการจากผู้สร้างโดยตรงจากต่างประเทศ ได้อย่างเพลินไร้ขีดกำจัด สามารถทำธุรกรรมการเงินต่างๆได้ด้วยตัวเอง วิธีการเล่นผ่านอุกปรณ์มือถือ วางพนันด้วยเงินจริง ที่รวมค่ายทุกค่ายเอาไว้ใน สล็อตออนไลน์เว็บใหญ่ ของเราไว้แบบครบวงจร เว็บพนันสล็อต เก็บไว้ภายในค่ายเกมเดียวจบครบนอกมั่นใจได้100% ได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกคน สล็อตเครดิตฟรีที่สามารถช่วยให้ผู้เล่นมือใหม่ หากมีปัญหาหรือปัญหาอย่างใดก็สามารถติดต่อหาทีมงานได้โดยทันที มีโบนัสแตกหนักแตกบ่อยมากมีผู้เล่นหลายคนที่สามารถพิชิตเงินรางวัลแจ็คพอตก้อนโต ลุ้นรับเงินรางวัลขณะนี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนรับรองว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่แท้
  อย่ารอช้าสมัครปัจจุบันลุ้นรับเงินรางวัลในตอนนี้เปิดประสบดารณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนยืนยันว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่นอน สามารถร่วมบันเทิงใจกับเกมต่างๆเยอะมากได้อย่างไร้หนักใจพร้อมมีระบบและก็บริการดีๆต่างๆมากมาย
  สามารถทำธุรกรรมต่างๆผ่านระบบฝาก-ถอนได้ด้วยตนเองสะดวกมั่นคงและไม่มีอันตราย100%สามารถร่วมสนุกสนานกับเกมสล็อตแตกง่ายได้อย่างเพลิดเพลิน สำหรับสมาชิกทุกท่านที่ยังไม่มีประสบการณ์การเล่นมาก่อนการฝึกฝนเล่นในโหมดทดสอบเล่นสล็อตฟรีจะช่วยให้ทุกคนสามารถเล่นได้อย่างถูกแนวทางรู้เรื่องแบบอย่างและอัตราการจ่ายเงินรางวัล อย่ารอช้าสมัครในเวลานี้ลุ้นรับเงินรางวัลเวลานี้เปิดประสบการณ์ใหม่ที่ไม่เคยได้รับจากที่ไหนการันตีว่าไม่ผิดหวังอย่างแน่นอน ทางคณะทำงานของพวกเราได้เปิดให้บริการที่สุดแสนจะพิเศษสำหรับสมาชิกทุกคนซึ่งสามารถทำธุรกรรมต่างๆได้ด้วยตนเองเร็วไวข้างใน10วินาที สล็อตที่ได้รับความนิยมที่มาแรงที่สุดในปี2022สามารถรับรองเรื่องความยั่งยืนไม่มีอันตรายเล่นได้จ่ายจริง100% เป็นคนมั่งคั่งในช่วงข้ามคืนกันเลยทีเดียวอัตราการได้รับเงินรางวัลมากถึง90% จะช่วยให้การลงทุนของทุกท่านได้รับผลตอบแทนที่คุ้มค่าอย่างแน่นอน เว็บพนันออนไลน์ไม่ผ่านเอเย่นต์ 2022

 26. ในปี 2565 ทุกคนที่ประสบพบเจอกับปัญหาในเรื่องเกี่ยวกับเงินจะหมดไปเมื่อได้ลงทุนกับ playslot888.com ผู้ให้บริการเกมสล็อตเว็บตรง ที่จะสร้างรายได้ออนไลน์ ผ่านเกมสล็อตออนไลน์ที่สามารถหาเงินได้จริง มีเกมดังให้เลือกเล่นมากมายก่ายกองหลายค่าย จากpg แตกง่าย,เว็บสล็อต xo,เว็บสล็อต 22,slotjoker,SLOTSUPER,สล็อต ค่าย jili,pragmatic play เว็บตรง ซึ่งมีให้เลือกเล่นมากยิ่งกว่า 500 เกมส์ เลยทีเดียว ซึ่งการเล่นของทุกคนจะไม่ผ่านตัวแทนใดๆ เล่นได้โดยตรง
  ไได้รับการยืนยันจากหน่วยงานต่างชาติมากมาย ไม่ว่าจะเป็น GAMBLING COMMISSION ซึ่งเป็นหน่วยงานที่ควบคุมเกี่ยวกับเว็บพนันออนไลน์โดยตรง เพื่อไม่ให้ผู้รับบริการนั้นโดยเอาเปรียบ เว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์เปิดใหม่ของเรานั้น ไม่มีการดัดแปลงแก้ไขตัวเกมแต่อย่างใด
  เล่นง่าย แตกง่ายแตกหลายครั้ง ไม่เหมือนเว็บอื่นๆที่ท่านเคยเล่นมาอย่างแน่แท้ มีบริการที่จะอำนวยความสะดวกสบายให้กับสมาชิกอย่าง slot ไม่มีขั้นต่ำ ที่เร็วไว ใช้เวลาไม่นานไม่เกิน
  15 นาที อีกทั้งยังรองรับสล็อต ฝาก-ถอน true wallet ไม่มี บัญชีธนาคาร โดยไม่จำเป็นจำเป็นต้องใช้บัญชีธนาคาร อีกทั้งยังจัดเต็มไปด้วยสล็อตโปรโมชั่น และก็ยังเอาอกเอาใจคนที่มีทุนน้อย ที่จะฝากเงินรับโบนัสฟรีๆ อย่างสล็อต สมัคร 10 ได้ 100,เว็บสล็อต ฝาก 20 รับ 100 สำหรับท่านที่พึงพอใจอยากมีรายได้เสริมผ่านวิถีทางออนไลน์ วันนี้ playslot888.com เปิดให้บริการสมัคร slot
  เว็บตรง เข้ามาเปิดประสบการณ์ รวมสนุกสนานได้ตลอด
  24 ชั่วโมง ไม่มีวันหยุด และสำหรับใครที่ยังเป็นมือใหม่ เรามีบทความ รีวิวเกมสล็อตได้เงินจริง ซึ่งมีเกมดังมากมายอย่างเช่น วัวทอง,สล็อตบ้านขนมหวาน,สล็อตกัวกระโหลก สามารถอ่านได้ฟรี เพิ่มโอกาสให้ เล่นslot เว็บตรง แตกง่าย แตกบ่อย ได้มากยิ่งขึ้น เว็บสล็อต 22
  (playslot888.com)

 27. พนันสล็อตทุกวันกับสล็อต888โคตรสนุกสล็อตทดลองวัดดวงทดลอง
  เล่น สล็อต pgสล็อต p gวัดคาสิโนออนไลน์1688วัดสล็อต1234เดิมพันสล็อต777แทงpg สล็อตวัดใจสล็อต เว็บ ตรง ไม่ ผ่าน เอเย่นต์ ไม่มี ขั้น ต่ำจัดสล็อต เว็บตรง
  ไม่ผ่าน เอเย่นต์วัดสล็อต
  jokerเล่นสล็อต เว็บตรง ขั้นต่ำ 1บาทวัดดวงบาคาร่า
  ออนไลน์ ufa99วัดใจสล็อต123วัด777 สล็อตเล่นสล็อต
  1688 ทาง เข้าแทงทางเข้า สล็อต 168แทงสล็อต ฝาก 10 บาท ได้ 100 ล่าสุด ทุก ค่ายวัดได้สล็อต เว็บตรงไม่มีขั้นต่ำวัดใจเกม สล็อต ที่ แตก ง่าย ที่สุด 2021เดิมพันออนไลน์สมัครเล่น สล็อต

  my website คาสิโน ออนไลน์เว็บตรง

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden