MIT PINLIGE ANGSTANFALD…

9. august 2016

Hello Darlings! Jeg er på min 3. kop kaffe idag… af ren protest imod mine angstanfald. Som regel kan jeg tåle 1 kop max. om dagen, siger jeg jo til mig selv. Jeg er træt af, at få de anfald og jeg er træt af, at jeg hele tiden går og tænker – er det mon det ene eller det andet, der har fremprovokeret det? Kan jeg heller ikke tåle det her mere? Kan jeg drikke en ekstra kop kaffe eller får jeg det nu igen, hvis jeg kører i bil idag? Jeg vælger at dele de her tanker med jer her på bloggen, da jeg jo kan se, hvor mange af jer, som også døjer med det, og jeg føler mig heller ikke så alene med det, når jeg læser jeres kommentarer. Man kan nemlig godt føle, at man er den eneste, der er ved at blve skør af angsten. Jeg har med vilje valgt dette billede fra årets Distortion på Refshaleøen… I like to go out and have fun. Jeg kan godt lide at danse og være social og lave en masse i løbet af dagen. Jeg har også travlt og vil gerne nå det hele. Men desværre, kan jeg mærke, at uanset hvor meget jeg kæmper imod, så dukker angsten op… lige pludseligt.

I bund og grund, er der bare mang ting i min hverdag, der efterhånden drejer sig om min angst, og ting, som jeg holder mig fra pga. min angst. JEG ER TRÆT AF DET! Jeg har lidt af angst i 4-5 år nu, hvor jeg havde maaaange anfald i starten, som så næsten forsvandt da jeg var gravid, og langsom er kommet tilbage igen. Dog har jeg haft måneder efter fødslen, hvor alt har været helt fint, men nu er det kommet snigende tilbage. Siden jeg har fortalt jer om mit anfald på vej hjem fra London, har jeg mere eller mindre haft dem hver dag. Nogle varer kun et par minutter, hvor jeg andre gange næsten skal have nogle timer, for at komme mig igen. JEG ER TRÆT AF DET. DET GØR MIG VRED. HVAD FOREGÅR DER ALTSÅ…?

Her for et par dage siden var jeg hos tandlægen, hvilket jeg har været en del de sidste par måneder, for at fikse nogle ting med visdomstænder and stuff. Jeg bliver bedøvet hver gang, og der er jo adrenalin i bedøvelsen, for at man bløder mindre. Jeg er ikke nervøs for at gå til tandlægen mere, men adrenalinen gør, at jeg får angst hver gang, dog har jeg sagtens kunne styre det de andre gange og tænkt: “det er bare angst jeg får igen, ligesom de andre gange, så det går væk”. Jeg lukker mine øjne og nogle gange har jeg nærmest fået en powernap imens. Præcis de samme ting gjorde jeg her sidst, og jeg fik måske en anelse mere bedøvelse, fordi jeg skulle ligge lidt længere. Jeg fik svedige håndflader, begyndte at fryse, mine muskler begyndte at krampe lidt, imens jeg prøvede at berolige mig selv. Men det blev værre og følelsen af, at man bliver skør og nærmest rundtosset/svimmel kom, samt kvalme. Jeg sagde jeg skulle op og sidde og kunne nu mærke, at det kører bare derudad og jeg ikke længere kunne styre det. Min tandlæge + assistenten er super søde og jeg er meget tryg ved dem, så jeg fik vand og bad om at sidde lidt og holde ham i hånden, imens tårerne bare løb ned af mig. Den værste følelse ved angstanfald er, at man tror man er blevet skør og ikke vender tilbage til det normale tilstand. Og nok også det, at man føler man ikke kan få luft, selvom jeg prøver at trække vejret roligt alt hvad jeg kan. Jeg kunne faktisk ikke engang fremstamme, at jeg lider af angst, for de vidste det jo ikke. Jeg sad og pev og græd i 3-4 minutter, indtil det værste var overstået og forklarede, at jeg altså får det sådan nogle gange, hvorefter jeg lagde mig ned, så vi kunne blive færdige. Det var ved at aftage igen og jeg gik hjem i 20 min. ved søerne, så jeg kunne stresse helt af i hovedet. Da jeg kom hjem fortsatte jeg egentlig bare min dag, som jeg plejer og jeg kommer ret hurtigt videre efter mine anfald.

Jeg fangede mig selv i, at jeg synes det var VILDT pinligt at få angst hos tandlægen. Det var så pinligt, at jeg… en voksen kvinde, sådan begynder at græde og pive pludselig, fordi jeg føler, that I am losing my mind! Det er ikke min skyldt at jeg har det sådan, men jeg fik altså følelsen af, at jeg ikke var normal. Jeg kan simpelthen ikke acceptere det mere, at have det på den måde. Jeg er derfor gået igang med at se nogle onlinekurser lige nu, som jeg har fundet på russisk, som har hjulpet mig med at forstå hele situationen bedre. Jeg har allerede læst en masse materiale om det, for måske at få mere forståelse for hvorfor man går så meget i panik. Jeg vil fremover også supplere med nogle videoer på min YouTube, da jeg tror, at det er nemmere at snakke om det på det måde og jeg har besluttet mig for at jeg vil gøre ALT for at komme af med den følelse. jeg er lidt bange for, at det vil blive værre i fremtiden, hvis jeg bare fortsætter som jeg gør nu. Indtil videre har jeg ud fra det materiale jeg har læst, at jeg måske ikke altid har håndteret angstanfaldene helt rigtigt og at selve grunden til anfaldene i begyndelsen (og ikke anfaldene) er problemet egentlig. En episode, som på et tidspunkt er hændt i mit liv, hvor jeg har reageret voldsomt, fordi det havde en bestemt betydning, hvilket resulterede i, at en egentlig nogenlunde normal stresset periode, som mange af os har, er endt i angst/panik anfald og den onde cirkel er derefter ikke blevet brudt. Jeg har delt med jeg før, at jeg har haft depression over 2 omgange, da jeg var yngre, og der er muligvis også en connection i det hele på det område. Lige nu undersøger jeg, om der er en psykologe eller psykiater, som er specialiseret i angst og har god erfaring med det. Selvom jeg var imod det i starten, så er jeg lidt mere åben for at prøve det af nu, da jeg tvivler på, at jeg selv kan komme helt til bunds i det… hvorfor opstod min angst, og hvad vedligeholder den?! To be continued…

507 kommentarer til “MIT PINLIGE ANGSTANFALD…”

 1. Kære Irina 🌷
  Jeg ved hvordan, du har det. Man føler sig sq lidt halvfesen, når man som voksen kvinde – ud af ingenting – begynder at græde og synes verden er en lort lige i øjeblikket. Men nu hvor jeg har fået det bearbejdet rigtig, rigtig godt, er jeg godt på vej mod at få det en trillion gange bedre, end jeg har haft det i mange år, så kan jeg kun bakke dig op i det du gør 💪 Jeg fandt årsagen til min angst, jeg fandt ud af, hvordan jeg skal håndtere mine anfald, som i øvrigt er GEVALDIGT aftagende – PISSE fedt altså! 😎 Jeg har kombineret læsning med en psykolog, det var min måde at gøre det. Så find din måde, hvad pokker det end er. For man når det punkt, hvor du er nu, at nu gider og orker man på ingen måde, at det bliver ved med at gentage sig. Trætheden melder sig helt ind ind i marven på én. God arbejdslyst, og hvor mega fedt at du tør belyse emnet, af hjertet tak 🌷🙏

 2. Hej irina – jeg lider selv af angst (for at være alene, uden nogen jeg er trygge ved – det hele stammer fra min barndom), det er en kamp hver dag, jeg går selv i den offentlige psykiatri, og jeg er så super glad for det. Jeg har også fået hypnose, men tog ikke ordenligt i mod – jeg får hver dag skubbet en masse grænser, og det bliver bedre og bedre. Det har hjulpet rigtig meget at jeg skal sige til mig selv i det jeg bliver bange eller får anfald, at det er okay, og kan mit hjerte virkelig ikke banke hurtigere, eller kan jeg ikke ryste mere, så man i teoreten forværre symptomerne, som har en modsat virkning.

  Men jeg vil helt klart anbefale at komme til nogen der kan hjælpe dig – har fæet af vide at man kan nå så langt at man kan prøve på alle mulige måde at fremprovokere angsten, og at den så faktisk sket ikke reagere…. Jeg glæder mig selv til at nå der til en dag, men tror der er lang vej, har samtidig været syg og de ikke har kunne finde ud af hvorfor, så da de sagde der kunne være kræft sclerose osv kunne jeg godt mærke at det gav et jeg i brystet, heldigvis har jeg nu fået konstateret fibromyalgi som ikke er farligt bare en livs lang smerte jeg højst sandsynligt aldrig kommer af med… Men jeg er IKKE døende – YAAY!! 😜

  Håber for alt i verden at du får noget hjælp til din angst og kommer på rette spor 😃

 3. Hej Irina,
  Hvor er det ærgeligt det kommer så meget for tiden 😕
  Har selv angst, og det har været der 2 års tid nu, og synes altid der er lidt mønster i forhold til min cyklus ?! Ved jeg ikke om du har tænkt over, om det måske også er sådan for dig?
  Jeg er også pisse træt af at undgå så mange ting i hverdagen, bla kaffe, fordi jeg ved (tror jeg) at jeg så får angst. Og nogen gange er det simpelthen angsten for angsten der udløser det!! Jeg har også stået i situationer og følt mig total til grin, men når først angsten ruller kan den ikke stoppes. Men uanset hvad kan et angst/panik anfald maks vare 15 min, derefter vil adrenalinet helt automatisk sænke sig… Og med hensyn til at få vejret, så kender jeg det alt for godt! Men som min psykolog fortalte mig, når du står i et angst anfald så prøv at holde vejret, det er umuligt, så man kan godt få vejret, selvom det ikke føles sådan pga angst.
  Og så synes jeg det godt du har fokus på hvor problemet er opstået, for man kan godt behandle angsten ell. Holde den i skak, men det kun symptom behandling, man skal finde kernen. Men det svært! Jeg håber og tror på dig 🙌🏼❤️

 4. Hej Irina

  Jeg vil gerne anbefale metakognitiv terapi – det har jeg selv brugt, og det er nok det mest effektive, jeg har prøvet – har gået til 5 psykologer før!
  Jeg gik til psykolog i Cektors i København 🙂 De er også specialiseret i angst…

 5. Jeg tager hatten af, for at du deler og er så ærlig omkring din angst og jeg kan love dig for at du gør en forskel for andre – inklusive mig selv <3.
  Jeg kan relatere til næsten alt af det du skriver. Fuck hvor kan det altså bare være op af bakke sommetider og selvom der er mange der selv lider af det og mange der prøver på at forstå, kan det virkelig være svært at forklare dem som ikke forstår, fordi det jo ikke er noget man kan se fysisk på folk.
  Du gør det nu altså godt og du er stærk! <3
  Kh

 6. Min kærestes søster og hendes partner driver en metakognitiv psykolog praksis i Bredgade Mind cph med fokus på stress, angst og depression. Du kan tjekke deres hjemmeside http://www.mindcph.dk. De kan sikkert hjælpe dig med at komme af min angst:)

 7. Hej sødeste Irina 😊
  Jeg lider selv af angst (generaliseret angst). Jeg får dog ikke anfald som du, desværre, gør. Jeg har efterhånden rigtige gode erfaringer med den form for akupunktur der hedder NADA. Det er efterhånden meget udbredt i psykiatrien i hvert fald i det offentlige regi og bruges som behandling til mange forskellige diagnoser. Der findes en hjemmeside for autoriserede akupunktører. Det kan supplere evt medicinering for det er jo “økologisk” så at sige 😊 Ingen kemi i kroppen og ingen bivirkninger men 45 minutters afslapning – det er altid skønt ☺️

 8. Jeg kæmper selv med angst. Det er ret nyt for mig, men heldigvis går det, indtil videre, okay med at leve et nogenlunde normalt liv.
  Men jeg vil lige give et råd videre som jeg selv har fået – der ligger en klinik i KBH som tilbyder meta kognitiv terapi. Det skulle være virkelig effektivt!
  Du kan læse om det på http://www.mindcph.dk
  Jeg har endnu ikke selv prøvet det. Men det er fordi at min angst blusser op når jeg skal noget som jeg føler mig utryg ved – fx at skulle til Købehavn 😓
  Men det skal jeg bare lige have overvundet, så skal jeg også afsted 😊

 9. Regelmæssig løb. Det er det eneste, der virker for mig. Minimum 5 km et par gange om ugen og helst de der helt vildt lange ture på 15 km for virkelig at cleare kroppen og hovedet og give et skud endorfiner, der varer hele dagen. Prøv det inden du smider mange tusinde kr efter psykologer eller pumper dig selv med medicin. Jeg kender mange, for hvem løb har reddet deres liv nærmest. Try it!

 10. Fantastisk at du deler din historie. Jeg har selv haft mange angstanfald/angst. Mine anfald startede fordi jeg var så stresset i gymnasiet – jeg ville kun have 12. Det resulterede i, at jeg en dag besvimede foran hele klasse.

  I 2 år fik jeg efterfølgende anfald. Jeg turde ikke dyrke motion, drikke kaffe, drikke cola, køre bil og jeg aflyste næsten alle aftaler, for hver gang jeg var på vej ud af døren, så fik jeg et anfald.

  Da angsten stod i vejen for uddannelse og venner, tog jeg kontakt til min læge, og jeg blev henvist til en psykolog, hvor jeg var i kognitiv terapi. Nu er det ca 6 år siden -og jeg får ikke anfald mere. Jeg går til yoga, det holder mit stressniveau nede og giver indre ro❤.

  Det kræver hårdt arbejde, men det kan lykkedes at give glip på angsten 🍀 Sender gode ta jer herfra.

 11. DU SKAL HAVE HJÆLP TIL AT KOMME TIL BUNDS I DIN ANGST. Jeg taler af 16 års erfaring hvor livstruende sygdom var mit triggerpunkt
  Jeg vil meget gerne bistå med erfaring og en skulder, et lommetørklæde og begge mine ører. Jeg kan ikke kurere dig, men være den som støtter, lytter og kan give min erfaring videre. Fu KAN ikke selv – det er utopi at tro du selv kan “fixe” det – har selv, maaaange gange bildt mig ind at det var noget JEG kunne kontrollere.
  Skriv endelig til mig hvis du får brug for det – det er en selvfølge, at det blir mellem os.
  Knus fra en “med-søster”

 12. Maria kristensen

  Hej Irina.
  Tak fordi du deler det her..
  Jeg har selv lidt af angst og depression i 7-8år nu (er 22), og er pt sygemeldt og har været det i et år nu…
  Denne her gang var det pga stress og dermed overbelastning som resulterede i angst og depression…

  Jeg er nu blevet diagnosticeret med noget der hedder OCPD, som vist er ret sjældent i DK, og den diagnose har gjort at jeg efter 7år på medicin endelig kunne slippe ud af det – og jeg har nu været medicin fri i en måned!!!!

  Anyways – min angst udmatter mig så meget at jeg sover i maaaange timer efterfølgende. Min psykolog har fortalt mig at angsten stammer fra urtiden, dengang fik man angst over at se et farligt dyr, hvor vi idag får det pga hverdagens bekymringer, stress osv…

  Du skriver at du godt kan lide at lave en masse og at du har travlt – uden at skulle sige at det er derfor, så tænker jeg at din angst måske kommer fordi din krop advare dig imod overbelastning og evt ny depression der kan forkomne hvis du fortsætter sådan…?
  Synes helt klart du skal finde en psykoterapeut eller en psykolog med speciale i adfærdsterapi – det hjælper !!! Det giver virkelig indsigt i en selv!
  Det er pisse hamrende hårdt at arbejde med sig selv i adfærdsterapi, men du lære virkelig dig selv og de ting du gør (uden normalt at tænke over det) at kende, og samtidig lære du at se dig selv og dine handlemåder og reaktioner (såsom angst) som helt normale.

  – personligt har jeg altid set mig selv som syg..
  Men idag kan jeg godt se at jeg ikke er syg, jeg har bare haft nogen ting i mit liv og hoved jeg ikke har vist hvordan jeg skulle håndtere 🙂

  Held og lykke med det hele !

 13. Kære Irina. Jeg lider ikke af angst, så kan ikke så godt sætte mig virkeligt ind i situationen. Alligevel bliver jeg meget berørt når jeg læser indlægget. Hvor er det sejt at du står frem,står ved det og vil tage kampen op. Fik helt tårer i øjnene i toget. Fantastisk kvinde er du.

 14. Kære Irina,
  Fik en voldsom fødselsdepression + PTSD efter min søns fødsel og fik også nogle angstanfald i den periode hvor jeg var længst nede. Det var svært at få den rigtige hjælp indtil en læge med speciale i netop efterfødselsreaktioner fortalte mig at min læge havde pligt til at henvise til en psykiater hvis en patient bad om det. Forskellen på en psykolog og en psykiater er også at psykologen er egenbetaling mens psykiateren kører via sygesikringen og dermed er gratis. Det er ingen skam at bede om hjælp – husk det. Angstanfald kan være meget invaliderende og for nogen kan det være nødvendigt med medicin. For mit eget vedkommende må jeg ta’ antidepressiv medicin resten af mit liv men til gengæld kan jeg fungere i hverdagen og det er absolut det vigtigste.

 15. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be exactly I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content in your case?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write
  about here. Again, awesome web log!

 16. It’s actually a cool and helpful piece of info. I am satisfied that you just shared this useful information with us.
  Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 17. OTS List. One of the largest Open Tibia server bases from around the world. The list was created to make it easier for the owners of OTS to advertise, and thus to win players. Adding a server is completely free, and it brings the expected results – an increase in the number of online players. The website has a very friendly search engine, thanks to which you will find a server for yourself.

 18. Extend ARPANET

  Technical information about the ARPANET

  ARPANET is the name of the very first network system that is an evolution of the original ARPA network system, born in the early days of the Cold War. The network was developed by a decentralized team within the U.S. Office of Naval Research and was eventually deployed at the University of California, Los Angeles.

  ARPANET was established after a program called CONSERVE was https://mypage.syosetu.com/?jumplink=https://unemummo.weebly.com

  6add127376 jargil

 19. It is just as forgiving as any other simple application, and it’s an adequate and useful solution if you don’t want to spend a lot of time managing and tweaking your media files and playlists.

  What is Hamster Audio Player?

  Hamster Audio Player is a simple program that was designed to enable you to quickly and easily bring your audio tracks and playlists into a single interface.

  The program offers three different ways to work with your media, which are defined, depending http://www.freelancerserver.de/redirect.php?url=https://bankmasmensle.weebly.com

  6add127376 baynjaq

 20. Even though the developers did a good job in its creation (speed and usability), the app’s visual appearance became not so impressive after a period of usage. Once you are able to do your work, we noticed that Data Utensil can become a huge object, also because of its complex functionalities.
  Other than that, it has advanced features, such as the merge option that helps the user to find out the exact difference between tables and views, and even the advanced truncate table feature https://cse.google.ie/url?sa=i&url=https://napucpotha.weebly.com

  6add127376 breemora

 21. The software supports several data formats such as :

  Dbase tables
  CSV
  ODS
  Enrichers
  GDBM
  Hierarchical File System and RTS files.

  Credits
  db2ToSqlite is powered by the BizNET open source project, BizNETLink, which is an award-winning, toolkit that enables the development of Web applications and desktop applications. BizNETLink is an open source project under the GPL- http://cline-financial.com/?URL=https://wersmebetci.weebly.com

  6add127376 eiddredd

 22. Q:

  SparkConf using SparkContext in main thread leads to a BlueJ ClassBoundException

  We’ve tried for awhile to get Spark to run on our BlueJ environment. The best solution was to try to make Spark spit out default messages of “before I exit main()”, then we can be more certain that the main() thread is the only active thread. This is a partial mock of our code that does this:
  SparkConf conf = new SparkConf() https://fomeduckko.weebly.com

  6add127376 krisoni

 23. Version 7 Update 8
  Add-in Development has been discontinued with the release of OpenOffice.org 3.1 on October 30th, 2009. Refer to the Office Open XML Development Kit for more information.
  The add-in development environment has been discontinued with the release of the latest version of OpenOffice.org. Development of add-ins has been moved to the OpenOffice.org Subversion repository and may be downloaded using the OpenOffice.org 3.1 User Guide.
  If https://vobaliha.weebly.com

  6add127376 annwhal

 24. But no worries, users who know the tool will not become frustrated too easily, and newcomers should be able to figure it out with ease.
  Let’s have a look at its features:
  – Append routing: create the shortest route from two points, like the approach to your destination
  – Custom generated tracks (see GTD-trail) can be easily shared and copied (“Track Name” button)
  – Added the second CO’s cabin on http://www.internbuzz.com/news_article.php?url=https://tesumpnothy.weebly.com

  6add127376 furkia

 25. After creation, you can save the equations to insert into your form again.
  Moreover, you are allowed to print the equations.

  Features:

  Generate form fields using mathematical equations

  Show the generated form fields as default

  Generate mathematical formulas to fill form fields

  Show the calculated result

  Support to use different operations types

  Support arithmetic operations

  Support to calculate the equation with multiplication, division, subtraction

  Possibility to manage the created https://maps.google.co.ao/url?sa=t&url=https://globmarriomad.weebly.com

  6add127376 vereli

 26. If the user likes you, he will subscribe and even let you know when he posts new ads or improvements for your page.

  Speeding up response times by at least 4x – No longer have to wait multiple days before sending response to user since the site offers direct access to the user profile.
  Access to user full contact details
  Access to previous pages by user
  Receive and send personal messages, in the email (or via direct message when logged in)

  SiteTalk https://basserifigh.weebly.com

  6add127376 leofrus

 27. period (except for one-time users)
  ■ 30 days free trial period (for one-time users)
  Limitations on retail version:
  ■ In the retail version URLs are provided from one URL or a small number of URL categories. You cannot import your previously saved favorites (e.g. from Hotmail, Netscape etc.) directly into the retail version.
  Limitations of automated system:
  ■ URL Organizer 2 can’t import/export https://maps.google.com.au/url?q=https://ehoredot.weebly.com

  6add127376 denden

 28. What is more, it is completely free of charge and runs quietly in the background, without generating any annoying notifications.

  Menu Clipboard 4.5.0 Multilingual Registration

  [09-Jan-2015 17:14 UTC]

  ClipMenu is an intuitive and very easy-to-use software utility that allows you to store a lot of data in a single place. Moreover, the software is free of charge and its operation is smooth; hence it can be a handy https://subslemisel.weebly.com

  6add127376 kanwal

 29. OTS List. One of the largest Open Tibia server bases from around the world. The list was created to make it easier for the owners of OTS to advertise, and thus to win players. Adding a server is completely free, and it brings the expected results – an increase in the number of online players. The website has a very friendly search engine, thanks to which you will find a server for yourself. https://otserverlist.me

 30. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff
  previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly
  like what you’re saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible.
  I can’t wait to read far more from you. This is really a
  wonderful website.

  my website :: tracfone

 31. https://licenseapp.org/avg-antivirus-free-serial-key/
  AVG Antivirus License Key is a popular Antivirus (which is an initialism of Antivirus Guard) that is developed by a supplemental of Avast, AVG electric components, a kind of Gen Digital. It is accessible for Windows, macOS, and Androids. Anyhow, This software comes from Grisoft’s first product, which is initiated in 1992. For the first time, AVG was established in the UK in 1998. The AVG Edition helped to elevate apprehension of the AVG product line. AVG security bundle fill out to add Anti-spyware as AVG mechanics needs Awido networks, since 2006.

 32. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful lot of
  text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 33. I was a fan, to the extent that you\\\\\\\’ll get the job done well.
  Stylish, well-written material and intuitive design.
  Despite this, you will nonetheless be sold
  Your impatience will result in the sending of the following.
  In the event that you maintain this rise, I\\\\\\\’ll return sooner and almost as regularly. absolutely.

 34. Although you seem to make it seem so effortless in your presentation, I find this subject to be extremely difficult.
  a complexity I fear I\’ll never fully understand.
  I\’m unsure about my ability to manage it. I\’m finding it challenging to cope.
  I\’ll try my best to comprehend your next article and look forward to it!

 35. I wouldn\’t alter a single thing about this post.
  While reading this post, I was reminded of my old room.
  mate! This was a subject he brought up regularly.
  I\’ll email him this article if he\’s curious.
  He\’ll be able to read well, I\’m very sure of that.
  I appreciate you letting me benefit from your expertise.

 36. Your writing abilities as well as the design of your work astound me.
  A purchased topic or one you altered yourself?
  Have you carried it out on your own?
  In any case, keep up the high caliber writing; these days, it\’s difficult to find a great blog like this one.

 37. In addition to your writing being of the highest caliber, your work\’s organization astounds me.
  blog. How did you decide on this subject matter?
  In any case, keep up the top-notch writing; it is really appreciated.
  In the modern world, blogs of this nature are uncommon.

 38. I’ve been surfing online for over 3 hours today, but I’ve never found a great article like yours.
  To me, it’s worth the temptation.
  It seems to me that if all web owners and bloggers were as insightful as you are.
  The web as a whole would be a lot more useful than it ever was before.

 39. I liked it just as much as you.
  Your drawing is beautiful and your prose is elegant.
  I still tell you to shake what you want.
  that’s what you get: uncomfortably fast, no doubt
  Again, as is usually the case indoors, if you support us.

 40. If you need someone to write for your blog, let me know.
  I believe the messages you convey will have a great impact.
  If desired, I would be happy to take several tasks off your hands.
  In exchange for a hyperlink to my blog, I will provide you with quality articles.
  If you want to contact us, you can do so by email.
  Thank you for your kind words!

 41. Wow! I’m really digging into the template/theme of this site.
  It’s simple but effective. It is often very difficult to achieve “perfect balance”.
  between use and appearance.
  I must say you did a good job on this. Moreover,
  the blog loads very fast in Internet Explorer for me. super blog!

 42. Thanks for another informative blog. sit still
  I can get such information written in something like this
  the perfect way? I’m in a case I’m currently working on and I’m looking for
  such information.

 43. Hi! This post could not have been written better!
  Seeing this article reminds me of my former roommate!
  He talked about it all the time. I’m sending him this message.
  I’m sure he will read it well. Thanks for sharing!

 44. I must say I am impressed. I rarely come across a blog
  it’s just as informative and interesting, and no doubt it’s you
  a nail on the head. The problem is, too few people talk smart about it.
  I’m so glad I found this while searching about it.

 45. Wow! I really like the template/theme on this blog.
  It’s simple but effective. It is often difficult to achieve the “perfect balance” between use and appearance.
  I must say you did a good job on this. In addition, the blog loads very quickly in Opera.
  Extraordinary blog!

 46. Given some articles I read on your site.
  Blog, you have a good writing style.
  I have added it to my favorites list and will be back soon.
  You can find out what I do on my website.
  So tell me what you think about this matter.

 47. This is a wonderful specimen!
  But thanks, your RSS feed is not working for me.
  I’m confused as to why I can’t join.
  Does anyone else have problems with RSS?
  Is there anyone who can help and kindly reply?
  Thank you!!

 48. This post is perfect in every way!
  This post brings back memories of my former roommate!
  He talks about it all the time.
  I will send it to you
  I’m sure you’ll appreciate it.
  It was a pleasure to read!

 49. It’s a great site!
  Your theme may have been modified or downloaded from somewhere else.
  If you only make a few small changes, your design would be perfect.
  Get the most out of your blog.
  Identify the source of your research.

 50. That’s a lot of useful and relevant information. It has been found
  Thank you for taking the time to share this valuable information with all of us.
  Keep us updated too.
  Thank you for providing us with this information.

 51. Sweethearts! Wonderful individual! The RSS feed isn’t working properly for me for some reason.
  I’m baffled as to why I’m unable to join.
  Has anyone else had trouble using RSS in the past? Are there any decent people out there that can help?
  Thank you very much!

 52. Since I’ve been following your site for a while now.
  the website, your writing style is excellent.
  I’ve added it to my list of favorite websites, and you can bet I’ll be back.
  Here’s a link to my personal website:
  So tell me what you think about it.

 53. It was just as enjoyable for me as it was for you.
  I like the drawing and your writing style.
  Please continue to shake to your heart’s content.
  Here are the details: uncomfortably quick, but no doubt
  again, as is virtually often the case if you promote this stroll inside.

 54. Wow, this is a fantastic blog layout! How long are they allowed to remain in their current state?
  Have you ever kept a blog of your own? You made it simple to blog.
  Everything about your website is fantastic, not to mention the content.

 55. It was just as enjoyable for me as it was for you.
  I like the drawing and your writing style.
  Please continue to shake to your heart’s content.
  Here are the details: uncomfortably quick, but no doubt
  again, as is virtually often the case if you promote this stroll inside.

 56. Wow, this is a fantastic blog layout! How long are they allowed to remain in their current state?
  Have you ever kept a blog of your own? You made it simple to blog.
  Everything about your website is fantastic, not to mention the content.

 57. If you’d want to hire a blogger, I’d be happy to do so.
  I’m sure this will be a big help to you, and I look forward to it.
  I’d be happy to help if you ever need someone to shoulder some of your responsibilities.
  My blog will link back to yours in return for writing material for yours.
  If you’d like to get in touch, please do so by email.
  I appreciate your kind words!

 58. This knowledge, I believe, is crucial.
  For my own benefit. In addition, I’m grateful to have had the opportunity to read your piece.
  However, you’d want to highlight a few commonalities. 😀 I love the style of the website, and the contents are excellent.
  Hooray for fun!

 59. It’s a great site! Have you made any changes to your theme, or did you get it from any other source?
  With a few easy changes, a design like yours might be created.
  It definitely brings out the best in my blog.
  I’d want to know where you obtained your assignment from, if possible.

 60. It was a great experience, and I’ll be sure to pass it along to my colleagues.
  Why aren’t the opposing professionals in this field aware of the facts??
  You must continue to write.
  I have complete faith in you, to be sure.
  an impressive number of people have already taken notice of your work!

 61. If you need someone to write on your blog, let me know.
  I believe that the posts you publish will have a significant impact.
  If you wish, I can relieve you of some of your duties.
  In exchange for a hyperlink to my blog, I will provide you with quality articles.
  If you would like to get in touch, please do so by email.
  Thank you for your kind words!

 62. I think this is important information.
  And I can’t wait to read what you have to say.
  However, there are some typical problems that you would like to point out. 😀
  I like the style of the site and the content is excellent.
  Hooray, what fun!

 63. That’s a lot of useful and relevant information. It has been found
  Thank you for taking the time to share this valuable information with all of us.
  Keep us updated too.
  Thank you for providing us with this information.

 64. It’s a great site!
  Your theme may have been modified or downloaded from somewhere else.
  If you only make a few small changes, your design would be perfect.
  Get the most out of your blog.
  Identify the source of your research.

 65. If you need someone to write on your blog, let me know.
  I believe that the posts you publish will have a significant impact.
  If you wish, I can relieve you of some of your duties.
  In exchange for a hyperlink to my blog, I will provide you with quality articles.
  If you would like to get in touch, please do so by email.
  Thank you for your kind words!

 66. I think this is important information.
  And I can’t wait to read what you have to say.
  However, there are some typical problems that you would like to point out.
  I like the style of the site and the content is excellent.
  Hooray, what fun!

 67. It’s a great site!
  Your theme may have been modified or downloaded from somewhere else.
  If you only make a few small changes, your design would be perfect.
  Get the most out of your blog.
  Identify the source of your research.

 68. And sweet!
  This is a wonderful specimen!
  But thanks, your RSS feed is not working for me.
  I’m confused as to why I can’t join.
  Does anyone else have problems with RSS?
  Is there anyone who can help and kindly reply?
  Thank you!!

 69. Given some articles I read on your site.
  Blog, you have a good writing style.
  I have added it to my favorites list and will be back soon.
  You can find out what I do on my website.
  So tell me what you think about this matter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden