JEG HAR FÅET DEN BEDSTE JULEGAVE I ÅR…!

26. december 2016

affiliate

HUNKEMÖLLER “DOUTZEN’S STORIES” SÆT

Hey Beauties! Ej, hvor har jeg det dårligt lige nu… jeg har spist hele dagen, hvor jeg startede med reje-og karrysildmadder og toppede lige det hele af med en Oreo-milkshake her til aften. Puha! Sys ellers jeg klarede det fint i løbet af dagen. Det handler jo om at spise i de her dage, ikke…?! I definitely overate big time og overvurderede mine evner idag. Udover det, hygger jeg mig helt vildt med min lille familie i disse dage, derfor har jeg også været lidt fraværende fra Snapchat, but I am back now. Vi er rundt omkring og besøge Mortens familie her i dagene efter Jul, hvilket jeg er rigtig glad for på Allessias vegne. Hun har fået en masse gaver og haft det så dejligt. Morten og jeg havde aftalt, at vi ikke gav hinanden gaver til at starte med, men så fandt jeg lækre jakker til ham i Milano… yah! Og derfor ville han jo selvf købe en gave til mig også, men jeg ønsker mig aldrig noget. jeg er den sværeste at købe gaver til, fordi jeg enten har alt tøj og beauty eller vil helst købe det selv. Så jeg kunne ikke engang finde på noget, lige indtil… jeg så, at Aerosmith holdte deres sidste koncerter i 2017 og jeg er meget glad for 80’er rock og skulle da of course ikke gå glip af en koncert med dem i DK. Jeg så også Bon Jovi, da han optrådte i Kbh for ca. 3 år siden – det var amazing! Jeg var helt oppe at køre, da Morten gav mig 2 Golden Circle billetter! Glæder mig alt for meget til den koncert… this Christmas rocks!

15 kommentarer til “JEG HAR FÅET DEN BEDSTE JULEGAVE I ÅR…!”

 1. Irina! at følge dig på snappen er nærmest blevet en guilty pleasure… Jeg er universitets studerende, og at følge med i en celeb-blogger’s liv er ikke ligefrem velanset i disse kredse haha …..
  Jeg har aldrig før forsøgt at komme i kontakt med dig på denne måde, men nu har jeg i et stykke tid set, at du er kommet i rigtig flot form, og det kan især ses på dette billed. Så jeg er blevet død nysgerrig: hvilken trænings rutine følger du?
  Kram!

 2. Hahaha… elsker starten på din komment 😁

  Jeg træner ikke lige nu. Jeg har ændret min kost en del her det sidste år, men ellers HAR jeg jo trænet i 16 år meget intensivt, så nu hvor jeg er ret aktiv hele dagen lang, så tror jeg at jeg er blevet mindre bloated end før.

  OG… jeg drikker næsten ikke mere. Altså måske 6 gang om året kan jeg få nogle drinks.

 3. Hehe ja jeg synes lige det skulle med, selvom det er lidt mærkelig…. Tænker det må være rart at vide at dit ‘seer’-segment er i udvidelse hahaha.
  Men interessant! Tak for svaret.
  Hvis du har nogle praj ifht. kost (andet end hvad man lægger mærke til på snappen; at du spiser glutenfrit af og til; at du forsøger at spise meget grønt) så del gerne ud af hemmelighederne….
  Alt godt til dig og din familie 🙂

 4. Det er så fedt at vide, I love it 😀

  Det vil jeg gerne dele lidt mere ud af… jeg tænker faktisk jeg vil gøre det på YouTube også fremover.

 5. Kalın Büyükanne Leylani Ahşap çok Zaman Zayıf bir Dostum Tabi halise.
  Dediğinde, sonra gelip dudaklarıma yapıştı bolivianas con siyahları deli gibi öpmeye
  küçük kız büyük yiyor um hungery amcık çiş molası 20 hamle twinks nerden çıktı.

 6. Avrupa’nın doğalgaz tedariki için kritik önemdeki Kuzey Akım hattında gaz akışının sabah saatleri itibariyle başladığı belirtildi.
  Kuzey Akım hattında gaz akışı bakım çalışmalarının ardından yeniden başladı.
  DPA’nın haberine göre açıklama Kuzey Akım şirket sözcüsünden geldi.

 7. The vacation trades offered are evaluated a variety of in the chosen and simply good value all around the world. Those hostels are normally based towards households which you’ll find accented via charming shores promoting crystal-clear fishing holes, concurrent of one’s Ocean. Hotels Discounts 플레이포커머니

 8. baccaratcommunity

  Of course, your article is good enough, baccaratcommunity but I thought it would be much better to see professional photos and videos together. There are articles and photos on these topics on my homepage, so please visit and share your opinions.

 9. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website?

  The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this
  your broadcast offered bright clear idea

 10. Greetings from Idaho! I’m bored to death
  at work so I decided to browse your website on my iphone
  during lunch break. I really like the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great site!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden