JEG ER NERVØS FOR DEN KOMMENDE UGE…

19. februar 2017

hfdvnig-macHey Beauties! Nu er dagen ved at være der… Morten og jeg smutter nemlig på en lille tur sammen, uden Allessia. Hendes eksem er blevet bedre, hvilket jeg er meget glad for, da jeg egentlig var ved at aflyse alt pga. det og det virkelig tyngede på mit humør. Det er ikke helt væk, men det er slet ikke så voldsomt mere i hvert fald og jeg tror, at vi er på vej mod bedring stille og roligt. Jeg har brug for at komme lidt væk lige nu, clear my mind og opleve noget andet end Vesterbro. Selvom jeg har glædet mig til rejsen, som er meget tiltrængt, så har jeg været meget nervøs (søvnløse nætter – nervøs). Jeg er nervøs for flyveturen, der ikke er så kort denne gang og min angst er allerværst i et fly, så selve turen freaks me out ret meget og jeg har overvejet at melde fra grundet det. En anden ting, som jeg er nervøs for er, at være væk fra Allessia mere end et par dage. Altså hun er i sikre hænder og har det godt, men jeg har det rigtig svært med at undvære hende mere end 1 dag og har bare ondt i maven over det. Det er selvfølgelig også pga. at jeg er meget hys når det angår hende og med hendes allergiske reaktioner og udslæt, så er jeg bare så nervøs for hende konstant, at jeg driver mig selv til vanvid over det. Denne tur kommer til at teste mig kan jeg fornemme, og jeg holder jer opdateret undervejs… jeg håber, at jeg kan nyde det lidt alligevel. Utroligt, at man kan være så nervøs for at holde ferie, iihh. xx

Følg med på Snapchat for glimt af vores hverdag: irinathediva

16 kommentarer til “JEG ER NERVØS FOR DEN KOMMENDE UGE…”

 1. Hej Irina 🙂 hvordan går det egentligt med hendes mærke bag øret efter det sprang osv osv? Jeg synes aldrig, at man fik nogen opdatering – i så fald har jeg misset det☺️☺️

 2. Nej, hvor jeg kender det. Jeg synes virkelig også det kan være angstprovokerende at være væk på ferie fra mine børn. Det er faktisk blevet så slemt, at jeg slet ikke flyver mere, hvilket jeg synes er så ærgerligt, da man sagtens kan unde sig en ferie som forældre.
  Jeg håber du kommer til at nyde din, sammen med Morten. ☺️

 3. Michael Petersen

  Tænker at de udbrud om at” tage ” dig hårdt eller hårdt bagfra. Kommer fra mennesker der er totalt trætte af dig og din selvpromovering. Du fremstår som en ” Diva ” tilsidesætter alle dit barns krav,for at kunne blogge – folk følger dig og du dermed prostituerer dig og dit liv. Kan da kun sige som havde jeg været kæreste el. andet ( og gider ikke læse/høre om din nedheiling af mig på den konto) Havde jeg for længst givet dig en gedin røvfuld, bedt dig om at passe dit barn, frem for hele tiden at søge opmærksomhed. For du er jo så psykisk sårbar og har åbenbart store problemer. Løs dem og lad det ikke gå ud over dit barn. Desuden tab 12 – 15 kilo, det ville klæde dig frem for at ligne en ” Kardashian – wannabe ” Du når dem ikke til sikkeholderne. Når du nu ikke føler dig dansk eller velkommen i Danmark, hvorfor blive ? Fordi du får børnepenge, dagpleje/daginstitution og mulighed for hælp til dine psykiske diagnoser, men dem skal vi åbenbart hænge på ligesom vi skal finde os i du gentagne gange dukker op i diverse medier og har problemer eller forsøger at efetrligne Kardashian. IN YOUR DREAMS, GET OUT OF THE PUBLIC OR GO BACK.

 4. Michael Petersen hader

  Du er sgu da en idiot!
  Hvorfor i alverden bruger du tid på at følge med i Irinas liv hvis du har det på den måde med hende?
  Hvis ikke du kan finde på andet at bruge tiden på, end at svine andre mennesker til, burde du måske selv forlade landet.

 5. hvorfor i alverden følger du hende hvis du har det sådan. Der er da ingen der tvinger dig til at læse hendes blog.. Og håber da virkelig ikke det er sådan du generelt taler/skriver til andre mennesker, du kan være uenig, men stadig holde en ordentlig tone..

 6. Olivia Isabella Hedman Mouritsen

  Michael… Bare en lille undren…. Hvis du nu har de holdninger om hende, som du tydeligt beskriver, hvad laver du så inde på hendes blog? og læser hendes indlægs? spørger bare 🙂 Man kunne jo bare lade hende være, og lade vær’ med at følge hende eller læse hendes indlæg, hvis man ikke bryder sig om hende 🙂 samt, bare fordi at hun ikke er 12-15 kilo slankere, betyder det ikke nødvendigvis at hun er en Kardashian 🙂

 7. Kære Michael.
  Sikke en ynkelig kommentar. Du burde bruge din tid mere fornuftigt end at rakke ned på andre mennesker på en så udannet og småborgerlig måde. Din opførsel og ikke andres burde være dit største fokuspunkt, da den tydeligvis er uduelig og under al kritik.
  Øv dig på nogle saglige argumenter og forsøg at bliv et dannet og civiliseret menneske, for dit eget bedste.

 8. Hvordan kan du være så fordømmende og så ovenikøbet gå ind for vold? NOT okay.
  Jeg tænker at Irina ikke tilsidesætter sit barn mere end alle andre med fuldtidsjobs?
  Nu sætter Irina sig selv i en udsat situation i og med at hun deler udsnit af sit liv med offentligheden(ligesom resten af dem der er på de sociale medier) men det er ikke ensbetydende med at det er okay at din kommentar er okay! Du burde skamme dig.

 9. Sluk hvad det end er du skriver fra, tag dig et langt varmt bad og calm the fuck down.
  Du er pinlig.
  Gør dig selv den tjeneste at stoppe med at læse Irina’s blog, dit blod koger jo. Det er altså ikke sundt.
  Udover dét, så skal man sgu passe på med at udtale sig om ting man ikke ved noget om. Det er et rigtigt godt tip og det passer lige til dig.
  God aften og pas nu på hjertet.

  Og til Irina – all the love!

 10. HAHAHAH! Michael, du virker til at have er fuldstændig forvrænget billeder af virkeligheden. Derudover har du most likely hverken sympati eller empati for andre mennesker – men bare rolig, jeg føler skam med dig. Synes da, at det er synd for dig, at du skal gå gennem livet og tro, at det er acceptabelt at skrive sådan til andre mennesker, bare fordi, de er er offentligt ansigt. Jeg synes dog, at det er mest synd for dig, at du tror, at vold er løsningen på whatever problemer, du mener, andre mennesker måtte have? Vil du ikke bare være så venlig at søge lidt hjælp måske eller så bare blive under din socialt hæmmende sten, tak? Du gør nemlig ikke ligefrem gavn på de sociale medier.

 11. Du er sgu da en nar!!! Så sidder du som en kæmpe taber bag din computer skærm og sviner andre til. Hvem er det lige der er til grin?? Håber virkelig at din røv må klø og dine arme for korte. For det der, det er sgu dårlig stil!!!

 12. Det kræver intelligens at opføre sig ordentligt!! Det er ret bekymrende, at DU har det behov for at skrive sådan til et andet menneske. En kvinde som, trods angst virker til at balancere sit liv meget godt. Ingen er perfekte forældre og dem der prøver, er godt nok kedelige.
  Smil dog til verden og hop ud af dette univers. Du er tilsyneladende ikke voksen nok til at begå dig sådan et sted 🙄

 13. Hej Irina.
  Det med at have sin guldklump væk fra sig, kender jeg alt til. Vi har oveni købet kun fået ham passet i 2 døgn, og jeg var ved at dø! Kan slet ikke forstille mig en hel ferie uden ham (han er snart 4år) og min mand er endnu mere pyldret hvad det angår!
  Håber dog, du kan nyde din ferie med Morten. Det fortjener du, så meget han er væk hjemmefra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden