HVAD ER DET ALLESSIA FEJLER…?!

29. marts 2017

all-udsla%c2%a6tHey alle mine med-mommies og eksperter på området eller bare jer, der har noget som helst kendskab eller erfaring med den slags. Endnu engang handler det om Allesias eksme. Jeg har været meget desperat, men jeg er faldet lidt ned og det påvirker ikke min hverdag på samme måde mere, men det er svært at se sit barn have det sådan, så selvom jeg næsten er afklaret med, at det “bare” er børneeksem, så frygter jeg at det lige pludselig kan blive værre. Jeg sover for tiden på sofaen, som er tættere på hendes seng, så jeg kan stå op de ca. 3 gange som jeg gør om natten og tjekke til hende og se, om hun klør sig eller om det er blevet værre og ja… bare sikre mig, at hun er okay. Jeg har i hvert fald sovet bedre før, så det er mine issues omkring det nu, at jeg er blevet lidt traumatiseret efter hendes voldsomme allergiske reaktion (efterhånden en del tid siden) og jeg kan simpelthen ikke reagere uden (indvendig) panik, når hun har udslæt eller lignende. Jeg vil sige, at jeg nok har de normale mor-bekymringer with a touch of insanity. men altså… #LIFE!

Jeg har ikke villet poste billede af det før, men jeg håber måske, at I kan genkende hvordan det ser ud. Nu skal man jo passe på med at diagnostisere noget, men man kan altid sige om det ligner noget man har set hos sit barn før. Vi har fået at vide hos lægen, at det er børneeksem, og at hun er for lille til at man kan teste hende for allergi (jeg har desuden noget børne anti-histamin, som ikke gør den store forskel, så allergi er næsten udelukket). Det blusser meget op og hun klør i perioder, hvorefter det næsten går helt væk af sig selv. Ja… jeg er blevet helt skør, imens jeg har prøvet at finde ud af hvad det var. Men egentlig ville jeg høre om I har set lignende – for man kan gætte på så meget jo. Jeg synes også det er begyndt at se anderledes ud… før i tiden var det psoriasislignende røde plamager og nu er det mere med røde prikker. Det er blevet slemt her på nakken og som ført på håndleddet, bag knæene og spredt på maven og lidt på lårene. Nogle dage er stadig bedre end andre og sommetider går det næsten helt væk, men kan komme igen i løbet af et par timer. Alt er rent herhjemme og dage hvor hun ikke har det er hun i kontakt med samme ting og spiser samme mad. Jeg er faktisk efterhånden meget sikker på, at det ikke er noget hun indtager som hun ikke kan tåle. Hun får dog ikke æg, citrusfrugter, jordbær, sukker… eller i hvert fald begrænset. Men, jeg går og leget med tanken om at hun måske kun skal have plantebaseret kost i en periode – det har jeg i hvert fald overvejet, da jeg ved at det har en god effekt på dem med udsat hud. I har givet mig 100-vis af gode råd før mht. dette emne og det takker jeg meget for. Alle cremer der er blevet nævnt har jeg allerede prøvet og jeg har en creme der kan fugte det, som ikke gør det værre, men ingen almindelige cremer kan fjerne det. Jeg bruger sommetider Locoid (hormoncreme), men jeg har ikke kastet mig ud i de stærkere hormoncremer endnu. Jeg har tænkt mig at tage hende til lægen igen, men de andre gange har de sagt at det var børneeksem og jeg har også set nogle andre børn med børneeksem, hvor det ligner Allessias. Og igen, det jeg egentlig spørger om er, har I set noget lignende?!

xx den frustrerede mor

68 kommentarer til “HVAD ER DET ALLESSIA FEJLER…?!”

 1. Det ligner virkelig meget en reaktion på noget hun ikke kan tåle. Jeg får selv et lignende udslet, når jeg komme i kontakt med nikkel. Jeg går ikke ud fra, at hun har smykker og bælter på, eller ligger på metal i barnevognen etc, men kunne det være jeres vaskepulver, eller hvis i bruger skyllemiddel?

 2. Stephanie Kristensen

  Min søn har eksem magen til hendes på hele kroppen og han får binyrebarkhormon til det og det hjælper rigtig meget! Han klør ikk i det efter vi har smurt det og det bliver mindre jo mere vi smør det og det er værst i vinter tiden

 3. Irina the Diva

  Slet ikke… bruger ikke skyllemiddel og bruger kun vaskepulver uden parfume. Neutral for det meste. Men jeg køber Änglemark næste gang, for har godt hørt at Neutral kan være hård. HVIS det er pga. Neutral, så bliver jeg godt nok chokeret, men nu gør jeg det bare.

 4. Jeg led selv af børneeksemen som barn. Helt forfærdeligt.

  Jeg vil råde dig til at tænke over hvor det tøj hun har på, kommer fra. Mange af de producenter fra Ebay og Aliexpress, har ikke helt styr på hvilke stoffer tøjet indeholder, skyldes i osv.

  derudover så virker en hormoncremekur altså utroligt – jeg brugte elocon, morgen og aften i 14 dage og så var det ellers væk.

  jeg håber at i finder en løsning på problemet!

 5. Jeg har altid lidt af eksem og har det stadig i perioder som voksen. Jeg har altid brugt cremen locoid( den fås i forskellige styrker). Det er en hormon creme, jeg bruger den 2-3 dage også er det væk.
  Min veninde led/lider også af børneeksem, hendes forældre brugte ikke hormon creme, men mange forskellige fede cremer, hvilket nu har resulteret i hun har “elefant” hud kalder vi det. Meget tyk og ru hud, fordi hendes naturlige fedtlag er ødelagt.

 6. Irina the Diva

  Der køber jeg intet mere af hendes tøj og hun har ikke gået med det længe, så det er ikke det. Jeg må tage til lægen og søge råd mht. hormoncreme måske…

 7. Irina the Diva

  Det er den jeg bruger på hende… det får det dog ikke til at gå helt væk…

 8. Da jeg var lige havde jeg også børne eksem men det blev beder da jeg ikke fik farvestof og koncerviringsmiddelere

 9. Det ligner lidt min eksem. Men kun lidt! Vil ikke lege eller noget, 😅men det minder lidt om min egen eksem og jeg lider af kronisk dermatitis (tror nok det hedder) og locoid hjælper overhoved ikke på mig. Jeg bruger betnovat salve og har brugt det, ja næsten altid, da jeg er født med min eksem. Det kan virke skræmmende med homoncremer, men er altså det der hjælper! ☺ Håber det kan hjælpe 😊

 10. Jeg bruger selv Elocon i mod Psoriasis som jeg har haft siden jeg var 16.
  Men pas lige lidt på med det, hormon cremer kan nok ikke anbefales til små børn.
  Hvis hun ikke får deciderede udtørede områder (Hvid død hud i flager, så tvivler jeg på det er Psoriasis, på den anden side så er der mange forskellige varianter.
  I feel your pain, håber virkelig ikke det er Psoriasis

 11. Det ligner ikke børne-eksem.
  Tænker at det kunne være en ide at få en tid hos lægen igen og bede om en henvisning til en hudlæge.

 12. Har en datter på 6 der har slem Børneeksem/attopiskeksem og nr.1 er få en henvisning til en hudlæge og få en tid der, og selvom honomcreme ikke er det bedste er det NØDVENDIGT i perioder og det er vigtigt at der ikke er fokus på parfumefri vaskepulver osv. Vejret har en stor betydning her min datters eksem blusser meget op ved vejrskifte og er klar bedst om sommeren.

 13. Pernille Segenstrøm

  Jeg er 21 år gammel og har siden jeg var 4 år gammel lidt af børneeksem. Jeg har prøvet ALT muligt, hormoncremer, alle andre cremer, lysterapi mm. Det har ikke været noget jeg har spist, jeg lider jo som sagt stadigvæk af det.
  Mit eksem er altid blevet kaldet børneksem/astmaeksem.
  Mit bliver værre når årstiderne ændre sig, er det også glædende for den lille mus?

 14. Har hun det på hele kroppen? Det kunne godt ligne nældefeber. Har selv haft det to gange. Det kommer af allergisk reaktion. Jeg får det selv af en bestemt shampoo fra Palmolive. Det kløer og svier

 15. Sådan ser vores søn også ud, ligesom du beskriver den ene dag kan det se fint ud og sen anden dag, er der bare røde plamager, og knopper, tør hud, vi måtte op i skaper,hormon cremer, og stadig kunne det ikke tage det helt, men det betød hvor meget det kløede på vires søn, og kunne minimere det…i dag er han næsten 18 år, og,har stadig eksem, han er aldrig vokset fra det, og må,leve med det…

 16. Hej Irina.
  Jeg har forsøgt at kontakte dig flere steder. Jeg vil virkelig gerne hjælpe din pige og dig. Kan jeg få lov til at sende dig en olie, som I kan prøve.
  Den har virkelig hjulpet mange små børn, og måske den også kan hjælpe A.

 17. Kære Irina. Jeg lider selv af atopisk eksem, som gennem årene er blevet værre. Specielt ved årstidsskift som andre skriver, vinter til forår er hårdest for mig. Jeg har i øjeblikket et udbrud på ryggen, som minder utrolig meget om det Allessia har.
  Jeg bruger cremen x-tra dry skin fra beauty Pacifique som kan holde det nede og i ro, men ikke fjerne det helt. Når min atopiske eksem klør meget tager jeg antihistamin, men det fjerner ikke min eksem. Jeg håber i finder en løsning og krydser fingre for at hun vokser fra det.
  Hilsen Sabrina

 18. Pernille Segenstrøm

  By the way, når det gør rigtigt ondt og svier, har det for mig en stor virkning at det bliver kølet ned

 19. Jeg har selv haft eksem fra jeg var helt lille. Min mor siger, at mit så præcist sådan ud. Jeg har det stadig på mine arme og på halsen, og det kommer og “går” også. Jeg kan i perioder (næsten op til et år) slet ikke have det, men pludselig, ofte om vinteren eller efter klor-vand, er det helt ekstremt igen. Det bliver selvfølgelig også værre, når jeg klør i det. Jeg bruger en creme, jeg har fået af lægen, som hedder “Locoid Lipocream” og den hjælper fantastisk; jeg er dog ikke klar over, om den også må bruges på børn… Jeg er selv 18.

 20. Hej,
  Da jeg var i børnehave alderen, havde jeg også en del eksem i knæhaser og andre steder hvor tøjet kunne irritere (mellem benene). Hjemme hos mig har vi brugt locobase (den orange) men man kan tage den der lige bedst passer til det der er i vejen, da der er et par forskellige

 21. Jeg har aften atopisk eksem hele mit liv. Det ligner det din datter har på billede 🙂 Jeg låne bøger på biblioteket om atopisk eksem/børne eksem/astme eksem.

 22. Hej Irina. Har i tænkt om det kan være fnat? Min datter døjede med “hvad lægen, kaldte eksem for lidt over tre år siden”… jeg rendte ofte til læge med hende, fik alverdens cremer til hende. Intet hjalp. Måtte insistere på at komme til en hudlæge med hende. Vi fik så konstateret at både hende og jeg havde fnat.. vi aner ikke hvor det kommer fra. Men vi fik en creme , som tog det hele..

  Håber snart der er noget der hjælper hende <3

  Stine

 23. Til info så er der desværre en del allergikere som ikke kan tåle Neutral’s produkter!!

 24. Irina the Diva

  Kunne godt ligne, men hun har haft det ond and off i flere måneder nu og ingen andre er blevet smittet?! Selvom det ligner det lidt, men ikke helt alligevel.

 25. Prøv Traumeel creme!!
  Det fjernede seriøst alt ved min datter. Rød nume, eksem, knopper, tør hud osv.
  Det er homøopatisk og et helsekostprodukt til ingen penge. Et sandt mirakel!
  Desuden undgik jeg fede cremer, da det kan skabe en barriere, så huden ikke kan ånde. Sidst – men ikke mindst – skar jeg kraftigt ned på badene. Vand er hårdt for huden, og fjerner den naturlige oliebalance i huden.
  God bedring til hende!

 26. Hej Irina. Jeg led meget af børneeksem som barn, især i knæhaserne, indersiden af albuen og i en periode på ryggen. Det ligner meget det samme, som Allessia har. Jeg voksede fra det igen, så der er håb forude 😊 Ønsker jer alt det bedste

 27. Som barn led jeg rigtig meget af børneeksem. Vi prøvede alt muligt, priktest, alternativ medicin osv osv. Vi gik til hudlæger( man kan blive henvist) Det der hjalp mest var elocon creme og fed fugtighedscreme. I dag er jeg 30 og har stadig tør hud men meget lidt eksem. Server aldrig nogen kur og det kom og gik, specielt når årstiderne ændres. Mit råd vil være at hvis lægen siger det er børneeksem, så er det sq nok det. Få evt en henvisning til en hudlæge. Og så, Calm the fuck down:) ( sagt med den sødeste tone) jeg forstår at du er frustreret og ked af det, men det at have sår på sin krop kan være ret træls når man vokser op og man kan føle sig grim og anderledes. Jeg gik ALDRIG I shorts. Men hvis ens forældre virker som om det er det værste i verdenen, så VED man at man er anderledes og “syg” så lad være med at få det til at lyde som om det er en “big deal” specielt når hun bliver lidt ældre, men sørg for at de rette læger kan give den rette behandling. 🙂

 28. Hej Irina. Jeg er en pige på 16, der lige siden jeg var lille har haft eksem og døjer desværre stadig meget med det. Det kommer og går som det vil og lægerne kan ikke komme med et konkret svar på, hvilken slags eksem det kunne være. Jeg har også selv igennem tiden prøvet diverse cremer, piller osv men intet hjalp. Jeg har nu fået en creme som hedder “Ovison 1mg/g 30 g. Jeg har dog fået den på recept men det er det eneste der virker for mig. Jeg ved ikke om du selv har prøvet den, eller om den overhovedet kan hjælpe hende, men jeg tænkte jeg ville give det et skud og muligvis hjælpe. Håber du finder en løsning!

 29. Hej irina.
  Dette lyder måske lidt overdrevet, men jeg vil gerne lige lægge en anbefaling her, på creme som skulle være rigtig godt imod mange typer eksem. Det hedder “snail recovery gel”, og er en meget repererende og forebyggende creme. Ja, den er lavet af, som navnet antyder, snegleslim. Den kan købes fra Korea, og det er værd at nævne, at Korea er meget langt fremme ift. Kosmetik end den vestlige verden, og du må for alt i verden ikke forbinde Korea med eksempelvis Kina-kosmetik, som er fuld af kemikalier mv. Man ikke lugte eller mærke noget som helst snegle-relateret ved cremen, det er en klar gel, parfume og parabenefri. Hvis du vil vide mere om den inden du måske beslutter dig for at købe den på baggrund af min anbefalelse, så meld dig ind i Facebook gruppen “koreansk kosmetikk” på Facebook. Den er norsk, men det er blandet norsk/danskere derinde, og findes mange danske svar. Derinde kan du sagtens spørge om råd, eller læse de mange opslag der roser cremen til skyerne.
  Nu ved jeg ikke om du har fået tippet før, men det er helt bestemt en creme i verdensklasse!
  Hilsen Emma.

 30. Hej Irina jeg har noget lignede, bare på arme og finger. Mit startede med at være røde pletter. Og kløde af r*v til. Nu har jeg fået koncentreret vandeksem, for det ikke bliver værre er jeg kommet på homomcrem. Jeg må smøre mig i 1 gang dagligt (gør jeg gerne efter mit bad, hvor det er slemt. Og ellers bruger jeg locobase om morgen. Og bare virkelig fed crem

 31. Hej Irina
  Min søn på 16 måneder har også lidt meget af børneeksem – det er så frustrerende når det står på. Her fik vi en henvisning til en blodprøve da han var 11 måneder, altså ikke priktesten. Den viste at han ikke kan tåle æg og jordnødder. Æg er i virkelig mange ting😔 Det er sådan en befrielse at finde ud af hvad eksemen skyldtes – så jeg ville insistere på at få taget en blodprøve for de gængse allergier. Håber snart at det lykkes for Jer at finde en årsag!!!

 32. Hej Irina!
  Jeg er næsten ikke i tvivl om hun er udsæt for en omgang børneeksem. Det ser bestemt ikke rart ud og jeg ville klart anbefale at kontakte lægen og få udskrevet en recept på evt hormoncreme eller en henvisning til hud afdelingen. Jeg er 18 år gammel og har selv haft det hele mit liv nogle perioder værre end andre og det heldigvis gået væk med tiden. Fiskeolie piller hjælper mig rigtig meget da man fugter huden ”inde fra”!

 33. Nej måske ikke helt.. men min datters var også nogen dage mere i “udbrud” end andre dage.
  Men prøv og sig til jeres læge at i vil have en henvisning til en hudlæge.. de ved som regel bedre 🙏🏼

 34. Prøv at hold hende fra mælkeprodukter i et år – så er jeg overbevist om at det forsvinder.

 35. Hej Irina! Min mor siger at du skal prøve at spørge efter elidel 1% hos lægen – Det var det hun brugte til mig, da jeg var lille (jeg led/lider af børneeksem)😊 Det var bare et lille råd herfra. Håber det lykkedes at få bugt med det!

 36. Hej Irina! Min mor siger at du skal prøve at spørge efter elidel 1% hos lægen – Det var det hun brugte til mig, da jeg var lille (jeg led/lider af børneeksem)😊 Jeg er 18 til september og har lidt af det altid, dog mest kun på hænderne. Det var bare et lille råd herfra. Håber det lykkedes at få bugt med det!

 37. Hey Irina! Det ser bestemt ikke sjovt ud, jeg har selv haft børneeksem på mine ene arm, så jeg ved hvor øv det er.. Jeg kan dog virkelig anbefale dig at skrive til Pia Lykke, som er opfinderen af ByLykke skin cream. Den har fået både min søsters og mit eksem til at gå væk, og desuden har 2 af mine veninder også oplevet, at deres eksem på henholdsvis ryg og arme er gået væk. Det er er produkt lavet af økologiske ingredienser, og så er der ikke nogle parabener eller parfume i, hvilket gør cremen så optimal som en familie-creme, der kan bruges til alt fra brandsår, som aftersun eller bare mod tør hud generelt! Jeg håber virkelig du vil tage rådet til dig, for jeg er så overbevist om, at det ville gå væk ved hjælp af cremen!

 38. Hej Irina
  Man kan næsten se, at huden er varm og at “eksemen” irriterer din lille pige. Hvis du har lyst… så har jeg har gennem flere år udviklet en creme, med råmælk, specielt egnet til pleje af sensitiv hud og hud gener. Anbefales bl.a. radiodoktoren og flere andre til eksem, rosacea og nogle typer psoriasis. Cremen er et rent naturprodukt som kan bruges på børn også. Den lindrer og køler samt styrker immunsystemet samtidig med den dæmper inflammation. Sig til og du kan få en prøve for at teste om den virker. Cremen er naturligvis parfumefri og økologisk.

 39. Hej Irina
  Stakkels smukke pige altså..
  Jeg tænker at det kan være mælkeallergi måske?
  Og så vil jeg bifalde at du giver hende plantebaseret kost da jeg ved af erfaring at kød af div slags er fyldt med homoner og andet skidt som bestemt ikke er god for sart hud
  Håber det går væk.
  Ps. Smør hende med urtekrams kokosolie det vil dæmpe kløen og hele sårene hurtigt

 40. Jeg har selv et hudsygdom der giver lignende symptomer/ udslæt. Det hedder Pernio og er en kuldeudløst bindevævssygdom som gør at jeg får svært kløende udslæt i de kolde måneder og ingen gener om sommeren. Det er angiveligt svært at stille diagnosen, men jeg vil som så mange andre foreslå hudlæge. Jeg har smurt med 10 forskellige hormon creme og ingen hjælper her, tilgengæld har Bio Oil som kan købes i diverse supermarkedet hjulpet meget efter bad, og inden tøj på om morgenen og inden sengetid 🙂

 41. Hej Irina.
  Jeg ved, at man også kan være allergisk overfor de proteiner der er i kød. Dog er det sjældent, men måske man skulle forsøge sig med helt vegansk kost for en periode – som du selv nævner.
  Ellers kan du hente inspiration fra denne rapport af Fødevarestyrelsen, som Sundhedsstyrrelsen henviser til. Her nævner de ting, som kan udløse yderligere udbrud ved børneeksem. Mvh Maria

  https://www.sst.dk/~/media/BE4E9624E540493EA170B0D5607A0BBC.ashx

 42. Det lyder til at hendes tarme skal styrkes og et ville jeg gøre med noget pribiotika til børn og gå over til fuld baseret plantekost i nogle måneder og så se hvad der sker. Fjern helt mælk og gluten fra hendes daglige kost

 43. Hvor er det frustrerende for dig! Jeg vil foreslå dig at prøve en kinesiolog. Det er en alternativ behandlings form som er fantastik på så mange måder og kan måske hjælpe dig til at finde årsagen til, hvorfor hun får det. Jeg kan anbefale dig Mette Pedersen i Brøndby. Du kan se hendes hjemmeside her http://farvedufte.dk

 44. Hej Irina. Børne eksem er som de alle sammen siger måske en mulighed, men har du overvejet om det måske også kunne være varme eksem? Jeg har selv enormt store problemer med det og det ligner rigtig meget det. Hvornår er det værst og hvornår blusser det op? Prøv at lægge mærke til hvor varmt allessia har det når det er det blusser op. Hormon creme er det eneste der virker for mig!

 45. Det ligner børne eksem som jeg havde da jeg var barn, og stadigvæk har lidt af! Det eneste der hjalp på mig var faktisk sort tjære, selvom det grisser, men put det på over natten, det hjalp mig! 😀

 46. Hej Irina,
  Stakkels Allessia 🙁
  Har du hørt om aloe og propolis creme? Det ville jeg prøve at smøre det med, hvis jeg var dig

 47. Hej Irina.
  Har selv et barn med atopisk eksem(børneeksem) og udover dette har han mælkeallergi.
  Han vågner alt imellem 3-10 gange om natten og skriver fordi at det klør👎
  Han startede med at få det da han var 3 måneder og han er nu 1,5 år.
  Det er frygteligt når man som forældre føler at man intet kan gøre.
  Hvis du har brug for nogle gode råd, så kan du bare skrive på: Michelle.neesby@outlook.dk

  Håber det snart går over🙏

 48. Hej Irina, Jeg led selv af børneeksem, men det var kun i knæhaser og albueled. Jeg var nok bare heldig. Hvis jeg var dig, ville jeg insistere på en henvisning til hudlæge, og en allergitest. Det er noget pjat din læge siger, at man ikke tester så små børn, selvfølgelig gør man det, når angrebene er så hårde som Allessia’s. Mit var forøvrigt også værst ved sæson skifte. Kæmpe kram, håber i snart finder nogle svar.

 49. Du er nødt til at få en henvisning til Gentofte el. lign og få hende igennem et forløb med atopisk eksem. To af mine tre børn har været det igennem og udover du får alle cremer gratis i forløbet så får du også adgang til nyeste viden. Pas på med at lytte til for mange råd for noget af det på ryggen ligner en infektion hvor stafylokkerne er gået amok. Det kan fjernes med creme hvis det behandles jævnligt.
  Der er også råd til hvad de må og ikke må arbejde med som voksne, da de kan få yderligere allergier mv.. Skynd dig at få en henvisning 🙂

 50. Hej irina.
  Nu ved jeg ikke hvor du bor i landet, men du kan evt bede om en henvisning af din læge til Bispebjerg dermatologisk afdeling. Her ville jeg mene vi har nogen af landets mest kompetente læger inden for dermatologien, som måske kan hjælpe jer.
  Ellers håber jeg i finder en løsning som kan hjælpe hende.
  Vh Tanja sygeplejerske på ovenstående afdeling 🙂

 51. Som jeg har skrevet til dig en del gange hjalp det virkelig meget her hos os da vi helt droppede neutral. Hvis du googler emnet kan du finde en del blogge hvor folk har delt deres lignende erfaringer om neutral

 52. Hej Irina.
  Jeg faldt over dit indlæg og vil sige at det ligner og lyder meget som noget eksem jeg havde som barn og som stadig kan opstå i perioder. Min mor gik også til lægen med mig i tide og utide og ingen kunne finde ud af hvad jeg fejlede. Min mor prøvede en mase forskellige cremer og “Kure” som lægen forslog men intet hjalp. Til sidst tog hun sagen i egen hånd og begyndte at udelukke forskellige ting fra min kost. Hun fandt på den måde ud af at jeg ikke kunne tåle nogen former for mælkeprodukter. Hun skar derfor alle mælkeprodukter ud af min kost og inden for meget kort tid var alt eksem væk. Fordi hun reagerede på det mens jeg var lille, kan jeg idag godt tåle mælk i små mængder (smør, ost & i min kaffe). Du burde overveje at prøve dette hvis ikke du har prøvet det. Evt bare 1-2 uger helt uden mælkeprodukter. Held og lykke m den lille mus & ha en dejlig aften <3

 53. Det ligner ikke rigtig fnat, men det kan se anderledes ud på børn. Voksne rammer det ikke så ofte der (noget med ph værdi), men børn kan få det i ansigtet også, tjek evt symptomer på http://fnatkur.dk.

  Hvis det er fnat skal det behandles og nogle kan godt være mere “immune” overfor det.

 54. I believe this is one of the such a lot vital info for me.
  And i am glad reading your article. However wanna remark on few common issues, The web site taste is wonderful, the articles is in point of fact nice : D.
  Just right task, cheers

 55. Hello tis iss kinda of off topic but I wwas wlndering
  if blokgs usee WYSIWYG editors or iif youu hsve
  tto manuallly code with HTML. I’m starting a
  blokg soon buut have noo coing knowledge sso I waznted
  to get advice from someone with experience.
  Anyy help wopuld bee enormously appreciated!

 56. Howdy very nice site!! Guuy .. Excellent .. Amazkng ..
  I ill bookmark your wevsite and take the feees
  additionally? I’m glad to find so many helpful information here
  iin tthe publish, wwe nered develop extra techniques oon this regard, thank yyou
  for sharing. . . . . .

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden