JEG TAGER IKKE ALLESSIAS SUT + HUN HAR IKKE DOWNS

26. juli 2017

reklame-link

a-poolig-mac• ALLESSIA I POPUPSHOP BABY BADEDRAGT •

Hey Darlings. Jeg hygger mig hjemme med Allessia idag og vi har lige lavet bananpandekager (her fave) og imens hun laver kæmpe rod på hendes værelse, så ville jeg lige skrive et par linjer herinde. Det handler om Instagram og vi har allerede haft diskussionen mange gange – havd kan man tillade sig at skrive og hvad kan man ikke?! Man kan ikke regne med, at personen på den anden side har samme værdier og grænser, og derfor bliver man vel også overrasket lidt eller undrer sig i hvert fald?! Som jeg har nævnt før, så vil jeg gerne læse alt det jeg kan nå på mine sociale medier og svare jer… jeg kan faktisk rigtig godt lide at interagere med jer, og synes at man kan lære en del gode ting på de sociale medier. Jeg har klart “trænet” mig selv til, at der kan komme alle slags kommentarer, men når det gælder Allessia, så bliver jeg som enhver anden mor nok ville blive, en løvinde. Jeg farer ikke op, men jeg accepterer ikke nødvendigvis alt. Jeg kan også hurtigt komme videre og lade ting ligge, men eftersom IG er mit yndlings medie for tiden, så er det interessant for mig at analysere lidt sometimes. Jeg ved ikke om folk skriver det for at prøve at ramme mig, for at starte en diskussion, for at få opmærksomhed, eller blot fordi de egentlig synes, at det er okay at skrive. Og der er da mange ting, som det er helt okay at spørge mig om og skrive til mig… jeg synes ikke, at jeg er sart og er jo glad for, at man synes det er sjovt at følge med.

Jeg har ikke fået den før, så spørgsmålet på IG, om Allessia har lidt Downs Syndrom er måske uskyldig nok, hvis den kommer fra en 12-årig pige – you know what I mean. Det gjorde den bare ikke. Det er ikke super fedt, når éns barn ikke har Downs, at der bliver spurgt ind til det. Bare ærligt. Jeg synes ikke, at hun har de træk, men man må jo mene hvad man vil. HVIS Allessia havde haft det, så havde jeg ikke skjult det, for det er ikke noget at skamme sig over, for det kan jo ske. Jeg synes, at det var en spøjs kommentar og jeg brød mig virkelig ikke om den i min datters retning. Og så er der den med sutten… jeg får det både på mail og alle mulige steder som kommentarer og beskeder, om at jeg skal tage sutten fra hende. Og her stopper vi så bare lige… jo, jeg arbejder på det. Er hun 20 år og går med sut, så har vi krise, OK?! Lige nu er der ingen krise og jeg bestemmer sådan set. Hvis man til gengæld har GODE RÅD mht. hvordan man lidt efter lidt kan lære dem fra det, jamen så læser jeg det gerne, men man skal sku ikke beordre mig til at tage sutten fra min datter like that, hah. Nu tror jeg lige, at jeg tager en lille lur med Allessia. Hun har lige løbet all over og råbt “Dut er væk..!” og dut = sut of course. xx

Følg med på Snap/Insta: @irinathediva

57 kommentarer til “JEG TAGER IKKE ALLESSIAS SUT + HUN HAR IKKE DOWNS”

 1. Sådan, godt skrevet! Din datter er smuk og skøn, og det der sutte-politi… Jesus altså, glem dem 🙂

 2. Det spørgsmål til downs er fuldstændig ude i hampen! Det er ikke muligt at “have en lille smule downs”! Hvad vil man med sådan er spørgsmål?

 3. Jesus mennesker. Altså man kan jo ikke have lidt downs. Enten har du et kromosom for meget eller ej. Jeg har en søn på 2 og vi arbejder også med sutten. I vuggestuen har han den kun når han sover eller er ked af det( slået sig) Så det prøver vi at følge også. Min bedste råd er afledning. Når han vil have sutten leger vi en leg eller ser tv eller andet i stedet, eller han får en kiks. Så glemmer han sutten og så kan der gå timer før han spørger efter den igen

 4. Hej søde Irina.
  Da mine forældre skulle hjælpe mine søskende og jeg af med sutten, så fik vi lov til at vælge lige hvad vi havde lyst til fra BR, Toys r US eller hvilken butik vi nu var i. Inden for rimelighedens grænser ofc, men noget vi VIRKELIG havde ønsket os eller var faldet for. Når vi så kom hjem med legetøjet, så skulle vi aflevere alle sutterne, og hvis man ville have sutterne igen, så skulle man aflevere det elskede legetøj. Hvis man så byttede, og fik sutten, så blevet legetøjet sat på tøjskabet (så man kunne se det, men ikke nå det haha), og så kunne man jo aflevere sutterne igen, hvis man ville lege med det. Jeg kan ikke huske hvor gammel jeg var, men jeg ved det virkede med os alle tre. Og det tog måske et par byt, og så var det vidst det. Men det kræver jo også, at det er noget legetøj som hun er MEGET glad for. Når nu man skal forhandle med det 😀

 5. Nu må folk styre sig.. lad da barnet have sin sut.. det er først når de er 3 de bør være stoppet med at bruge den. Min datter på 2,5 år bruger stadig sin sut, selvom vi langsom arbejder på at hun skal stoppe med den.

 6. Herhjemme er der blevet lavet en regel om at sutten kun må bruges i sofaen og i sengen, og går man væk, så lægger man den på bordet. Den ældste stoppede, da han var 2.5 og den mindste på 2 bruger stadig. Den regel virker super godt hos os 🙂

 7. Tag det bare helt roligt med sutten – det skal nok komme! Vi startede med nedtrapning, så sut kun var i sengen, når der skulle soves eller til luren i børnehaven. Og en del snak om, hvor sutterne skulle afleveres når tiden kom – og hvad præmien var 😊
  I en alder af 3,5 år proklamerede min søn en morgen, at han altså ikke brugte sut mere! Vi fulgte op og det var lidt svært at skulle sove om aftenen i en lille uge…men da først sutterne hang i legetøjsbutikkens loft og var byttet til et par biler…så var det slut. Og 3 uger senere fandt han en sut…men den var ikke sjov mere 👍
  Og tænderne er fine!

 8. Min datter på 4, har først smidt sutten nu.. jeg har ventet til hun selv var klar til at stoppe. 😊

 9. Min datter på 4, har først smidt sutten nu. Jeg ventede til hun selv var klar til at stoppe. 😊

 10. Mange børn er heldigvis selv klar til at smide sutten, når de er omkring 3 år. Min søn var i hvert fald. Han er fra første januar og smed sutten, da han var lige over 3 år. Han ville gerne sende den til julemanden, men da det var påske, blev det til Påskeharen. Vi skrev et brev, han lagde en tegning i og så hans sutter. Brevet puttede vi i vores egen postkasse og dagen efter fik han et påskeæg af Påskeharen. Synes selv det var en fin måde at gøre det på, og jeg husker ikke at han savnede den efterfølgende (han er 10 nu, så er alligevel et stykke tid siden) 😉 så det skal nok komme når tid er.
  Morpolitiet skal bare blande sig, fordi de selv er perfekte – det ved alle 😉

 11. Ved hendes næste fødselsdag, så fortæl hende a når man bliver et år ældre, så smager sutten ikke godt mere, fordi man er blevet for gammel. Så natten over til hendes fødselsdag sættes sutterne i eddike, og dagen efter vil hun kunne smage at hun er blevet for gammel til sin sut, og at den derfor ikke smager godt mere – det virker! 😀

 12. Hej Irina
  Vi her hjemme synes ikke mynthe skulle ha sutten med fra vug til bh, så vi begyndte at sige at julemaden skulle ha sutterne og at hun kunne sende dem til ham og så få en gave retur., det tog selvfølgelig noget tid og den gav vi hende, ville ikke lave kold tyrker på hende., en dag smed hun sen bare og råbte, julemanden skal ha sutten, så skyndet vi at ligge dem i en pose og puttet dem i vores egen postkasse og så havde vi en gave parat til hende 🙂 de skal ligesom være parate til det selv ellers så går det ikke, tror jeg?! Held og lykke

 13. Det er jo at lyve for sit barn at sige at den nu ikke smager godt, fordi de er et år ældre. Børn er jo ikke dumme..

  Jeg talte med min datter om, at man kan få skæve tænder af at bruge sut. Jeg spurgte hende hvad der kunne gøre hun ville give sutten op. Inden da havde vi begrænset brugen til ked af det og sovetid. Hun kom frem til at den og den dag ville hun stoppe og så ville hun have noget legetøj. Det gjorde vi så. Hun stod selv op den dag og gav mig sutten. Vi købte legetøjet og vi har ikke siden brugt sut. Hun var lige fyldt 4 da hun stoppede.

 14. Hej Irina
  Jeg ved ikke hvordan man kan have “en lille smule downs”? Det er vel umuligt… så jeg forstår slet ikke den kommentar som vedkommende har skrevet om din datter. Som uddannet pædagog der har arbejdet med folk med Downs syndrom er man slet ikke i tvivl, og der har man ikke en smule Downs, men er et menneske født med handicappet. Som nuværende vuggestuepædagog oplever jeg forældre der alt for hurtigt vil have deres barn til at smide både ble og sut, og ved du hvad? At skynde på sit barn er ikke nogen fordel – tværtimod! Det er hendes udvikling.. Din søde datter skal nok smide sutten og nej hendes tænder osv bliver nødvendigvis ikke skadet af at der går lidt længere tid. Folk må finde noget andet at gå op i 😊 Din datter er smuk og i den udvikling hun skal være i.

 15. Hej Irina din datter er skøn🌸 Og jeg har selv en datter på over 3 år som stadig bruger sut og går også med tanker om hvornår og hvordan vi stoppe, det gør vi når det føles godt nede i maven, alt ting tager sin tid 😁

 16. Har været pædagog i 8 år og renlighed, middagslur og sut osv kommer når børnene er klar. Har endnu ikke sendt børn i skole med sit, ble og middagslur. ☺️ så opfordre og opmuntre ja men aldrig presse på og tvang. Så klap 👏 dig selv på skulderen du gør det helt rigtige ♥️

 17. Bare til info så har Allessia bestemt ikke downs, de træk børn med downs har er fuldstændigt ikke eksisterende her.
  Venlig hilsen socialpædagogen, dertil daglig arbejde med downs børn☺️

 18. Ej ej ej, stop jer selv! “En smule downs”???? Aner de overhovedet hvad de snakker om?? Shit altså! Alessia er en sund,rask og utrolig smuk lille pige.

  Min pige bliver 3 på fredag (holy shit) og sutten OG bleen hænger der stadig.. vi har længe snakket om at sutten skal op til julemanden når man bliver 3… så må vi se hvordan det går! Men intet pres her fra, det hele skal nok komme af sig selv..

  Men, Irina… jeg har lige et spørgsmål jeg håber du har tid til at svare på… når du køber bikini til din store barm, hvad måler du så ud fra? Min opfattelse af størrelserne er mega svingende, og der kan være stor forskel på de forskellige mærker.. så når jeg bruger en I70 fra Change, hvad tænker du så jeg skal gå efter? Du jo mega shopper 😂😂 på forhånd tak❤️

 19. Irina the Diva

  Jeg bruger også 1-2 skåle større i Change for some reason. Jeg ved at min str. er den samme hos de fleste brands, og så ser jeg på hvor tykke stropperne er, hvor meget fyld der er (mht. støtte) og hvilket stof der er. Men som sagt er min str. den samme i de fleste brands, så det er nemt nok. Trekantsbikini tager jeg oftest det største eller næststørste, for man kan selv regulere.

 20. Folk skal bare slappe af! Det ligner på ingen måder at hun har downs, og det med sutten, herre Gud 😅

 21. Lige præcis! Tænkte det samme…”en lille smule downs” det siger vidst alt om intelligensen fra den spørgende. Der bliver spurgt udelukkende for at være ond, pakket ind i lidt sløjfer om ikke at tage spørgsmålet ilde op. Op i røven med folk altså!

 22. Jeg tillader mig også lige at svare her, da jeg også selv har en stor barm. De fleste websites har en size-converter, så man kan sammenligne størrelserne. Derudover så kan jeg godt anbefale ASOS, da de har rigtig mange fine bikinier i store størrelser (der skal man bare konvertere sin danske størrelse til udenlandsk). Personligt synes jeg ikke at trekantsbikinier er rare at have på og kommer til at virke for vulgære for some reason, men det er jo en smagssag. ☺️

 23. Måske et dumt spørgsmål, men man kan vel ikke have en lille smule downs – er det ikke enten eller?! 😂 Nogen mennesker altså..

 24. Latterligt at folk skal skrive sådan noget. Men jeg kan selv huske da jeg skulle væk med min sut. Mine forældre sagde jeg måtte få en Barbie dukke og så skulle jeg selv klippe sutterne over. Var overlykkelig. Ved ikke om det var en rigtig måde at gøre det på, men husker ikke at jeg var ked af det eller noget.

 25. Selvfølgelig behøver hun da ikke være suttefri allerede nu, det er da helt naturligt at behovet er der. Men vil da også være ærlig, har da også tænkt over flere gange at det måske ikke er nødvendig i nogle af de situationer som der vises billeder af. I badesituationer, under leg osv. Der ville jeg måske også sige fra. Så er det ikke et behov, men måske mere en vane og det er der, vi som forældre skal tage ansvar

 26. Hej Irina. Jeg blev godt nok overrasket over at nogen overhovedet kan finde på at skrive sådan noget! Fin datter er super cute, og hvor skulle man kunne se træk fra Down syndromet henne? Det er helt hul i hovedet. Min datter på 3 og jeg elsker at se billeder af Alessia. Hun er endda begyndt at sige hendes navn, når hun ser hende.. jeg tror at vores næste pige skal hedder Alessia – min datter er enig 🙈.

 27. I har den smukkeste lille pige, uden et eneste tegn på dowens. Personen der har stillet spørgsmålet har tydeligvis ingen viden inden for det område, og kan slet ikke se hvordan man kan tro det. Og det med sutten haster vel ikke mere end som så.

 28. Lige pludselig ved du hvornår det er slut med den sut og så går det let.. 🙂 Vil dog lige knytte en bette kommentar til det med brug af og “afhængighed” af sut.. Passer 4 små børn i min private pasning og har altid brugt, at sut er til brug under søvnen og jeg oplever aldrig at børnene efterspørger dem, for de er lagt ude at syne i deres tasker. Bliver de kede så er jeg der til trøst og omsorg og det går så hurtigt over igen, at jeg ikke føler grund til at gøre det anderledes. Lod jeg dem rende med sut i munden i løbet af dagen føler jeg også, det blokerer noget for at de sprogligt kan udtrykke sig. Også før de endnu har ord. Det sjove er så bare at jeg ofte oplever, at så snart de bliver hentet af deres skønne forældre, så får de stoppet en sut i munden?? Jeg oplever det nogen gange som det er mere forældrenes behov end børnenes med den prop i munden der.. :))

 29. Nogen burde virkelig tænke før de skriver!!!
  Ang sut så frarådes det fra omk. 3/4 års alderen pga det kan skade tænderne. Tandlægen nævner også når det er på tide at stoppe. Men det er en god idé omk de 3 år at mindske brugen. Gem sutterne væk og afled med leg, tv, ipad, kiks, frugt eller andet. Børne kam have meget trykhed i sutten og det skal de bestemt ha lov til, til en bestemt grænse. Men ved har begrænset sutte omkring 3 år alderen og givet en bamse som barnet knyttede sig meget til så den blev brugt som røst og til at sove med. Vores børne blev 3,5 til december og da aftalte og snakkede vi mehet at julemanden skulle ha sutten og han så gav en gave for den. Noget de virkelig havde ønsket sig. Så når julemanden vækkes er alle sutter blevet afleveret og når vi kom hjem havde han været eller kom forbi med en pakke. Derefter har vi aldrig haft sut igen og ingen problemer med første nat mm. uden sut. Tror mulighederne er stor ift aflevering af sut o Kbh så det et at finde det der passe ens barn bedst .

 30. Vi opdagede hjemme hos os at det virkede og binde sutten til sengen og højstolen👍🏻 Vi fjernede selvfølgelig snoren ved sovetid og hun sad aldrig uden vi havde øjne på hende.
  Det fungerede for os og vores datter – hun ville hellere hygge, lege, putte og snakke med os end at hun gad sidde alene med suttie😂🙈 Onde onde mor og far🙈😬

 31. Holy crap hvor ubehøvlet og selvcentreret har man lov at være… Man spørger sgu da ikke om folks børn har Downs (eller andet, for den sags skyld) på IG, det er så super arrogant at tro at man kan spørge vildtfremmede om sådan noget! Og egoet har virkelig brug for at blive checket, når man mener, at man har ret til at fortælle andre, hvordan de skal/bør gøre med deres børn, eller whatever, uden at blev bedt om råd… Jeg blir sindssyg af folks bedrevidenhed og selvretfærdighed!! 😒

 32. What… Hun ligner da OVERHOVED ikke en med downs. Gud fader i skuret for et spørgsmål

 33. Tænk at folk ikke har noget bedre at tage sig til. Nå, men mht til råd med sutten… Da min datter skulle af med hendes, var som de fleste andre. Og det kan være hårdt med alt det gråd. Vi fandt på at binde den til hendes seng. Snoren var så kort, at den kun præcis kunne nå hendes mund, når hun lå der. Når hun vendte sig i søvne, faldt den ud. I dagtimerne begrænsede vi ikke hendes adgang til sutten. Hun skulle bare sidde hvor den kunne nå – altså på værelset for sig selv. Det var ikke særligt interessant, så det holdte hun hurtigt op med. Derefter skulle der ikke meget overtalelse til at de skulle afsted til julemanden. Der blev tegnet tegning til julemanden og derefter gik den højtidelige tur til postkassen. Hun var meget stolt 😊

 34. Jeg tror ikke at små hvide løgne skader 😉 Jeg griner nu selv af dem min mor fandt på da jeg var barn

 35. Prøv evt at klippe et lille hul i den – så hun ikke længere kan sutte rigtigt på den. Også selvfølgelig være ekstra opmærksomhed på hygiejnen imens. Min datter syntes ikke længere at den rigtigt virkede mere og mistede selv interessen for den.

 36. Hej Irina😍Du skal da selv bestemme, hvornår du vil vænne Allessia af med sutten, hun er da stadig en lille pige❤der er tid nok, og du ved bedst. Og gode råd er jo fint. Men den lille skal jo være klar til det selv.
  Spørgsmålet, om hun har en smule, eller lidt, Downs syndrom, er godtnok et virkelig plat spørgsmål. For det første ville du jo nok have sagt det, hvis hun havde Downs syndrom, som du selv skriver. Og det er altså ikke muligt at have en smule, eller lidt Downs syndrom, som om det skulle være nogle symptomer eller træk man har, som skulle være noget virkelig negativt. Det er måske bare mig mig, der læser det sådan? Men har man Downs, så har man Downs, ikke bare lidt eller en smule. Og det har din datter jo ikke, og det dukker altså ikke bare op efter nogle år. Så synes bestemt, at du skal sige fra overfor sådan nogen spørgsmål

  Mange knus fra Cecilie

 37. Ej, det er virkelig seriøst for meget! Jeg er totalt rystet over folks forfærdelige kommentarer og upassende opførsel eller mangel på samme på diverse sociale medier. Grænsen er overskredet i det sekund, at nogle nævner dit barn. Det er ikke første gang, jeg har læst om det. Hvor er folk dog bare nederen! S-U-K …

 38. Hej irina. Jeg har selv en niece på 3 år. Og stoppede med sut for 6 snart et år siden. Min søster gav hende den mere sjælent så hun var fuldstændig afhængig af den. Og til sidst sagde hun til hende omkring jul at hvis hun gav den til “julemanden” ville hun få gaver. Hvilket hun så gjorde og forstod. Efterfølgende nævnte min søster aldrig suttet. Også havde hun helt glemt den

 39. Hej irina.
  Jeg var selv et barn der brugte sut i liidt for lang tid. Mine forældre prøvede ALT. Men jeg (som du også fortæller allessia gør) skreg og skreg og skreg indtil de fandt en sut frem til mig. Det endte med at jeg smed den, med belønning at man far lavede en gyngehest til mig. Jeg forestiller mig at gyngehesten aldrig havde været nok, hvis ikke jeg havde været klar til at smide sutten.
  Udover mit eget eksempel, så har jeg arbejdet meget i vuggestue, og her har jeg mødt mange sunde og robuste suttebørn op til 3-31/2 år. Det går nu nok.
  Mit forslag er at prøve dig frem med nogle gode tilbud engang imellem, en dag skal hun nok bide på 😉

 40. Man bestemmer selv hvornår man gør hvad, det skal folk bare blande sig helt uden om. Vi har en datter som er fra 2 april 2015, og da vi var til to års tjek ved tandlægen sagde hun så at, vores datter var ved at få sutte tænder, hvilket skræmte os lidt, så vi lavede en aftale med hende, skulle mm have sutte var det i sengen, der er ikke så sjovt at være når vi andre er i stuen, de første par gange hun spurgte efter den, og fik af vide det var i sengen, var hun lidt træt af det, men nu ved hun når hun vil have den så er det bare op i sengen, det sker mindre og mindre, men skal man sove er den selvfølgelig med, og man skal ikke tage alt tryghed fra de små børn! 😊 God aften !

 41. Kan slet ikke forstå at folk har behov for at skrive den slags ting og at de overhovedet har behov for at vide dit og dat om din, forresten smukke, søde datter – der ikke fejler noget!
  Er det for at hævde sig selv og føle sig mere værd???
  I don’t her it – ha’ da lige lidt medfølelse og rummelighed – come on. Jeg var sku også blevet overrumplet og vred!
  Irina, din datter er skøn og det samme er du 👌🏽

 42. Nu arbejder jeg tilfældigvis i faget og bare rolig, uden at kende hende, vil jeg bestemt ikke mene at hun har downs – ej hellere den MINDSTE antydning i hendes træk!

 43. Michella Larsen

  Min datter stoppede først med at bruge sut da hun var 4 😱 Hun har de smukkeste tænder og INGEN suttebid 😁 Det er det fantastiske ved de små, tænder, knogler osv. retter sig til med tiden 👍🏻 Vi var helt klart enige om herhjemme at det skulle gøres i Lilje’s tempo! Sutten er en tryghed man selv vælger at gi dem så hvorfor tage den kæmpe tryghed fra dem uden de er klar til det??? Lad hende selv blive træt af den… på et tidspunkt bliver de store og bliver selv lidt flove over den sut og så kommer det hele af sig selv 👍🏻

 44. Synes det er en super fed mentalitet du har krone! ❤ men dengang jeg skulle vendes af med sutten var det forsent apparently, så jeg fik et masivt overbid, der efterfølgende skulle rettes op med tandregulering… bare så du er OBS på at det kan rykke på kæben og for den sags skyld tænderne, at gå med den for længe, alt godt herfra ❤❤

 45. Jeg er pædagog og vil bare lige forsikre dig om at de fleste børn først smider sutten omkring børnehaven! Der er sket mange ting for din datter med flytning ovs, så keep up! Bare fordi det er gået hen og blevet “normalen” at børn skal have smidt ble, sut og helst også lige være blevet storesøster ved 2 års alderen, er det ikke ens betydning at det er det rigtige for familien eller for barnet. 😮 Hvorfor er det gået hen og blevet sådan! Har selv en dreng på 2 år og har siden han nærmest var 6 mdr gammel fået spørgsmål om at det vel snart var tid til nr 2. Jeg bliver så provokeret over det! Hvad så hvis vi kun vil have 1, er vi så unormale ?! 😉

 46. Hej Irina
  Der er ingen der skal bestemme hvornår DIN datter ikke skal bruge sut mere. Kun du og din mand :). Jeg fik det råd at putte lidt eddike på sutten og det har virket herhjemme :). De syntes begge at den var ulækker og så blev resten af sutterne hængt på suttetræet i Frederiksberg have og så fik man en lille gave af mor og far.
  Helt op til dig om du vil bruge rådet. God dag til dig og din familie 🙂

 47. Hej Irina… Min mor tog først sutten fra mig da jeg var omkring de 7 år… Jeg har fået det såkaldte “suttebid”, og vil stærkt anbefale dig at fjerne den.

  Jeg står pt. til at skulle have en kæbe operation, da en bøjle ikke kan hive min tænder sammen. Jeg rumler i hele munden om natten, fordi min tænder ikke kan rørre hinanden, og dette skaber store smerter for mig til dagligt (er 25 år!)

  Kosmetisk er mine tænder pæne, og ingen ser det.

  Du kan se eksempel på suttebid her: http://www.babyklar.dk/billeder/suttebid.jpg

 48. Det er mærkeligt at folk gider gå op i om andres børn bruger sut. Min datter slap først sutten om dagen da hun var tre. Det var en kæmpe tryghed for hende og hun er en sensitiv pige, så hvorfor gøre afleveringer i børnehaven svære, på grund af en sut. Da hun blev tre bandt jeg den fast til hendes seng og så blev det hurtigt kedeligt at sidde med sutten derhjemme. Så brugte hun den hurtigt kun om natten. Da hun var fire et halvt ønskede hun sig huller i ørene, og det fik hun på betingelse af at hun smed sutten. Det virkede, den lille dame var mere forfængelig end suttekær ☺️ Alle har hver deres måde og behov❤️

 49. Üvey anne kızı zorla üvey oğlunu sex porno vıdeolarını ücretsiz
  izle. üvey anne kızı zorla üvey oğlunu sex sikiş filmleri oYoH ile izlenir, kesintisiz seks merkezi.
  15:17. Sarışın Üvey Anne Natasha Starr
  Üvey Oğlunu Pornodan Uzaklaştırıyor.

  12:5. Azgın Üvey anne Janet Mason üvey kızı olan Riley Reid seks için.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden