SANDSTONE SCANDINAVIA: VIDEO TUTORIAL + PARFUMEFRI OG PARABENFRIE NYHEDER

3. juli 2017

Annonce for Sandstone Scandinavia

ss-collig-macHey Beauties! Det fantastiske danske makeup brand, Sandstone Scandinavia, som jeg er SÅ VILD med er kommet ud med flere lækre nyheder og det skal vi da selvfølgelig lige teste og snakke lidt om. Det sidste hotte fra Sandstone er de lækre og pigmenterede Velvet Matte Lipsticks, som jeg har på her i #847 Flannel. Den vandfaste mascara, som er god til alle med sarte øjne, som måske er allergisk over for andre slags mascaraer. Og den nye Pressed Mineral Foundation er jeg OBSESSED med – den er fantastisk lækker ta have på og man kan opbygge en rigtig god dækning. Jeg har testet produkterne og endte med det her look. I kan se det hele i videoen hernede og jeg bliver kun mere og mere fan af Sandstone makeuppen, som jo er 100%parfumefri og parabenfri. Min hud er super sart for tiden og jeg struggler med rødme og lidt forskelligt, fordi jeg har testet en masse produkter på det sidste, så der kommer en del Sandstone makeup med på ferien, for ikke at overbelaste min hud for meget.

• MAKEUP TUTORIAL MED NYHEDER FRA SANDSTONE SCANDINAVIA •

img_9039ig-mac img_9058ig-mac img_9060ig-macDet er blevet endnu nemmere nu at få fingrene i dette lækre danske brand. Sandstone Scandinavia kan nemlig nu også forhandles i Magasin (Kgs. Nytorv), hvor jeg lige fik taget de her billeder, sidst jeg var derinde og i Salling i Aalborg og Århus. Derudover selvfølgelig online på sandstonescandinavia.dk // magasin.dk og matas.dk. Jeg vil igen meget varmt anbefale dette brand til jer der er gravide og søger efter noget alternativt til alm. makeup med parabener. Kollektionen er ret stor med super bløde børster oveni og man kan skabe rigtig mange forskellige looks.

ss1ig-mac ss3ig-mac ss4ig-mac ss5ig-mac ss6ig-mac ss7ig-macxx Irina

4 kommentarer til “SANDSTONE SCANDINAVIA: VIDEO TUTORIAL + PARFUMEFRI OG PARABENFRIE NYHEDER”

  1. Kære Irina
    Tak for den gode video. Har selv kæmpe fan af mærket. Kan du lokkes til at skrive nr på de to øjenskygger samt highlight og rouce?

  2. For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

  3. As I am looking at your writing, safetoto I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden