THE BODY SHOP: MAGIC OF SHEA BUTTER

15. august 2017

Sponsoreret af The Body Shop

Hey Beauties! Jeg har glædet mig sådan til at dele dette indlæg med jer, for jeg har samlet flere af de emner her, som I så ofte spørger til – nemlig strækmærker og uren hud. Vi er mange der har/har haft begge og jeg vil selvfølgelig gerne bidrage med mine erfaringer til det. For noget tid siden var jeg en tur til London for at deltage i The Body Shop’s event med andre skandinaviske influencers. Jeg tror ALLE kender til The Body Shop, men jeg blev nu endnu mere imponeret over brandet og klogere på det hele efter den tur. Jeg har selv brugt The Body Shop’s produkter i en hel del år efterhånden og er derfor super excited over, at jeg er blevet ambassadør for The Body Shop. jeg vil udnytte muligheden, for at fortælle jer om mine uundværlige favoritter derfra og nogle af mine nye fund. Jeg fokuserer idag på Everyday Hero produkterne fra The Body Shop, sig navnet siger sig selv. It’s the MUST HAVES! Hver gang man vælger et produkt fra The Body Shop hjælper man lokalsamfund over hele verden med at blomstre, at bevare traditionelle afgrøder og dyrkningsmetoder samt at promovere bæredygtigt landbrug. Disse produkterne fra The Body Shop er hverdagshelte, og så fås de til hverdagspriser.

Let’s start with stretchmarks… de fleste kvinder ham dem jo (også nogle mænd), og de kan forekomme i en tidlig alder, fordi man blot vokser hurtigt, eller senere hen når man bliver gravid for ekempel. Det kommer egentlig an på hvordan éns hud er genetisk, men dog også om man plejer den, så den bliver mere elastisk. Der findes ingen mirakelcreme til at fjerne strækmærkerne fuldstændigt, når vi taler om de mørke af slagsen. Jeg fik først strækmærker på brysterne, da jeg var 18 – de var lyse og jeg var da lidt frustreret over det. Dengang brugte jeg ikke så meget creme og olier, men jeg begyndte at læse forskellige artikler på nettet og de fleste snakkede om shea butter (sheasmør). Jeg ville ønske, at jeg havde taget et billede af de strækmærker, som jeg dengang havde på brysterne, for i løbet af 2 år og flittigt brug af sheasmør, er de altså næsten ikke til at se idag – ja, faktisk kan man ikke se dem, men jeg har også været meget flittig og jeg har siden smurt dem ind næsten hver dag med sheabutter, suppleret med evt. olier. Det er min erfaring med sheasmør i hvert fald og jeg sværger til det (det er der tusindvis af andre der også gør). Uanset hvad, om man har strækmærker eller ej, så er sheasmør med det høje indhold af vitamin A, fantastisk til at holde huden elastisk og hjælper med at minimere rødmen ved nye strækmærker.

Her er de så, mine “nye” strækmærker på lårene, som jeg fik af Allessia, hehe. De kom under graviditeten, og da smurte jeg mig også godt ind i shea smør, for min hud kløede helt vildt. Det har været svært at fange mine strækmærker på et billede, men de er faktisk mere tydelige, her efter at jeg fik spraytan. De er dog “faded” lidt efter graviditeten, for jeg er altså bare obsessed med at smøre mig ind om aftenen, og elsker følelsen af gennemfugtet hud. The Body Shop’s Shea Nourishing Body Butter er perfekt til strækmærker og pleje af hud på lår, bagdel og bryster, hvor vi har brug for, at huden og jeg har brugt den FOREVER! Den indeholder Community Trade sheasmør fra Tamale, Ghana og Community Trade økologisk babassuolie fra Brasilien. Den havde en smule anderledes emballagedesign dengang, men ellers har det været en af de klassiske cremer fra The Body Shop længe og jeg er vild med den fede konsistens og lette duft. Denne creme er my HOLY GRAIL og når det gælder strækmærker er den my number 1 på listen, men husk at bruge den hver aften, hvis I vil se en forskel, for den kommer ikke efter en uge, men det vil det med tiden.

Moving on to face… jeg har nævnt det flere gange både på Insta og bloggen, at jeg havde super uren hud i start 20’erne og været igennem acneudbrud flere gange. Jeg har prøvet MANGE produkter de sidste 10 år og har endelig fået styr på min hud. Det er forskelligt fra person til person, men der er nogle basics som gælder alle. Rule nr. 1 er ikke at røre sit ansigt med fingrene, udover når man skal vaske den og evt. påfør creme i ansigtet med en svamp (gælder også når man skal påføre makeup på urenheder). Gode ansigtsmasker er LIFE og alt hvad der indeholder Tea Tree Oil is your friend! Jeg glemmer aldrig, da jeg fandt frem til The Body Shops Tea Tree produktserie. The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask er det I har brug for. Denne lækre ansigtsmaske indeholder bambuskul OG Tea Tree Oil og renser virkelig dybt og fjerner rester af alt skidt, som jeg har siddende på huden. Det ses tydeligt, når den vaskes af – klart et af mine favoritter lige nu. Personligt fandt jeg også ud af, at jeg slet ikke kune tåle ansigtsscrub, da min hud i forvejen var sart og skulle behandles blidt, derfor er Tea Tree Skin Clearing Facial Wash den perfekte løsning, som stadig renser i dybden og reducerer skinnende hud, bare på en blidere måde. Det gælder nemlig om ikke at gøre huden endnu mere sensitiv.

img_9216ig-macJeg havde nævnt på et tidspunkt, at jeg bruge E-vitamin piller og prikkede hul på dem for at smøre det i ansigtet – det lugtede forfærdeligt og det behøvede jeg slet ikke! Man kan nemlig få The Body Shop Vitamin E Moisture Cream med sheasmør og aloe vera, som absorberes super hurtigt og som virker helende på huden, hvilket især er hvad man har brug for, når man enten har sår i ansigtet der skal hele eller rødme som skal reduceres. Udover den, så er der The Body Shop Vitamin E Eye Cream også og jeg er obsessed med øjencreme jo. Hele 2 døgn giver den fugt, 48 timer, ladies!

img_9213ig-macUdover den rette ansigtsmaske og creme, så fik min hud genoprettet balancen vha. ansigtsolie. Det havde en ret stor virkning på min hud og urenhederne kom ikke tilbage igen i samme grad. Det gode ved The Body Shop Oils Of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil er, at den ikke fedter, for det er det sidste som man har lyst til, når éns hud i forvejen er fedtet. Den absorberes hurtigt og jeg vil anbefale at bruge den om aftenen efter serum.

img_9215ig-macThe Body Shop var det første globale skønhedsfirma til at kæmpe imod dyreforsøg i skønhedsindustrien. I de sidste tre årtier har de samarbejdet med deres kampagnepartner, Cruelty Free International, som har ført til et europæisk forbud i 2013. Men det stopper ikke her. Dyr bliver fortsat brugt til at tests inden for kosmetikindustrien. De vil en gang for alle sætte en stopper for dyreforsøg over hele verden.


FORBYD DYREFORSØG I HELE VERDEN: UNDERSKRIV HER


BLIV EN DEL AF THE BODY SHOP’S FOREVER AGAINST ANIMAL TESTING-KAMPAGNE VED AT SKRIVE UNDER PÅ UNDERSKRIFTSINDSAMLINGEN.

Vær med til underskriftsindsamlingen ved at bidrage med dit underskrift på linket ovenover. Vi, som har skrevet under, anmoder FN om at indføre en international lovgivning, som sætter en stopper for dyreforsøg for skønhedsprodukter og ingredienser i hele verden og for altid. Vi anmoder om, at alle medlemslande vedtager en resolution i FN’s Generalforsamling, som sætter en proces i gang, der vil føre til denne lovgivning. Vores mål er at skabe ensartede regler, der kan indføres og håndhæves, som sætter en stopper for dyreforsøg i skønhedsindustrien.

 xx

31 kommentarer til “THE BODY SHOP: MAGIC OF SHEA BUTTER”

 1. Spøjst, jeg er også stor tilhænger af TBS og bruger alle de nævnte produkter. Det kan anbefales! (Sammen med drops og youth, især dagcreme og den nye liquid peel) best ever !!!

 2. Hej Irina

  Super fedt du står frem og bryder det tabu der er omkring strækmærker. Hvordan vil du have det hvis du får flere under en graviditet mere? Og påvirker det dig at du har dem, når du ser sig i spejlet.

  Jeg er selv opvokset med dem, fik den i mine teenager år fordi jeg voksede for hurtigt

 3. Hej Irina

  Super fedt du står frem og bryder det tabu der er omkring strækmærker. Hvordan vil du have det hvis du får flere under en graviditet mere? Og påvirker det dig at du har dem, når du ser sig i spejlet.

  Jeg er selv opvokset med dem og fik dem i mine teenager år, fordi jeg voksede for hurtigt. Jeg er normal vægtig 65 kg og er 1,67 høj – men alligevel er jeg ked af dem hver evig eneste dag!

 4. Hej Irina. Jeg er sikker på du kun anbefaler produkter du rent faktisk kan lide. However var det tidligere nogen helt andre produkter du skrev havde været dem der hjalp da din acne var slem. Det forstår jeg ikke helt?

 5. Irina the Diva

  Det er ikke kun et brand… jeg har haft acne over 3 gange fordelt på 5 år. Jeg kan ikke få alle produkter, som jeg har brugt med i et indlæg. Men udover Tea Tree, brugte jeg også Murad. Engang imellem Mario Badescu og de olier jeg brugte dengang, kan jeg ikke lige huske brands på. Men de ansigtsolier, der bliver lavet idag er bedre end dengang 🙂

 6. Irina the Diva

  Jeg er ret forberedt på, at min krop kommer til at ændre sig generelt, for det har den nærmest altid gjort jo. Det påvirker mig ikke overhovedet, men det er nok fordi jeg fik dem tidligt. Vi vil måske alle gerne være frie, men det er ikke verdens undergang at de er der…

 7. Hej Irina! Tak for et rigtig godt indlæg 👏🏼
  Vil du ikke fortælle om din hudplejerutine step by step?
  Jeg synes det er en jungle at finde rundt i hvor mange forskellige produkter man skal bruge og i hvilken rækkefølge

 8. Men hvordan er det nu lige med the body shop og kemi? Synes ikke man kan finde et eneste af deres produkter som ikke indeholder parafume og parabener 😰

 9. Hej. Jeg har lige to spørgsmål til dine produkter. Den Tea tree wash, bruger du toneren efter vask?
  Og hudcremen har jeg virkelig lyst på at prøve, men så læste jeg at der var parfume i – min hud har det med at tørre ud og nogen gange slå ud ved brug af parfume? Så jeg er i tvivl om hvor vidt jeg skal smide 265 kr efter den? :/

 10. Hej Irina
  Hvor er dine trusser fra? De ligner nemlig de perfekte halvhøje thaitrusser som jeg har ledt efter i måneder!

 11. Irina the Diva

  I know… og kan simpelthen ikke huske hvor de er fra + har klippet mærket ud 🙁

 12. Hej Irina
  Jeg kan ikke forstå den del med olien 😯 Da jeg gik i body shop for at købe den sagde ekspedienten til mig at den slet ikke har nogen effekt på uren hud 😔

 13. Irina the Diva

  Der er jeg måske ikke enig, da ansigtolie balancerer huden. Ofte har man uren hud, fordi huden simpelthen overproducerer “fedt”, fordi huden er udtørret for meget med diverse produkter. Man kan læse om det utallige steder og det er også min egen erfaring at ansigtolie hjælper en del på uren hud 🙂

  Produktet som sådan er dog ikke lavet til uren hud, så det var måske det hun troede du mente.

 14. Hej Irina.
  Rigtig godt blog indlæg,rigtig brugbart og jeg susede ned i The Body Shop og købe de forskellige produkter.
  Har samme problem med Acne som du fortæller om og syntes produkterne hjælper 🙂
  Tusind tak for de gode tips og håber du kommer med flere.

 15. Hej Irina.
  Er der en anden mask fra bodyshop du kan anbefale? jeg kan ikke tåle den du har skrevet da jeg har nøddeallergi.. Jeg håber du kan hjælpe 🙂

 16. Irina the Diva

  Jeg kan ikke sådan lige på løbende hånd huske alle ingredienser i maskerne, men så vidt jeg husker er der også en Matcha mask, som ligner lidt. Deres masker er vanvittigt gode, så tag evt. i butikken og spørg dem, så er jeg sikker på at i finder frem til en 🙂

 17. Hej,
  Hvilken serum bruger du om aftenen? Og bruger du vitamin E cremen som dagcreme, under makeup?

  Tak på forhånd 🙂

 18. Hej! Skøn blog og virkelig brugbare indlæg Er det stadigvæk Sheabutter fra Body Shop du vil anbefale? Jeg har nemlig været på jagt men synes ikke jeg kan finde lige præcis den nogen steder. Det er selvfølgelig heller ikke et nyt indlæg.
  Kh Cecilie!

 19. I do not know if it’s just me or if everyone else experiencing issues with your website.
  It looks like some of the written text in your content
  are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this
  is happening to them as well? This may be a issue with my browser
  because I’ve had this happen previously. Cheers

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden