LUXPLUS FUND: SHOP MAKEUP OG SPAR 100-VIS AF KRONER

3. september 2017

Annonce for Luxplus.dk 

Hey Beauties! Jeg har egentlig godt kendt til Luxplus.dk i et stykke tid nu, og når jeg googler mig frem til den forskellige beauty-ting, som jeg prøver at finde på nettet, så dukker siden ofte op pga. deres gode udvalg. Så nu skulle jeg altså finde ud af hvordan den fungerede og teste lidt af udvalget! der er både makeup, hudpleje og hverdagsstuff.

img_9440ig-macJeg shopper jo meget online (hver dag næsten) og jeg er sikker på, at mange derude i hvert fald shopper 2-3 gange om måneden, når det gælder beauty ting generelt, så det kan sagtens betale sig at kigge lidt nærmere på, hvordan man kan spare RIGTIG meget, ved at købe produkter hos  Luxplus.dk. Luxplus er den perfekte one-stop-shop hvor man overskueligt kan søge efter de kendte mærkevare med en stor besparelse på op til 80% – yas please! Det er en medlemsklub, hvor man får store besparelser på produkter indenfor beauty produkter, personlig pleje, parfume, hårprodukter, husholdningsprodukter, vitaminer, helsekost og meget mere. Den første måned er gratis og herefter koster det 89 kr. om måneden. Så har man mulighed for at teste konceptet, og se hvor meget man kan spare. Hvis man bestiller inden kl. 15, så har man pakken morgenen efter foran sin dør – også i weekenden og der er ALTID fri fragt. Very easy!

img_9400ig-mac img_9401ig-mac img_9403ig-mac img_9404ig-macJeg har testet lidt forskelligt derindefra og der er mange brands og produkter som jeg kender og ofte shopper, og nogle nye ting iblandt også. Jeg har brugt nogle af produkterne til mit makeuplook på billedet her, og eks. Technic Transparent Loose Powder til at “set” min concealer under øjnene og fjerne lidt shine. Den koster kun 19 kr. inde på siden og kvaliteten er helt udmærket i forhold til de dyreste powders, som jeg også ejer og derfor kan sammenligne med. Jeg testede også W7 Face Primer Camera Ready Primer, som koster 29kr og har en meget fin konsistens, hvor primeren ikke “sejler” under makeuppen. Sleek Makeup Highlighter Palette Solstice er sat ned med 42% og den giver en lækker glød, som man tydeligt kan se. Technic Contour Stix Cream Crayons Set var lidt sjove at lege med, og hvis man vil kaste sig ud i contour + highlight game, så kan man bestille disse til kun 19kr. Det er en MEGET god pris!

img_9407ig-macRevolution Makeup Amazing Liquid Eyeliner Waterproof Black, som kun koster 19kr. når man er medlem hos Luxplus, har den nemmeste børste til cat-eye! Det er ikke min super stærke side faktisk, men det gik meget hurtigt med denne og den komme jeg klart til at bruge flittigt fremover. Revolution Makeup Amazing Lipstick Nude, som jeg har på her, koster KUN 9 KR derinde! Den er altså bare pæn den farve. Det er faktisk en af de sider, hvor det VIRKELIG kan betale sig at være medlem, fordi man i sidste ende sparer rigtig mange penge. Jeg er typen der køber 4-5 styks af den samme læbestift, når jeg har fundet én som jeg kan lide! elf Makeup Mist & Set Spray som jeg bruger her til sidst, for at sette makeuppen og få det hele til at smelte sammen og se mere dewy og naturligt ud.

img_9408ig-mac

img_9428Webshoppen er super nem at finde rundt i og man kan se hvor meget man sparer ved hvert produkt. Ting som shampoo, tandpasta, ja… mascara – det skal vi jo alle bruge anyways og i sidste ende sparer man 100-vis af kroner, på at købe det til de her super billige priser i stedet. Jeg bruger personligt en hel del på hårprodukter, da mit hår er langt og tykt og balsam sommetider kun er nok til 2-3 gange for mig. Der er nogle gode størrelser her af Batiste Blush XL Dry Shampoo og Daily Defense 3 Minute Leave In Treatment Argan Oil og så Uniq One All In One Hair Treatment, som jeg faktisk har prøvet før. 

img_9409ig-mac img_9410ig-mac-2

img_9427ig-macHar I hørt om en ansigtsruller før? Basics Jaderulle Ansigtruller her er pretty much genial. Man bemærker det ikke, men man bruger en del muskler i ansigtet til daglig, og det er SÅ SKØNT at få ansigtsmassage på denne måde. Toner endda ansigtet og reducerer hævelser og så er der hele 76% rabat på den ind epå Luxplus webshoppen. Hvis man bruger Youngblood makeup, så ved man, at DET jo kan være lidt pricey, Youngblood Natural Loose Mineral Foundation #Soft Beige er der 40% rabat på hos Luxplus. Og en anden ting som også ofte er lidt smådyrt er duftlys, som jeg har stående overalt herhjemme. Denne fine Shearer Candles Duftlys Metallic Silver Neroli Gift Box er der halv pris på og jeg skal have bestilt en ordenlig stock up på dem til mit badeværelse. Balenciaga Florabotanica Eau de Parfume 30 ml har jeg længe villet prøve og har faktisk ledt efter den i et stykke tid nu og den dufter fantastisk, lige den slags duft som jeg er vild med. ProLash Eyelash Serum her koster kun 69kr derinde, hvilket er super lidt i forhold til de dyrere af den slags, så den tester jeg lige og ser om den virker. Alt i alt har man altså sparet flere 100 eller 1000kr når man har fået shoppet igennem Luxplus.dk i stedet, så et medlemsskab kan absolut betale sig.

img_9411ig-mac img_9414ig-macxx Irina

6 kommentarer til “LUXPLUS FUND: SHOP MAKEUP OG SPAR 100-VIS AF KRONER”

 1. Hej Irina. Super fedt at du reklamerer for det der. Har lige et par spørgsmål vedr. luxplus som jeg håber du kan svare på.
  1. Når man tilmelder sig og køber noget i den første måned er det så muligt at afmelde det igen lige bagefter hvis man tænker at man ikke vil få købt nok til at fortsætte abonnementet, eller kan man først afmelde efter flere måneder der inde?
  2. Er det ægte varer eller er det kopier?
  Elsker din blog, fortsæt det gode arbejde!
  Knus

 2. Hej Mathilde 🙂

  Varerne er selvf ægte. Luxplus er en troværdig side, som har eksisteret i en del tid efetrhånden.Der står eks på deres hjemmeside: “Vi kvalitetstjekker alle produkter, og giver dig 100% garanti for ægthed.”

  Man kan godt opsige efter prøveperioden, som der står på siden også: “…det vil sige, du i den første prøveperiode godt kan bestille nogle varer til luxplus priser og dagen efter opsige dit medlemsskab – men vi håber selvfølgelig, at du gerne vil fortsætte længere som medlem, så du kommer til at spare endnu mere.”

  🙂

 3. Hej Irina 🙂 hva dufter det duftlys af? Jeg synes ikke, jeg kan læse det inde på luxplus.
  På forhånd tak <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden