VORES NYE LIV OG HVORFOR DET IKKE FUNGEREDE FØR…

17. september 2017

annonce for Jollyroom (ikke betalt)

Hey Darlings! I så måske med på InstaStory idag, hvor vi var på en lille tur ved søerne i solskin (her i Nordsjælland regnede det ikke så meget, utroligt nok). Og i de øjeblikke begynder jeg at forstå, hvorfor det bare ikke fungerede for os i København længere. På nogle punkter hungrede vi lidt efter det hurtige liv inde i byen, hvor vi skulle frem og tilbage 100 gange og der ikke var pauser. Men på den anden side, så manglede vi begge at komme helt ned på jorden nogle gange, hvilket bare aldrig rigtig lykkedes os på Vesterbro og resulterede i at vi va max. udkørte til sidst.

img_9592ig-macÆrligt, så troede jeg, at jeg ville savne Vesterbro mere, men det gør jeg ikke… faktisk slet ikke. Det gik super hurtigt med flytningen og beslutningerne, og det var da egentlig en risiko vi tog, for vi vidste da ikke om det ville fungere. Det er ikke engang altid, at man lige i situatinen kan sætte ord på eller forstår, hvorfor det egentlig ikke fungerer helt. Vi syntes jo, at vi gjorde vores bedste… og sjovt nok overvejede vi jo også at flytte til Los Angeles, hvor jeg slet ikke ser mig selv lige nu. Men det kan jo nå at ændre sig igen, heh. Det er smag og behag, og man skal måske lave fejl et par gange, før man finder ud af hvad man virkelig har brug for. Vi havde en 3.-vær. lejlighed på Vesterbro, som vi havde knoklet helt vildt for at få og beholde og var så stolte af os selv kan jeg huske, da vi flyttede fra Mortens lille 2-vær. på 4. sal  i Sydhavn, da jeg var gravid. Vi har tjent hver krone selv og for os dengang og fik stablet et trygt sted, lige inden Allessia kom til verden og fik 100% styr på vores hverdag. jeg kan tydeligt huske, at vi hoppede af glæde den første dag i den gamle lejlighed, og troede at vi ville blive boende der de næste 10 år. Men som med alt andet, så er der mange ting, der kan nå at ændre sig og vores yn på livet, vores arbejde og fremtidsplaner har ændret sig lidt. Vi har knoklet vores ASS OFF! Som i, vi har VIRKELIG gjort alt hvad vi kunne og ikke kunne, for at få den bolig vi har nu, for vi indså det seneste år, at hverken Morten eller jeg kan arbejde i den gamle lejlighed, for jeg ville have et hjemmekontor og han skulle bruge et hjemmestudie. Vi havde brug for mere plads for at koble af… der var en bestemt skole, som vi ville have Allessia skulle gå på, og vi havde brug for mere rolige omgivelser. Vi ville have mere natur, men vi kunne ikke bare få de ting. Det betød at vi skulle rykke os somehow… we made it happen og nu er vi her. Vi går ture, vi er tættere på naturen… Allessia er SÅ glad herovre. Vi kan slappe af på en helt anden måde og man rykker sig lidt som familie – hvilket vi i vores tilfælde havde brug for.

img_9560ig-mac

img_9569ig-macVi har denne smarte Roadster cykelanhænger til Allessia (som også nemt kan bruges uden cykel). Hun ESLKER at køre i den, og så er der jo også plads til en del i den udover hende. Som morten hentyder til igen igen, over for mig, så er der jo plads til en lillesøster eller en lillebror… JA! Hendes søde lyserøde Nordbjørn Regntøj (med plads til at vokse)og Nordbjørn Gummistøvler, som hun bruger i vuggestuen. De har været nødvendige med det danske vejr og jeg har faktisk også flere sæt regntøj liggende alle steder. Jeg skal da helt sikkert også have mig en cykel, så jeg kan komme ud på ture med Allessia i denne her cykelvogn. Jeg tænker allerede praktisk, at jeg kan bruge den til at handle, hah. Vi bruger denne Beckmann Mini Urban Rygsæk her til vuggestuen, hvor hendes madpakke, evt. en klud eller bamse kan være i og noget ekstratøj.

img_9573ig-mac

img_9577ig-mac Havde man spurgt mig for 3 år siden, så havde jeg slet ikke troet, at vi ville flytte, men man søger vel det man har brug for med alderen. Min drøm er vitterligt, at have venner og familie tæt på, hvor alle er raske og en dejlig og rolig hverdag – DRØMMEN! Bare nyde livet og gøre de ting, som man synes er interessante samtidigt. Jeg har altid været en storbypige og kunne lide, at der var gang i den, men hold da op, hvor jeg nyder en stille tur i disse dage. Kontrasten er i hvert fald nødvendig for os og i takt med at vi har vænnet os 100% på familielivet og ja… snakker da selvfølgelig om hvornår nr. 2 skal komme, så virker alt bare mere overskueligt nu.

img_9580ig-mac img_9587ig-mac img_9601ig-macxx Irina

4 kommentarer til “VORES NYE LIV OG HVORFOR DET IKKE FUNGEREDE FØR…”

 1. Jeg elsker at følge dig I. Jeg kan udemærket forstå jeres prioteringer.

  Vi har selv “trukket” stikket og flyttet til USA. Ja faktisk har vi endda fået en lille Amerikansk statsborger og vi havde ellers proklameret at vi absolut ikke skulle have flere børn. Vi havde kun eń i forvejen, men det har osse været hårdt nok.

  Er lidt nysgerrig omkring din næste fødsel? Overvejer du kejsersnit ifh til din hårde fødsel?
  Jeg havde selv et forløb der lignede dit meget, men må nok sige at anden gang var så meget lettere. Jeg blev sat igang i uge 41, og fra vedrop blev sat til gik der 2,5 time og så var hun født uden nogen komplikationer. Uden en eneste smerte på noget tidspunkt. Selv da jeg pressede mærkede jeg intet. Ja smertedække det kan de i USA I den grad.
  Nå bare lige en hilsen fra nybagt mor og trofast læser bosat i USA❤️

 2. Dejligt at I føler er godt tilpas derover! Det er lidt sjovt at man med alderen begynder at nyde de steder hvor der er ro. Og faktisk trives rigtig godt i det. Det er en til bedre at kunne fordybe sig og være i nuet. En rigtig fed fornemmelse, hvor man føler man har mere overskud til familien!

 3. First of all, thank you for your post. casinosite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden