#MOMMYLIFE: VORES FØRSTE FAMILIETUR TIL LALANDIA

4. oktober 2017

annonce for Lalandia Rødby

Hey Darlings. Som I nok kan huske, så havde vi en rimelig mislykket sommerferie, hvor vi var adskilt og selvom vi har prøvet at få planlagt en rejse, så har det været svært at koordinere kalenderen. Vi har simpelthen haft så travlt og blev så udkørte, at selvom jeg fik 1 uge på luksusresort, så orkede jeg ikke rejsen og planlægningen. Det jeg prøver at sige er – vi trængte helt desperat til en familietur, som føltes som ferie og hygge. Jeg har aldrig været i Lalandia før, og Morten havde været der, da han var lille, så vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente, så fredag morgen vågnede vi, fik pakket… fik selvfølgelig glemt vores badetøj, så vi kørte tilbage igen efter det, kørte afsted igen og 1,5-2 timer senere var vi allerede i Lalandia (den i Rødby). Allessia sov på turen derned og tilbage igen faktisk, så det var bare super nemt og hurtigt for os.

famig-macVi var i Lalandia fra fredag til søndag og vi boede i en lækker hytte med sauna, spa og køkken. I kan se mere af det hele i vloggen, som jeg har filmet undervejs. Den kommer på bloggen og YouTube om et par dage. Allessia havde børneseng og der var et supermarked, hvor vi havde købt lidt snacks til hytten, men ellers spiste vi faktisk på restauranterne. Vejret var super lækkert med en masse sol, men om det så regnede, så spiller det faktisk ikke den store rolle. Der er en masse aktiviteter, som Aquadome (vandland), Monky Tonky Land, Skøjtebane, Bowling, Skibakke, High Jump Trampoline og Klatrevæg. Der sker faktisk noget hele tiden og det er nemt for de små at finde en at lege med.

img_9831ig-mac

img_9960ig-mac

img_9901ig-macNu var jeg jo lidt begrænset mht. aktivitetsniveau pga. min hofte, selvom jeg fik tumlet lidt rundt med hende alle steder alligevel. Vi hoppede dog skøjtehallen over denne gang, men havde min mor været med, så havde hun sikkert fået os alle ud på isen, haha. Begge mine søskende har gået lidt til skøjteløb også, så næste gang skal vi klart afsted sammen. Morten og jeg er typerne, der også er glade for at sidde og nyde en kop kaffe, imens vi ser Allessia lege, hvilket er gennemtænkt i Lalandia med en masse siddeplads, så man kan sidde og holde øje. Det var virkelig bare SÅ hyggelig en tur, som vores familie havde meget brug for.

img_9964ig-macSom noget nye har 0-5 årige har fået deres helt eget område i Aquadome i Lalandia i Rødby. Det er nemlig Kids Area, som I kan se på billederne her. Det er helt genialt til  de mindste badegæster, som kan hygge sig med vandpjask og leg i deres helt egen, dejlige oase i Aquadome. Børneområdet består af et baby- og varmtvandsbassin, hhv. opvarmet til behagelige 32 og 34 grader. I bassinerne kan de små flytte vand rundt i de sjove træstammer, og det er nemt at holde øje med dem, imens man selv sidder ude i kanten, selvom der er plads til alle. Der er også en fin lille vandrutsjebane i jungletema, men den kunne vi ikke lokke Allessia op på, hehe. Kids Area er udstyret med et pusleområde med bad, så de små hurtigt kan komme tilbage i vandet, når badebleen er skiftet og man kan købe vandlegetøj i shoppen ved indgangen med Lalandia motiv. Vi fandt endda seje badetøfler til hende derovre, da vi havde mistet den ene. det tager altid lidt tid for Allessia at komme igang i vandet, men når de ser de andre lege, så kommer det jo automatisk.

ig-aquaig-mac

img_9983ig-mac

kgh-2ig-mac

fil-03-10-2017-22-56-37ig-mac

kjiMorten og jeg var enige om, at tiden gik for stærkt og at vi skulle tilbage igen snart. Det er noget af det dejligste, som forældre, at se sit barn have det mega sjovt og lege med de andre og hygge. Som I kan forestille jer, så er det der rene paradise for børn i Lalandia. Allessia var meget begejstret for vandland aka Kids Area, for vi var der så længe, at vi alle 3 var udmattede og sultne bagefter. Ligeså begejstret var hun også for Monky Tonky Land og der kunne hun bruge en hel dag, hvis det var, så vi delte det lidt op, så hun kunne være der søndag formiddag. Der er en masse steder at kravle op og ned og igennem og rutsjebaner og boldbassin… ja, lige noget for hende.

img_0006ig-mac

monkig-mac

fil-03-10-2017-22-58-43ig-macDer er selvfølgelig altid 100-vis af billeder af Morten og Allessia, da det oftest er mig, der tager dem og så ende jeg selv med den her slags selfies. Mht. mad, så er der den bedste brunch på Baresso (til voksne og børn) og gode frokostvalg også og og aftenen var vores favorit Bone’s, som også havde børneområde, hvor de kunne lege og kravle.

fil-03-10-2017-22-57-57ig-mac

img_0024ig-mac

img_9997ig-mac

img_9970ig-macOm søndagen til sidst gik vi en lille tur ned til vandet, som ligger 2 min. fra hytterne. Alle aktiviteter ligger generelt også lige ved siden af hytterne, så der er ikke langt. Selvom der var en del mennesker den weekend, så er der heldigvis plads til alle og det virker ikke uoverskueligt. Noget som jeg synes var ekstra rart er, at børn kan råbe, løbe, græde, skrige and you name it og alle er i samme bås, hvor man ikke får mærkelige blikke, så man slapper faktisk helt af i Lalandia, selvom familieferie altså ikk altid er lige med afslapning, haha, I ved hvad jeg mener. Der er super børnevenligt, hvilket gør, at man ikke stresser over småting og Allessia kunne aktiveres med noget hele tiden. We had fun!

fil-03-10-2017-23-06-01ig-mac Følg med på Lalandias Facebook for mere info og nyheder… xx

1 kommentar til “#MOMMYLIFE: VORES FØRSTE FAMILIETUR TIL LALANDIA”

  1. Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. majorsite Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden