ALLESSIAS ALLERGI – NU VED VI HVAD DET ER…!

22. december 2017

reklame-links

hyOutfit: Diesel Crosbody Bag | Boohoo Faux Fur Coat (Lign. HER + HER) | Velour Hårbånd (Lign. HER + HER)

Hey Darlings! Allessia og jeg var på en julehygge tur tidligere idag og jeg kan mærke at jeg er MEGET mere afslappet omkring hende, i forhold til en rigtig dårlig periode fra hun var ca. 1 til lidt over 2 år. Nogle af jer kan måske huske de episoder, som jeg beskrev, hvor hun fik allergiske reaktioner. Den allerførste var omkring 1 år, hvor hun spiste lidt af en müslibar (spor af mandler stod der på den) og svulmede op vildt hurtigt. Jeg har aldrig været så bange i mit liv, og kunne ikke få ringet op til nogen, fordi jeg gik i chok. Så var jeg bange for at ambulancen ikke kom til tiden, og stod og græd hysterisk midt på Istedgade. De kom til tiden og vi gættede kun på, at det måske var nødder. Hun har været for lille til, at vi kunne få det bekræftet via test, og det skete desværre 2 gange igen på et senere tidspunkt. Det gav mig traumer, så jeg næsten ikke kunne sove og tjekkede hende panisk, selvom hun måske bare var lidt rød efter noget andet. Jeg var SÅ nervøs for alt hvad hun spiste og turde næsten ikke lade hende blive passet af familien eller aflevere hende i vuggestuen… for hvad nu hvis, at de ikke var opmærksomme nok?! Hun havde samtidig børneeksem, så jeg drev mig selv helt til vanvid, for hun var jo ofte rød eller fik nye plamager. Jeg vågnede op flere gange om natten, for at tjekke at hun trækker vejret og ikke er mere rød end hun plejer… ja, jeg kunne aldrig slappe af omkring hende, fordi jeg var så bange for om hun nu bliver allergisk for flere ting eller får en reaktion igen, hvor jeg skal handle hurtigt. Det blev meget bedre, da vi kom af med børneeksem (det gik væk af sig selv) og det ikke stressede mig, at jeg hele tiden så rødme på hendes krop. Jeg lærte også mere om hvad børn kunne få og man får mere viden om cremer osv. – det tror jeg flere derude kender til. Her for noget tid siden begyndte vi til udredning med hende og hun fik priktest, hvor hun basically slog ud på alle slags nødder – nogle mere end andre. Det er selvfølgelig øv at hun ikke kan få peanutbutter sandwiches, men det er rart at være 100%. Jeg ved ikke om nøddeallergi er noget der kan gå væk med alderen…?! Nogle der har erfaring med det? Jeg var allergisk overfor jordbær og tomater, da jeg var lille…. I am not anymore. Til gengæld har jeg ikke været allergisk overfor rejer, men det er jeg blevet lidt nu – så underligt. Jeg føler vi skal undgå alt her i juletiden, for der er nødder everywhere in everything, heh. Jeg tjekker ALT hvad hun spiser, men der er enkelte slags kiks og endda chokolade, som hun godt kan tåle, selvom der står “kan indeholde spor af nødder”. Desuden har hun fået mandelmælk en enkelt gang (hun får alm. mælk og rismælk nu), hvor der ikke skete noget. Ting med mandelmel kan hun ikke tåle – der endte vi med at køre med ambulancen. Jeg har også brugt kokosmel i hendes pandekager – det kan hun godt tåle og kokos er jo en nød?! Så jeg lærer lidt mere af hvad hun kan få undervejs. Hører gerne jeres erfaring med børn der er allergiske over for nødder…instagram

58 kommentarer til “ALLESSIAS ALLERGI – NU VED VI HVAD DET ER…!”

 1. Jeg er selv allergisk over for nødder (det er dog blevet bedre med årene og er nu kun nogle nødder 🙂 men hvia hun ikke kan tåle peanuts er der mulighed for hun også reagere på ærter, det fik vi afvide i sin tid, da de er i familie 🙂 men nødder er noget rod, da nogle nødder rent faktis er kerner (selvom vi kalder dem nødder) fx mandler som jeg aldrig selv har haft problemer med 🙂

 2. Dejligt i har fundet ud af, hvad det er!
  Kokosnød er slet ikke en nød, men en frugt, så det giver god mening, at hun kan tåle det.

  God jul til dig og morten og allessia❤️

 3. Tak for kommentar… hvor vildt med ærter. Men det har hun fået før og der er ingen reaktion.

 4. Ih sådan noget med allergi er SÅ hårdt og synd for dem. Can slet ik forestille mig hvad du har været igennem som mor, min datter er allergisk for mælke/ko produkter og det er os bare i ALT!!! Det tog mig 6 mdr at finde ud af fordi hendes symptomer ikke var som andre børns.. og suprise suprise så har jeg lige født en dejlig søn som ofcourse også er allergisk over for det, eller han viser hvertfald en form for det fordi jeg ammer så hvergang jeg spiser noget dairy så er den gal.. så No more mikl produkts for us 🙁
  Meeeeen i sidste ende er det bare så vigtigt at de trives og er glade.
  Og det Can man jo se din smukke pige er <3
  So keep up the good work og held og lykke med allergien 🙂 x

 5. Jeg er allergisk overfor nødder – men kan godt tåle dem, når de er varmebehandlet på en eller anden måde, det har jeg ikke altid kunnet, så det er blevet bedre med årene. Begge mine børn har arvet allergi fra mig – dog ‘kun’ mælk og æg, ih sikke et cirkus altså!! De er begge frikendt for allergierne nu – de er 3 og 6, så der er håb forude 🙂 Vær obs på krydsallergier – jeg reagerer feks på æbler, jordbær, kiwi og andre frugter, pga min nøddeallergi. Så hun kan godt reagere allergisk, selvom hun måske ikke har fået nødder – tjek det ud og brug det hvis du kan 🙂 pøj pøj med det!!

 6. Det er også det som jeg er lidt nervøs for – krydsallergier. Æble e rokay – det får hun. Kiwi gør mig nervøs, så det ahr hun aldrig fået…. just in case. Jordbær er også okay.

 7. Hej Irina ❤️
  Min far er meget allergisk over for mange ting – især nødder. Hans luftveje lukker til med det samme hvis han bare spiser én nød. MEN – hvis fx mandler er blevet kogt først, så kan han godt tåle dem. Jeg tænkte bare da du skrev med mandelmælk – det kan være fordi det måske har fået et opkog? Jeg tror det man i nogle tilfælde er allergisk overfor, måske “dør” under høje varmegrader?
  Bare en tanke.
  Godt I har fundet ud af det ❤️
  Glædelig jul.
  Knus.

 8. Ja, det er fordi de kalder det en bælgfrugt. Hvilket egentlig giver god mening når man tænker på udseendet af skallen, men havde heller aldrig selv gættet det 😅 men det er desværre en jungle med nødde allergi, man bliver hurtig god til at tjekke alt, for spor af nødder. fra tørrede frugter til chokolade står det ofte på da der altid skal stå spor af nødder når bare det kommer fra en fabrik hvor de bruger nødder 🙂

 9. Det er også svært med ko-produkter…. iiihh! Heldigvis er det en del alternativer efterhånden. Tak for det <3

 10. Ja, det er jo det… men det er lidt synd at undgå alt der har spor, selvom de kan tåle det egentlig. Men man vil bare heller ikke eksperimentere for meget.

 11. Jeg tror også det er noget med at det har været igennem en proces… for på et tidspunkt havde hun nået at have en mandel i munden i 1 sek, hvor jeg nåede at få hende til at spytte den ud, og der blev hun rød i hovedet.

 12. Jeg var allergisk over for peanuts dengang jeg var barn, og det er jeg ikke længere jeg voksede fra det ☺️

 13. Hej irina🌸

  Jeg har og både nøddeallergi og børene eksem og jeg har desværre ikke vokset mig fra det og jeg er i dag 22 år og har ikke nogle udsik til at komme af med det, håber rigtig meget hun vokser fra det for det er ikke altid nemt at undgå det man ikke kan tåle 😊😊🌸

 14. Øv det lille pus! Forstår din frustration som mor 🙁 Som 19 årig blev jeg pludselig allergisk over for nødder og var det i 3 år.. og pga. Krydsallergi, kunne jeg heller ikke tåle jordbærd, da de små kerner derpå faktisk er nødder..
  Det er mega svært med nødder og jul 😳…

  Rigtig god jul 🙂

 15. Havde mælkeallergi som barn og var også indlagt en periode pga tiltagende gener fra enkelte madvarer. Er vokset fra det. Dog døjer min datter på 5 med hvad vi mistænker er enkelte madvarer hun bliver syg af, så vi prøver os lidt frem i samråd med lægen. Det er hårdt når ens børn er syge så pøj pøj med din datter og god jul 🙂

 16. Isabel Velázquez

  Hej Irina,

  Jeg lever med dødelig allergi overfor peanuts og cashewnødder. Hvis jeg er i rum med nogen der spiser peanuts eller cashewnødder så lukker mine luftveje. Det er super irriterende men man lærer at kende sin krop og hvad man skal gøre. Jeg er født med allergien og kommer aldrig af med den. Det bedste I kan gøre for jeres prinsesse, det er at tjekke alle varer for nødder. Et andet godt råd som betyder rigtig meget, selvom det nærmest er umuligt som forældre, det er at bevarer roen, holder om hende og vær forberedt på situationen. Hvis I bevarer roen så slapper hun også mere af.
  Det er virkelig irriterende at skulle leve med det, men ikke fordi jeg savner smagen for jeg forbinder smagen med noget ekstremt ubehageligt.
  Hvis I kan så lær hende stille roligt med alderen at tackle situationen selv. (der er selvf. noget tid endnu, men jeg ville ønske at jeg havde lært det af min mor). Jeg har haft flere tilfælde hvor at det har gået galt, men de tager det ekstremt alvorligt på hospitalet så der er man tryg. Det hele skal nok gå. ❤️ Spørg endelig hvis du har spørgsmål til hvad det nu kan være, gode råd eller andet.
  De bedste varme julehilsner Isabel ❤️
  P.S. Husk at have Epipen på jer. 🙏🏽✨ ved ikke hvordan der fungerer i den alder med Epipen men det har været med til at redde mit liv flere gange. ❤️

 17. Hej Irina. Din frustration vil hurtigt blive til en rutine, og hurtigt vil det være noget der er der, men som ikke fylder så meget i jeres hverdag som tidligere. Maria(min datter) havde voldsom astma-allergi som lille. Hun er vokset fra det meste, men kan stadig ikke tåle græspollen. Mht hendes allergi, kan hun tåle at spise de ting nu, som hun ikke tålte som barn. Jeg håber prinsessen vokser fra det. Jeg sender jer al den gode energi jeg kan. Glædelig jul til hele din familie. 🎄🎅

 18. Ej, det lyder ikke sjovt, øv. Bevare roen er noget, som jeg arbejder på yes… og er blevet bedre! Man kender rutinen efterhånden og jeg ved at ambulancen kommer hurtigt. Jeg er dog mere utryg, hvis vi er steder, hvor der er langt til hospitalet eller udlandet. Epipen . yes of course 🙂

 19. Hej Irina
  Jeg har selv nøddeallergi og har haft det så længe jeg kan huske. Jeg har fundet ud af at hvis nødderne er varmetilberedt, altså bagt, kogt osv., så kan jeg godt tåle dem. Det har noget at gøre med de proteiner i nødderne som jeg ikke kan tåle. Men ved ikke om det er det samme med Allessia.
  Valdnødder har jeg ingen problemer med overhovedet.

  I skal måske være opmærksomme på krydsallergier. Æbler og spinat kan krydsreagere med nødder. Jeg har fået allergi for grønne æbler her for ca 10 år siden. Spinat har jeg ingen problemer med (endnu).

  Men som du nok selv kender med din allergi, så lærer man at leve med det og jeg har ingen problemer med at undvære de ting Idag 😄

 20. Jeg har ikke læst ovenstående kommentarer så det her er muligvis bare en gengivelse af det de andre skriver. 😊 jeg havde voldsom nødde allergi og allergi for en masse andre ting som barn og teenager, men i starten af mine 20’ere omlagde jeg min kost og levede primært af grønt og i takt med det forsvandt alle mine allergier stort set. 😊

 21. Måske… interessant!Æbler har vi ikke problemer med heldigvis, men man ved aldrig om det pludselig kommer 🙁

 22. Dejligt, I har fået afklaring. Min mor kan ikke tåle nødder, mandler eller nogen som helst stenfrugter (overraskende så mange der findes). Mandler er ikke nødder, men sten fra en frugt. Så håber ikke, Alessia ikke kan tåle stenfrugter. Ifølge hende bør man altid holde sig væk fra det, for man kan aldrig vide. Det kan gå lidt væk og så komme tilbage og så kan det bare gøre allergier over for andre ting værre. Hun har også slem astma og kan ikke tåle dyr. Vær opmærksom på det. Os børn har kun arvet astmaen. Held og lykke 🙂

 23. Hej er en 15årig pige.
  Jeg fik nødeallagi da jeg var 3år og har haft det lige siden. For hvert år der er gåder er det bare blevet værre og værre DSV. Jeg har allagi for alle slags nødder, jeg har også kryds allagi og eksem. Men hvis du har spørgsmål om hvordan det er at vokse op med nødeallagi, eller hvordan du kan hjælpe din pige bedst muligt som en forældre, kan du bare skrive til mig, vil rigtig gerne svare på alle spørgsmål.
  Kh Amalie

 24. Hej, dejligt i endelig ved hvad i har med at gøre. Allergi kan komme og gå. Det kan forsvinde og komme tilbage igen og det kan også forsvinde helt eller være der hele livet. Men det er muligt og det eneste man kan gøre at teste det en gang imellem 😊

 25. Jeg har igennem 22 år oplevet min Børne eksem og allergier meget forskelligt!! Det er kommet og gået. Jeg har været så langt ude at jeg faktisk har fået en mild form for kemo for at fjerne eksemen! Jeg har virkelig mange gode fif til små ting som virkelig har virket på mig. Jeg er idag for første gang været fri for eksem og allergi anfald i 2 måneder efter jeg har lavet om i min kost. Simpelthen, en uge efter jeg lavede om på det forsvandt det hele..
  hendes eksem kan blive påvirket af hendes allergier. Mine allergier er meget værre når min eksem er i udbrud!
  Jeg vasker bla. Tøj i bær (har samme funktion som sæbe) det er det reneste man kan få og det kan jeg ihvertfald lige så godt gøre 🙂
  Jeg gør alt for at hjælpe det, fordi jeg har set hvor slemt det kan blive.

  Jeg vokesnde også fra min børne eksem som barn, omkring 2-3 klasse, men det kom Ind i mellem hvis jeg havde været syg eller lignende.
  Så har det været der lidt on and OFF i mange år.
  Det brød så rigtig voldsomt ud igen da jeg blev færdig udlært kosmetolog, så fik jeg vand eksem, som gjorde at min børne eksem eksploderede igen😨

  Skriv hvis du vil vide nærmere om mine kost ændringer 🙌🏼

 26. Min datter på snart 14 år er vildt allergisk overfor nødder, især peanuts/jordnødder.
  Der er også udslag på hasselnødder og valnødder, dog er reaktionen ikke så voldsom som ved peanuts.
  Hun kan dog tåle ting med “spor af nødder”, hun vil dog helst ikke ha’ det, da de ti gange hun har indtaget peanuts har været en rigtig voldsom oplevelse for hende.
  Hun kan tåle enkelte müslibarer, hvor det ikke er nødder i. Tjek ALT, man finder ret hurtigt ud af hvad man skal passe ekstra på.
  Min datters er kommet som en krydsallergi fordi hun har/havde birk og græspollen allergi. Det er birken der har givet hende den krydsallergi til nødder.
  Hun fik allergivaccine for birk og græs da hun var 4 1/2 år og så tre år frem. Lidt tidligere end de anbefalede men børnelægen sagde hun skulle igang da hun var så påvirket af den birk.
  Idag har hun ikke pollenallergi, det tog vaccinen, hun kan højst ha’ lidt snue når birken er på sit højeste.
  Men krydsallergien for nødder er der stadig. Hun har en epipen på sig altid. Har dog ikke været nødvendigt at bruge den endnu, da hun ved indtagelse af nødder hæver op på læber og ganen og svælg klør, men hun har haft åbne luftveje, og så får hun meget hurtigt voldsomme mavekramper og så kommer der ekstremt eksplosiv opkast. Sidst var vi hos lægen og hele rummet blev nærmest ramt sådan væltede det ud af hende 😳
  Øjeblikkeligt efter opkast falder hævelsen og gpr væk.
  Første gang hun indtog peanuts ringede vi efter ambulancen og inden de nåede at komme havde hun overbrækket det hele og hævelsen var på retur. Vi tog dog med til observation.
  Min mand har pollenallergi og kan ikke tåle hassel- og valnødder, men han kan tåle peanuts. Han kan heller ikke tåle skræl på frugt og rå grønne ærter.
  Jeg har en lille smule reaktion på rejer, ellers ingenting.
  Vil klart anbefale at I får tjekket for div pollenallergier, da nødder meget ofte kommer pga kryds fra birken.
  Og gerne hos en børnelæge, de beskæftiger sig med det hver dag og har mest forstand på det 😊

  Rigtig glædelig jul til jer 🎄🎅🏼❤️

  Hilsen Tina

 27. Caroline Rasmussen

  Hej irina.
  Jeg er 17 år og har levet med allergi mod nødder hele mit liv, især jordnødder.

  Jeg er blevet testet gratis på Odense universitet hospital, om hvor meget jeg kunne tåle.

  Det handler bare om st læse godt på indholdet. Kokos kaldes for en nød, men er det ikke.

 28. Caroline Rasmussen

  Hej irina.
  Jeg er 17 år og har levet med allergi mod nødder hele mit liv, især jordnødder.

  Jeg er blevet testet gratis på Odense universitet hospital, om hvor meget jeg kunne tåle.

  Det handler bare om st læse godt på indholdet. Kokos kaldes for en nød, men er det ikke.

 29. Jeg havde nøddeallergi da jeg var barn. Voksede fra det da jeg var cirka 18, tror jeg. Men det kan risikere at komme igen, har jeg hørt. Men ja, jeg vil give de andre ret: en dag bliver det rutine, og det sidder på rygraden hvad hun kan få og ikke få ☺️
  Det med varmetilberedning er så spøjst! Sådan er det med mig og peberfrugt

 30. Jeg lider selv af nøddeallergi og har haft det siden jeg var barn. Fik mit første anafalaktiske anfald da jeg var lille og var til børnefødselsdag!

  Det er ikke nemt at være barn med nøddeallergi, for mange propper nødder i brød, småkager og kager.
  Der er meget med nødder i, som man ikke er klar over! Hold hende også for kastanjer, det er meget slemt.

  Kokos er fint, og er ikke på den måde en del af nødde-“familien”.
  Men desværre er jeg aldrig vokset fra min – men jeg er også allergisk over for pollen og husdyr.

  Jeg har intet problem med kerner – hvis det er en trøst 🙂

 31. Jeg kunne godt tænke mig st vide, hvilke kostændringer du har foretaget dig. Jeg døjer selv rigtig meget med eksem på mine hænder ( vand eksem).

 32. Hej Irina. Allerførst – Dejligt i nu kender til allergien – vigtigt skridt på vejen! Jeg er selv allergisk og har været det så længe jeg kan huske, jeg er 28 år nu. Jeg har samme reaktion som Allessia med hævelse og anafylaktisk shock og har været med ambulancen et par gange.. Jeg har krydsallergi, som også gør at jeg ikke kan tåle forskellige nødder, f.eks. Kan jeg ikke tåle rå mandler og hasselnødder, men jeg kan godt tåle rå valnødder. Tilgængæld kan jeg spise mandler og hasselnødder hvis de har været varmet op, dvs feks i alm kager, cookies, eller feks brændte mandler.. måske varmen også gør en forskel for Allessia? Med tiden er der få ting jeg før ikke kunne tåle som jeg nu kan tåle, så det kan sagtens ændre sig 🙂 Ønsker jer al held og lykke med det – allergi er noget frygteligt noget!

 33. Har selv haft nødder allergi og selv endt på sygehuset. Men 3 år efter fik jeg igen en længere varig test på sygehuset og konstateret at jeg stadig havde lidt men sagtens kunne spise moderate mængder af nødder. Så det kan lade sig gøre at det forsvinder

 34. Hej Rikke

  Tak for kommentar… hun slog heller ikke så meget ud på valnødder, så måske det kan lade sig gøre med tiden. Tør ikke at eksperimentere nu. Jeg håber vi får styr på det.

 35. Det er nemlig rigtigt Karina. Jeg tænkte jo aldrig over det før, men det er nødder i alt føles det som om. Og mandelmel er blevet mere hyppigt.

 36. Hej Tina

  det lyder voldsomt, øv… stakkel. Jeg tjekker ALT tro mig… dog oplever jeg at hun kan tåle ting med “spor af nødder”, men giver hende helst det som vi allerede på forhånd ved hun kan tåle. Vil helst ikke prøve med nye ting, for at være sikker. Peanuts var det hun slog værst ud på også. Tak for tip mht. pollenallergier – det vil jeg lige være obs på.

  Glædelig Jul 🎄

 37. Hej Irina.
  Jeg kan sagtens forstå din urolighed omkring om hun nu var Okey.
  Jeg har et medlem af familie som ikke kunne tåle nødder som helt lille, men som nu efter nogle pr bare ikke kan tåle mandler med godt kan spise alle andre.
  Jeg håber at hun vokser fra det.
  God jul til dig og din familie.

 38. hej har selv nøddeallergi, og det er rigtig slemt, kan kun tåle hvad der svarer til spidsen af en lillefingernegl. jeg kommer mindst en gang om året på odense universitets hospital, da de har rigtig meget forstand på nøddeallergi. de forsker også rigtig meget i en vaccine mod nøddeallergi. men hvis du har spørgsmål vil jeg rigtig gerne svare på dem.

 39. Hej Irina! Jeg har selv nøddeallergi og jeg fik det først da jeg blev 17.. Det kan nogle gange være krydsallergi til noget pollen ved jeg. Desuden er jordbær en nød, så det heller ikke sikkert hun kan tåle dem 🙂 Min mor har også nøddeallergi og der er nogle ting hun kan tåle, eksempelvis mandel skaller fra Anthon Berg, samt deres marcipan brød. Herudover er det meget forskelligt hvad vi hjemme hos mig, reagere på af ting med “spor af nødder”.. det er med at prøve sig frem! Jeg tænkte lige jeg ville dele min erfaring. Held og lykke til jer og god jul❤

 40. Isabel Velázquez

  Jeg er sikker på at I gør jeres bedste for hende.❤️ Jeg kan virkelig godt forstå dig mht udlandet, har det på fuldstændig samme måde. Thailand er udelukket for mig. Det gode er at I allerede ved nu at hun har den form for allergi, det er fantastisk for hende.❤️🙏🏽✨
  Ønsker jer en helt igennem Glædelig og dejlig Jul og Rigtig Godt Nytår❤️
  Knus Isa

 41. Stakkels hende.

  Lidt irrelevant spørgsmål, men hvilket slags kamera bruger du til at tage dine billeder på Insta? De er super flotte.

 42. Godt I har fået hende udredt! Min søn er ved at blive udredt. Han reagerer voldsomt på cashewnødder og skal til provokationstest – har I også været til sådan en test, eller det var måske ikke nødvendigt med de oplevelser I allerede har haft? Udover cashewnødder har han også lidt allergi for hasselnødder. Han er heldigvis selv meget opmærksom på det da det er ret så ubehageligt for ham (hævelser og opkast). Jeg læser også grundigt indholdsfortegnelser. Det er utroligt så mange ting der indeholder spor af nødder 😕

 43. I det offentlige kigger man kun på IgE – tag hende til en privat (feks Nordic clinic hvor vi går med vores multi allergiske 1 årige søn), de kigger på IgG.
  Vi fik taget den store fødevareallergi test på 184 fødevare og ved nu præcis hvad han kan/ikke kan tåle. Feks samtlige nødder, hvede, stivelse ect. Det er meget mere grundigt.

 44. Jeg kan ikke tåle hasselnødder og mandler – jeg har dog ingen problemer, hvis de er varmebehandlet. Så der er faktisk alligevel en del mad med indhold af nødder som jeg kan spise. D

 45. Jeg har haft astmaeksem/børneeksem on and off hele mit liv. For 10 år siden blev det så krydret med pollenallergi overfor birk/bynke. For 8 år siden kom nøddeallergien så – total op af bakke 🙁 Jeg kan indtil videre godt tåle mandler. Men til nøddeallergien er der kommet nogle krydsallergier til grønne æbler, kiwier og gulerødder. Gulerødderne er det faktisk rigtigt slemt ved. Jeg kan de ingen andre har nævnt dem, så ville lige smide mit besyv til dette emne. Også vil jeg sige at det hele bliver en vane. Det eneste jeg savnet er en god nyopgravet dansk gulerod. Men alt andet kan erstattes. Og…heldigvis kan jeg spise det meste chokolade 🙂
  Glædelig jul.

 46. Jeg er også mere eller mindre allergisk overfor de fleste nødder. Jeg har senere fået allergi ovefor nogle fisk, som laksk og torsk. Frugt og bær med sten kan jeg også reagere på.

 47. Hej irina
  Jeg synes at du skal snakke med en diætist fra jeres børneafdeling på sygehuset. Det har vi gjort med vores drenge der har astma, eksem og allergi. Vi lever dagligt med en dreng, hvor vi hele tiden skal passe på alt hvad han spiser. Han må ikke få mælk (heller ikke lakrosefri) gælder alle mælkeprodukter som joghurt, fløde mm og han kan heller ikke tåle æg og alle slags nødder. Før måtte han heller ikke få hvedemel og rug men det må han nu. Kender til angsten der følger med. En dag i vuggestuen smed et barn mælk i hovedet på ham og han endte med at kaste voldsomt op og slog ud i hele ansigtet. Pas godt på de fødevarer der også “indeholder spor af nødder”. Nogle vokser fra det, for andre er det en ufrivillig livsstil, som varer ved.

 48. Yatakta sütlü meme yalama porno vıdeolarını ücretsiz izle.
  yatakta sütlü meme yalama sikiş filmleri
  oYoH ile izlenir, kesintisiz seks merkezi. OY
  KATEGORİLER VIDEO ARA. Yatakta Sütlü Meme Yalama porno izle.
  7:34. HD Milf fiske ve büyük sütlü memeler yalama yakaladı gömlek yaramaz laktasyon ıslak.

 49. Teyze yeğen sikiş videosu. Şebnem 👄 henüz 22 yaşındayım çok azdım!

  beni ilk arayan çok şanslı Telefon Numaram:
  43. 00:00. 00:00. Editör: porno. teyze yeğen sex i teyze yeğen sikiş videosu porno izle teyze yeğen sikişi teyze, yeğen, sikiş, videosu sex video teyze yeğen sikişi.

 50. She was one of the sex symbols of the. People remember this gorgeous blonde with
  a cigarette and a shirt on her naked body. The smoky-eyes makeup
  and bright lipstick have become beauty trends thanks to her.
  900+ Free Woman Breast & Breast Images Pixabay.
  8. BBW Pussy, Fat Pussy Pics, Big Beautiful Pussy.

 51. Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. casinosite Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden