GAVEØNSKER FRA LUXPLUS: SPAR OP TIL 80% PÅ MAKEUP

18. december 2017

annonce for Luxplus

Hey Beauties! Ved man stadig ikke hvad man ønsker sig eller hvad man skal give af julegaver, så er der MANGE lækkerier hos Luxplus.dk, hvor der kan spares op til 80% på alt. Jeg har skrevet om beauty webshoppen en del gange efterhånden og har lige fået min seneste bestilling hjem derfra. Der er fine gaveæsker og beauty gaver til hele familien og hvis man bestiller inden kl. 15, så har man pakken morgenen efter foran sin dør (også i weekenden) – that’s pretty nice! Der er masser af billig makeup til julens fester, og jeg har brugt nogle af produkterne til looket her.

img_1123ig-macLuxplus er den perfekte one-stop-shop hvor man overskueligt kan søge efter de kendte mærkevarer med en stor besparelse på op til 80% – YAS please! Det er en medlemsklub, hvor man får store besparelser på produkter indenfor beauty, personlig pleje, parfume, hårprodukter, husholdningsprodukter, vitaminer, helsekost og meget mere. Den første måned er gratis og herefter koster det 89 kr. om måneden. Så har man mulighed for at teste konceptet, og se hvor meget man kan spare. Man kan stadig nå at købe julegaver hos Luxplus helt frem til d. 22. december og få dem inden juleaften og der er altid gratis fragt. Jeg har været medlem i nogle måneder nu and I love it!

img_1115ig-macReal Techniques Illuminate & Accentuate Set er DET LÆKRESTE sæt med børster og 2 makeup svampe. Jeg har haft en del af de orange foundationsvampe fra Real Techniques og de er virkelig gode. Børstedesignet er super flot og makeup børsterne er bløde at arbejde med. Generelt er dette brand top 3 af de bedste børster, som jeg har prøvet. Der er en virkelig god pris på dette sæt, hvor man sparer 40% lige nu, til kun 179kr. Sættet indeholder 7 forskellige børster: 1 Bronzerbørste, 1 Contourbørste, 1 skyggebørste, 1 pudderbørste, 1 øjenskyggebørste, som er lavet af syntetisk hår. 

Revolution Makeup Ultra Eyeshadow Palette Flawless Matte er en rigtig fin palette med en masse neutrale farver, som nemt kan blendes sammen. Paletten koster kun 69kr (spar 50%) og mit øjenskygge look på billedet er lavet med de her farver. Den ultimative øjenskygge palette med 32 forskellige nuancer i kolde, lyse, rødlige, brunlige og mørke toner. Fint pigmenteret til prisen. 

img_1114ig-mac img_1113ig-macSe lige hvor pæn denne Gucci Bloom EDP & EDP Rollerball æske er… lige til at ligge under juletræet! En ultra feminin duft med lidt kant, som nu står pænt på mit badeværelse (jeg er en stor parfumesamler faktisk). Det her sæt koster kun 499kr hos Luxplus, hvilket I ved er billigt, for en Gucci parfume, og man sparer 166kr. Flasken er SÅ PÆN og den lille roll-on er perfekt at have med i tasken. Der er en del flotte gaveæsker inde på siden, så man kan nå at bestille inden Jul. 

img_1155ig-mac img_1154ig-mac img_1153ig-macNogle af de andre lækre sager, som var i min seneste bestilling er denne Hugo Boss The Scent EDT & Deostick & Shower Gel, der er den perfekte gave til kæreste, bror eller far. Jeg havde faktisk ikke duftet til den før  and it is very sexy. oMan kan spare hele 47% på det (450kr). Den fineste gaveæske med parfume, deo og shower gel. Milkshake Incredible Milk til kun 69kr (spar 59%), er en skøn leave-in spray hårkur, som jeg brug efter hver hårvask lige nu – den dufter himmelsk, kontrollerer krus og spaltede spidser. Den er udover det varmebeskyttende, og beskytter hårfarven. Det er meget nemmere at redde håret, når man bruger denne synes jeg. Wet ‘n Wild Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick #NudiePatootie mat liquid lipstick har jeg på her, som faktisk en sjov blanding af nude og grå vil jeg sige, der skaber en interessant farve, som jeg er helt vild med. Applikatoren er FOR VILD – virkelig perfekt til at påføre denne flydende læbestift. Til kun 29kr er den en af de bedre, som jeg overhovedet har prøvet og udtørrer ikke. Man sparer hele 51% på denne, når man er medlem hos Luxplus. Det er billigt, nemt og hurtigt, og jeg kan virkelig anbefale siden, hvis man vil spare i lange baner. 

img_1152ig-mac img_1151ig-mac img_1150ig-mac img_1117ig-mac-2xoxo

2 kommentarer til “GAVEØNSKER FRA LUXPLUS: SPAR OP TIL 80% PÅ MAKEUP”

  1. HVORDAN KAN DU REKLAMERE FOR SÅDAN EN LORTESIDE! SKAM DIG.,DE FUSKER OG HÆVER PENGE FOR ET OPDIGTET MEDLEMSSKAB HVER MDR.,
    SÅ ALLE LÆSERE,GÅ IND PÅ TRUSTPILOT OG SE DERES ANMELDELSER.. Luxplus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden