MINE SENESTE “ME & THE MET” FUND + 40% RABATKODE

18. december 2017

Annonce for Me & the Met

Hey Beauties. Der er en del fine nedsatte ting hos Me & The Met i disse dage, og jeg har bestilt flotte designersager derinde før, så jeg kigger ind på siden engang imellem. Jeg vil da lige vise jer mine seneste fund, som jeg er MEGET glad for. Denne sorte Amillos kjole fra By Malene Birger (HER) er lige noget for mig, da den ikke er for kort og samtidig stretchy nok til det hele – I ved hvad jeg mener. Den er feminin og sexy, uden at være for vulgær og jeg ved allerede, at jeg kommer til at bruge den en hel del. Jeg har taget den i str. small.

img_1219ig-macJeg er rigtig vild med min nye Mallory Ruffle Cream Sweater fra Designers Remix (HER), som jeg personligt synes er rigtig god til nederdele, som jeg jo ofte går med. Jeg tror godt, at vi kan være enige om, at det er den pæneste og mest trendy trøje denne vinter og så er den SUPER behagelig. Den har jeg også taget i small og den har lidt løs pasform.


RABATKODEN irina40 GIVER 40% PÅ ALT UNDTAGET NYHEDER, NEDSATTE VARER OG NOGLE BRANDS* (*Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss og gælder i begrænset periode). Rabatkoden gælder fra den 17.-26. december.


untitlehhhd-1ig-mac

gw5a1163ig-mac-2Min obsession for Ganni kender I jo godt til og denne simple Ovington Ebony Melange top (HER) kan styles på mange måder. Den vil være fin til nederdele, bukser eller bare hjemmebrug, som jeg gør her. Der er fin stretch med god plads til større barm, selv i en str. small – thank God. Kvalitetet er fantastisk… because Ganni!

img_1232ig-macP.S. Me & The Met leverer gratis dine varer I København på dit dørtrin i 1-times intervaller fra 17-22 i hverdage og fra 10-17 i weekender i Storkøbenhavn (Postnummer 1000-2500, 2900-2920). Melder tøjkrisen sig dermed fredag aften kl. 18 kan man have det nye item til garderoben en time senere. Der er udover det almindelig gratis forsendelse over hele Danmark.

xoxo

4 kommentarer til “MINE SENESTE “ME & THE MET” FUND + 40% RABATKODE”

  1. QR Code provided **ALL DISCOUNTS AND PROMO CODES ARE APPLIED, NO FURTHER DISCOUNT CAN BE HONOURED**
    BOOK COVID-19 TEST. Join Vaccine Waitlist. Pharmacie MediOne Inc.
    Montreal Road Ottawa, ON K1K 4L2 Telephone: Fax:
    Email.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden