NY MAKEUP FRA LUXPLUS: JEG SPARER PENGE HVER MÅNED!

27. december 2017

annonce for Luxplus

Hey Beauties!

hh Jeg har lige modtaget endnu en lækker pakke fra Luxplus.dk, hvor jeg har været medlem i nogle måneder nu. Jeg shopper i forvejen så meget beauty, at det simpelthen ikke kan betale sig for mig IKKE at være medlem derinde. Det er næsten for godt til at være sandt med de vilde rabatter, men den er god nok og man får sin pakke allerede dagen efter.

img_1371ig-mac Basics Makeup Brush Set her nok det perfekte to-go børstesæt. Jeg tænker jo allerede i praktiske baner og jeg synes, at jeg ofte har problemer med at pakke mine børster ned ordentligt. Sætte består af børster til concealer, foundation, pudder, blush, øjenskygge, øjenbryn, læber og contour. Børsterne er små og man kan nemt få det til at se lækkert ud.

Hvordan kan man spare penge hos Luxplus? Luxplus er den perfekte one-stop-shop hvor man overskueligt kan søge efter de kendte mærkevare med en stor besparelse på op til 80% – yas please! Det er en medlemsklub, hvor man får store besparelser på produkter indenfor beauty produkter, personlig pleje, parfume, hårprodukter, husholdningsprodukter, vitaminer, helsekost og meget mere. Den første måned er gratis og herefter koster det 89 kr. om måneden. Så har man mulighed for at teste konceptet, og se hvor meget man kan spare. Hvis man bestiller inden kl. 15, så har man pakken morgenen efter foran sin dør – også i weekenden og der er ALTID fri fragt. Very easy!

img_1373ig-macMaybelline Dream Wonder Nude Foundation har jeg kigget på længe og den koster kun 29kr derinde (71% rabat) og den er ret hypet på YouTube. Youngblood Mineral Primer har jeg haft før – det er en primer, der får makeuppen til at holde længe. Dette brand er en af de dyrere, så det er altid rart at kunne spare pengene. Primeren indeholder både A og E vitamin samt mineraler som beskytter og plejer huden hele dagen og stimulerer kollagenproduktionen i huden og er fri for olie og parabener. Revlon Lengthen Featherlite False Eyelashes L43 kunstige vipper her til KUN 9 kr! Man sparer 69% og der er flere forskellige at vælge imellem fra Revlon til samme pris. elfCosmetics har som så mange andre brands fået en multi use pomade – elf Lock On Liner & Brow Cream Light Brown og denne er creamy og og kan bruges til bryn og som eyeliner til kun 39kr. L’Oreal Volume Million Lashes Mascara er hands down en af de bedste derude og børsten er fantastisk. Koster 69kr hos Luxplus (spar 30%) og er til os, der kan lige intens sorte vipper. 

img_1374ig-mac img_1375ig-macRevolution Makeup Blush & Contour Palette Hot Spice kan bruges til blush og evt. contour (især de 2 yderste farver). Den koster kun 49kr (51% rabat hos Luxplus) og jeg bruger ofte blush som øjenskygge, da jeg er vild med disse nuancer. How pretty er denne Technic Get Gorgeous Bronze Highlighting Powder 24CT Gold…? Jeg har en del fra Technic efterhånden og selvom det er super billigt, så er det overraskende udmærket makeup. Denne gyldne highlighter her koster kun 15kr – can you believe it? MUA Makeup Academy Eyeshadow Palette Glamour Golds er en shimmer øjenskyggepalette til en gylden smokey eye til kun 29kr. Jeg har ikke prøvet så meget fra dette brand, men der er et ret stort udvalg af produkter derinde. Nogle af jer der har erfaringer med det?

img_1376ig-mac img_1377ig-macDer var en del af jer, der jublede i min Insta indbakke, da jeg pakkede denne bestilling op, for der var disse 2 Sleek Makeup produkter i. Sleek Makeup i-Divine All Night Long Eyeshadow Palette kan man få for 59kr hos Luxplus (40% rabat) og den indeholder de fineste shimmer øjenskygger og gode nuancer, der passer sammen. Pigmenteringen super god, især når man tænker på prisen og jeg glæder mig til at lege lidt mere med den. Sleek Makeup Cream Contour Kit i Medium koster 79kr (30% rabat) og har 6 farver til contouring. Den kan bruges til at skulptere, definere og skabe illusionen om skarpere træk, højere kindben eller en markeret næse og paletten indeholder 6 cremer, 2 highlightere og 4 concealers, der blendes nemt ind i huden med en fejlfri finish. I kan se produkterne her på mig, hvor jeg har brugt den gyldne highlighter, Glamour Golds øjenskyggerne, mascaraen, blush’en, elf bryn cream, foundation og primeren. 

nuewig-mac

img_1378ig-mac-2I kan se min forrige bestilling fra Luxplus.dk i blogindlægget HER

2 kommentarer til “NY MAKEUP FRA LUXPLUS: JEG SPARER PENGE HVER MÅNED!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden