DETAILS: MIN SOFT GLAM MAKEUP TIL TV-PRISEN 2018

29. januar 2018

reklame-links

Hey Beauties! I weekenden blev TV PRISEN 2018 afholdt, hvor “Irina – En Diva Vender Hjem” var nomineret. Jeg havde en fantastisk og sjov aften og fik muligheden for at glam up all the way, hvilket jeg altså virkelig havde brug for. Jeg var så heldig at the amazing Nicci Welsh lagde min makeup og stylede mit hår inden. Hun har by the way lækre makeup tutorials på hendes blog HAU2 og sin egen Makeup Academy, hvor hun oplærer nye makeup artister. Hvis I skal booke en makeupartist, så kan man gøre det på nicciwelsh.com og selvom jeg selv er obsessed med makeup og kan gøre meget selv, så kræver rød løber events eller de store arrangementer altså mere. Mit hår alene tager et par timer, og jeg kan ikke længere gøre begge dele selv, især nu, hvor det er blevet så langt. Det gør det SÅ meget nemmere at have et professionelt team, der hjælper. Det bølgede hår var Niccis idé og jeg tror aldrig, at jeg har haft så pæne soft waves før – I loved it!

1. NARS NARSissist Wanted Eye Shadow Palette: Kan også fås i Sephora og Nicci supplerede med den nye Too Faced “Just Peachy Mattes” Palette, som også kan fås i Sephora. Jeg er vild med de neutrale orange og brune øjenskygger og rødlige nuancer. Denne gang er der ikke shimmer på øjnene, men kun de matte farver.


2. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup: Min yndlingsfoundation over dem alle – denne holder igennem alt og har en fantastisk dækkeevne og en del toner at vælge imellem. Påført med en Beautyblender of course.


3. Anastasia Beverly Hills Blush Kit #Radiance: Er OBSESSED med de her blushes, og bliver ellers ikke så excited over en blush. Utrolig god pigmentering og lækre farver, så denne blev hurtigt min go-to.


4. Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade #Dark Brown: Dette produkt er afprøvet og jeg bruger den hver gang, når makeuppen skal holde længe. Jeg bruger Dip Brow til alle events basically og der findes ikke et bedre bryn produkt.


5. Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel: Pga. størrelsen på denne, så har jeg den altid med i makeuptasken – lille og smart and does the job. Jeg foretrækker clear gels til mine bryn.


6. MAC Prep + Prime Fix+ Coconut: Kan generelt ikke undvære Prep + Prime, som jeg bruger ovenpå makeuppen, for at få et mere naturligt og gennmfugtet look og den hjælper med at holde makeuppen på plads – nu med coconut smell.


7. OFRA Highlighter #Blissfull: Det er egentlig ikke denne highlighter, som er brugt her, for jeg kan ikke fortælle jer mere om den lige nu. Men OFRA highlighters er really good, og jeg har denne selv.


8. MAC Liptensity Læbestift #Doe: Det er denne læbestift, som jeg har brugt allermest i 2017, som har en lækker konsistens, der ikke tørrer læberne ud hele aftenen og er har en farve, der altid passer til min makeup.


9. Anastasia Beverly Hills 7B Brush Duo: Man skal have en spids brynbørste, for at have brows on fleek – this is the best!


10. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer: En af de bedste concealers for sure – holder hele aftenen. 


11. Kat Von D Shade + Light Contour Palette: Jeg bruger primært dette kit og mit Anastasia Beverly Hills Contour Kit til det. De to er mine faves og har en konsistens, som er nemt at arbejde med.


12. MAC Lip Pencil #Hover: Jeg har nok omkring 50 MAC Lip Liners, men denne her er min all time favourite!


13. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder: I har nok hørt om denne, som den perfekte “baking” pudder og den er virkelig uundværlig. Man kan ikke købe den i DK, så jeg køber altid et lager, når jeg er i London. Der er intet der slår denne, som kommer i en sart rosa farve og gør, at man absolut ikke skinner og holder alt på plads. Jeg bruger en lidt fugtig Beautyblender til denne også eller en powder puff og presser den ind.

7 kommentarer til “DETAILS: MIN SOFT GLAM MAKEUP TIL TV-PRISEN 2018”

 1. Beyaz tüysüz amcik By admin 3 hafta önce Mastürbasyon 2 İzlenme Paylaş Tweet
  on Twitter Share on Facebook Google+ Pinterest ücretsiz bakire kız bozma resimleri seksi karılar filimleri beyaz tüysüz amcik transexuel tube
  vidoeları sansürsüz lolitaların pornosunu izlemek.

 2. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S My apologies for being off-topic but I had to
  ask!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden