LIVESTREAM MED OLE HENRIKSEN PÅ INSTA PÅ FREDAG…!

13. februar 2018

reklame-links

Hey Beauties. Der sker noget meget exciting på fredag – jeg skal nemlig drikke kaffe med Ole Henriksen og jeg glæder mig HELT VILDT til at se ham igen og catch up på hudplejetips. Jeg mødte Ole for første gang sidste år, til hans glow camp, som blev afholdt i Skagen, for Nordens influencers. Jeg har 100-vis af spørgsmål til Ole om ALT og han endte også med at skræddersy en hudplejerutine med nogle af hans produkter til mig. Jeg har en meget krævende hud og Ole sagde også bl.a. at jeg skulle passe på med for meget salt og sukker and I have REALLY tried. Hvis I følger med på InstaStory, så ved I hvor meget jeg elsker hans blå TRANSFORM serie, som passer perfekt til min oily/dry hudtype, som har tendens til urenheder. Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel er mit holy grail produkt for LIFE og jeg bruger den helst sammen med Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Creme. De to sammen gør underværker for min hud og jeg har allerede lavet flere indlæg og InstaStory snakke om disse Ole Henriksen produkter.

Jeg tænker så…. at det kunne være super fedt, hvis vi fik samlet en række spørgsmål ang. hudpleje og hans produkter, og eventuelt også hvordan kost kan påvirke huden, for det ved Ole også en del om. Jeg kommer til at livestreame vores møde på min Instagram kl. 11.00 og gemme livestreamen efterfølgende. Derfor kan I stille jeres spørgsmål i kommentarfeltet til dette indlæg, så vender jeg dem med Ole undervejs og vi samler alle hans gode råd. Xx Irina

99 kommentarer til “LIVESTREAM MED OLE HENRIKSEN PÅ INSTA PÅ FREDAG…!”

 1. Hvilke produkter anbefaler Ole Når man har pcos og i perioder døjer meget med fedtet hud og dybe bumser? De kommer ikke frem og bliver gule men ligger i underhuden. Lige pt bruger jeg hans grønne serie.

 2. 1) hvordan kommer jeg af med hudorme og bumser OG holder min hud fugtet samtidig? Jeg har en sensitiv let påvirkelig hud og har brugt hormoncreme i årevis fordi ellers kommer urenhederne bare! Samtidig har jeg hørt fra kosmetologer og damer i magasin, at Oles produkter er meget rige på frugtsyre og derfor skal jeg holde mig fra dem med min hudtype. Jeg bruger aktuelt lancomes serie til sensitiv hud. Sammen med hormoncreme ved behov. Prøver at vænne min hus af med hormoncreme da jeg tænker at det ikke er så godt – men hvad er Oles mening om ovenstående?? Tusind tak for muligheden for at stille ham det her spørgsmål 🙏😌❤️

 3. Hej. Jeg har sidste år fået konstateret en hudlidelse som hedder Rosacea. Det har især ramt min t zone og ud på kinderne, hvor jeg har rødme og knopper. Vil nogle af Ole Henriksens produkter kunne hjælpe mig, og har i andet viden eller tips om lidelsen?
  De bedste hilsener
  Louise <3

 4. Hej Irina, jeg har virkelig længe prøvet at finde ud af, hvorfor min foundation “skiller” i panden (nærmest som når man er solbrændt), men har ingen svar kunne finde. Min veninde døjer med det samme og det er ikke selve foundationen, som er problemet, da vi har prøvet mange forskellige. Vi døjer begge med tør hud i vinteren og ved ikke om, det er med til at gøre det, men vil gerne høre om Ole har nogen gode fif til at kunne stoppe det 🙂

 5. Jeg har længe tænkt over, hvordan man kan undgå at få tør hud i ansigtet.
  Hvilke produkter kan anbefales til at modkæmpe tør hud i ansigtet?

 6. Hej Ole og Irina!
  Jeg døjer meget med rødme og små urenheder på “æblekinderne”, og hvor det område også bliver rigtig tørt. Jeg kunne godt tænke mig og høre om der var nogle produkter som kunne være godt mod rødme og små urenheder?
  Knus Camilla

 7. Du har sikkert allerede spurgt Ole selv angående allessia, men noget mod eksem? Her i vintertiden kan jeg godt mærke svien og kløen mere end normalt❤️

 8. Anne Sofie Henriksen

  Hej irina 💟 jeg har hud der er gået fra at være meget tør til at blive kombineret og døje med rigtig mange bumser (omkring tzonen). Jeg er første begyndt at få disse voldsomme urenheder i en alder af 24. Bruger Oles produkter som du anbefaler (true serum, transformation, og lidt balance) og så bodyshop produkter. Renser huden morgen og aften. Bruger indimellem også dybde rende scrubs og masker. Men blomstre helt vild på hagen i en periode på flere måneder. Er der af sine serier Ole anbefaler at sammensætte til sådan en situation? 🙏❤️ Anne Sofie

 9. Hej, Har Ole nogle hudprodukter der hjælper på dybe akne ar? Som ligner lidt huller i huden. Jeg har ar efter indgroede hår, har han nogle produkter der kan mindske de ar måske ?

 10. Hej Irina og Ole😊
  Jeg har altid haft tør (læs knastør) hud. Jeg spiser forskellige olier, avocado, fiskeolie, hørfrø osv. Jeg renser min hud, jeg bruger en mild skrub, serum, creme osv. Men den bliver ved med at være tør, uanset hvad jeg gør. Jeg fylder 30 pr næste gang og har virkelig brug for fugt; men hvad gør jeg? Hvilken linie af oles produkter vil han anbefale og er der andre råd?:)

 11. Jeg bøvler meget med utrolig tørre kinder samtidig med at jeg får en masse små bumser på kinderne. Når jeg kommer hjem, så skaller mine kinder en smule, og min makeup sidder i små kager, hvilket bestemt ikke ser særlig fedt ud. Jeg har skiftet både makeup og cremer ud, men jeg føler efterhånden at jeg har prøvet alt og intet virker. Hvad kan jeg gøre?

 12. Hej Irina og Ole
  Hvilke produkter er jeres yndlings til en virkelig tør dehydreret hud, som skaller og virkelig bære præg af fugtmangel.
  Er 26 og min hud er helt ødelagt af det her kolde vejr, er virkelig desperate for at få genoprettet fugten 🙏🏼

 13. Hej Ole og Irina
  Hvilke af dine produkter vil du anbefale til uren hud? Jeg har både fedtet ud, men skaller også lidt af på næsen? Og kan du anbefale noget til sorte rander under øjnene?

 14. Hej 🙂 jeg kunne godt tænke mig at høre om hvad man kan gøre for at afhjælpe rødmen i kinder/nederst ved kæbeparti og hvilke produkter han vil anbefale. Jeg har brugt creme hver aften og morgen de sidste par år, men det har ikke lykkes mig at slippe af med den rødmen, desværre. Desuden døjer jeg også med knopper og rødmen på overarmene, måske han også har et par fif i ærmet her?

 15. Hej 😊
  Jeg har utrolig sensitiv hud, kan som regel ikke tåle særlig meget.. Da det så freeeezing bliver huden selvfølgelig tør, havde derfor serien fra Ole liggende “truth” men før Søren hvor har min hud aldrig slået sådan ud. Både med Bumser (Like never have Them) samt små udslæt knubber all over! What is happening? 😓
  Måske for meget parfume i creme/rens/serum?

  Tak for dig Irina 😘

 16. Din bedste rutine fra start til slut til uren/akne problem hud? Evt med ar efter akne. Gerne både morgen og aften rutine ☺️

 17. Hej skønne dig☺️
  Store pore på kinderne… hvordan slipper jeg af med dem og får en smuk ensartet “tæt” hud igen uden huller og urenheder..
  håber Ole kan trylle et godt råd.. 😍🙏🏼er i forvejen STOR fan af hans skønne produkter .. ☺️
  mange hilsner Mia

 18. Hej skønne dig☺️
  Store pore på kinderne… hvordan slipper jeg af med dem og får en smuk ensartet “tæt” hud igen uden huller og urenheder..
  håber Ole kan trylle et godt råd.. 😍🙏🏼er i forvejen STOR fan af hans skønne produkter .. ☺️
  mange hilsner Mia

 19. Små blodsprængninger samt pigment i ansigtet (kommet efter 2. Graviditet), kan man få disse fjernet, og dette uden laserbehandling ?

 20. Betina Vibe Grothe

  Til Ole. 😊 din power brigth 3 trins maske (OMG The Best.) Hvis man får irriteret hud/følelsen af en lille solforbrænding i ansigtet ved kinder og pande, har man så været lidt for hård når man har brugt scrup.?

 21. Nogen gode råd og mirakelcremer mod mørke rander under øjnene? Jeg har i forvejen tynd hud og måske ikke de bedste søvnvaner, men jeg kan se hvordan de bare bliver værre og værre 🙁

 22. Line Kristensen

  Hvad gør man ved hudorme? Jeg har generelt pæn hud, og jeg døjer meget sjældent med bumser, men min næse er en eksplosion af hudorme… jeg skrubber 2-3 gange om ugen, renser hver morgen og aften, putter ansigtsolie og hudcreme på bagefter. En gang i mellem bruger jeg en peel-off maske hen over næsen, men intet synes at virke…

 23. Ej hvor fedt! Jeg er vild med Ole og jeg elsker også hans invigorating serie. Jeg er 28 år og lider stadig af uren hud! Og ar.. og det er bare SÅ træls. Det påvirker min selvtillid helt vildt. Jeg vil bare gerne høre alt hvad Ole ved om bekæmpelse af uren hud – det er sikkert ikke så lidt.

 24. Til Ole: Jeg har læst i din bog “Perfekt hud”, at man skal putte lemon strip flash peel op under øjnene – kan ma ikke risikere, at det skader den tynde hud under øjnene? 😊

 25. Hej Irina og Ole.
  Jeg har ekstremt tør hud og parfumeallergi. Jeg bruger beauté pacifiques produkter der er beregnet til tør hud, men pga. at jeg er på morfin og har været det i to år, skaller min hud simpelthen af. Det er især rigtig træls at der skaller i ansigtet, for det kan alle jo se. Kan tage et tykt lag creme på efter bad inden sengetid, og når jeg vågner næste morgen skaller huden igen så det sner med hud 😭 alt mit tøj er fyld med hudstøv, hvilket gør det rigtig træls når alle mine bukser er sorte! Er der noget jeg kan gøre for at min hud ikke skaller? Mandelolie er også prøvet, men det gjorde det værre.

  På forhånd tusind tak 🙂

 26. Mille Søllingvraa

  Hvordan kommer jeg af med min meget røde hud i ansigtet? 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
  Det har plaget mig i mange år og jeg har snart prøvet alt. Please hjælp mig.

 27. Hvilke produkter kan du anbefale til tør og sart hud med rødme? Og eventuel tips til at reducere rødme i ansigtet med fokus på kinderne

 28. Hej Irina og Ole.
  Jeg har ekstremt tør og sensitiv hud og parfumeallergi. Jeg bruger beauté pacifiques produkter der er beregnet til tør hud, men pga. at jeg er på morfin og har været det i to år, skaller min hud simpelthen af. Det er især rigtig træls at der skaller i ansigtet, for det kan alle jo se. Og det er så slemt at jeg ikke kan bruge make Up længere uden det ser virkelig galt ud 😩 Kan tage et tykt lag creme på efter bad inden sengetid, og når jeg vågner næste morgen skaller huden igen så det sner med hud 😭 alt mit tøj er fyld med hudstøv, hvilket gør det rigtig træls når alle mine bukser er sorte! Er der noget jeg kan gøre for at min hud ikke skaller? Mandelolie er også prøvet, men det gjorde det værre.

  På forhånd tusind tak 🙂

 29. Hej Irina og Ole.
  Jeg vil hører omkring hvad man gør med blackheads som er både på næsen og hagen?
  Skøn dag til jer

 30. Hej Ole & irina, jeg begyndte for en måned siden med invigorating dagcreme og invigorating nat serum. Kort tid efter fik jeg endnu mere akne end normalt. Derudover så skallede min hud hele tiden, i stedet for at blive dejlig fugtet og glat. Øv! Hvad gør jeg Ole? Har en sart hud med tildens til rødme og akne i de hormonelle perioder.

 31. Hej Ole, hvad er det bedste tip til at få en ren og frisk hud, når man har travlt?
  Ps. Du virker altid så glad, hvad gør du?
  Kærlig hilsen Maria

 32. Hej Ole of Irina.
  Jeres bedste tip for øjenpleje? Jeg har været igennem et par cremer nu, og synes ikle rigtig det er effekt andet end det holder huden fugtig (trods vanvittig markedsføring) kunne godt tænke mig at høre jeres bedste bud på pleje af huden om øjnene, både bare for fugtighed men også til effekt af fx mindste poser eller mørkerender?

 33. Heeej Ole og Irina.
  Jeg vil høre hvad i vil gøre ved tørre “spotsteder” på huden, der er nogle steder hvor jeg har de såkaldte hudflager. Og hvordan reperere i jeres hud hvis der er kommet et sår efter en bums?

 34. Hvilket mad skal man overordnet holde sig fra samt spise for at “hjælpe” sin hud?
  Et/nogle produkter som fjerner eller mindsker hudorme?

 35. Hej i to skønne mennesker.
  Jeg dealer en del med super tør hud, faktisk så meget at min næse konstant skaller! Creme kan ikke hele hud der allerede er skallet, så hvordan forebygger jeg tør hud? Forsøger at drikke masser af vand og spise masser a omega 3, but nothing helps.

 36. Hej 😊
  Jeg oplever, at nurture me stopper mine porer/virker lidt silikoneagtig… Min hud er en anelse irriteret langs kæben, med lidt kløe og rødme. Let fedtet i T-zonen og ellers en ok stærk hud. 48 år og ikke ret mange rynker, men selvfølgelig er tyngdekraften begyndt at sætte ind, og huden hænger lidt mere end den gjorde for 2 år siden. Har du et produkt du tænker kan hjælpe mig? Knus og smil Vibeke

 37. Hvad gør man med huden til en desværre svækket krop? Min hud bliver løsere og løsere trods mine KUN 38 år 😁
  Den er nu med store porer og hudorme i både pande, på næse og hage. Jeg har desuden rosacea (uden symptomer), fedtet t-zone og tørre kinder. Umulig og træls hud som efterhånden gør mig trist

 38. Hej,
  Jeg kunne meget godt tænke mig at få svar på hvorfor nogle drenge har meget røde kinder? Min bror døjer meget med røde og ofte tørre kinder, og har i al almindelighed meget tør hun og knopper på armene. Han bruger creme på kroppen og renser sit ansigt og bruger creme hver dag. Jeg ved det plager ham utrolig meget og håber derfor du kan hjælpe.
  Kh fra hans søster

 39. Hej I to, jeg har brugt den blå serum + blå creme i snart 2 måneder og synes at min hud er blevet blødere, men mine gamle acne-ar og smårynker er ikke blevet spor bedre. Kan jeg gøre andet for at få den smukke Ole Glow? 🙂
  Der står flere steder at man ikke må få sol en uge efter at have brugt den blå serum – passer det? Hvis det gør, hvad kan jeg bruge om sommeren i stedet for?
  Tusind tak for muligheden for at spørge Ole direkte, glæder mig til svar.

 40. Hvor fint at få mulighed for at spørge Ole direkte ! Jeg har brugt den blå Transformation serum + moisturizer i et par måneder og synes at min hud er blevet blødere (men lidt som om der er et lag silikone ovenpå huden) – men mine gamle acne-ar og smårynker er ikke blevet pænere. Kan jeg gøre andet for at få den smukke Ole Glow? 🙂
  Og passer det, at man ikke må få sol en uge efter at man har brugt den blå serum og i så fald, hvad kan jeg bruge om sommeren i stedet for?
  Mange tak hvis jeg får svar 🙂

 41. Hvilke produkter/ andre sundheds ting er det bedste mod pigmentfejl ? Og må man spørger om hvis du ikke skulle bruge dit eget mærke cremer. Hvilket ville du så vælge / er glad for ?

 42. Hej
  Jeg har fået lavet en næsepircing for omkring 6-7 uger siden! MEN de seneste 2 uger er der så kommet en slags væske knop. Jeg gik så til min piercer som sagde jeg skulle bruge teatree for det skulle få den til at trække sig sammen og gå væk! Men nu er der gået 2 uger og den er ikke væk endnu! Samtidig så skæller min hud på næsen utrolig meget hvad skal jeg gøre ved dem begge?
  Kys Pernille

 43. Hej Irina. Jeg syntes det kunne være interessant at spørge Ole H. Om hudens ældring. Jeg er lige blevet 40 år 😱 og har opdaget små knopper under øjnene. Klare små knopper der ikke kan trykkes eller presses som Eks. Hudorme. Hvad er det, og hvordan får jeg dem væk?🙏🏼🙏🏼 Pft. Mvh Janne

 44. Hej Ole,
  Jeg har kronisk børne eksem, og har haft det on/off hele mit liv samt tør hud. Jeg er på nuværende tidspunkt 21 år, og har fået nogenlunde styr på min eksem uden brug af medicin eller dumme hormon cremer da jeg er meget imod det. Har du nogle tips til min eksem og/eller nogle af dine produkter du kan anbefalede? Mvh Rebecca.

 45. Bedste råd til tør og flakey hud men med blackheads på næsen der ikke går væk med charcoal masker eller noget som helst andet🙄

 46. Hvad skal jeg gøre for at få min vintertriste hud god igen? Den slår ud med små røde prikker, under øjnene, og generelt er huden rød (i sær på kinderne). Jeg har talt med en professionel om min hud og brugt en milliard på dyre cremer og intet virker! Har i et godt tip?

  På forhånd mange tak! 🙂

 47. Jeg døjer rigtig meget med udslæt/tør hud på bestemte områder i mit ansigt. Jeg Har svært ved at finde produkter som kan holde det nede, uden at det indeholder hormoner. Jeg har normal hud omkring næse og på kinder, så jeg vil gerne finde et produkt som kan bruges til hele ansigtet. Der er dog også den mulighed at der måske er andet der spiller ind og gør at min hud laver udslæt og bliver tør? – håber I vil/kan hjælpe. Glæder mig til at følge med 🙂

 48. Hej i to! Jeg har haft problemer med min hud i omkring 3 år nu. Jeg har haft akne og har stadig en del urenheder og ar som jeg er meget ked af. Har i nogle råd til urenheder og akne ar? Det ville betyde meget hvis i havde nogle råd for har snart prøvet alt for at få en pæn hud igen. Håber at i kan hjælpe 😊😊

 49. Hej,
  Jeg har atopisk hud, som derfor er meget tør. Derudover er jeg også albino, hvilket virkelig ikke gør det nemt at pleje min hud. Jeg synes, jeg har prøvet alt til mit ansigt og krop. Pt bruger jeg ren shea butter, men ikke engang dét hjælper 100%. Jeg har stadig tør og skællene hud især i panden og på mine lægge.

  Har i et godt råd til hvad jeg kan gøre? Hudlægens cremer virker ikke.

  Xxxl
  Kh Christel

 50. Århh, bare det var mig der skulle møde ham. Nå, men vil du ikke høre ham hvad hans bedste råd er til at bekæmpe (og forebygge) hyperpigmentering? ☺️

  Og hvor ofte man skal bruge Power bright og hans andre scrub? Hvornår er det for meget og for lidt?

  Og så takke ham for hans fantastiske produkter! 😍👌🏻

 51. To spørgsmål😀
  Findes der gode råd til hvordan man nemmere gennemskuer ingredienslister på diverse beautyprodukter?
  Til meget tør og meget sart hud der nemt reagerer og slår ud af både produkter og vand: hvordan exfolierer man bedst huden og hvordan burde ens renserutine i det hele taget ideelt se ud?

 52. Stephanie Winther

  Hej. Jeg vil godt vide hvilke produkter man/jeg skal bruge mår man har en tør hud, men stadig fedtet og til tider uren. Men altså frem for alt tør, rød og irriteret. Vh 😊

 53. Jeg ville høre om Ole har nogle gode tips til tør og følsom hud som også har været/er plaget af eksem.

 54. Hej I to skønne mennesker.
  Jeg kunne – som flere andre – virkelig godt tænke mig et godt råd mod rosacea. Jeg har altid haft en flot hud og synes virkelig at det er frustrerende, at jeg nu ligner en teenager.. 🙁 Jeg er primært plaget af rødmen i på kinderne (tættest på næsen), hagen og især panden, hvor min hud er virkelig tør. Please help!
  Bedste hilsner herfra <3

 55. Har svært ved at finde min hudtype, tørre til normale kinder, lidt fedtet t-zone men skaller samtidig – nogle råd til hvordan man kan kende sin hudtype og produkter til min hudtype.

 56. Jeg er teenager og har nogle problemer med en uren næse. Hvad kan man gøre for, at mindske uren hud omkring næsen??
  Kærlig hilsen Laura

 57. Hej Ole og et hej til dig Irina ☺

  Jeg er begyndt at bruge nogle af dine produkter og blev rådet til at prøve din power den hvor det er rens igang om måneden helt i bund.. Jeg prøvede den første gang i mandags jeg blev så forskrækket jeg lignede en som havde stået på ski og glemt at tage sol creme på… Jeg var så rød og hvid omkring øjne…

 58. Hej med jer!
  Jeg har haft bumser og uren hud i snart 6 år, og ved snart ikke hvad jeg skal gøre…
  Det er selvfølgelig blevet bedre, men nu har jeg bare så mange ar og stadig fedet hud og får i hvert fald 1 bums hver dag… jeg skal så lige sige at efter jeg begyndte at bruge Ole Henriksen, er mit hud blevet meget meget bedre! Jeg bruger stort set de produkter Irina bruger ( tak for det irina, du er med til at jeg har fået meget bedre hud!).
  Mit spørgsmål til Ole er så, at jeg har altid fået afvide at jeg har fedet hud i t-zonen, og det føles også sådan, men har så senere fået afvide at min hud er tør, hvilket er meget mærkeligt synes jeg! Så min hud er både fedet og tør??! Hvilket produkter af dine vil du foreslå til min hud?
  Lige nu bruger jeg den grønne rens, og den grønne tonic og så den blå creme som Irina også bruger om aftenen, den bruger jeg både om morgen og aftenen, og så bruger jeg også den blå serum om aftenen, og den er Gud! Bruger også en skrub en gang om ugen. Men er der andre produkter af dine der er bedre til mig end disse? 🙂
  Med venlig hilsen Louise

 59. Linda Fatima Ali

  Hej med jer dejlige mennesker! For det første jeg æææælsker dig Ole Henriksen du er en kæmpe inspiration og du er bare en person jeg har lyst til at kramme hele dagen! 😅❤️ Irina jeg forstår dig så meget på så mange områder i de ting du lægger ud og jeg kan relatere!💋💕 Mit spørgsmål er; jeg har haft rosacea (siger min hudlæge) især på mine kinder og intet hjælper 😭har prøvet alle dyre cremer igennem årene plus 8-10 laser, Diprodrem, baby salve etc 💔 Har prøvet Ole Henriksen’s creme til rosacea (købt i Matas) som dufter a’ tyggegummi men den hjalp ikke. Hvad kan jeg gøre? Det ødelægger fuldstændig min selvtillid og tit har jeg ikke engang lyst til at gå ud af min dør 😢 Hjææææælp .. knus Linda 💕

 60. Hej med jer. Jeg bruger blandt andet Oles night gel, men den fnuldrer ofte på huden selvom jeg har renset og brugt Scrubs og duppet. Er ellers rigtig glad for produkterne, som jeg faktisk er begyndt at bruge efter du Irina har anbefalet dem. Knus Rikke. Glæder mig til at se livestreamen i morgen 😉

 61. Hej!
  Jeg er så heldig at jeg aldrig har haft de store problemer med min hud (lucky me!), har altid kunne nøjes med at vaske mig i hovedet morgen+aften med vand, har i perioder brugt skintonic og efter behov har jeg brugt creme (hvad jeg nu lige havde). MEN jeg er begyndt at få tør hud på næsen og omkring næsen + (mange små) knopper, jeg vil ikke sige bumser, i panden og langs kindbenene. Jeg er ikke fortaler for alverdens cremer og unødige produkter til min hud. But what to do! Help me!
  Xoxo C <3

 62. Hej!
  Jeg er så heldig at jeg aldrig har haft de store problemer med min hud (lucky me!), har altid kunne nøjes med at vaske mig i hovedet morgen+aften med vand, har i perioder brugt skintonic og efter behov har jeg brugt creme (hvad jeg nu lige havde). MEN jeg er begyndt at få tør hud på næsen og omkring næsen + (mange små) knopper, jeg vil ikke sige bumser, i panden og langs kindbenene. Jeg er ikke fortaler for alverdens cremer og unødige produkter til min hud. But what to do! Help me!
  Xoxo C <3
  Ps. Spiser sund og varrieret, og træner 6x ugen.

 63. Hej Ole og Irina. Jeg er 33 år og føler min hud er blevet grovere de seneste par år, med forstørrede porer. Det er ikke kønt og jeg ønsker at pleje min hud, så porene bliver forfinede. Hvilke ingredienser skal leg gå efter? Kærlig hilsen

 64. Hej i to!
  Jeg bruger transformation gel og night cream. Og nøj hvor er den fantastisk!! Er så glad for at jeg endelig tog mig sammen til at købe det efter Irinas mange anbefalinger på dette produkt 😀 Den har allerede gjort en kæmpe forskel i mit ansigt. Har ingen urenheder og mine aknear er blevet betydeligt mindre synlige på en månedstid Lækkert!
  Jeg tænkte så, at nu hvor den er så god i ansigtet, ville den mon kunne hjælpe på strækmærker og ar på benene? Eller har i nogen gode tips til strækmærker og ar? De kom i forbindelse med at jeg voksede mig fra lille pige til kvinde.
  Hilsen Nina
  PS. Irina, du har virkelig hjulpet mig med at blive selvsikker og er en kæmpe inspiration for mig. Så tak for dig og tak for Ole for at gøre min hud smuk og lækker xx

 65. Hej Irina og Ole,
  Kan man stresse huden med for mange ansigtsmasker? Jeg elsker at forkæle mig selv med forskellige ansigtsmasker i løbet ad ugen, men skal jeg passe på med at gøre det for meget? Har huden bedre af flere dage med en almindelig AM og PM rutine for at få mere ro?

 66. Hej Ole

  Hvad er dit bedste råd, hvis man har haft en uren man er kommet til at pille for meget ved, således det er blevet til et rødt sår/ar. Hvordan får man hurtigst sådan et til at hele?

  LOVE YOU ❤️❤️❤️

 67. Laura Andersen nexø

  Hej irina og Ole jeg har i lang tid døjet med urenhed og har derfor fået forskellige creamer og sådan noget lidt kraftigt noget til at fjerne det. Derfor er mit ansigt blivet bleget helt fuldstændigt og jeg kan ik få sol i det mere også selv om det over et år siden at jeg brugte produkterne, er så træt af at skulle gå med en mørk foundation kun så mit hoved ser nogenlunde normal ud iforhold til min krop. Har også prøvet en masse forskellige selvbruner men de giver mig uren hud igen, nogle ideer til hvad jeh ku gøre.
  Knus Laura 💘

 68. Hej Ole og Irina
  Jeg er mega fan af Lemon Peel masken, men jeg kan simpelthen ikke læse nogle steder, hvor ofte det anbefales at bruge den?! Hjææælp 😊

 69. Hej Irina og Ole

  Jeg har brugt Three little wonders nu siden start januar, og jeg er SÅ glad for dem. Jeg kan se en stor forskel på min hud. Jeg har dog to spørgsmål:

  1. Kan jeg godt bruge min clarisonic samme dag jeg bruger natserummet (den blå flakon)? Eller bliver det for hårdt for min hud? Det jeg gør pt. Er at bruge clarisonic hver anden dag og så et andet serum (eller fugt maske) om natten den dag jeg bruger clarisonic.
  2. Hvad med SPF? Jeg vil gerne bruge spf nu når solen er mere fremme, så jeg tænker om jeg skal invistere i Biotherms nye spray SPF. Eller har du (Ole) noget SPF man kan putte oven på day-serummet?

  Håber i begge får en fantastisk weekend! 💖✨

 70. Hej Irina og Ole

  Først og fremmest vil jeg sige tak fordi i livestreamer, og secondly så vil jeg sige at jeg er SÅ glad for ‘Three Little Wonders’. Dem har jeg brugt siden start januar og jeg kan se en stor forskel i min hud. Jeg har dog to spørgsmål:

  1. Kan jeg bruge min clarisonic mia2 samme dag som jeg bruger natserummet (den blå flakon)? Jeg er bange for at det bliver for hårdt for min hud så pt. gør jeg det hver anden dag hvor jeg så bruger et serum der ikke har noget ‘acid’ i 🙂

  2. Hvad med SPF? Jeg vil gerne begynde at bruge SPF nu når solen er fremme, og jeg er ikke til de der solcremer fra supermarkedet. Så jeg tænker om du (Ole) har noget man kan bruge oven på dag-serummet, eller evt. om Biotherms nye spray spf ville virke oven på serummet og cremen? 🙂

  Tusind tak fordi I livestreamer, jeg håber i får en rigtig lækker weekend 💙

 71. Jeg døjer med nogle ret grimme hudorme 😩på næse, kinder, pande, hage og rundt om læberne kan nogle af hans produkter måske fjerne dem mit ansigt er virkelig ødelagt og har virkelig brug for noget hjælp

 72. Jeg døjer med nogle ret grimme hudorme 😩på næse, kinder, pande, hage og rundt om læberne kan nogle af hans produkter måske fjerne dem mit ansigt er virkelig ødelagt og har virkelig brug for noget hjælp

 73. Hej Ole og Irina! Fedt at i vil svare på vores spørgsmål. Jeg er 22 år gammel og jeg begyndte for et par år siden med uren hud. Jeg havde også da jeg var teenager, men det var på en hel anden måde. Der var det meget i panden. Og nu er det nærmest kun kinderne. Og det er virkelig slemt. Specielt fordi at arene aldrig går væk igen. Jeg har det ikke kun i ansigtet, men også på brystet og på ryggen. Jeg føler jeg gør alt hvad jeg kan. Vasker det hver dag og bruger en skrub et par gange om ugen. Jeg har også prøvet og ændre min kost, men det hjalp heller ikke. Hvad gør jeg? Kan man overhovedet gøre noget ved det?
  Tusind tak fordi i vil hjælpe mig ❤️

 74. Hej skønne jer!
  Ole: hvis du skulle nævne ét produkt eller én produktserie, hvilket produkt er du stoltest over at have udarbejdet?
  Irina: hvilket af Oles produkter elsker du ALLER højest?

 75. Hej i to!
  Jeg fik endelig købt transformation gel og night cream, efter Irinas mange anbefalinger om disse produkter. Og hvor er det fantastiske produkter! Den har hjulpet med at fjerne urenheder og mine aknear er blevet betydeligt mindre synlige, samtidig med at min hud er helt glat og fin. Jeg tænkte derfor om den mon kunne virke på strækmærker og ar på benene? Eller har i andre tips til dette? Jeg fik dem i forbindelse med at min krop udviklede sig fra pige til kvinde.
  Hilsen Nina
  PS. Irina, du har virkelig hjulpet mig med af få et bedre selvværd ift min krop og du er en kæmpe inspiration for mig, så tak for dig og tak for Ole for at gøre min hud så smuk!

 76. Hej med jer! Jeg har altid fået af vide at min hud er tør og kombineret 🙄 tør på kinder, kan også skalle lidt andre steder og har altid været fedtet i T-zonen. MEN min hud har også altid været lidt sart. Nu efter 2 graviditeter og to lange amninger, (sidste amning stoppede for 3 mdr siden) er min hud bare blevet voldsom sart og meget tør, den er blevet utrolig rødmosset og jeg kan slet ikke kende den. Kan ens hudtype bare sådan lige skifte ? Eller er det pga amning ? Jeg føler sådan min hud er ude af ballancere og bare skriger, aner ikke hvad jeg skal stille op. Hjælp! 😩💓 jeg har også store porer 🙄
  Tak! 🙏
  Vh Christina

 77. Hej med jer! Jeg har altid fået af vide at min hud er tør og kombineret 🙄 tør på kinder, kan også skalle lidt andre steder og har altid været fedtet i T-zonen. MEN min hud har også altid været lidt sart. Nu efter 2 graviditeter og to lange amninger, (sidste amning stoppede for 3 mdr siden) er min hud bare blevet voldsom sart og meget tør, den er blevet utrolig rødmosset og jeg kan slet ikke kende den. Kan ens hudtype bare sådan lige skifte ? Eller er det pga amning ? Jeg føler sådan min hud er ude af ballancere og bare skriger, aner ikke hvad jeg skal stille op. Hjælp! 😩💓 jeg har også store porer 🙄
  Tak! 🙏

 78. Hej Ole ig irina jeg er en pige med pandehår og der for har jeg meget uren hud under håret. Mange siger det hjælper hvis man ikke har pande hår, men kan godt lide og have pandehår har i nogle idér til at få pænere hud?

 79. Hej Irina og Ole,
  Jeg har psoriasis i øjenbryn og pande. Har efterhånden prøvet alt, men intet hjælper.. ville derfor høre om i mon kan hjælpe?

 80. Hvis det er rensende så kan det blive for meget. Fugtmasker kan man næsten ikke overdo 🙂

 81. Hej 😊 jeg har også købt de blå produkter fra Ole Henriksen. Bruger du skintonic inden du påfører Transformation gel?

 82. As I am looking at your writing, casinosite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden