LUXPLUS FUND + 20% VELKOMSTRABAT FOR MINE LÆSERE

28. februar 2018

annonce for Luxplus

Hello Beauties. Jeg har for nyligt modtaget nye goodies fra Luxplus.dk og er det bare mig eller er der kommer EXTRA mange lækre produkter på webshoppen. Jeg ved, at en del af jer allerede er medlemmer og kender til konceptet, men til jer, som ikke er det endnu, så har jeg 20% velkomst på ALT derinde, for nye medlemmer. Hvis man bestiller inden kl. 15, så har man faktisk pakken allerede morgenen efter foran sin dør – også i weekenden. For os der er obsessed med beauty og alligevel shopper det hver måned, så kan det SAGTENS betale sig at have et abonnement hos Luxplus.dk, hvor man i længden sparer 100-vis af kroner på denne måde. Her er mine seneste valg derindefra…


Rabatten trækkes automatisk i kurven via dette link LUXPLUS.DK (Gælder indtil 11/03 kl. 00.00 og der er ALTID fri fragt).

Den første måned er gratis og herefter koster det 89 kr. om måneden at have abonnement!


lip-2

shanpoo-luxig-mac

Natural World Moroccan Argan Oil Moisture Repair Conditioner er en super god størrelse og koster kun 45kr, hvor man sparer 65%. Nej altså… det er virkelig en fantastisk størrelse for de penge og allerede der er de 89kr om måneden tjent ind igen for mig. Sammen med den tog jeg en Natural World Macadamia Oil Ultra Nourishing Conditioner, som også koster 45kr (man sparer 65%) og altså oven i det er super lækre kvalitets hårplejeprodukter, der vil holde mig i nogle måneder. 

tinyig-mac

maskig-mac

Udvalget af ansigtsmaskerne er fantastiske, så jeg skal prøve nogle af de her sheetmasks. Bielenda Super Power Anti-Age Active Moisturizing Face Mask koster 15kr (man sparer 20kr) og der kan man jo tillade sig at købe nogle stykker af dem til den pris. Bielenda Lift Anti-Wrinkle Face Mask Sheet koster kun 9kr (man sparer 53%) og er altså et virkeligt godt købt! De hypede Tony Moly masker er nu også at finde hos Luxplus.dk og jeg har valgt TonyMoly I’m Real Avocado Sheet Mask Nutrition og TonyMoly I’m Real Aloe Sheet Mask Moisturizing til 15kr begge (man sparer 57%). Bielenda Biotechnology Liquid Crystal 7D Moisturizing 30+ Face Mask koster også kun 9kr (spar 69%). Ansigtsmasker er life og jeg kan aldrig få for mange af dem. 

lux-lipig-mac

Revolution Makeup Iconic Pro Lipstick You Are Beautiful er lige min farve og koster kun 25kr (man sparer 20kr). I kan måske huske, at jeg har andre læbestifter fra samme brand og man kan være lidt nervøs for at de billige læbestifter tørrer læberne helt ud – but don’t you worry, det gør de her altså ikke. 

msk

lux-2ig-mac

Jeg går super hurtigt igennem makeupfjerner og har altid forskellige slags stående, for jeg synes faktisk, at man skal bruge lidt forskelligt til forskellig slags makeup. Bielenda Expert Moisturizing Marula Oil Make-Up Remover til 15kr bare (spar 62%) og Bielenda Expert Oil Free Make-Up Remover er meget fine makeupfjernere til de kun 15kr (man sparer 62%), som man kan tillade sig at stock op på. Jeg er vild med 2-fase makeupfjerner til eyes and lips generelt!

lux-headig-mac

Bielenda Sexi Mama Bust Care Serum her koster kun 29kr (man sparer 58%) og den måtte jeg selvfølgelig prøve, for det er bare altid en god idé at pleje huden på brystpartiet. Urtekram Coconut Spray Conditioner har jeg faktisk købt til Allessia – den koster 35kr derinde (man sparer 15kr) og er en rigtig god størrelse. Head & Shoulders 2in1 Thick & Strong Shampoo & Conditioner koster 25kr (man sparer 25kr) var der flere af jer der anbefalede mig i forbindelse med tør hovedbund også.

lux1ig-mac

Bielenda Make-Up Academie Pearl Base Rose til kun 49kr (man sparer 50kr) har jeg også testet som base under makeuppen på billedet og den trænger ind med det samme og så ser den bare flot ud altså. i liked it! Revolution Makeup Inner Eye Brightener Nude Eyeliner Concealer til 25kr er egentlig ikke et produkt, som jeg har bemærket før, men var fristet til at prøve og den lysner øjets indre kant fint op (spar 20kr). Revolution Makeup Duo Brow Definer Pencil Dark Brown til 19kr (spar 26kr) måtte jeg have, da jeg bruger så mange af de blyanter og de skal helst være billige. Nu tænker jeg på hvorfor jeg ikke tog flere med det samme. Jeg har haft Gucci Guilty Black Pour Femme parfumen før og har virkelig savnet den på hylden. Hos Luxplus koster den 429kr (spar 356kr) og eftersom parfumer ikke er billige, så holder jeg altid øje med udvalget derinde, for et godt kup. 

lux3ig-mac

Revolution Makeup Retro Luxe Gloss Lip Kit Original er et lækkert lipkit med lipliner + gloss til kun 35kr (spar 56%). Læbelineren er super creamy og glossen klistrer ikke, og som sagt så er Revolution læbeprodukter faktisk meget fine til prisen. Revolution Makeup Brow Pomade Graphite 39kr (spar 50%) til brynene er en brynvoks med børsten. Børsten synes jeg ikke er tynd nok desværre, men selve brynvoksen er som den skal være og kan sagtens bruges med den brynbørste man nu har. 

lux4ig-mac

Revolution Makeup Flex Brush 02 Highlight & Glow  koster 65kr (man sparer 84kr) er SÅ FED! den bøjer sig i alle retninger, så man kan indstille den som man vil. Den kan I se på det sidste billede. Revolution Makeup Luxury Banana Powder er et lignende produkt til det som Kim Kardashian og hendes makeup artist Mario Dedivanovic brugte til baking i gamle dage. Jeg er spændt på at teste den, da jeg “baker” under øjnene ofte. Kun 39kr og man sparer 56%. Rimmel Stay Matte Pressed Powder 003 Peach Glow har jeg haft før og det er et super fint setting powder til billige penge – kun 25kr! Bielenda Highlight & Contour Peach er den highlight som jeg har på kindbenene og næseryggen på billederne. Den koster kun 25kr (spar 64%) og er utrolig nem at blende. 

brushinstagram

9 kommentarer til “LUXPLUS FUND + 20% VELKOMSTRABAT FOR MINE LÆSERE”

 1. Elsker, elsker, elsker Luxplus! Bestiller derinde fra, flere gange om måneden… Bielendas produkter er så gode og billige, og Tony Moly’s ansigtsmasker er også anbefalelsesværdige!

  / sisselsolsort.dk

 2. Tusind tak for rabatkoden! Jeg har flere gange overvejet at købe der fra men denne her gang kunne jeg ikke modstå fristelserne! ❤️

 3. Rabatkoden bliver ikke trukket fra min kurv når jeg trykker på linket? Gør jeg noget forkert? 🙁

 4. Øv, ville benytte rabatten i dag, men så er den udløbet… Er det muligt, at I laver en ny? 🙂

 5. Zenci Seven Genç Manita Büyük Yarağın Üstünde Zıplıyor.
  1 saat ago. 1. Rastgele porno filmler. Yeni ayarladığı kızı eve atan liseli genç adam.
  56164. Seksi çoraplı kaymak gibi azgın hatun.
  Küçük kizi Dükkan Santajla Naz Mila Zenci aldatma Okula gitmeyi unutan Mother son.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden