Nyhed fra The Body Shop: Vegansk Body Yogurt

4. maj 2018

Annonce for The Body Shop

Hello Beauties! I ved, at jeg elsker The Body Shop og alle de lækre produkter til krop og ansigt. Jeg har efterhånden mange favoritter og selvfølgelig skulle jeg da prøve den nye Body Yogurt, som er i butikkerne fra d. 1. maj. Den er 100% vegansk og også velegnet til følsom hud og dufter absolutely AMAZING! PÅ bare 15 sekunder absorberes den fuldstændig af huden og man kan hurtigere hoppe i tøjet uden at sejle i creme indenunder.

img_4925ig-macDer er alligevel en del gange, hvor man hopper cremen over, fordi man ikke har tid til at den skal tørre. Generelt skal alt helst gå hurtigt og det skal ikke tage forever at komme ud af døren. Denne nye hurtigabsorberende Body Yogurt giver en smuk og sund glød på 15 sekunder. Den har en lækker silkeblød gelcreme-konsistens, som er ultralet på huden og ikke føles klistret eller fedtet overhovedet. Dette kropsprodukt er altså on another level, siger jeg bare.

img_4926ig-macimg_4927ig-macDisse skønne Body Yogurts fugter i op til 48 timer og indeholder biofermenteret hyaluronsyre, som holder selv den følsomme hud gennefugtet. Den indeholder selvfølgelig også community trade mandelmælk fra Alicante i Spanien og frugtekstrakter og er derfor 100% vegansk. For 25 år siden var The Body Shop revolutionerende med deres Body Bytter og nu kommer der altså igen en banebrydende formulering, for forandrer måden man tænker fugttilførsel på.


FORBYD DYREFORSØG I HELE VERDEN: UNDERSKRIV HER


The Body Shop var det første globale skønhedsfirma til at kæmpe imod dyreforsøg i skønhedsindustrien. I de sidste tre årtier har de samarbejdet med deres kampagnepartner, Cruelty Free International, som har ført til et europæisk forbud i 2013. Dyr bliver fortsat brugt til at tests inden for kosmetikindustrien og de vil en gang for alle sætte en stopper for dyreforsøg over hele verden med Forever Against Animal Testing – kampagnen. Vær med til underskriftsindsamlingen ved at bidrage med dit underskrift på linket ovenover. Vi, som har skrevet under, anmoder FN om at indføre en international lovgivning, som sætter en stopper for dyreforsøg for skønhedsprodukter og ingredienser i hele verden og for altid.

img_4928ig-macimg_4929ig-macDisse super lækre Body Yogurts dufter så himmelsk (tag ind i butikken og duft) og er perfekte til både morgen- og aftenrutiner. De vil være helt geniale til sommeren, hvor man især ikke har lyst til at være endnu mere klistret af creme. Og til jeans piger… som jo plejer at være umuligt at tage på efter creme! Den fås i Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa, British Rise (min fave!) og Special edition Banana.

GemGem

GemGem

GemGem

1 kommentar til “Nyhed fra The Body Shop: Vegansk Body Yogurt”

  1. Doğum kontrol hapları, içeriğindeki östrojen sebebiyle pıhtılaşma faktörleri üzerinde olumsuz etki etmektedir.
    Buna toplardamarların genişlemesine ve kan akımının nispeten yavaşlaması da eklenince pıhtıya
    eğilim artmaktadır. Buna hastanın kendisinin risk faktörleri (Şişmanlık, hareketsizlik, sigara içimi, vb) eklenebilir.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden