VI RAMTE BUNDEN SAMMEN…!

13. juli 2018

Billede: Cartoon Network event med Allessia sidste måned, hvor vi var afsted alle 3 sammen.

Hello Beauties. Jeg har lige i en periode haft en skriveblokade og selvom jeg føler, at jeg er klar til at skrive dette, så har jeg en lille knude i maven, da det kræver at jeg ser lidt tilbage igen. Det hele herhjemme fungerer nemlig bedre, hvis vi kun ser fremad lige nu, for der er blevet set tilbage en del og snakket og analyseret og jeg har følt efter in my heart and my mind som aldrig før. Jeg har sat mig op ovenpå for at skrive det hele ned, som det kommer, da jeg nemlig ikke rigtig retter mine indlæg igennem, for jeg skriver dem ud i ét, som jeg tænker det. uden at det skal være for “dirty laundry”-ish, så vil jeg dele lidt ud af mine overvejelser de sidste måneder og måske I kan bruge det til noget. Morten ved godt, at jeg skriver dette indlæg og han ved også godt at han har givet mig smerte og det er obviously ikke fedt for ham – men så må han jo prove himself now, som jeg siger til ham. We all make mistakes og livet er kort, så lad os få det bedste ud af det, som mennesker og ikke perfekte robotter.

Jeg har i år fået rigtig mange henvendelser fra kvinder der lever med en misbruger (og har barn med dem) eller jer, hvis forældre er ude i et alkoholmisbrug. Jeg vidste godt, at der var mange – men der er skræmmende mange der døjer med dette. Jeg ville sådan ønske at jeg kunne finde lidt fritid i kalenderen og måske holde foredrag omkring det på et tidspunkt, men indtil videre så håber jeg, at I kan bruge det jeg skriver. Jeg har simpelthen valgt ikke at svare på henvendelser omkring dette emne fra pressen, da jeg ikke lige har vidst hvad jeg skulle sige og jeg havde slet ikke LYST til at udtale mig om det tbh, hvor det så kunne ende med en mærkelig overskrift, som der kunne gøres grin med eller den slags. Jeg tror I ved hvad jeg mener. Jeg kan bedst lide at bruge min egen platform til de lidt tungere emner, og jeg/vi gider ikke skamme os over, at vi har bump på vejen, som alle andre mennesker. Nogle er måske større end andre, men altså… we live and we learn.

Efter at jeg slog op med Morten i december prøvede vi så godt vi kunne at få det til at fungere som co-parents. Der var nogle af de måneder der var ren LORT! Lige til Allessias fødselsdag kunne det dog gå super godt og så kunne ugen efter være det rene helvede igen, fordi Morten var faldet i over weekenden og det hele startede forfra. Så kunne det gå lidt bedre igen, men jeg tror at vi havde så mange følelser indblandet at vi begge havde svært ved at få styr på dem. Nogle af de ting ser man i “Influencers” – programmet og det var virkelig ikke sjovt for mig at se igen. Vi ramte bunden omkring marts-april, hvor jeg lige var blevet færdig med at optage “Influencers” og det var bare med 300km/t. Hverken Morten eller jeg kunne fungere i hverdagen og jeg var lidt lost, for jeg følte at det oftest hang på mig, det med at træffe beslutningerne. I næsten hele perioden blev han ved med at sige, at han vil have mig tilbage, men noget jeg har lært er, at læse en misbrugers adfærd og jeg SKULLE simpelthen holde ved mit valg om at cutte ham af emotionally. Jeg nåede det punkt, hvor jeg ikke tænkte på ham så meget mere, fordi jeg bare havde svømmet i smerte. Mit råd efter min personlige erfaring er, at man simpelthen skal gå fra en misbruger – jeg tror ikke der er en anden udvej. Jeg nåede også det punkt, hvor jeg ikke kunne holde ud at kigge på ham, når han kom over, fordi jeg bare kunne se, at det ikke går bedre – tværtimod. Alle de tanker man når at gå igennem… og hvordan forklarer jeg det hele til Allessia en dag?! Jeg var vred over, at han ikke havde fået den skide åbenbaring STADIG! Det hele virkede så håbløst og det, at vi ikke længere var kærester ændrede alligevel ikke vildt meget på situationen.

Jeg har altid tænkt, at det eneste der nok kan redde en alkoholiker, er når de rammer bunden og mister alt – nogle opgiver forever og for andre er det den nødvendige øjenåbner. Jeg troede bare ikke, at vi ville ramme den sammen på en måde – for jeg kunne bare ikke være ligeglad med ham. Det gik mig på at MIN Morten var ved at give op, men jeg var nødt til at blive ved med at være hård ved ham og ikke acceptere den livsstil. Han var simpelthen i så omtåget en tilstand at jeg var nødt til at tage afstand fra ham sammen med Allessia, hvor han kom om aftenen og jeg prøvede at give ham mine “motiverende” samtaler, efter at Allessia var lagt i seng. Vi tudede begge ud… and let me tell you – vi have maaaange timelange samtaler, som jeg følte vi begge blev lidt småskøre af. Jeg fortæller jer de her detaljer, for at I kan sammenligne eller bruge dem til noget, I don’t know. Jeg kan tydeligt huske én bestemt aften, der ikke var som de andre. Han kom hjem til mig og var rigtig ked af det… på en anden måde end før. Han kunne ikke mere. Jeg var stadig vred, men jeg kan læse Morten ret godt, og kan ligge min vrede til side, hvis det kræves. Han brød sammen og lå i mine arme og var ustyrlig – det var den aften han gik helt i stykker, hvor det ikke kunne blive værre. Jeg følte en mærkelig form for lettelse den aften, for nu kom the breaking point… endelig efter 3 år. Han var stadig svær at have en samtale med, og var ikke helt “menneskelig” endnu. En uge efter sås vi igen og jeg prøvede at vurdere hans opførsel. Some of you may think det er skøre ting jeg skriver her, men har man stået i samme situation som mig, så tror jeg ikke man synes, at noget af det er skørt. For nogle er det helt skørt, at man går tilbage til en misbruger og DET ER DET! For man bliver også crazy undervejs og mister sin judgement, men jeg synes faktisk jeg fik den tilbage da jeg cuttede ham fra. Jeg fortjener bedre, Allessia fortjener bedre og Morten fortjenner bedre også, end den skide afhængighed – han er bedre den det! Jeg vidste, at jeg IKKE skulle tilbage til den hverdag EVER igen, så jeg måtte være lidt tålmodig endnu.

Ugen efter havde jeg en rigtig lang samtale med ham og vi har de her folosofiske weird samtaler tit, hvor jeg mærker at han er “min gamle Morten”! Den måde han kigger på mig på og de ting han sagde, men hans hænder rystede stadig efter den nedtursperiode. Egentlig synes jeg, at vores kvindelige intuition er den bedste måde at bedømme det hele på – den fejler altså ikke. Bare den måde han var begyndt at tale på, de daglige rutiner og hans udseende (mere frisk) – det viser alt. Jeg havde ikke set ham sådan siden vi blev kærester nærmest. Der er nu gået 2,5 måned og vi har taget 1 dag ad gangen, for jeg fandt ud af, at jeg vil give ham en chance for hvad nu hvis at vi kunne blive en familie igen?! Nu ramte han jo bunden og fik sin åbenbaring, som jeg havde håbet på… så måske kunne vi se om vi fungerer som venner først. Så det startede vi med og sås bare en del mere end før. Vi startede vitterligt bare from scratch igen, for det havde vi begge brug for og følte, at det var det rette for os…

Jeg har ikke et godt råd til hvordan man kan vurdere, om man skal finde sammen med en der har/har haft et misbrug, men hvis personen f. eks. har et tydeligt misbrug, men ikke selv mener at han/hun har det – så er der lang vej igen. Og jeg vil sige, at man er nødt til at tage afstand fra dem, så de enten kan ramme bunden selv eller få en åbenbaring. I Mortens situation vidste jeg lige præcis hvornår jeg skulle være på afstand og hvornår jeg kunne være mere blid, da jeg kender ham så godt. Men det skal heller ikke fortsætte med at gå op og ned, for man skal finde en stabil hverdag, især når børn er indblandet. Jeg kan tydeligt mærke på Morten at han var træt af sig selv og træt af hvad det gjorde ved ham efterhånden. Nogle af de ting han har sagt til mig, som er gået op for ham er virkelig hjerteskærende og selvom jeg synes, at det har været SÅ uretfærdigt, at jeg skulle igennem det med ham, så er vi utroligt nok et sted idag, hvor vi er bedste venner og elsker at tilbringe tid med hinanden og med Allessia og helt klart har nyforelskede følelser over for hinanden. Det lykkedes…. selvom jeg ærligt havde opgivet i en periode og troede, at han aldrig ville få den skide åbenbaring. Shit, hvor har jeg givet ham mange peptalks undervejs og selv blevet klogere på livet, kærligheden, psyken og mig selv.

Vi er ikke forlovet og Morten har fået dækket hans tatovering med mit navn på (klaphat, hah) – det har jeg stadig ikke tilgivet. Morten har en lejlighed tæt på os stadig, men han er selvfølgelig herhjemme næsten hele tiden. Vi lever i nuet og jeg gider ikke tage noget som verdens undergang, men lige nu er vi lykkelige og måske har det ikke været en dans på roser, at starte vores lille familie, men vi klarede lige udfordringen så godt som vi kunne og nu prøver vi at få det bedste ud af livet. Han er min soul-mate, men det betyder ikke, at man freaking skal finde sig i alt fra den person alligevel. Han har rettet op på mange ting og er så småt ved at vinde mit hjerte igen og sådan han hans vej været. Han er ikke en lille dreng mere, som jeg mødte på Butchers engang. Jeg er meget stolt af at han har taget kontrollen tilbage og om en uges tid får I et indblik i den periode, som har været allersværest for os, men for helvede… vi er da blevet stærkere af det, selvfølgelig er vi det. Programmet handler egentlig om mit arbejede, men mit privatliv overskyggede alt i den tid. Det er selvfølgelig svært for mig at gense det nu og jeg har haft det til gennemsyn en enkelt gang, og kommer nok ikke til at se det igen i noget tid. Men udover det så er programmerne rigtig fine og jeg er rigtig glad for at influencer-livet endelig bliver belyst. Det her var vores sidste vlog sammen sidste år, hvor “Influencers” programmerne er fortsættelsen, hvis man kan sige det på den måde. Programmet kommmer jeg til at poste på min YouTube kanal om en uges tid, sammen med en ny “The Olsens” vlog efterfølgende…

47 kommentarer til “VI RAMTE BUNDEN SAMMEN…!”

 1. I er simpelthen de sejeste og de sødeste sammen! Og nej, det er ikke vanvittigt at gå tilbage til sin soulmate, hvis han arbejder på at stoppe misbruget <3
  Jeg krydser fingre og tæer for at Morten kan holde sig fra alkoholen og i kan få et dejligt liv sammen <3

 2. Hvor er i seje, begge to. Jeg ønsker jer simplethen alt det bedste til jer, jeres forhold og jeres datter. Hvor er du sej Irina. Det er simpelthen SÅ modigt, at du har delt ud af det her. Det beundre jeg dig virkelig meget for, og Morten også selvfølgelig. Det er så stort af dig/jer og jeg er sikker på, der sidder nogle på den anden side af skærmen og får Så meget glæde af andres erfaringer.
  Alt det bedste til jeres lille familie. <3
  #teamOlsen

 3. Mie Engelhardt

  Du er faktisk dum. (Hååååååber jeg tager fejl alligevel!!!)
  Lad os se om nogle måneder eller uger, vil du se han falder i igen. Og så vil du tilgive ham igen en dag og så bla bla. Og bruger Allessia (din egen datter) som en undskyldning

 4. Tusind tak Emma. Jeg håber at det kan bruges til nogle overvejelser ja… its never easy.

  #Team Olsen yaaaas, heh

 5. Jeg får lyst til at give jer begge en kæmpe krammer! I skal vide at I bliver heppet på <3

 6. Hvor er jeg bare glad på jeres vegne! Og jeg bliver underligt stolt, selvom jeg ikke kender jeg, af jer begge to! ❤️
  PS. Irina – det klæder dig virkelig at være nyforelsket igen! ❤️

 7. Sikke et fint skriv <3
  Jeg er så imponeret over dig, og hvordan i har håndteret situationen. Jeg hepper på jer og kærligheden! #theolsens

 8. Kære irina
  Jeg så programmet og jeg følte så meget med dig og faktisk også med Morten, det har ikke været nemt for jer. Jeg håber Morten holder sin ædruelighed og kan anbefale AA 12 trinsprogram hvis han ikke allerede kender det. Ligeledes findes der ALANON til pårørende til alkoholikere Jeg hepper på jer❤️

 9. Hej Irina 🙂

  Jeg har fulgt dig over mange år på sidelinien – helt fra da du var med i Fristet! Der er godt nok sket rigtig meget i dit liv! Og det udover som vi følgere heller ikke ser. Jeg synes du er sej og de oplæg/insta posts du laver, er så reelle og vi andre “normale” mennesker, kan følge med dig uden at føle sig dum eller lign! Tak for dig og tak for du deler noget som mange vil skjule for man vil da ikke vise at man går tilbage til en “fuser” 🙂 Forstå mig ret! Du er inspirerende uden at være slesk! Fed indstiling og menneskelig måde at promovere dig på!

  Mvh Lucia

 10. Bliver helt rørt over at læse det her❤️
  I høre sammen, så det er slet ikke skørt at du/I prøver igen. Glæder mig til at følge en forhåbentlig ny begyndende kærlighed’s historie

 11. Jeg er SÅ vild med det her <3. Fredag den 13. har aldrig været SÅ god som nu da.
  Kan huske at jeg skrev en kommentar til et indlæg i januar måned eller sådan noget, hvor jeg skrev: ""Jeg håber, at du finder sig selv, at Morten finder sig selv, og at I finder hinanden igen <3" Jeg mente det så inderligt, for forhelvede hvor lader I bare til at være gode for og til hinanden. Jeg er vild med, at I kæmper for jeres familie, det synes jeg at der er rigtig mange, der i dagens Danmark kunne lære noget af. I er cute, jeres datter er cute, og alt er bare så vidunderligt #Rooting4teamOlsen.

 12. Irina i skal gøre det der er bedst for jer min mor var gift med en alkoholiker,vi vidste det ikke før det var for sent,godt nok havde vi undret os når vi alle var samlet,at han blev så hurtig fuld.
  Men det ramlede med et brag han havde simpelthen drukket hjerne væk,blev indlagt og fik den hjælp han havde behov for,men han bliver aldrig den samme igen.
  Så sørgeligt at ødelægge sig selv på den måde.
  Jeg ønsker dig og Morten det bedste

 13. Jeg gik fra min kæreste som var kokain misbruger. Han gik i behandling, og i dag, 3 år efter, er han clean. Han har en helt ny hverdag med studie og træning, og har cuttet alt mht. byture og fester. Vi er langsomt begyndt at finde tilbage til hinanden, og det er så fandens dejligt. Som du selv skriver i dit indlæg, så kan man mærke, når man får “den gamle XX” tilbage.

  Der er ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt på ham. Jeg har altid vidst, at vi ville finde sammen igen, for ham og jeg er hinandens soulmates, ligesom du og Morten.

  Jeg hepper på dig og Morten. Jeg ved hvad du har stået igennem. Det er stærkt at tilgive, og det er stærkt at tro på det smukke i hinanden. Uanset hvad.

  Du ønskes alt held og lykke fremover!

 14. Du er da et sødt og empatisk menneske, Mie.

  Kærlighed til dig og din familie, Irina. Du er så stærk!

 15. Jeg har set alle afsnit af Influencers og man kan virkelig se han elsker dig! Og det gør mig glad at se, og jeg begyndte at græde i det afsnit hvor i sidder i sofaen og snakker, hvor Morten pludselig begynder at græde :((

  Har aldrig selv oplevet noget med misbrug, så kan ikke relatere til det. Men fantastisk at høre, at I gør hvad der er bedst for JER alle 3 og ikke hvad andre mener/siger 🙂

 16. Årh Irina.. Dette er virkelig godt skrevet
  Skønt I har fået det til at fungere igen på jeres egen måde, hvor I begge to har haft sig selv med i de processer og beslutninger I har taget

 17. Hvor er det sejt du vil dele noget som er så personligt med os – håber virkelig du kan hjælpe andre der står i samme situation. Også håber jeg det bedste for jer alle 3

 18. Louise Jørgensen

  Ved godt vi har ytringsfrihed her i DK, men hold nu ferie for en kommentar. Der kan man da vist tale om negative vibes.
  Syntes på ingen måde at hun bruger hendes datter, som en undskyldning 🙂

  Men jaja. Hver sin holdning 🙂

  Men hey Irina. Jeg hepper så meget på jer. I er nogle stærke mennesker og i klær hinanden så godt 🙂 Ønsker jer alt det bedste fremover.

 19. For fanden hvor jeg hepper på jer!
  Har selv levet med en far som er alkoholiker, så kan nikke genkendende til SÅ mange ting af det du skriver. Min far har desværre, trods mange forsøg fra resten af familien, ikke droppet alkohol.
  Jeg har brugt mange år på at lære at tackle hvornår han er min far, og hvornår han er min far som er fuld. Det er svært som bare pokker, og man får sådan lyst til at give dem en lussing i hovedet med en stol engang imellem.

  Håber sådan at Morten forsætter den gode sti, og at i finder sammen igen, og hvis ikke, så i hvert fald forsætte som i gør nu som de skønne mennesker i også er hver for sig.

  Kæmpe kærlighed, krydsede fingre og lykke fremad til jer

 20. Det er simpelthen så sejt, at du står frem! Det er crazy at leve med en misbruger, men det kan lykkedes! Jeg gik i sin tid fra min kæreste pga. hans endeløse misbrug, hvilket gav ham et kæmpe wake-up Call! Han gik i behandling på helt eget initiativ, og den dag i dag har vi både hus, barn, venter en lille ny og er blevet gift. Det KAN godt lade sig gøre, at historien ender lykkeligt, og hvor jeg virkelig håber får Jer at i bliver lykkelige sammen! Men det vil altid sidde i én, og det lærer man at leve med <3

 21. Arh.. den var da lige skrap nok, synes du ikke? Godt du er et perfekt menneske til at belære andre!
  Hold da hendes datter udenfor, hvad prøver du ved at sige ved “din egen datter” – altså som om Irina lader ondt ske Alessia?! Come on…
  når du en dag har barn med en du elsker meget højt, så vil du måske kunne bedre forstå de tanker Irina udtaler.

 22. Caroline Poulsen

  Du er for sej! Og Morten er også sej! Er sikker på det hele blir godt i sidste ende! I fortjener at have det godt All the time!
  #TeamOlsen

 23. Kære smukke kvinde!!
  Tak for al din ærlighed, hjælp på mor-fronten, og being a sister When needed!

  Min far er alkoholiker (eller han havde i Juni, været ædru i 3 år), og han snakker faktisk også om at begynde med foredrag.. vi snakkede om at lave det sammen,- som en ‘jeg var, du blev, kinda thing.. – det kunne være så fedt at lave et samarbejde med dig og evt Morten, når/hvis du/I er klar! Jeg tror på at det ville hjælpe mange, som dig og mig,- men ligeså mange som Morten, og min far

  Jeg ved jeg kunne have brugt det, og har nok et eller andet sted, her 3 år efter, stadig brug for det. Du hjælper allerede meget, i forhold til din åbenhed, troværdighed og forståelse for problemet. Når det så er sagt, hepper jeg virkelig på jer! Morten virker bare som en super skøn mand, og en rigtig lækker daddy! Not all mistakes were meant to break things..! ❤️
  Kærlighed din vej☀️

 24. Hej her en med en masse erfaring da hele min familie er alkoholikker og jeg også selv har det gen i mig har dog ovenpå den vilde ungdom lært at styre det men det er der og jeg er så rædselsslagen for den en dag tager mig helt som resten af min familie. Jeg kan af hele mit hjerte kun anbefale jer begge at komme i behandling dvs Morten skal have hjælp ( tænker han måske har fået?) og du skal virkelig takle ja til den familiebehandling man bliver tilbudt som pårørende. Det har betydet alt for mig og mit liv at jeg tog imod den familie behandling jeg blev tilbudt da jeg fandt pengene og fik min mor i 5 ugers behandling hos Tjele. Hun drak dog efter et år som ædru og drikker nu i perioder. Men jeg og hende ee klædt meget bedre på til at håndtere det. Førhen kunne jeg slet ik i en alder ad 34 fungere når jeg vidste hun lå og var fuld . Men i dag kan jeg bedre håndtere det og ved jeg har gjort alt hele mit liv for at hjælpe hende. Jeg syntes i er rigtige seje at i står frem og fortæller om det! Da alkoholikere ikke kun er dem der sidder på bænken kl 7 om morgenen. De er at finde alle steder og i alle samfundslag.
  Tak

 25. Hej Irina. Det gør mig glad at i har fundet ud af det sammen, og hvor er det dejligt at se at du er så ærlig om dit liv! Alle mennesker har noget at kæmpe med, også mig, en kvinde som beundrer dig for dit ydre og indre. Jeg står pt selv i samme situation som du stod i for måneder tilbage, og hvor ville jeg ønske at han ville stoppe. Problemet ligger i at han ikke kan se, at det påvirker hans opførsel. Det gør mig så ked af det, at jeg ikke kan hjælpe ham på nogen måder. Jeg har så taget det skridt, at holde mig på afstand, og da vi har børn sammen, gør det heller ikke situationen bedre. Jeg håber på en åbenbaring og ønsker ham det bedste, uanset hvor meget han har ødelagt mig indeni. Jeg kunne virkelig tænke mig at komme til dit foredrag, hvis det bliver en realitet! Jeg håber det bedste for jer, og der er heller ikke noget som er bedre end at høre om lykkelig kærlighed. Jeg beundrer de som kan finde ud af at bevare den uanset hvor længe de har været sammen. Det gør mig på en måde lykkelig at se kærligheden imellem mennesker. Lidt tanker og kærlighed fra mig <3

 26. Olivia Mouritsen

  Det her er godt nok en tarvelig kommentar..
  Jo klar man skal have i baghovedet “én gang alkoholiker – altid alkoholiker” og det er pisse hårdt, men man ved aldrig om der går 1 måned, 1 år eller 10 år før næste gang han falder i, eller om det nogensinde sker igen. Husk det Irina, i kan ikke læse jeres fremtid, men i kan skabe den❤️
  Min mor er alkoholiker og har været det så længe jeg husker, hun er også bipolar og det har skyldes i enormt mange tilbage fald når der har været meget pressure. Min far gik også fra min mor for det, men de vil altid have mig og min bror til at knytte dem. Når man har børn er det altså ikke så nemt bare lige at cutte en person af.

  Bare min mening 🙂 ønsker jer alt godt til jer Irina, og når alessia er gammel nok, så ikke vær bange for at snakke om det! Det er en del af livets gang og hun fortjener at vide det på et tidspunkt❤️

 27. I er for seje – virkelig!
  Hvis ikke man skal kæmpe for kærligheden, så ville livet ikke være meget værd.
  Det så sejt du er et forbillede for at vise dette og vise at man gør hvad der skal til for at komme gennem svære tider. Ingen kommer igennem et forhold uden nedture og for pokker det sejt I gør det. Det er kærlighed i mine øjne. Man skal selvfølgelig ikke finde sig i alt men man skal heller ikke bare give op. Jeg tror på det bliver rigtig rigtig godt! Og hey der er en grund til alting, et misbrug for et menneske er så lille en del af hvem personen er på trods af at det fylder så meget men du ser manden inden bagved og det er kærlighed.
  Kæmpe krammer til jer alle 3.

  Tro, håb og kærlighed – størst af dem er kærlighed.

 28. Det tager i gennemsnit 7 gange at forlade en mand i et misbrug eller voldeligt forhold. Jeg forlod min 5 gange før det var det. Vi græd også og troede og håbede og det så ud til at være vendt men nej. Men jeg håber i finder jd af det, jeres historie er helt anderledes jeg tror på de tkan gå og i er søde sammen. Håber virkelig for jer, selvom i tror det er helt okay er morten så ikke i individual terapi så han får hjælp og i har en større chance for at klare den, og når han er ude over det i kan gå i parterapi.

 29. Hej Irina,

  Jeg er først begyndt at følge dig for nyligt. Jeg har set Influencers programmerne og hvor er du stærk at du vælger også at dele ud af det hele, nær det går skidt, fremfor kun at vise det rosenrøde. Det synes jeg er rigtigt godt, da alt for mange kun deler det positive Held og Lykke med dig og Morten, jeg krydser fingre og hepper på jer.

  Størst af alt er kærligheden!

  De bedste hilsener
  Tenna.

 30. Hej Louise. Jeg har faktisk gået til behandling som pårørende og synes at det var meget fint. Det gav mig klart endnu mere forståelse for det hele.

 31. Øv min strøm gik midt i en kommentar til dig.
  Men jeg synes I tackler det hele på en fornuftig måde, at tage en dag af gangen.
  Livet har jo op og ned ture og ingen ved hvad lykke er for andre.
  Det er om at nyde de små Stjernestunder som dukker op og få det bedste ud af alle situationer.
  TTT = Ting Tager Tid.
  Og I må tager jer den tid der skal til for at komme på benene igen.
  Jeg ønsker jer alle 3 alt det bedste:-)

 32. Dejligt i kæmper for det og kærligheden! Ingen kan dømme kun jer der bestemmer jeres fremtid!
  Husk at en misbruger altid vil være afvænning men det kan være i bero. Held og lykke til jer❤️ Og du er en stærk power women!

 33. Karina Leonora

  Hej Irina

  Hvor stor og yndig pige i har sammen…
  Håber at jeres forhold vil fungere bedre denne gang..
  Al held og lykke i fremtiden…

 34. Tager godt non hatten af for jer begge!
  Har selv været pårørende til en misbruger igennem noget af min barndom og ikke mindst teenage’s årene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden