20% RABATKODE TIL LUXPLUS: SPAR PENGE PÅ MAKEUP

2. september 2018

annonce for Luxplus

Hello Beauties! It’s beauty time her på bloggen og jeg har lige modtaget en kæmpe pakke med lækkert beauty-stuff fra Luxplus.dk. Som i… VIRKELIG lækkert! Jeg har brugt den side længe nu og hvis man er en beauty-junkie og shopper en del hudpleje, hårpleje og makeup, så kan det virkelig betale sig at være abonnent derinde, for så sparer man vanvittig meget på beauty produkter fra alle de velkendte brands. Faktisk op til 80% på 700 forskellige brands. Skal I se hvad jeg har bestilt?

Jeg leder jo altiiiiiid efter Thierry Muglers Alien parfumer og  nogle af dem er ikke så nemme at finde frem til så jeg hoppede af glæde, da jeg så at Luxplus havde Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire (349.95kr / spar 30%), som dufter AMAZING! Jeg har hele samlingen lige nu og den lilla, har jeg 3-4 flakoner af – det er den bedste sexy spice parfume of LIFE, siger jeg bare. Øjenskyggepaletten Revolution Makeup Ultra Eye Contour Palette Light & Shade (39.95kr / spar 60%) bruger jeg også til globelinjen på det første billede og den giver mig 90’er vibes med lidt inspo fra Penelopé Cruz på billedet her. Det er ikke en overraskelse, at jeg bedst kan lide nude lips, hvilket primært også passer bedst til de øjenskygger, som jeg bruger (orange/brune toner). Jeg har brugt Revolution Makeup Iconic Pro Lipstick Game Of Mystery Matte (19,95kr / spar 71%) til looket, som jo virkelig har en god pris på Luxplus. Lige det brand har jeg prøvet en del læbestifte fra og kvaliteten og konsistensen er overraskende god, når man tænker på, at det er en af de billigere makeupbrands. Der er Revolution Makeup Iconic Matte Nude Lipstick Expose (25,95kr / spar 63%) også super fin og designet er pænt, til at have stående fremme. Insta-venligt, you know, hehe. Blushen til looket er Manhattan Powder Rouge 39W Golden Brown (9.95kr / spar 67%), som er SÅ BILLIG jo! Wauw… og farven er lige mig, for jeg er ikke god til de lyserøde blushes. Jeg forventede ikke det vilde til prisen, men den er suuuuuper fin og jeg kommer helt klart til at bruge den en del, for den lægger sig flot – det ses tydeligt på min kind. 


20% RABAT HOS LUXPLUS FRATRÆKKES AUTOMATISK I KURVEN VIA LINKS I DETTE INDLÆG


Den første måned på Luxplus er gratis, hvorefter det koster 89kr. om måneden (det kan betale sig hurtigt!). Der er altid FRI FRAGT og man modtager allerede pakken dagen efter foran sin dør, hvis man bestiller inden 15.00 (også i weekenderne). Rabatkoden gælder kun for nye medlemmer og indtil d. 9. september midnat. Der er allerede mange af jer, der er medlemmer ved jeg, og jeg har selv kun de allerbedste oplevelser med denne webshop – derfor jeg har haft samarbejde med dem hele året.

Der er mange henvendelser omkring blackheads/mørke hudorme i min DM på Insta og den bedste løsning er de hvide næsestrips, som af en grund ikke altid er nemme at få fingrene i. DermaV10 Deep Cleansing Nose Strips (9,95kr / spar 50%) her koster altså basically ingenting, så man kan snildt bestille flere pakker ad gangen. Jeg er lidt kræsen med deo, da jeg har sart hud under armene og jeg ville lige teste Dove Maximum Protection Original Cream Deostic (25,95 / spar 44%) og WAUW – altså jeg ved godt, at det bare er en deo, men den er virkelig lækker og har en interessant konsistens, som gør, at den er helt tør, så den ikke smitter af. Natura Siberica begyndte jeg at teste i år, og jeg bliver mere og mere fan af det brand, jo mere jeg prøver (deres tandpasta er så lækkert). Natura Siberica Anti-Stress Shower Gel (29,95kr / spar 50%) til en rigtig god pris, samt Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask (35,95kr / spar 55%) og Natura Siberica Revitalizing Bath Salt (22,95kr / spar 62%) har jeg taget denne gang. Opstrammende natmaske er lige mig, må jeg indrømme og jeg drømmer lige om, at vi finder et nyt hus, hvor der er badekar, så jeg kan have me-time med badesalten her og “The Kardashians…” på Hayu imens – ja, ikke?! Man skal huske atgive sig selv de små forkælelses-øjeblikke derhjemme også. 

Jeg kender selvfølgelig godt til elf Cosmetics, men har ikke prøvet elf High Definition Undereye Setting Powder Sheer (29,95kr / spar 35%) før – YAS, siger jeg bare. Jeg kan virkelig se en forskel, når jeg “setter” min foundation og concealer under øjnene med den. Til den pris er det virkelig et godt fund! Real Techniques Mini Multitask Brush (35,95kr / spar 40%) er super smart til kosmetiktasken og det brand kan man aldrig gå galt med, for det er bare nogle af de bedste makeupbørster derude. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner & Pen (39,95kr / spar 56%) er nem at arbejde med og dejlig creamy, så man får både en pensel og produkt til den pris. Jeg har brugt den langs vippekanten tl mit look på billederne. Revolution Makeup Duo Brow Definer Pencil Dark Brown (19,95kr / 57%) er den klassiske brynblyant, som mange brands efterhånden har. Jeg har brugt den på brynene her – jeg er ikke sikker på om den vil holde hele dagen dog, men til den pris kan man heller ikke forvente mere. NYX Tame & Frame Brow Pomade Chocolate (25,95kr / spar 57%) er et andet slags brynprodukt og pomade har en tendens til at holde lidt længere. Man skal helst bruge en tynd brynpensel til den slags. Jeg har helt glemt hvor gode de her mascaraer er, som har den hvide primer, som man skal bruge først. L’Oreal False Lash Superstar Mascara Black (69,95kr / spar 30%) har jeg på her og mine vipper blev betydeligt længere med den – den skal jeg da til at bruge fremover, for mine vipper er ikke de længste. 

Jeg brugte L’Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur (19,95kr / spar 78%) under foundation her på billedet og den har godt nok en god “blur” effekt, som tydeligt kan ses, men jeg vil dog ikke anbefale denne til meget tør hud. Generelt er primer produkter og en tør hud ikke det bedste mix. Jeg har brugt Milani Conceal + Perfect 2in1 Foundation + Concealer 02 Natural (89,95 / spar 36%) for første gang til looket og hold nu op… den dækker virkelig godt. Jeg har kun et lag på her og ja, sommetider har jeg 2 lag foundation på. Men jeg er altså fan af den og den gav en super flot finish. L’Oreal Infallible 24H Matte Foundation 12 Natural Rose (59,95kr / spar 56%) har jeg stående i forvejen og det er en helt fantastisk foundation holdbarhedsmæssigt. Maybelline Superstay 24H Foundation 021 Nude Beige (39,95% / spar 56%) har jeg hørt gode ting om og jeg brugte Maybelline Superstay 24H Waterproof Powder 021 Nude (45,95kr / spar 52%) ovenpå til at sette looket her, inden bronzer og blush. Den dækker også lidt, og er god at have med i tasken, for der er en lille svamp og spejl i. Jeg har været igennem en del Real Techniques Miracle Complexion Sponge (49,95kr / spar 44%) efterhånden og udover Beautyblenderen er det en svamp, som jeg bruger ofte og er vild med. Det er sjældent, at jeg påfører min foundation, concealer og baking powder, med andet end svamp. Revolution Makeup Focus & Fix Concealer 03 Light (19,95kr / spar 60%) er lidt rødlig i det, hvilket er faktisk hemmeligheden til at fjerne de mørke rander. Så lidt af den først, og efterfølgende Max Factor Mastertouch All Day Concealer 306 Fair (39,95kr / spar 56%) on top og blende det ud med real techniques svampen. 

Maybelline Color Tattoo 35 On and On Bronze (35,95kr / spar 40%) er det som jeg har på øjnene i midten (der var mange af jer, der bemærkede den på mine IG Stories) og den lidt mere neutrale Maybelline Color Tattoo Leather Effect 98 Creamy Beige (35,95kr / spar 40%) som er et produkt, der kan holde længe. MUA Makeup Academy Matte Lipstick Totally Nude (12,95kr / spar 57%) er endnu en nude (surprise) læbestift til virkelig billige penge. den holder dog ikke ligeså godt som Revolution, hvis jeg skal sige det, men 13kr people! Jeg har haft Ardell Natural Multipack Babies Black (65,95kr / spar 45%) over flere omgange og det er lette vipper, som ikke tynger øjet og kan genbruges flere gange efter rens. Til sidst har vi Revolution Makeup Retro Luxe Gloss Lip Kit Honor (35,95kr / spar 55%), som jeg har på læberne. Læbeblyanten er overraskende god og gloss har jeg også på læberne på billedet. Lipgloss gør virkelig et comeback for tiden, men jeg er dog mere til den matte læbe til hverdag alligevel. Der er i hvert fald et stort udvalg hos Luxplus til alle beauty-fans. Xx Irina

7 kommentarer til “20% RABATKODE TIL LUXPLUS: SPAR PENGE PÅ MAKEUP”

  1. Hej Irina, tak fordi du laver sådan nogle dejlige blogindlæg. Dog kan jeg ikke få de 20% il at virke? Den trækker ikke ekstra fra når jeg går til aller sidste step på luxplus. Do you know why?

    /Anna

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden