RENOVERING AF VORES NYE HUS – LET’S GO!

4. november 2018

annonce

Vi er så småt gået igang med renoveringen og det allerførste vi fik styr på var et alarmsystem fra Verisure. De kom ud til os og gennemgik huset + vores ønsker og nu er vi helt sikret mod alt. Vi har besluttet at lave lidt mere end først planlagt, men der er stadig nogle ting, der kan vente til senere, for vi har ikke tid og overskud til totalrenovering. Morten og jeg har gået rundt og målt, diskuteret, taget beslutninger og en masse billeder. Jeg har brugt timevis på IG og Pinterest og gemt inspiration, som jeg så har sendt videre til min indretningsdesigner Clara (@morfdk) og her er lidt af de idéer som vi har og projekter, der skal sættes igang. I næste indlæg kan jeg vise jer hvad håndværkerne har fået udrettet i de her dage… for WOW, det ser vildt ud!

Det allerførste værelse, som der allerede er styr på, er Mortens musikstudie. Han har selv fikset lydisoleringen og sat alting op, så han kan bruge det til at arbejde. Det skal helst være et lille rum, hvilket gør lyden bedre og der var ikke andet der skulle laves om derinde, så det var en af de nemme og Faustix er glad.

Jeg har i super lang tid ønsket mig ILVA’s flotte Vazzola hjørnesofa med chaiselong, som Morten også har godkendt. Clara er enig med os i, at den vil passe lækkert ind med de flotte gardiner inde i stuen, som hun hjalp mig med at udvælge fra @garant_osterbro. Gardiner var noget af det første, som vi fik styr på og har allerede haft en, der kom og målte det hele, så de er bestilt. Denne By Rydens Gross loftslampe, som vi har fundet hos Ellos, er indtil videre valget til stuen, hvor der er højt til loftet.

I fredags var jeg forbi Copenhagen Comfort Beds for at kigge på en ny seng, da vi lige har besluttet at vi gerne vil udskifte vores gamle. Og efter at have ligget på deres senge i butikken, ved jeg slet ikke hvordan jeg kan gå tilbage til noget andet. Jeg fandt den lækreste og mest behagelige seng i en mørkegrå farve (antracitgrå) str. 210 x 210 cm med ternet gavl og en tilhørende smart magasin gavl (endelig plads til sengetøj). Vi kommer til at holde soveværelset simpelt med en seng, sengeborde og TV, da vi ser mange serier om aftenen, og ikke så meget andet. Vi har før i tiden haft meget rod med tøj der ligger på gulvet, så vi vil gerne holde soveværelset stress-fri i det nye hus, med lækre afslappende toner.

Så kommer vi til køkkenet… som jeg har lidt søvnløse nætter over. Køkkenet er også vigtigt for Morten, da det oftest er ham der laver mad – ærligt, han er bedre til det end jeg er, bortset fra et par af mine signaturretter. Jeg ved 100% hvad han kan lide, men jeg har jo taget hus-renovering opgaven på mig, så jeg står for beslutningerne, efter at have en sidste godkendelse fra Morten. Måske bliver det nemmere for mig, når væggen i køkkenet er taget ned, så vi får et stort køkken alrum med en flot spisesue. Der skal være en stor ø med flot plade og generelt et clean look. Om det skal være mørkt eller lyst, er jeg stadig i tvivl om. Jeg fandt dette billede af et IKEA køkken på Pinterest, som jeg synes er flot, men vil den passe ind med alt det andet? Hmm. Spisestuen kommer til at være i grålige toner med et mørkt spisebord. Vi er meget enige om, at vi skal have et amerikanerkøleskab i det nye køkken. Og indtil videre så har jeg et godt øje til denne her fra Samsung. Det er virkelig en drøm der vil gå i opfyldelse for os med sådan et køkken. Træloftet i køkkenet bliver også lavet om i disse dage – det gør den alle de steder, hvor der er træloft, for det var ikke helt det look vi gik efter.

Jeg er rigtig glad for vores nuværende ‘Dinner’ spisebordsstole fra Nordal, som jeg bare skal have 4 ekstra af, da jeg gerne vil have 10 i alt til det nye spisebord, som jeg altså ikke lige har fundet endnu. Jeg overvejer også et større vitrineskab end det jeg har nu, så jeg har plads til min kommende Villeroy & Boch samling.

Stigen op til hemsen skal ned og erstattes af en anden, så gardinerne kan hænges op. Der skal også males i stuen, Allessias værelse og soveværelset. Altså, der skal males en del og vi må lige se på om vi har tid til at gøre det selv – måske kan vi tage de mindre værelser selv. Jeg skal mødes med Clara næste uge for at få helt styr på farverne og samle det hele visuelt og besøge nogle butikker.

Mit glamroom / tøjrum / makeup rum, kommer til at være de her 2 rum, som bliver til 1. Der skal være tøjopbevaring hele vejen rundt. Et lille Jotex siddepuf ude i siden et sted måske og denne væg er faktisk røget ned idag. Der kommer til at være væg til væg tæppe over det hele, så vi ikke behøver at røre gulvene. Det er også @garant_osterbro der kan tilpasse denne slags tæpper, som kommer til at være beige med hvide skabe omkring. Der er MANGE planer for dette rum og jeg glæder mig like crazy, til jeg endelig kan have et overblik, når det kommer til mit tøj og sko. Mortens tøj kommer også til at være derinde, da jeg egentlig også agerer som hans stylist og sorterer  det hele. Det bliver my fave room!

Jeg har ikke sat projekter igang i haven endnu, for det kan godt vente lidt og jeg bliver simpelthen nødt til at finde en professionel, som kan hjælpe med det, da jeg ikke har så meget forstand på det. Altså jeg kan godt sætte en plante i, men der er en del andre ting der skal laves om og måske skal der fjernes nogle træer. All I know is, at jeg ønsker mig denne her Loveboat til terassen og Allessia får et legetårn med gynge. Morten vil selvfølgelig gerne have en grill og et sådan et her udekøkken, så han kan lege #Nak & Æd” i fred og ro.

Vå nåede at filme en tur i huset, inden håndværkerne gik igang… 

32 kommentarer til “RENOVERING AF VORES NYE HUS – LET’S GO!”

 1. Alexander Lildal

  Det er vildt spændende at følge med i jeres vilde projekt og glæder mig til at se det hele tage form! 🙂

 2. Jeg ved godt at mange er vildt glade for Ikea køkkener, men jeg vil lige fortælle min erfaring. De er meget fine i starten, fin kvalitet til prisen, flotte farver og låger/skuffer som ligner de dyre mærker. Der hvor jeg dog vil fraråde Ikea er, at de kommer i mange dele og skal derfor efter kort tid efterskrues ( hvilket man helt sikkert ikke for gjort ) Det betyder at det med tiden, mister kvaliteten og slet ikke holder.

 3. Vi har købt et nettoline køkken da vi renoverede – det bliver ofte brugt i erhverv (men de er langt fra grimme!) Så de er super holdbare 🙂
  Glæder mig til at følge med i jeres projekt hus
  Kh C.

 4. Jeg har været tilfreds med ikea køkkener, men har aldrig boet det samme sted mere end 4-5 år så ved ikke om det vil holde i 20 år. Det jeg med sikkerhed ved er, at et sort køkken er det værste jeg har haft, man kan se ALT på det, vanddråber, fingre, fedt osv osv. Jeg skal aldrig have et sort køkken igen og kan bestemt ikke anbefale det. Det er virkelig sart og skal tørres af hele tiden og efterfølgende tørres af med tør klud for ellers kan man se vandstriber Dont do it!

 5. Lige et godt råd!
  Akusik løfter er et midt ellers kommer hele huset til at larme / runge ved den mindste lyd!

 6. Aldrig vælg et sort IKEA køkken! Never do it! Man kan se alt snavs og støv.
  Synes det er så spændende at følge med ☀️

 7. Tak for råd. Det er dejligt med lidt feedback på det heh, så jeg måske ikke begår de fejl….

 8. Jeg vil anbefale ikke at vælge et sort køkken, da jeg tror du/i på længere sigt vil fortryde det. Langt hellere et lyst/hvidt og så male væggen bagved mørk. 🙂 Det er nemmere at fortryde og kan males over 🙂
  – Glæder mig til at følge jeres renoverings projekt.

 9. Vi har selv et sort EPOQ køkken. Det var min kæreste det valgte det. Jeg ville have haft Hvidt, men jeg har slet ikke fortrudt at han fik lov at vælge.
  Sorte køkkener er bare flotte.

 10. Skal I have samme slags stige op til hemsen?
  For jeg tror I vil blive trætte af at kravle op og ned på den måde.
  Man kan bygge en bredere og mere sikker trappe som går mod højre på væggen og ligesom går op til gitteret…ved ikke om du forstår. Så er det nemmere at komme op og måske lidt mere sikkert for Jeres datter.
  Man kunne lave en hel reolvæg med indbygget trappe til hems Bare et forslag !

 11. Sille hieronymus bo

  Hej irina! Tillykke med hus projekt! Det ser jo fantastisk vidunderligt ud. Glæder mig til at følge med videre. Lille kommentar- vælg IKKE ikea køkken! Med alt andet i huset der er af så lækker kvalitet ville jeg ikke gå på kompromis med køkken.
  Min mand arbejder i svane køkken i Lyngby og vil med garanti være enig med mig når jeg siger at det køkken vil skuffe jer på sigt. Selvfølgelig er andre køkkener også dyrere, men tænk det godt igennem inden.
  Knus fra Sille

 12. Tjek et mørkegråt prato fra kvik! Det er simpelthen så flot!! Og bestemt ikke dyrt ift hvad man får!

 13. Jeg er ikke ansat i Ikea, men vores Ikea køkken, der er hvidt med sort bordplade samt forkromet greb, er list så pænt i dag, som da vi satte det op i 2003, så at det ikke holder mere end et par år … den tror jeg altså ikke på, men det kommer vel også an på, hvordan man behandler sine ting.

 14. Check formplus.dk ud. Vores IKEA køkken har låger derfra, og det er KVALI! Jesper fra formplus kommer gerne forbi og viser hans produkter.
  Fra den ene ukrainer til den anden – elsker også duften af marker og køer :).

 15. Jeg har det sorte køkken fra ikea, det er super lækkert, men hold nu k*** jeg bruger meget tid på at holde det rent, og alligevel ser det altid beskidt ud. Flot er det, men aldrig igen!
  Desuden synes jeg, at ikea er glimrende kvalitet.

  PS. Super spændende at følge med!

 16. Sıcak kan Koreli drama öpücük sahnesi youtube.
  Jocuri Cu Elsa Din Regatul de Gheata Trilulilu. Th8 en iyi savaş üssü anti
  her şey th7. CopyCat Tarif Neiman Marcus Brownies Tarifler.
  L Ambiente Naturale Avrupa balmumu merkezi. ABD”deki en iyi üç tatil lekesi.
  Dil Se Diya Vachan Döküm Demir. Öğrenci Portal Det NSW Gov Sağlık.

 17. As I am looking at your writing, bitcoincasino I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

 18. Haber ve son dakika güncel gelişmeler, spor ve ekonomi haberleri, dünyadan haberler ile hava durumu Türkiye’nin güvenilir haber kaynağı burası

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden