FØRSTE JUL I DET NYE HJEM: 2018

26. december 2018

Vi nåede helt mirakuløst at få de sidste møbler på plads i huset d. 23. december, så vi kunne holde Jul her. Vi flyttede helt ind for 1,5 uge siden og jeg havde lidt opgivet at holde julen her, but a Christmas miracle happened og vi nåede faktisk at få en masse ting på plads.  Vi er simpelthen så glade for resultatet og stilen i det nye hjem. Vi er ikke færdige med processen, da vi har valgt at vente med nogle ting, men det skal nok komme på plads med tiden. Nu ville vi bare holde jul og slappe lidt af i nogle dage.

Jeg synes, at vi har haft nogle begivenhedsrige dage op til julen, heh. Morten og min mor tog ud og købte et juletræ last minute, som virkelig bragte julestemningen frem. Ved et mirakel fik jeg min 20 år allerførste skøjtekjole tilbage, fra en sød pige der fandt mig på IG og sendte den tilbage – I kan se Allessia på billedet i den. Jeg er så sentimental med den slags ting. Vi har også haft spøgelser på besøg i det nye hus (se mere på @theolsenshome), eller måske the spirit of Christmas present, I don’t know. Jeg tilbragte alle juledagene i nattøj, imens Morten stod for julemaden. Vi fik set “The Family Stone” (den var lidt weird) og “Mowgli” (I liked it) på Netflix i disse dage og det har været rart at slappe af med familien.

Her er en masse stemningsbilleder fra dagene. Vi fik indviet den nye flotte spisestue, hvor vi kommer til at tilbringe mange timer fremover. Vi havde en masse julemad, som primært var det danske, med et par ukrainske retter (“olivje” er et must) og til dessert fik vi risengrød og chokolade.

Denne skøjtebane har godt nok været en større succes end jeg havde troet, da Allessia var super vild med det. Her på 3. dagen havde vi ikke så mange rester tilbage og havde allermest lyst til pizza. Det eneste, som vi har lyst til i de her dage er at ligge på sofaen og se film 🙂 Hvilke julefilm har I fået set…?! Xx The Olsens

20 kommentarer til “FØRSTE JUL I DET NYE HJEM: 2018”

 1. Af de nye julefilm på Netflix, vil jeg helt sikkert anbefale jer at se ‘A Christmas Calendar’, med hende som også spiller Bonnie i Vampire Diaries og The Christmas Chronicles, de er rigtig gode og hyggelige, det er Netflix originals. Udover det, dejligt at høre at I havde en skøn jul og det nye hus ser så lækkert ud! I må have et skønt nytår og held og lykke med det hele!

 2. Glædelig bagjul og et rigtig gift 2019 til jer3 🙂
  Tillykke med jeres nye flotte hus, må I holde mange jule der!

 3. İstanbul hurdacılar sitesi içinden profesyonel hizmetleri ayağınıza getirmekteyiz. Lakin hurda araç veya bisiklet hurdası alıp preslemiyoruz.

 4. İstanbul hurdacısı firmamız Hurdemsan Metal hurda malzeme satmak isteyenlere yedi gün hizmet veriyor. Alacağımız hurdalarınızın değerini alırken hesaplıyoruz.

 5. Hi my friend! I wish to say that this article is awesome, great written and
  include almost all significant infos. I’d like to see extra posts like this
  .

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden