SHOP BEAUTY JULEGAVER HOS LUXPLUS

9. december 2018

reklame for Luxplus

Hello Beauties! Jeg tror, at vi alle er igang med at finde de helt perfekte julegaver i de her dage og jeg vil anbefale jer, at kigge ind på Luxplus for at få de EXTRA gode medlemspriser på fine gaveæsker, parfumer og beauty sager til super billige penge. Man kan faktisk spare op til 80% på beauty og andet derinde. Jeg har liiiige modtaget de her lækre sager, som jeg havde bestilt (og det er SKØNT, så hurtigt man modtager pakken) og gerne vil vise jer, som lidt inspiration til juleshopping og til jer selv.

Man kan både finde de helt billige brands hos Luxplus, som jeg også synes er sjove at teste, for jer der ikke har muligheder at bruge 1000-vis af kr. på beauty. Men der er også luksusbrands til rigtig gode priser og selvom det er en medlemsklub, så kan det sagtens betale sig allerede fra start, da man virkelig får sparet meget i længden, på produkter, som man i forvejen havde købt til fuld pris.


Den første måned på Luxplus er gratis, hvorefter det koster 89kr. om måneden (det kan betale sig hurtigt!). Der er altid FRI FRAGT og man modtager allerede pakken dagen efter foran sin dør, hvis man bestiller inden 15.00 (også i weekenderne). Der er allerede mange af jer, der er medlemmer ved jeg, og jeg har selv kun de allerbedste oplevelser med denne webshop – derfor jeg har haft samarbejde med dem hele året.


Et af mine favoritbrands for makeupbørster er Real Techniques og de fleste af dem jeg har er bestilt på tilbud fra Luxplus. Jeg var også nødt til at eje dette sæt med en contour, highlight og setting børste.

 Real Techniques Sculpting Brush Set (129,95kr/spar 48%)

Okay… dette sæt var jeg HELT vild excited over, da jeg så. Jeg synes nemlig, at det har været så svært at finde små børster, som jeg kunne have med mig nemt og som allerede var i en børstelomme. Det her sæt er PERFEKT at have med og har alle de børster, som jeg skal bruge på farten.


Youngblood Professional Mini 6 Piece Brush Set (249,95kr/spar 65%)

PRETTY! En god basic opbvearingsløsnivg til læbestifter, som jeg har mange af. Hvis man stadig ikke har sådan en smart organizer, så er den MUST-HAVE. Både til dig selv og veninden.


Basics Clear Makeup Organizer Box No. 1 (49,95kr/spar 50%)

Jeg fandt en super billig lipgloss hos Luxplus, fra Barry M, som er et brand jeg kender til og har shoppet før. Barry M. That’s Swell Plumping Lip Gloss (35,95kr/spar 18%) er meget fin i indpakningen og er en clear gloss, som kan bruges ovenpå læbestift eller alene. jeg har på billederne brugt den ovenpå Nudestix lip pencil, men synes faktisk at den var endnu pænere alene. Helt klart en plumping effekt og lidt minty duft, men meget behagelig. Actually really good. 

Som contour testede jeg Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer Light (229,95kr/spar 30%), som jeg ikke har prøvet før, men jeg er obsessed med Estee Lauder og så havde den en god størrelse. Denne bronzer er absolut amazing og nem at abrejde med. 

Nudestix Lip & Cheek Set (99,95kr/spar 60%) er et sjovt koncept, hvor der kommer 3 læbeblyanter i en æske, som er nemme at have med på farten. Alt hos det brand er til farten og oftest i blyantform. Jeg mødtes med en af pigerne bag brandet, inden det blev lanceret i DK (de er fra Canada) og idéen bag er genial, synes jeg. Man kan bruge de samme blyanter til kinder, men jeg foretrækker kun læber. 

Som jeg har nævnt før, så er jeg lidt sart med parfumer, og selvom vi er mange der er lidt trætte af herreudgaven til denne, så er Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum (449,95kr/spar 20%) er god klassiker i min samling. Den er mega boss, men feminin og sexy uden at være for kvalmende. I love it og jeg savnede at gå med den. 

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner (129,95kr/spar 32%) behøver ikke den store introduktion – vi kender den efterhånden og det er en af mine favoritbrands til mit tykke og lange hår. Det er lidt pricey, og derfor foretrækker jeg at købe det, når der er et godt tilbud som hos. Luxplus.

Allessia havde længe børneeksem, da hun var helt lille og har altid haft sensitiv hud. Jeg har selv perioder, hvor min hud intet kan tåle og så bruger jeg bare alle de cremer og sæbe, som hun har stående også. Vi har nærmest et lille apotek herhjemme, just in case. Jeg kender A-Derma meget godt og fordi Allessias hud blusser op her i vinteren spottede jeg A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream (110,95kr/spar 8%), som jeg ikke har prøvet før – så den ville jeg da lige have med. Man kan nemlig også købe den slags produkter hos Luxplus, hvor udvalget er rigtig fint.

Xx

2 kommentarer til “SHOP BEAUTY JULEGAVER HOS LUXPLUS”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden