MIT MØDE MED KIM + MARIO TIL HANS L.A. MASTERCLASS

28. februar 2019

Hello Beauties! For lidt over en uge siden kom jeg hjem fra L.A. – en tur, som havde været planlagt længe. Ja, der er ikk plads til særlig mange spontane ture hos os, for alt skal koordineres, men jeg ville så gerne deltage i en af Mario’s Masterclasses, og nu hvor Kim Kardashian og Anastasia Soare (stifter af Anastasia Beverly Hills) også var en del af det, så blev det i Los Angeles. Jeg havde lige lidt diskussioner med mig selv om jeg turde flyve (får næsten altid panikanfald i flyet jo), men jeg fik taget mig sammen og det gik nogenlunde. Jeg er den værste til at pakke, fordi jeg altid vil have alt med og halvdelen af min kuffert er makeup og cremer – of course. Når jeg flyver har jeg altid et godt lag nærende ansigtscreme på (er glad for Dr.Jart+ Ceramidin™ Cream) eller gennemsigtig fugtmaske, da huden bliver udtørret og med min sensitive hud er jeg nødt til at være forberedt. No makeup og comfy outfit.

 sneaks Skechers | trøje Dries Van Noten | rygsæk Alexander Wang | pascover iDeal of Sweden

Jeg fløj derned med Swiss Air, som jeg faktisk synes var super godt (via Zurich) og jeg er sjældent fan af flymad, så jeg sørger for at have en masse snacks til alle de film og serier, som jeg ser. På turen havde jeg taget Becoming: Michelle Obama med (jeg er altid bedre til at læse, når jeg rejser) og jeg er pt. halvvejs – love her. Jeg var dernede med min veninde Nadia (som ejer Duff Lashes), som I kender fra vores TV-program Beautybosserne. Vi købte billetterne til Mario’s Masterclass for en del tid siden  – samme dag som de blev annonceret og besluttede os for, at det kunne være en hyggelig veninde- og inspirationstur. Der var ikke super varmt i de dage, men vi nåede at fange lidt sol alligevel, især ved luksushotellet The Ritz-Carlton, Marina Del Rey, hvor vi boede. Jeg er ikke altid begejstret for maden på hoteller i L.A., men både roomservice og maden på hotellets restaurant var fremragende. Dette hotel kan virkelig anbefales, selvom den er lidt til den dyre side. Der var heller ikke super langt ind til centrum og i USA har de stadig Uber, hvilket vi tog everywhere. Næste gang vil jeg måske prøve The Beverly Hills Hotel, som var helt udsolgt denne gang, men som er et legendarisk sted, hvor mange Hollywood celebs også lige napper en frokost om dagen.

OUTFIT: sneaks SKECHERS | joggers PLT | hårbånd eBAY | badedragt MOEVA

En af aftenerne var vi på Matsuhisa i Beverly Hills, som er flagship restauranten (den første) til alle NOBU restauranter verden over. Jeg har været på NOBU en del gange and I love it, så det var meget fedt at prøve the original one, især når man er glad for sushi, som jeg er. Indretningen og stemningen er meget simpelt, but the food is… OMG! Det var vanvittigt lækkert og jeg vil anbefale, at man bestiler bord inden selvfølgelig. Selveste Nobu Matsuhisa kom og hilste på os og det er lidt sjovt, at han stadig kommer og kokkererer i hans allerførste restaurant, når han har så meget succes med NOBU.

Speaking of food. Vi gik tilfældigvis forbi Magnolia Bakery, som lå tæt på Beverly Center en af dagene, som er et mega cute oldschool bager/café med store kager og forskellige cupcakes. Vi var da nødt til at smage – I ved jeg ikke kan gå forbi kager. OG, jeg fik streget en af tingene ud på min bucket list – at besøge indgangen, hvor de optog “Melrose Place”. jeg er simpelthen så kæmpe fan af den serie, at der gik nostalgi i den og jeg MÅTTE besøge det. Selve settet me poolen og lejligheden ligger et andet sted og var bygget til showet, men de brugte denne bygning til at filme indgangen – kan I genkende det?

 OUTFIT: top CHIQUELLE | bælte lign. HER | jeans DIESEL | halskæde lign. HER

(Chiquelle 15% rabat med koden: IRINA15 – bortset SALE + BEAUTY)

Man er nødt til at sætte hele dagen af til Masterclass, da der var lidt ventetid udenfor og køen var DEN LÆNGSTE, som jeg nogensinde havde set. Nadia og jeg var der “kun” 1,5 før, men havde heldigvis billetter udenom køen, ellers var vi in trouble. Det hele var dog også en anelse forsinket og der var ikke super struktureret med at få folk ind på pladserne. Men efter at Mario og Kim gik på, var de hurtigt igang og havde en masse hyggelig small-talk undervejs. Mario bad inden starten om ikke at filme hele processen og genfortælle alle detaljer, hvilket jeg synes er helt fair. Hans Masterclass er en oplevelse, som man selv bør prøve, hvis man har en stor passion for makeup og interesserer sig for de forskellige teknikker samt hans looks på diverse celebs. Billetten til selve Masterclass kostede 11.000 – JA! I know! Men der var også lidt billigere billetter. Af hvad jeg ser, så laver han trods alt en lidt anderledes og mere interessant makeup på Kim, så det var absolut især det, som jeg gerne ville se trin for trin. Der er en del ting, som jeg synes at Kardashians har været ret seje til (især Kris), men jeg må indrømme, at jeg har en større interesse for deres glam team, end dem selv. Hair and makeup wise skaber de nemlig alle de trends sammen med Kardashians, som er lige min stil. Inkl. deres stylister. Jeg har godt nok ikke rød løber events hver dag herhjemme, men til tider er det svært at finde inspiration til at skabe nye looks og jeg er så heldig, at jeg også har en lille glam squad hjemme i DK, der hjælper mig. Marios Masterclass varede i ca. 5-6 timer med 1 times pause. Det var i en kæmpe sal på et hotel med 100-vis af deltager og store YouTubere som James Charles og Gigi Gorgeous var også til stede. Anastasia, som har lavet Kim’s bryn i forever startede med at tegne hendes bryn op med Brow Wiz og Dip Brow, som er helt fantastiske produkter, som jeg selv også bruger. Hun fortalte kort om golden ratio og hvordan hun formede Kim bryn og hvad hun foretrak. Hendes beauty brand Anastasia Beverly Hills har jo enorm success og hun er basically verdens førende øjenbrynsguru. Søger man en øjenbrynsekspert i DK, så vil jeg anbefale Kenny Anker Brows – han er den eneste, der må røre mine bryn i hvert fald.

Som Mario forklarer, så bruger han altid et par toner mørkere foundation på Kim, da hun altid får spray-tans og de går hurtigere af i ansigtet. Han brugte egentlig en del pro makeup, som var lidt mere ukendte brands ift. hvad der er hypet herhjemme. Der var selvfølgelig nogle klassikere, som ingen af os kan undvære, som den linke Beautyblender og Jane Iredale makeup børster.

Til selve basen brugte Mario primært creme-produkter, som er til den lidt tunge side. Han brugte en anden pro-mærke concealer til at dække de mørke rander, men nævnte, at han også bruger Laura Mercier Secret Camouflage Concealer Duo til tider, som jeg også selv har og den er amazing. En klassiker som alle i beautybranchen også kender til er Laura Mercier’s Loose Translucent Pwder, som Mario også nævnte, som gør, at makeuppen holder hele dagen og man ikke skinner. En god dupe for den er Marc Jacobs Beauty Finish Line Setting Powder. Der var selvfølgelig contour og backing for alle pengene and I loved it.

Han nævnte Marc Jacobs Eyeliner, som han siger at han påfører i lag under hele processen og den skal jeg helt sikkert ud og købe. Kim havde en del psoriasisudbrud den dag, så han sparede ikke på makeuppen in any way og lavede vitterligt magic. Mario bruger hans signatur “sandbag” teknik, til at påføre pudderet ovenpå foundation og concealer med små kantede makeup svampe og han starter generelt med øjenmakeuppen først.

Jeg bemærkede, at han hurtigt nævnte, at han bruger Elizabeth Arden 8Hour Cream til sidt på kindbenene for extra flow, selv ovenpå Laura Mercier Face Illuminator (highlighter). Interessant – det var dog meget lidt. Og mascaraen som de altid snakker om – L’oreal Voluminous Mascara (Extra Black) blev selvfølgelig brugt på vipperne sammen med Ardell Individual Lashes.

Han brugte Kim’s KKW Beauy contour sticks til contour… obvi! Hvis man gerne vil prøve lidt af Kim og Kylies makeup, men ikke orker at bestille og vente (og told), så kan man prøve lidt af det i Goodiebox’s Hayu Box. Jeg har prøvet begge dele og min personlige mening er, at Kylies makeup er i meget bedre kvalitet og at foretrække. Der var dog intet KKW Beauty i den store goodiebag.

Her er indholdet af den goodiebag, som man fik med i – it was a lot og jeg havde VIRKELIG problemer med at få det hele med hjem, heh. Helt ærligt! Mario er virkelig dygtig og jeg føler, at jeg fik en del ud af det – både motivation og viden. Jeg havde brug for det og glæder mig til at arrangere mine egne Masterclass-events i Danmark. Hold øje med datoerne på min Instagram.

Jeg havde selvfølgelig min egen #GLAMGOALSPALETTE med dernede, som jeg brugte til alle looks, da der jo er highlighter, øjenskygge, blush og bronzer i, så man behøver ikke at have det med separat. For tiden er jeg mere til single lastes, så Duff Lashes Single Lashes er go-to og så jeg er lidt obsessed med eye-ptaches og især ERNO LASZLO Multi-Task Eye Serum Masks (Erno Laszlo Marilyn Monroes hudpleje specialist). For ikke at smøre en masse forskelligt i ansigtet, så havde jeg min Urban Decay Naked Skin One & Done Foundation, som allerede har SPF i.

Tocaya Organica stødte vi egentlig på helt tilfældigvis undervejs, og med ret store portioner af mexican goodie, bliver man godt mæt. Havde ikke hørt om stedet før, men kan anbefales. Okay… hvis man følger med i RHOBH, så ved man hvem Lisa Vanderpump er og se lige denne cute bygning – Vanderpump Dogs, hihihi. Dagen inden vi skulle flyve hjem (ja, det var en hurtig tur til L.A. actually) var der tid til lidt shopping i The Grove  og jeg endte med at købe en makeupbørste fra IT Cosmetics, som Mario også viste frem. Så var det hjem og back to work og til familien. Jeg følte mig meget recharged efter denne tur og hvad var endnu bedre – jeg fik muligheden for at interviewe Mario til Sephora’s Laura Mercier event i Paris et par dage efter.

MIN VLOG FRA TUREN OG MARIOS MASTERCLASS KAN SES PÅ MIN YOUTUBE KANAL…

Xx Irina

20 kommentarer til “MIT MØDE MED KIM + MARIO TIL HANS L.A. MASTERCLASS”

 1. Turbulensmoderen

  Hej smukke. Det var mine døtre du sad ved siden af i flyveren på vej mod L.A. De syntes det var synd for dig at du var bange for turbulens og de snakkede om det resten af vores ferie. Engang var jeg også selv bange for turbulens, lige indtil den gang jeg fløj til USA og der var så meget turbulens at bagage boksene åbnede sig og taskerne begyndte at falde ned i hovedet på alle folk. Så vidste jeg at først der begynder det at blive vildt. Men nu ved jeg at det ikke er farligt og at turbulens aldrig er ført til at et fly er styrtet ned.
  Jeg håber også du får det bedre med at flyve med tiden for det er nu dejligt at opleve verden, og at du havde en god tur, det lyder det nu til at du havde <3

 2. Kan du ikke lave en haul over den goodiebag du fik efter masterclass? Vil gerne se alt hvad det er i og høre lidt om de forskellige ting

 3. Hejsa 😀

  Åh nej, får det helt pinligt nu, hehe. De var så søde dine piger og jeg ville ikke gøre dem bange, men havde svært ved at kontrollere mit anfald. jeg er ikke bare bange for at flyve – jeg får panikanfald af det, og så gik det helt i selvsving under den tur. Dårlig kombi. Håber I havde en god tur også og at dine piger ikke synes, at jeg er alt for skør 😀

 4. I do agree with all the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for newbies. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thank you for the post.

 5. Haberler, son dakika haberleri, dünyadan ve Türkiye’den tüm gelişmeler, spor, ekonomi, magazin, yaşama dair her şey… En doğru ve güncel bilgilerle son dakika haberleri şimdi okuyun

 6. Firmamız, hurda alım işlemi için özel olarak tasarlanmış araçları kullanarak, müşterilerinin hurdalarını en hızlı şekilde alıyor. Ayrıca, hurda malzemelerinizin geri dönüşüm sürecinde çevreye zarar vermeden işlenmesine özen gösteriyoruz. En Yakın Hurdacı http://hurdacifirmasi.com.tr/

 7. Since the admin of this site is working, no doubt very quickly it will be famous, due to its quality
  contents.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden