DE KENDTES BEAUTY TRICK – KOLLAGENPULVER

31. marts 2019
annonce // Oslo Skin Lab

annonce for Oslo Skin Lab

Hello Beauties.

I har sikkert allerede læst om Oslo Skin Lab et par steder, som er et inner beauty produkt, som jeg er stor fan af for tiden. Der står “anti-wrinkle collagen”, men det er ikke ensbetydende med, at man skal have rynker som sådan, for at få gavn af The Solution kollagenpulver. Min hud har aldrig set bedre ud end den gør nu (banker lige på bordet 3 gange, for ikke at jinxe det, haha). Den er hverken træt eller trist at se på og det er ikke fordi jeg er begyndt at få mere søvn herhjemme. Jeg har ikke makeup på her på billederne – tog dem om morgenen og min hud er ikke redigeret i. Det her kollagenpulver bliver klart en fast rutine for mig.

Hvis I andre, ligesom jeg følger diverse store celebs og influencers verden over, så har flere af dem nævnt på Insta Stories, at de indtager kollagen supplement. Kourtney Kardashian mixer kollagenpulver i hendes vand om morgenen. Kylie mixer det i kaffen, Jennifer Aniston laver smoothies med dem og Huda Katten (Huda Beauty) kan lide det i suppen. Her i Danmark er det stadig ret nyt, men jeg har set både Christiane og Silke Grane omtale Oslo Skin Lab med meget gode resultater, hvilket jo selvfølgelig gør, at jeg som beautyinfluencer og en der er i starten af 30’erne også fik lyst til at prøve det af. Det er nemlig efter de 30, at hudens naturlige produktion af kollagen begynder at dale. Jeg er begyndt at få lidt lette linjer omkring munden og øjnene og har allerede lært, at så snart jeg hører ordet kollagen, så ved jeg egentlig, at man bare skal sige JA TAK! Jeg har ikke rynker endnu og en dag kommer de jo uanset, men jeg forebygger gerne alligevel. Det lækre ved at indtage kollagen i pulverfrom som med The Solution er, at det ikke kun gavner min hud i ansigtet, men faktisk hele kroppen.


Hvad er kollagen? Det er et protein, som findes naturligt i kroppen. Den begynder desværre at falde med alderen, og huden mister derfor dens fasthed og ungdommelige glød og elasticitet. Rynkerne kommer snigende og huden mister modstandskraften.

 The Solution indeholder kun 100% hydrolyseret kollagenpulver, uden tilsætningsstoffer. 

The Solution™ har et dokumenteret effekt på huden, selvom resultatet er individuelt og afhænger af hudstrukturen. Man kunne f. eks. se på Silke, da hun testede dette produkt, at hendes hud blev 6 år yngre, hvilket blev målt vha. hudscanning efterfølgende. Jeg var meget imponeret over hendes resultater og produktet taler jo for sig selv – det virker! Det er dokumenteret! Hendes rynkedybde var reduceret med hele 51% og der findes en del før-og efterbillede på dette produkt online og med det blotte øje er det mest synligt på den lidt ældre hud. Halsen og brystkassen er de steder, efter ansigtet, hvor man tydeligt begynder at se huden blive mere slap og mindre elastisk, og det er skønt, at produktet er tiltænkt at huden bliver forskønnet all over. Oslo Skin Lab har ikke lavet studier på virkningen på uren hud, men jeg har oplevet/hørt/erfaret at det faktisk kan have en virkning på dette også.


50% RABAT PÅ FØRSTE PAKKE MEDLEMSKAB BESTIL HER (249,- OG FRI FRAGT)


Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri mad eller drikke. Hvis du blander pulveret i vand, behøver du kun ca. 1-2 deciliter – rør og lad det gå i et par minutter, indtil det er opløst. I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug.

Det nemme ved The Solution er, at det kan mikses ind i alt og ikke har nogen smag. Man kan indtage det i te eller kaffe om morgenen eller i yoghurt. Min erfaring er, at det er mest praktisk at inkludere det i sin morgenrutine, men det kan også sagtens blandes ind i vand på farten. Der er ingen tilsætningsstoffer i – kun 100% hydrolyseret (nedbrudt) kollagen. Jeg har indtaget The Solution kollagenpulver i 4 uger nu og man bør selv kunne se (og mærke) resultaterne fuldt ud efter 8-12 uger. Produktet indeholder type I-kollagen, hvori kollagenproteinet er nedbrudt af enzymer til peptider – en kæde af aminosyrer, hvilket gør det så effektivt og disse Verisol® peptider har vist sig at kunne påvirke hudens overflade markant. For mig personligt, så kan det ses med det samme på min hud, når jeg passer på mig selv og hvad jeg indtager. Jeg har haft problemhud i mange år og har jo prøvet alverdens cremer, masker and you name it. At det kommer i pulverfom og kan blandes i alt koldt/varmt mad og drikker er meget praktisk i hverdagen.


Bestiller man medlemskab, modtager man hver måned en ny pakke til 349,- med gratis fragt, ingen medlemskabsgebyrer og fuld returret. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges. SUPER NEMT!


20 kommentarer til “DE KENDTES BEAUTY TRICK – KOLLAGENPULVER”

  1. Indholder det sukker?
    Og hvor har i købt jeres flotte tæppe i har under sofaen i stuen ?

  2. Jeg er meget nysgerrig for at høre om dette er noget man skal tage “fast” resten af sit liv. Eller om man fx godt kan køre med det 2-3 måneder om året for at “holde det ved lige”- da det ellers godt kunne blive en dyr udgift.

  3. Hej Cecilia

    Jeg tror klart at man i starten skal holde sig til de 8-12 uger og så kan man tage små pauser efterfølgende 🙂 Men ikke for lange.

  4. Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. baccaratcommunity Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

  5. you are in reality a good webmaster. The website loading velocity is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have done a fantastic job in this topic!

  6. İstanbul hurdacı firması olarak İstanbul’un tümünde her çeşit hurda çeşidi alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurda eşya için yakın çevredeki hurda nakliye personellerimizi yönlendirmekteyiz.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden