MIN HUD EFTER KOLLAGENPULVER

21. april 2019

annonce for Olso Skin Lab

 

Hello Beauties. Jeg har nu snart indtaget The Solution kollagenpulver i ca. 8 uger, hvorefter effekten bør starte at blive synlig. Jeg er egentlig stadig lidt forbavset over, hvor nemt det er at indtage dagligt og hvor god effekt, jeg personligt oplever. Det er heeelt klart et produkt, som jeg vil fortsætte med efter mit samarbejde med Oslo Skin Lab. Denne kollagentrend er nu kommet til Danmark og virkningen på rynker og fine linjer, spændstighed, elasticitet og hudoverflade er dokumenteret. Det er ikke nok at smøre ansigtet med de rette cremer, for man er også nødt til at pleje indefra. Noget, som jeg virkelig har indset for et par år siden, da min problemhud også reagerer på hvad jeg spiser og drikker.

 The Solution indeholder kun 100% hydrolyseret kollagenpulver, uden tilsætningsstoffer. 

Det handler ikke om kun at fjerne rynker og linjer, men også passe på min hud og gøre den modstandsdygtig for ydre påvirkninger, som forurering, solens stråler etc. Jeg har ikke så mange synlige linjer endnu, og derfor er effekten mere forebyggende for mit vedkommende. Min hud er blevet tydeligt blødere og overfladen er mere spændstig – TYDELIGT mere spændstig og plump! Jeg har sensitiv problemhud og håbede sådan på, at kollagenpulveret ville have en effekt på det. Jeg oplever også, at den er mindre kløende. Udover ansigtet, så virker The Solution kollagenpulver jo all over. Mine problemområder er også bryst og arme – det tænker jeg, at andre også kan genkende. OG, så har det endda god reel effekt på appelsinhud, hvilket er bekræftet under forskningen med denne type kollagen, som The Solution indeholder.


50% RABAT PÅ FØRSTE PAKKE MEDLEMSKAB BESTIL HER (249,- OG FRI FRAGT)

Betal først når du modtager din forsendelse. Ingen medlemskabsgebyrer, fragt eller skjulte omkostninger.


I starten drak jeg det kun i kaffen, da jeg var SUPER excited over, at man kunne det, heh. Nogle gange, går det hurtigt om morgenen, så jeg slugte kaffen og tog den lille dosering med i tasken og blandede det i vand undervejs. Pulveret er målt til dagsdosis i stickpacks, som er 2,5 g og er super nemt at har med on the go. Selvom man kan blande The Solution kollagenpulver i alt nærmest, så skiftes jeg egentlig bare mellem vand og kaffe. Jeg har ingen makeup på her på billederne og min hud har simpelthen aldrig haft en pænere overflade end den har nu, når jeg tænker på at min hud aldrig har været perfekt. Jeg kan med garanti sige, at min hud er pænere nu end den var for 10 år siden (31 år nu) og det er lidt vildt.

Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri mad eller drikke. Hvis du blander pulveret i vand, behøver du kun ca. 1-2 deciliter – rør og lad det gå i et par minutter, indtil det er opløst. I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug.

The Solution bør indtaget i 8-12 uger, før bedst mulig effekt kan vurderes.

HVORDAN VIRKER DET? Verisol® Collagen som bruges i The Solution™ fra Oslo Skin Lab® har påvist reel og dokumenteret effekt på reduktionen af rynker gennem et såkaldt dobbeltblindet studie med 114 deltagere – resultaterne før og efter viste tydeligt resultater med en klar forbedring i huden og mere kan læses her.

Bestiller man medlemskab, modtager man hver måned en ny pakke til 349,- med gratis fragt, ingen medlemskabsgebyrer og fuld returret. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges. SUPER NEMT!

I kan læse mere om mit forløb med The Solution kollagenpulver HER

PÅ FACEBOOK: OSLOSKINLABDANMARK

15 kommentarer til “MIN HUD EFTER KOLLAGENPULVER”

  1. İstanbul organize sanayi hurdacıları içindeyiz. Hurdacılık yaparken ayrım yapmıyoruz. Nema 23, Nema 34, Nema 17, Nema 46 step motor hurdası alım yapıyoruz.

  2. İstanbul hurdacı firması olarak İstanbul’un tümünde her çeşit hurda çeşidi alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurda eşya için yakın çevredeki hurda nakliye personellerimizi yönlendirmekteyiz.

  3. Türkiye’den haberler internet haber sitesinde. Son dakika haberleri internethaber.com’da okuyabilir sondakika dünya haberi ve spor, bilim teknoloji, sağlık her şey burada

  4. Hurda bakır alan istanbul hurdacı firması olarak her türlü madeni değerinde alıyoruz. İstanbul hurdacı firmasıyız. Hemen şimdi arayın.

  5. İstanbul’da hurda malzemeleri alımı ve satımı konusunda uzman bir hurdacı firma olarak faaliyet göstermektedir. Hurdacı http://hurdacifirmasi.com.tr/ Sitemizde hurda bakır, hurda alüminyum, hurda kablo gibi pek çok malzeme için fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz. Hurdacı ihtiyacınız olduğunda bize ulaşın, hızlı ve güvenilir hizmetimizle sizlere yardımcı olalım.

  6. Federal Reserve Chair Jerome Powell said Tuesday that the U.S. economy, while otherwise strong, has not seen inflation come back to the central bank’s goal, pointing to 담양출장the further unlikelihood that interest rate cuts are in the offing anytime soon.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden